Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ειρηνη εσυ ξερεις καλυτερα το παιδι σου,αλλα νομιζω πως ο συγκεκριμενος παιδοτοπος εχει για βρεφη να καθισουν και να απασχοληθουν.Απλα το γραφω αυτο για να μην ερθεις μονη σου,φερε και τον γαντζ-Ακη σου να δει λιγο κοσμο,παιδακια δλδ και να δεις κι εσυ εμας!!!!Λεω εγω τωρα....αλλα και παλι....εσυ ξερεις καλυτερα!!!!

Μια φορα ειχα παει τον Τασο σε παιδοτοπο οταν ηταν στην ηλικια του Ακη κ εκατσε στα μπαλακια,τα πετουσε ενα ενα εξω κι εγω τα μαζευα!!!!!Πολυ γελιο!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως την!!! Ποια είσαι εσύ???
Η ismeni είναι από Βύρωνα από όσο θυμάμαι από το δίπλα ;)

καλωσήρθες κι εσύ! κορίτσια η ισμήνη έχει σχολή μπαλέτου στο βύρωνα

καλησπέρα

εχω συστηθει παλαιότερα, αλλα με μεγαλη μου ευχαρίστηση θα το ξανακάνω

με λένη ισμήνη, ειμαι δασκάλα μπαλέτου κι εχω σχολή χορού στον βύρωνα

είμαι 36 χρονών κι εχω μια κορη 3ων ετών.

χαίρομαι που βλεπω κοσμο καινουριο και "απο δίπλα"

καλώς σας βρήκα

Ένα παιδί που δεν τρώει κάποια στιγμή θα φάει. Ενα παιδί που τρώει δε θα σταματήσει ποτέ.

Ειρηνη εσυ ξερεις καλυτερα το παιδι σου,αλλα νομιζω πως ο συγκεκριμενος παιδοτοπος εχει για βρεφη να καθισουν και να απασχοληθουν.Απλα το γραφω αυτο για να μην ερθεις μονη σου,φερε και τον γαντζ-Ακη σου να δει λιγο κοσμο,παιδακια δλδ και να δεις κι εσυ εμας!!!!Λεω εγω τωρα....αλλα και παλι....εσυ ξερεις καλυτερα!!!!

Μια φορα ειχα παει τον Τασο σε παιδοτοπο οταν ηταν στην ηλικια του Ακη κ εκατσε στα μπαλακια,τα πετουσε ενα ενα εξω κι εγω τα μαζευα!!!!!Πολυ γελιο!!!!

αυτο το τελευταιο ηταν για να με πεισεις?:lol:

δηλαδη πως τα απασχολουν?βασικα περισσοτερο με πειραζει ο κλειστος χωρος και μην κολλησει τιποτα παρα του οτι θα τον κραταω αγκαλια.

εκει πως ειναι πληρωνουμε εισητηριο για τα παιδακια και για τους μεγαλους?

4ywWp2.png

Ισμήνη ποια σχολή έχεις; Αν δεν μπορείς να το γράψεις δημόσια στείλε μου pm ;)

Βύρωνα μένουν τα πεθερικά μου :)

Βρήκες άτομο που έψαχνες;

Το έριξα στα παιχνίδια μέχρι να μαζευτείτε και νύσταξα :lol:

χριστινακι κουκλακι η κορη σου ματι να μην την πιασει!!και οντως μοιαζετε.φιλακια πολλα στο μικιο σας!

πλακα κανεις οτι θα πας απο τωρα για υπνο?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Όχι σοβαρά το λέω... σέρνομαι... με το ζόρι κρατιόμουν ξύπνια να σας καληνυχτίσω :D

Έφυγα... ήδη ξύπνησε μία φορά και προβλέπεται δύσκολο βράδυ πάλι! Αν πάλι θελήσει η Παναγίτσα να με αφήσει να κοιμηθώ το βλαστάρι μου... υπόσχομαι να την πάω την Κυριακή να μεταλάβει :lol:

αυτο το τελευταιο ηταν για να με πεισεις?:lol:

