Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημέρα! γιώτα έχω ένα κουστούμι χειμωνιάτικο νο 3 όμως. θες να σου δώσω το σακάκι που το βρήκα να το δοκιμάσετε? το παντελόνι αγνοείται αλλά θα το βρω σίγουρα.

φαίη μου ηρέμησε, όλα θα πάνε καλά. τίποτα δε θα πάθει η μάνα σου. τώρα για τον πατριό σου, έχει δίκιο το αερικό, δεν αλλάζουν και μάλιστα προς το καλύτερο οι μεγάλοι, μόνο προς το χειρότερο. πες μας για τις εξελίξεις.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλεξια σε ευχαριστω πολυ,αλλα μαλλον δε θα του κανει αφου τον φεβρουαριο κλεινει τα 2 ο Τασος.Αλλωστε θα μεινει μετα για τα μικρα!!!!Θα του αγορασω ενα καινουριο να φορεσει!Θα του παρω και ασορτι γραβατουλα!!!!Θα ειναι ντυμενος μικρος γαμπρος!!!!

Απλα ειπα για το factory επειδη εχει πολλα "περιπτερα" οπως της lapin.

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

φαιη τι ηταν αυτο το χθεσινο παλι ?φανταζομαι συγχιση που θα πηρες με τον πατριο σου...τι να πω ο ανθρωπος δεν αλλαζει...οσο μπορεις(ξερω οτι ειναι δυσκολο) μην ασχολεισαι μαζι του.οσο για το σπιτι καλα ξεμπερδεματα...ευχομαι να βρειτε ακρη με την εισαγγελικη παρεμβαση να πιαστουν αυτοι που ειναι μεσα κ επιτελους να πουληθει να ησυχασετε.

εμεις ρωτησαμε χθες στη βιοατρικη να μας πουν τιμη γαι τις εξετασεις κ φρικαραραμε...550 ευρω:shock::shock: αν ειναι δυνατον.πηραμε το φιτσιαλο κ μας ειπε να παμε ευρωκλινικη αφου εχουμε ιδιωτικη ασφαλεια δε θα πληρωσουμε τιποτε...δε το ειχα σκεφτει καθολου αυτο.θα παμε σημερα τ απογευμα κ ας ελπισουμε να μη ταλαιπωρηθει πολυ η ελισαβετ να της παρουν αιμα με τη πρωτη.οσο για το παιδων τι να πω πηρα χθες τηλ να ρωτησω πια ειναι η διαδικασια κ μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι...πρεπει να παω λεει στο ικα να μου γραψουν τις εξετασεις μετα στο παιδων να της γραψει κ παιδιατρος απο κει κ μετα παλι στο ικα για θεωρηση(αν καταλαβα κ καλα δηλαδη).οσο για το πρωτο διαθεσιμο ραντεβου εινια μεσα φλεβαρη:roll:(υπαρχουν κ απογευματινα αλλα πληρωνεις φυσικα) δημοσια υγεια σου λεει μετα....μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα πρωινιατικα...σκεφτομαι μονο αν δεν ειχαμε ιδιωτικη ασφαλιση τι θα καναμε η αν ηταν κατι επειγον να γινει.τεσπα.

παω για δουλιτσα!πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα

Σοφία η βιοιατρική έχει κάτι τιμες φωτιά!!! Πρέπει να πεις όμως το ταμείο σου να σου πουνε και την ανάλογη τιμή. Εγώ έκανα κάτι εξετάσεις αίματος τις προάλλες και πηρα τηλέφωνο να ρωτήσω τιμή και μπερδεύτηκα και είπα πως δεν έχω ταμείο και μου είπε 260 ευρώ. Μετά ξαναπήρα και διευκρίνησα και τελικά πλήρωσα 80 ευρώ που είναι τιμή δημοσίου και θα τα πάρω όλα τα χρήματα από το ταμείο. Οπότε μήπως αυτή η τιμή που σου είπε είναι χωρίς ταμείο? Αλλά αν έχετε ιδιωτική ασφάλεια ακόμα καλύτερα

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Φαίη εύχομαι καλά ξεμπερδέματα με το σπίτι. Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό πλέον το συναντάμε πιο συχνά, και ο Δημήτρης μου έλεγε μια παρόμοια περίπτωση που έτυχε σε κάτι πελάτες του, που έτρεχαν συνέχεια στην αστυνομία για καταγγελία. Όλο τους έδιωχναν & όλο και κάποιοι άλλοι έμπαιναν. Μακάρι να πουληθεί σύντομα.

Σοφία δημόσιο-ιδιωτικό: μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Εγώ σήμερα πήγα στο ΙΚΑ σε οφθαλμίατρο, αφού το ραντεβού το είχα κλείσει 1 μήνα πριν και ο γιατρός ήρθε με 30 λεπτά καθυστέρηση.. ούτε που τους νοιάζει αν ο κόσμος καθυστερεί για τη δουλειά του.. Όσο για τον ιδιωτικό τομέα, δεν λέω, κάνουν πολύ καλή δουλειά (αν και όχι όλα), αλλά οι τιμές ξεφεύγουν τελείως. Ευτυχώς που έχεις την ιδιωτική ασφάλιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Να μαι παλι κι εγω!!!!

