Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετσι κι αλλιως μπηκαν απο το παραθυρο. Το σπιτι ειναι πολυ παλιο και δεν μπορεις να το φυλαξεις για να μην μπει καποιος μεσα. Λεφτα για αλουμινια δεν υπαρχουν, ετσι κι αλλιως το σπιτι ειναι στη διαδικασια πωλησης. Να τους πιασουμε μονοι μας για να τους διωξουμε δεν εχουμε τα κοτσια, οποτε μας μενει μονο η αστυνομια ως λυση! :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πάνω από 45.000 άτομα πέρασαν στις 30 του μήνα! Οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται!

οποτε θα το κανω αλλη φορα δεν λεει να παω με τοσο κοσμο με τον μικρο να τρεχει θα παθω εγκεφαλικο!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Μεγάλο πακέτο :( Καλά ξεμπερδέματα! Κι εσύ φοβόσουν το Λαγονήσι :lol: Σου 'ρθε από αλλού!

Αυτο που το πας??:lol::lol:

Βασικα το περιμενα.. Το σπιτι εχει οψη εγκαταλειμενου και την προηγουμενη φορα που μπηκαν μεσα μας ειχαν προειδοποιησει στο τμημα πως πρεπει να κανουμε κατι για να μην το κανουν στεκι. Ελπιζαμε πως θα τους αποτρεψει το γεγονος πως ειναι πανω στην Αγιου Βασιλειου, εναν απο τους πιο πολυσυχναστους δρομους του δημου αλλα μας εμεινε η ελπιδα! Τελος παντων... Ας ελπισουμε πως θα καταφερουμε να μεινουμε στη μαμα μου συντομα..:roll:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι κι εγω λεω να αποχωρησω γιατι το Μαρακι ξυπναει κεφατο καθε πρωι και δεν λεει να σερνομαι!!

Σημερα ονομασαμε το "γατακι" μας Κικη!! :lol::lol: Προφανως επειδη της ελεγα πιπι - πιπι, εκεινη το εβγαλε Κικη!! :lol::lol:

gM4vp2.png

ρε φαίη! παναγία μου! καλά κι αυτοί τί θράσος? δεν σκέφτηκαν ότι οι γείτονες θα το καταλάβουν? μακάρι να τους διώξουν γρήγορα οι αστυνομικοί, χωρίς να εμπλακείτε εσείς.

ελένη κι άλλη ζυγός? του πότε είσαι?

κορίτσια από τότε που κόψαμε την πιπίλα στον ευθύμιο, έχει ξεσαλώσει! εμείς να κουτουλάμε κι αυτός στο τσακίρ κέφι! με τις ίδιες ώρες ύπνου με το 2χρονο κι όμως! η ελένη βλέπει το 100ο όνειρο (πιθανώς) και ο μπέμπης είναι κάτω με τον πατέρα του για να με αφήσουν εμένα να κοιμηθώ.

οπότε καληνύχτα σας! α, ξέρετε μάλλον πώς με ξεχώρησε η μαρία ντ στο μολ? από τους μαύρους κύκλους! :lol::lol::lol:

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Αλεξια οι δικοι μου οι κυκλοι εχουν γινει μωβ!!! Μοιαζω σαν κατι καρικατουρες!! :lol: Παντως πλακα - πλακα μου τη δινει η φατσα μου.. Ειδικα πρωι - πρωι που ξυπναω και πλενομαι/πλενω δοντια και κοιταζομαι στον καθρεφτη, θελω να του ριξω μπουνια και να τον σπασω!! :evil: Την ωρα δε που απλωνω την υδατικη και ανακαλυπτω νεες ρυτιδες να δεις τι με πιανει! Θυμαμαι που ξυπνουσα να παω σχολειο και ειχα τη φρεσκαδουρα του υπνου και μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα.. :(

Σας καληνυχτιζω και εγω με τη σειρα μου!!

Φιλακια!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κι αλλη μανουλα ζυγος και με γιο Ευθυμιο!!!!!

Φαιη το καλυτερο ειναι να κανει ενα ντου ο Βασιλης απ εξω εννοειται και να καλεσει αστυνομια οπως ειπες.Τι να πω...

Παω κι εγω για υπνο,θα τα πουμε το πρωι!!!!

Καλο βραδυ σε ολες τις μανουλιτες!!!!

Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

α ρε φαιη τα εχουμε πει ξανα.......με τους μαλακογειτωνες.ας εχουν τον νου τους.και ας τους πει καποιος .........σημερα μπηκανε σε σας και αυριο μπορει να μπουν σε αυτους.αυτο που ολοι κοιτανε μονο τον κωλο τους πολυ με τρελενει.

καλο βραδυ κοριτσακια που πατε ολες για υπνο..........

4ywWp2.png

Μια μερα ειπα να κοιμηθω νωρις και γ@μηθηκε το συμπαν...

