Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Εγω παντως δεν νομιζω να παω συντομα γιατι τωρα με τις γιορτες θα γινεται πανικος,εκτος αν μπορεσω να παω μονη μου,χωρις παιδια.Αν και νομιζω θα ειναι καλυτερα με την καινουρια χρονια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι κι εγω!

Μολις εβαλα για υπνο τη Μαρια και καθομαι στον καναπε. Εχω σβησει ολα τα φωτα και χαζευω το χριστουγεννιατικο δεντρακι μας. Το κεφαλι μου ποναει φρικτα, το μεσημερι ειχα υπερενταση και ενω η Μαρια κοιμηθηκε εγω δεν μπηκα στη διαδικασια να ξαπλωσω καν.

Τωρα λεω να βγω στο μπαλκονι να κανω ενα τσιγαρο και μετα θα μπω να κανω μπανιο, να λουστω και ελπιζω να νυσταξω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

...

Ένα θα σας πω... αν δεν περάσει κανάς μήνας να φύγει η πρώτη περιέργεια εγώ δεν ξαναπάω! Για όσους σκοπεύουν να πάνε... να ντυθούν ελαφριά!!! Έχει απίστευτη ζέστη μέσα και στα μαγαζιά μεσα ακόμα περισσότερη!

...

Α και ο παιδότοπος δεν έχει ανοίξει ακόμα

Χριστίνα έχεις δίκιο για τη ζέστη και τον παιδότοπο. Σε ένα μήνα που λες να ξαναπάς, σκέψου ότι θα έχει εκπτώσεις οπότε...

Πάντως το πρωί από κόσμο ήταν πολύ χαλαρά τα πράγματα.

Αυτό που μου τη δίνει εμένα με τα ασανσέρ (γενικά) είναι ότι οι περισσότεροι μπαίνουν στο πρώτο που έρχεται, άσχετα αν θέλουν να πάνε κάτω και αυτό πηγαίνει πάνω. Οπότε τα ασανσέρ δεν αδειάζουν ποτέ, γιατί αν κάποιος από τον πρώτο θέλει να πάει στο υπόγειο, μπαίνει στο ασανσέρ που ανεβαίνει και φτάνει μέχρι τον τρίτο.:mad:

Σας αφήνω γιατί έχω πονοκέφαλο και πάω να κοιμηθώ μήπως μου περάσει.

Καληνύχτα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Πείτε μου ότι είμαστε όλες αδιάθετες να σκάσω στα γέλια! Γιατί εγώ γι' αυτό ήμουν κομμάτια χθες! Σήμερα ήρθαν οι κομμούνες :lol:

Καλή ξεκούραση σε όλες!

Υ.Γ.: Ευτυχώς υπάρχει και το πλαϊνό ασανσέρ που ανακαλύψαμε στο τέλος!

α εσεις κοριτσακια δεν παλευεστε με τιποτα.τι πονοκεφαλους λετε?πονανε μωρε τα παληκαρια?και ολες νωρις νωρις για υπνο...........

για να συγκεντρωθουμε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Eγώ είχα βαρύ κεφάλι μέχρι που πήγαμε στο Mall... από εκείνη την ώρα έχω ημικρανία... θες τα νεύρα από τον κόσμο; Θες η σύγχιση με το που βγήκαμε απο το ασανσέρ του μετρό που δεν πέρναγε το καρότσι από τα μηχανάκια; Θες που ο καλός μου σεληνιάζεται με τον κόσμο και κάνει σαν υστέρω; Θες η γκρίνια της μικρής που ήθελε να πάει οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί που πηγαίναμε; Θες όλα μαζί; :lol:

Εκανα μπανιο, λουστηκα, απλωσα την κρεμα της Μαριας που εχει λεβαντα και ειναι - υποτιθεται - για να χαλαρωνεις και να κοιμασαι, ηπια και ενα panadol για τον πονοκεφαλο και ξαναεκατσα στον καναπε. Ελεγα να βγαλω και φρυδια αλλα βαριεμαι πολυ και το αφηνω για αυριο.