Μολις επιστρεψαμε απο τη βολτιτσα μας!!!!Πηγαμε τραπεζα,πληρωθηκαμε,πηραμε γαλατα απ το φαρμακειο,τσιγαρα απ το περιπτερο,ηπιαμε κ καφεδακι κ τωρα μπηκαμε σπιτι!!!!

Μου στειλανε κουπονια babylino για πανες-βρακακι,θα τα φερω αυριο στη συναντηση,αν τα θελει καποια κοπελα ευχαριστως να τα δωσω.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα και απο εμενα.

Μολις μπηκα σπιτι.. Τελικα εχθες τους προτεινε ο αξιωματικος υπηρεσιας να φυγουν και να περιμενουν να πιασει η πρωινη βαρδια δουλεια για να ανοιξουν το σπιτι χωρις εισαγγελικη παραγγελια, δηλωμενο ως σημα για διαρρηξη. Μας πηραν τηλ. στις 8:20 το πρωι και φυγαμε για Αγιο Δημητριο. Τελικα ανοιξαμε το σπιτι με τα κλειδια μας και τους βρηκαμε μεσα να κοιμουνται (ο Βασιλης με τα οργανα της ταξεως δηλαδη, εγω ημουν στο αυτοκινητο με το παιδι). Δυο ατομα απο το Αφγανισταν, αντρες και οι δυο και πιο μικροι ακομα και απο εμενα (γεννημενοι το 1991). Δεν ηταν παρανομοι στη χωρα μας, τα χαρτια τους ηταν ολα κομπλε. Πηγαμε ολοι μαζι στο τμημα και καταθεσαμε μηνυση για καταπατηση ξενης ιδιοκτησιας, διαταραξη οικογενειακης ειρηνης και διαρρηξη. Εμεις φυγαμε απο το τμημα και πηγαμε απο το σπιτι να διαπιστωσουμε τι ειχαν διαπραξει τοσες μερες και εκεινοι οδηγηθηκαν με περιπολικο στον εισαγγελεα για την αυτοφορη διαδικασια. Το σοκ το επαθα οταν μπηκαμε μεσα... Ειχαν τραπεζακι με γκαζακι, καφεδες, τσαϊ, ειχαν κρεμασει εναν καθρεπτη στο διαδρομο και απο κατω ειχαν βαλει ενα παλιο μας επιπλο ως τουαλεττα για να φτιασιδωνονται.. Επανω ειχε κολωνιες, τσατσαρες και αποσμητικα. Τα ρουχα τους, καλτσες και εσωρουχα ηταν πανω στο επιπλο που σας ανεφερα εχθες και τελος ειχαν φτιαξει ενα αυτοσχεδιο τραπεζακι το οποιο λογικα ηταν το μπαρ τους γιατι επανω ειχε ποτα (βοτκα, ουισκι και μπυρες), τσιγαρα και τασακι.

Δεν εχω κοιμηθει κα-θο-λου και ειμαι κομματια. Μιλησα και με τη Μαρια (DEMS) στο τηλεφωνο και το πιο πιθανο ειναι να πουμε στο Διονυση να μας τοποθετησει συναγερμο. Εν τω μεταξυ παραλιγο να συλλαβουν τον πατριο μου εχθες γιατι μολις τελειωσε τη συναξη με το φιλο του και τα μπυρονια, πηγε ρουχλιασμενος απο εκει και πουλαγε μαγκιες στους αστυνομικους. Τελικα τον αρπαξε ο Βασιλης και τον εδιωξε. (Κατ' εμε πολυ κακως, θα επρεπε να το εχει αφησει εκει, να τον συλλαβουν μπας και βαλει μυαλο.) Τωρα εμεις ειμαστε ολοι ζωντανοι - νεκροι με τις υποχρεωσεις να τρεχουν και την αυπνια αλλα εκεινος κοιμαται ακομα.

Αυτα κοριτσακια απο εμας. Συγγνωμη που δεν απευθυνομαι στην καθεμια ξεχωριστα αλλα ειμαι πολυ στεναχωρημενη/θυμωμενη/εξαντλημενη.

Θα τα πουμε και παλι (θελω να πιστευω)!

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαιη μου γλυκια τελος καλο ολα καλα.....οι αλλοδαποι πηραν το δρομο τους,ελπιζω στη συνεχεια να μην εχετε τα ιδια κρουσματα.Καλο θα ηταν παντως να βαλετε συναγερμο καποια στιγμη οταν μπορεσετε.

Aeriko θα ερθεις αυριο στη συναντηση?Θελω να μιλησουμε για την Κωνσταντινα.

