Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι ηθελε να παιξουμε!!!!

Χαχαχαχαχα!!! Και η Μαρια τα κανει κατι τετοια και με φρικαρει τελειως!

Μ' αυτα και μ' αυτα σημερα, δεν προλαβα να ασχοληθω καθολου μαζι της! :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Χαχαχαχαχα!!! Και η Μαρια τα κανει κατι τετοια και με φρικαρει τελειως!

Μ' αυτα και μ' αυτα σημερα, δεν προλαβα να ασχοληθω καθολου μαζι της! :(

εμενα να δεις!!!τα παιξα τελειως γιατι συνηθως 9 μιση το πολυ κοιμαται οχι και 11 ομως!!!πρωτη φορα το εκανε και ελπιζω τελευταια!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημερα!!!!!

Παλι ξυπνησε ο Θανος το βραδυ και του εδωσα χαμομηλι,ηπιε 100γρ χαμομηλι αλλα μετα απο 2 ωρες ξυπνησε κ ηθελε γαλα...δεν μπορουσα να σηκωθω ομως,σηκωθηκε ο Βασιλης,αλλα δεν ξερω αν τον ταισε ή οχι....παντως τωρα ειναι ησυχος.Ο Χρηστος ξυπνησε κ εφαγε και ο Τασος λογικα θα ειναι σχολειο.Παω να παρω τηλ την μανα μου να μαθω πως ξυπνησε!

Aeriko και σε μενα ηρθαν!!!!!Για τα κομμουνια μιλαω!

Θα μπω μετα,φιλακια,παω να πιω καφε!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέραααααααααα

Έφτασε και η Παρασκευή και είμαστε (μαζί με την Κυριακή) πολύ χαρούμενες που θα πάμε σε πάρτυ (έτσι τις αποκαλούμε τις συγκεντρώσεις μας!!!). Ελπίζω να είστε όλες καλά ... εντάξει τα "κομμούνια" επηρεάζουν την ψυχολογία μας (εγώ περιμένω και για αυτό είμαι μεσ'τα νεύρα), αλλά θα το ξεπεράσουμε!! Θα τα πούμε το απόγευμα

Φιλιά σε όλες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

ε δε το πιστευω τωρα εκτος απο τις ιωσεις συντονιζομαστε και στη περιοδο?κ εγω απο προχθες ειμαι αδιαθετη...κ θα μαι κ πρωτοχρονιατικα ρε γμτ κ πολυ με χαλαει.

φαίη μου ειναι λογικο να χεις αντιφατικα συναισθηματα για οσα συνεβησαν...ειναι ομως ακριβως αυτο που λεει η χριστινα ναι ψαχνουν για μια καλυτερη ζωη αλλα οχι εις βαρος των αλλων. χριστινα καλα ξεμπερδεματα κ σε σενα ελπιζω να βρεις ακρη με τη vodafone κ να παρεις πισω τα χρηματα.

μαρια νδ δυστυχως ικα εχω κ η βιοιατρικη δεν εχει συμβαση απ οσο ξερω με το ικα.υποτιθεται οτι οι τιμες που μου ειπαν ειχαν κ εκπτωση παντως.

εμεις πηγαμε χθες στην ευρωκλινικη παιδων την ειδε ο παιδιατρος εκει μας εγραψε τις εξετασεις που ειχε γραψει ο φιτσιαλος συν μια ακομη που ηθελα χωρις μα μου κτλ κ μετα της πηραν αιμα.ευτυχως με τη πρωτη βρηκαν φλεβα ηταν πολυ καλη η αιμοληπτρια εννοειται εκλαψε η ελισαβετ αλλα ηταν για λιγο τελειωσε πολυ γρηγορα κ ας της πηραν 5 μπουκαλακια καμια σχεση με το παιδων και να φανταστειτε δε τους ειχα καθολου σε εκτιμηση...κ η ελισαβετ τη συμπαθησε πολυ την κοπελα μετα της εκανε παλαμακια!δε μας αφησαν βεβαια να μπουμε μεσα στο δωματιο αιμοληψιας αλλα δε μ ενοχλησεκ πολυ να πω την αληθεια εφοσον ολα τελειωσαν γρηγορα κ δε ταλαιπωρηθηκε η ελισαβετ.αν χρειαστει αλλη φορα εννοειται εκει θα ξαναπαω!τις απαντησεις θα της παρουμε σε 4-5 μερες απ οτι μας ειπαν.