Τωρα θα βαλω λιγη coca - cola και θα χαζεψω λιγακι ελπιζοντας να χαλαρωσω! Ο Βασιλης σχολαει στις 2, μεχρι να ερθει εδω ομως θα παει 3 παρα και εγω νιωθω φοβισμενη μετα τα χθεσινα. Αρα χλωμο να με παρει νωρις ο υπνος. Ειρηνη μαλλον θα σου κανω παρεα! :)

Ξεχασα να σας πω, ελπιζω να μην με περασετε για ζωο εντελως! Την ωρα που ημασταν στο τμημα, η Μαρια εκανε τα δικα της και τη χαζευαν ολοι. Σε καποια φαση, τελειωσε ο Βασιλης την καταθεση του και ηρθε η σειρα μου. Του δινω λοιπον τη Μαρια και καθομαι στην καρεκλα που μου ειπε ο αστυνομικος για να δωσω καταθεση. Περιμενοντας λοιπον να οργανωσει τα εγγραφα του, κοιταζω τους δυο Αφγανους (καθονταν με χειροπεδες λιγο πιο μεσα). Ο ενας ειχε σκυμμενο το κεφαλι του και ο αλλος με κοιταζε τοσο ικετευτικα.... Και ρε κοριτσια (μη με μουντζωσετε), ενιωσα πολυ στεναχωρημενη εκεινη την ωρα... Εκεινο το βλεμμα, ηταν σαν να ζητουσε τοσο δυνατα συγγνωμη... :(:( Και σκεφτομουν οτι κατι τους αναγκασε να το κανουν αυτο... Ηταν και μικροι σε ηλικια και εκανα διαφορους συνειρμους οπως π.χ. αν "φυγω" εγω και το παιδι μου αναγκαστει να κανει το ιδιο για να επιβιωσει? Ειναι τοσο αναμεικτα τα συναισθηματα και εχω λαλησει.. :(

gM4vp2.png

η αληθεια ειναι οτι καμια φορα με οση διαθεση και να ξεκινησεις υπαρχουν τοσοιιιιιι πολλοι πο μπορουν να στην χαλασουν για πλακα.σημερα μαλλον δεν ηταν η μερα σας

ελα φαιη μου για πες μου?τι λεει ?διαβασα τα συμβαντα σας.ευτυχως ολα πηγαν καλα!σημερα πηγα στο σουπερ μαρκετ με τον μπεμπη οπως παντα.σημερα πρωτη φορα αρχισε και στριφογυριζε στο καροτσι του σουπερ μαρκετ και μου ηρθε καπως γιατι δεν ειχε ξανααντιδρασει ετσι,μονο περιεργαζοταν και χαζευε αλλες φορες.ωχχχχχχχχχ τι εχω να περασω....

φαιη για σκεψου και το ενδεχομενο να εμπαινες μονη σου μεσα στο σπιτι.....

αφου ειχαν το θρασος να μπουν δεν νομιζω να καθοντουσαν και να σε κοιτανε λυπημενοι.

4ywWp2.png

Φαίη μου αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι! Από τη μία καλείσαι να υπερασπίσεις την περιουσία σου που με κόπο έχει αποκτηθεί, απο την άλλη βιώνεις την αθλιότητα της ζωής του άλλου και δεν μπορεί αν έχεις λίγο ανθρωπιά να μην σε αγγίξει... Όμως δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά τι άνθρωποι είναι και γιατί έφτασαν εκεί που έφτασαν. Αραβικής καταγωγής ήταν και αυτός που μου έσπασε το αμάξι και πήρε την τσάντα μου με δύο κινητά και ένα σκληρό δίσκο (και άλλα που δεν έχουν σημασία πλην καρτών και διπλώματος αυτοκινήτου που πρέπει να τρέχω να ξαναβγάλω). Ξέρεις πόσες φορές είπα "τον μπήξα τον δείξα που μου στέρησε τις φωτογραφίες και τα βίντεο της κόρης μου"... από την άλλη σκέφτομαι, ειδικά τώρα που είδα ότι έκανε και κλήσεις στην Αλγερία από το κινητό μου, λυπάμαι γι' αυτά που εκείνος στερείται για να είναι εδώ αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Δεν μπορεί όμως αυτή να την αναζητά εις βάρος μου, εις βάρος σου κ.λπ. Γιατί το βίντεο από τα πρώτα βήματα της μικρής μου, τα πρώτα της γενέθλια κ.λπ. είναι αναντικατάστατα όπως για σένα θα ήταν ίσως αναντικατάστατος ένας πιθανός αγοραστής που θα έμπαινε μέσα και θα το έβλεπε κατειλημμένο!