Αλλιως θα σου στειλω πμ.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Χαιρετώ την παρέα!

Φαίη ξυνός σου βγήκε βρε παιδί μου ο καφές :( Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο. Όσο για τον πατριό σου....ό,τι σου είπαν και τα κορίτσια. Δεν υπάρχει σωτηρία.

Τα δικά μου νέα: πήγα και εγώ στο καινούργιο Mall:D

Ήθελε να πάει μια ξαδέρφη μου και πήγαμε παρέα. Ωραίο είναι. Πολύ πιο μικρό από το Μαρούσι, αλλά ό,τι θέλω εγώ το έχει. Ακόμα δουλεύουν συνεργεία και στο parking, προς το παρόν, δεν πληρώνεις.

Φάγαμε παγωτό στη Δωδώνη, ψώνισα και από το Public ένα δώρο για ένα πάρτυ που έχουμε να πάμε το Σάββατο και κάτι αυτοκόλλητα με δεινόσαυρους για τον Ευριπίδη.

Ανυπομονώ να λειτουργήσει ο σταθμός του μετρό της Ηλιούπολης (είναι 300 μέτρα από το σπίτι μου) για να το κάνω στέκι :D

Θα τα πούμε και αργότερα. Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας κορίτσια! το μεσημέρι στόλισα το σαλόνι μαζί με τα παιδιά! περάσαμε πολύ ωραία. ένας χαμός βέβαια μετά! τώρα τέλειωσα το συγύρισμα! τα υπόλοιπα αύριο, είσοδος, μπαλκόνι, δεν αντέχω άλλο τώρα! σε λίγο θα ξυπνήσω τα 2 μεγάλα να πάμε κολυμβητήριο. έγραψα και την κλέα. μακάρι να κάνει ο παναγιώτης αυτή την φορά!

φαίη μου καλή ξεκούραση. πάει τέλειωσε κι αυτό. εύχομαι να το πουλήσετε σύντομα, να μην έχετε έγνοια,

γιώτα μου καλά λες! καινούριο να πάρεις. χαμένο δε θα πάει σίγουρα, με 2 μικρά από πίσω! εγώ πάντως το πήρα από την πλατεία ανεξαρτησίας, δεν είχα χρόνο για κέντρο.

σοφία ευτυχώς βρήκατε άκρη για να μην ταλαιπωρηθείτε. και μόνο που διάβασα τη διαδικασία του δημοσίου, αγχώθηκα!

μαρία ντεμς κι εμένα μου άρεσε το μολ. εμείς αγοράσαμε μαγιουδάκια-γυαλάκια-σκουφάκια και κάτι ωραίες κούπες που διαλέξανε για να πίνουν το γάλα τους. καλά πολύ γέλιο ο παναγιώτης ήθελε να πάρει μία με έναν κώλο (όχι χυδαία) πρώτη μούρη! τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να του την πάρω. χαχαχα

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Μόλις μπήκα σπίτι και ευελπιστώ να κοιμηθώ καμια ώρα. Φαίη μου μην στεναχωριέσαι με τον πατριό και κυρίως... καλή ξεκούραση! Άμα σε δω το βράδυ online θα σου στείλω ιό :lol:

Γιώτα θα έρθουμε αύριο ναι :)

Πήγαμε βόλτα στο Mall αφού η πεθερά μου ήταν άρρωστη (και έπρεπε να πάρουμε εμείς για να μας ενημερώσουν ότι δεν θα έρθουν αλλά αυτό είναι άλλοι παπά ευαγγέλιο γκρρρρρ)....

Ένα θα σας πω... αν δεν περάσει κανάς μήνας να φύγει η πρώτη περιέργεια εγώ δεν ξαναπάω! Για όσους σκοπεύουν να πάνε... να ντυθούν ελαφριά!!! Έχει απίστευτη ζέστη μέσα και στα μαγαζιά μεσα ακόμα περισσότερη!

Ο κόσμος περιφέρεται και φυσικά ελάχιστοι ψωνίζουν. Εκνευρίστηκα απίστευτα με τα μηχανάκια που έχουν καταλάβει όλο το πεζοδρόμιο μπροστά από το Mall και αν δεν κάνουν κάτι μα την Παναγία θα παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα την τροχαία (ρώτησα κάτι αστυνομικούς που ήταν στο στενό στο πλάι και έκοβαν κλήσεις σε αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει στο πεζοδρόμιο και μόνο έτσι μπορούν να επέμβουν). Απαράδεκτοι! Όπως απαράδεκτοι είναι και όλοι εκείνοι που χρησιμοποιούν τα ασανσέρ σε βλέπουν με το καρότσι και δεν τρέχει κάστανο που δεν χωράς εσύ να μπεις και δεν μπορείς να πας από τις κυλιόμενες ενώ αυτοί μπορούν!

γρρρρρρρρρρρρρ

Α και ο παιδότοπος δεν έχει ανοίξει ακόμα ;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...