καλα να περασετε οσες πατε στη συναντηση!ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερουμε να ερθουμε.πολλα φιλια σε ολες σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα :) Εμείς ευτυχώς σήμερα κοιμηθήκαμε σερί! Την ώρα που πηγα για ύπνο πήγα για να την σκεπάσω κι εκείνη την ώρα σηκωνόταν για να γκρινιάξει... οπότε ακούμπησα απλά το χέρι μου στην πλάτη της και ξανακοιμήθηκε... Το πρωί την ξυπνήσαμε εμείς έτσι για αλλαγή :D Ανυπομονώ για το απόγευμα να σας γνωρίσουμε :) Σας προειδοποιώ... εγώ θα έρθω με τις φόρμες! Μην τρομάξετε :lol: Θα έρθουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων γύρω στις 6.00 για μία ωρίτσα :)

Καλημερα και απο εμας!

Κι εμεις κοιμηθηκαμε σερι σημερα!! Εγω ξαπλωσα στις 12 και κατι αλλα με πηρε κατευθειαν ο υπνος. Ο Βασιλης πρεπει να ηρθε στις 3 παρα αν και δεν τον καταλαβα καθολου! Θυμαμαι μονο μια φιγουρα :lol: να με ενημερωνει πως θα κανει ενα τσιγαρο να διωξει την ενταση και αν εχει ζεστο νερο να κανει μπανιο. Τις απαντησεις που εδωσα ουτε καν τις θυμαμαι! :lol: Παντως μπανιο εκανε! :cool:

Η Μαρια ξυπνησε σημερα στις 10:00. Εκτος αν ειχε ξυπνησει απο πιο πριν και δεν την ακουσα! Ηπιε το γαλα της και τωρα γκρεμιζει το σπιτι! :lol:

Αυτα και απο εμας! Παω να της φτιαξω ενα τοστακι και να της στιψω ενα πορτοκαλακι γιατι παλι δεν εκανε κακα εχθες! :? Θα τα πουμε και αργοτερα πιστευω!

Να ευχηθω κι εγω σε ολες σας να περασετε καλα το απογευμα! :D

Φιλακια!!

gM4vp2.png

Κι εμεις επιστρεψαμε απο την καθημερινη μας βολτα (πλεον).Ηπια κ το καφεδακι μου,πηραμε κ ψωμι και τωρα ψιλογκρινιαζουμε αλλα σε λογικα πλαισια!!!!

Τελικα Βουλιαγμενης 583 το απογευμα???

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Ποιος πλανήτης έχει κατσικωθεί ανάποδα στους Διδύμους και έχουν λαλήσει τα παιδιά μου από χθες; :evil: Μες τη γκρίνια και οι δύο.

Στην απελπισία μου το βράδυ απείλησα τον Ευριπίδη ότι θα πάω μόνη μου στον παιδότοπο σήμερα :lol:

By the way ξέρετε πόσο πληρώνουμε για τα παιδιά στο Be Happy;

Τελικα Βουλιαγμενης 583 το απογευμα???

Ναι, εκεί έχουμε πει.

Ανυπομονώ να σας δω το απόγευμα. Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ποιος πλανήτης έχει κατσικωθεί ανάποδα στους Διδύμους και έχουν λαλήσει τα παιδιά μου από χθες; :evil: Μες τη γκρίνια και οι δύο.

Να σου πω την αληθεια κι εγω την ιδια απορια εχω! Η Μαρια εχει ωροσκοπο διδυμο και μας εχει ψιλοταραξει να το πω? Αλλα επειδη ειναι και Ιχθεις και μας εχει αποτελειωσει ο ωροσκοπος της (ειναι -οπως ειπες κι εσυ- σαν να εχω 4 παιδια μεσα στο σπιτι), δεν δινουμε σημασια πλεον... Τωρα πια μας κανει αισθηση αν περασει μερα ΧΩΡΙΣ να γκρινιαξει! :lol:

gM4vp2.png

Εγώ δεν έχω ιδέα γενικά πόσο πάνε οι τιμές στους παιδότοπους. Είναι η πρώτη φορά που θα πάμε :lol: συνήθως παίζαμε στον παιδότοπο του κολυμβητηρίου.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...