Ποσο δυσκολο ειναι για μια οικογενεια να συννενοηθει? Σημερα ειπαμε και στη μανα μου και στον πατριο μου να αφησουν την κατασταση με το σπιτι οπως εχει και να περιμενουν να βολεψει ο Βασιλης τις βαρδιες για να κανουμε το ντου οπως σας ελεγα. Οσο το κανατε εσεις που δεν σας το ζητησαμε αλλο τοσο το εκαναν κι εκεινοι. Πηγε ο πατριος μου πριν απο μια ωρα εκει, ειδε τα φωτα αναμμενα και μας πηρε τηλεφωνο να καλεσουμε περιπολικο. (Μεχρι κι αυτο του ειναι δυσκολο να κανει). Το περιπολικο πηγε αλλα ενημερωσε τη μαμα μου πως δεν μπορει να μπει στο σπιτι καθως ειναι ασυλο και χρειαζεται εισαγγελικη παραγγελια. (Για να μην παρεξηγηθω, δεν τα εχω με τους αστυνομικους, αυτοι κανανε αυτο που οριζει ο νομος γιατι π.χ. θα μπορουσε η μαμα μου να ψευδεται και να ειναι νοικαρηδες οι εισβολεις τους οποιους θελει να πεταξει εξω και δεν βρισκει αλλο τροπο. Ακραιο σεναριο αλλα αυτο προβλεπει ο νομος και ετσι επραξαν.-) Στο δια ταυτα τωρα: Η μαμα μου βρισκεται στο τμημα για εισαγγελικη παραγγελια επειδη εχει την επικαρπια του σπιτιου και αν πανε ολα καλα και εγκριθει και συλλαβουν τους διαρρηκτες θα ακολουθησει η αυτοφορη διαδικασια (και με εκεινη φυσικα). Ο Βασιλης εφυγε πριν κανενα 10λεπτο και παει να τη βρει στο τμημα καθως ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση (δεν ειναι και λιγο να μην μπορεις να μπεις στο σπιτι σου). Εγω ειμαι μονη πισω και ενημερωνομαι μεσω τηλεφωνων προσπαθωντας να ηρεμησω οσο μπορω ολες τις πλευρες και (ΕΔΩ ειναι το αποκορυφωμα: ο πατριος μου εχει παει σε εναν φιλο του και πινουν μπυρες! :evil::evil::evil:)

Συγγνωμη που σας φορτιζω βραδιατικα και ευχαριστω για την κατανοηση και τις ευχες. Πειτε μου λοιπον εσεις ποτε θα ηρεμησουμε ολοι απο αυτον το βραχνα (τον πατριο μου εννοω) που κανει ο,τι του γουσταρει οποτε θελει? Αλλα συννενοηθηκαμε κι αλλα επραξε αλλα τις συνεπειες τις επωμιζομαστε ολοι οι υπολοιποι εκτος απο εκεινον!

Δεν ξερω, ειμαι κομματια! Τετοιες καταστασεις τις βλεπω στα σιριαλ και δεν ξερω αν θα πρεπει να γελασω ή να κλαψω... Θυμος! Μονο αυτο μου βγαινει!

Εχω αγριευτει επισης απιστευτα για τη στιγμη που θα συλλαβουν τα ατομα οι αστυνομικοι. Φοβαμαι για την υγεια της μανας μου γιατι ειναι διαβητικη και ξερετε που ανεβαινει το σακχαρο με το στρες και το θυμο. Και ειμαι μονη στη μεση του πουθενα! Ουτε εδω δεν μπορω να ηρεμησω!

gM4vp2.png

Άμα το 'ξερα θα έμπαινα να σου κάνω παρέα στις 1.20 που ξύπνησε η Κωνσταντίνα :( Δεν μπορείς να κάνεις κάτι βρε Φαίη μου! Αν ο άλλος είναι λαλάκας είναι πάει και τελείωσε. Εγχείριση ανοικτού εγκεφάλου δεν μπορείς να κάνεις!

Καλή μας μέρα και ελπίζω να τελείωσε αυτή η περιπέτεια!

Καλημερα!

Ο Τασος εφυγε για το σχολειο,ταισα τον Χρηστο και πινω καφε.

Φαιη μου τι εγινε τελικα χτες?Περιμενουμε εξελιξεις.

Ο Θανος ξυπνησε για αλλο ενα βραδυ,στις 2 30 κ ηπιε 150γρ γαλα.....Ο Τασος ξυπνησε 6 30 κι εγω νυσταζω.Το πρωι εψαχνε ο Βασιλης ρουχα να τον ντυσει και του λεω βαλτου οτι να ναι,τοσα ρουχα εχει....αλλα πρεπει να σηκωθεις μου λεει,εχει κανει κακα του......Τελικα σηκωθηκα απο τις 07 00.....και νυσταζω......

Ο Βασιλης σημερα δουλευει στο Κορωπι οποτε δε θα ερθει το μεσημερι,και τον Τασο θα τον παρει η μαμα μου απ το σχολειο και θα τον παρει σπιτι της.Και αυριο θα τον παει αυτη σχολειο,μπας κ κοιμηθει κ αυτο το παιδι ενα βραδυ χωρις να ακουει γκρινια και κλαματα.Εντωμεταξυ σκεφτομουν πως πρεπει να του αγορασω ενα κοστουμακι να βαλει στα βαφτισια των διδυμων.Και σκεφτομουν να παω στο Factory outlet να βρω.Εχετε καμια ιδεα που να ψαξω?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...