Ποσο δικιο εχεις! Και θα το ξαναπω: Ποσο δικιο εχεις!

Το σπιτι αυτο, το εχτισε "νυχτα" ο παππους μου το 1957. Αγορασε το οικοπεδο 6.000 δρχ. οταν το μηνιατικο του ηταν 30 δρχ.!! Καταφερε να το κανει νομιμο επι Τριτση και μεσα εκει μεγαλωσε η μαμα μου, η θεια μου, εγω και η αδερφη μου. Ποσες αναμνησεις εχω απο εκει δεν φανταζεσαι! Εκει μπηκα βρεφακι, εγινα παιδακι, μετα εφηβη, μετα κοπελα και στο τελος μπηκα νυφη και μανα. Εκει ηταν τα πρωτα ξενυχτια του παιδιου μου, τα πρωτα του κλαμματα, τα πρωτα του κατορθωματα... Και θεωρω αυτη την κινηση (θα τα πω λιγο χωριατικα) "μαγαρισια"....

Τελος παντων! Τωρα εγινε, παει..

Τι εκανες εσυ με τις κλησεις στην Αλγερια? Δεν πιστευω να πληρωσες το λογαριασμο? :shock:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αναγκαστικά θα τον πληρώσω και αν δεχτεί η vodafone να τις αφαιρέσει θα γίνει σε επόμενο λογαριασμό. Το πρόβλημα είναι ότι η φραγή έγινε 1 ώρα αργότερα γιατί εγώ την ώρα που έκανε αυτός τις κλήσεις ήμουν στο τμήμα και έδινα κατάθεση για την κλοπή το οποίο αποδεικνύεται από το χαρτί της αστυνομίας. Και φυσικά πρώτα πήγα στην αστυνομία και μετά πήρα τηλέφωνο τον σύζυγο για να απενεργοποιηθούν κάρτες και κινητά. Σκέψου ότι όλο αυτό έγινε έξω από τον παιδικό σταθμό της μικρής και σε διάστημα πέντε λεπτών που ανέβηκα να την πάρω! Ευτυχώς που δεν τον πέτυχα την ώρα που το έκανε. Ξέρω ποιος ήταν γιατί όταν βγήκα τον άκουσα να μιλάει στο κινητό (ήταν παραδίπλα)... αλλά η αστυνομία δεν το δέχεται γιατί δεν τον είδα να σπάει το αμάξι! Ενώ αν τον είχα δει να το σπάει και φώναζα και με είχε σαπακιάσει στο ξύλο θα το δεχόταν! Αυτά τα παράλογα δεν αντέχω με την αστυνομία! Άσε που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα με τους αριθμούς τηλεφώνων που πήρε! Θέλει λέει άρση απορρήτου! Έλεος!

Δεν προκειται να βγαλεις ακρη με δαυτους, και στο λεω εγω που τα ζω εκ των εσω! ;)

Η ολη υποθεση ηταν υποθεση 5 λεπτων εχθες αλλα επειδη ο συγκεκριμενος ειχε τα υπαρξιακα του ταλαιπωρηθηκαμε ολοι μας. Με την προφαση οτι κινδυνευει. Καμμια αντιρρηση πως κινδυνευει αλλα για κατσε ρε φιλε, τωρα κινδυνευεις ενω αυριο το πρωι ο κινδυνος θα εχει εξαφανιστει? Κι εμενα μου τη δινουν κατι τετοια στα νευρα αλλα αφου αυτα ειναι αυτα που προβλεπει ο νομος δεν μπορεις να κανεις και τιποτα γιατι ειναι καθ'ολα νομιμος!

Απο την αλλη δεν θελω να λεω και πολλα γιατι και ο δικος μου αντρας ειναι καθημερινα πανω σε μια μηχανη και φυλαει το Χρυσοχοϊδη και μετα τα πακετα με τις βομβες εχω χ@στει επανω μου! :?

Εφαγα και μια φρικη με αυτο που παθατε εσεις! Παλι καλα που δεν τον πετυχες εκεινη την ωρα να σε σακατεψει! Τι να πω πια...

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...