Ακριβως!!!!Εγω απλα το ειπα επειδη ειπες πως μπορει να περασεις,οποτε γιατι να μην τον φερεις????Αλλα για το θεμα των ιωσεων ναι καλυτερα να μην ερθει κ κολλησει τιποτα κ το εχω κ τυψεις μετα......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγω! Εμεις σημερα πηγαμε στη μαμα μου! Δηλαδη στη μαμα μου πηγε ο Βασιλης με τη Μαρια εγω πηγα στη μαμα του Ευριπιδη και της Ιφιγενειας να παρω τζουρα αφου δεν θα τους δω στη συναντηση!! ;) Εριξα πολυ γελιο, προσπαθω να πεισω τη Μαρια να ανεβασει βιντεο του Διονυση να σφυριζει για να ηρεμησει η Ιφιγενεια!! :lol::lol: Οσο για τον Ευριπιδη, μου εδωσε τη ζωγραφια μου -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!- ενα ροζ δεινοσαυρο και διαβασαμε το βιβλιο με τους δεινοσαυρους φορωντας 3D γυαλια!!! :cool: Βεβαια εφαγε και μια σουπα απο τον καναπε, αλλα ενταξει, πιο πολυ τρομαξε παρα χτυπησε -ευτυχως-. Αυτο ηταν το ευχαριστο τμημα του απογευματος μας. Παμε και στο δυσαρεστο τμημα τωρα...

Εχθες που πηγαμε στο mall, πετυχαμε μια παλια μας γειτονισσα. Για την ακριβεια η κοπελα μενει απεναντι ακριβως απο το σπιτι μας στην Αγιου Βασιλειου μαζι με τον αντρα της και τα δυο τους παιδια. Μας ειπε λοιπον πως συχνα - πυκνα βλεπει αναμμενα τα φωτα του σπιτιου μας.. :? Δεν δωσαμε σημασια καθως πριν μια εβδομαδα ακριβως ειχαμε παει και ειχαμε παρει τα χριστουγεννιατικα μας για να στολισουμε και το σπιτι ηταν στη (ρημαδο)κατασταση που το ειχαν αφησει οι προηγουμενοι εισβολεις. Ειπε λοιπον ο Βασιλης σημερα να περασει με τον πατριο μου να ριξουν ενα βλεφαρο αφου εγω ημουν στη Μαρια και η δικια μου η Μαρια επαιζε με τη γιαγια της. Πηγαν λοιπον και κοιταζοντας απο το παραθυρο μεσα στο σπιτι, διαπιστωσαν πως τελικα εχουν κανει καταληψη στο σπιτι καθως κατω υπηρχαν στρωμμενα παπλωματα. Καλεσαν την αστυνομια, ηρθε περιπολικο και αφου ανοιξαν το σπιτι, διαπιστωσαν πως το ειχαν καθαρισει (!!!), ειχαν αναμμενο το θερμοσιφωνο, και τα ρουχα τους τακτοποιημενα σε στοιβες πανω σε ενα επιπλο στο σαλονι. Ειχαν συνδεδεμενα στις πριζες δυο σομπες αλογονου και εναν φορτιστη κινητου και ειχαν επανω σε μια καρεκλιτσα ενα μπουφαν που στην πλατη εγραφε Αρμενια. Απο τα ρουχα και τα παππουτσια συμπεραναν πως προφανως ειναι ενας αντρας και μια γυναικα. Εκεινη την ωρα απουσιαζαν ομως απο το σπιτι. Οι γειτονες ειπαν πως εχουν δει δυο μελαμψα ατομα να μπαινοβγαινουν απο το σπιτι βαζοντας και βγαζοντας πραγματα αλλα δεν εδωσαν σημασια γιατι θεωρησαν πως το σπιτι ειχε ενοικιαστει. Οποτε θα πρεπει καποια στιγμη να κανονισουμε να κοιμηθουμε στη μαμα μου για να κανουμε "ντου" (εξωτερικα εννοειται) αργα το βραδυ και αν δουμε φωτα να καλεσουμε αστυνομια για να τους βρουν εκει. Βεβαια αυτο δεν ξερουμε ποτε θα γινει γιατι οπως εχω ηδη πει οι βαρδιες του Βασιλη ειναι αλλα ντ' αλλων! :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πήγε σήμερα η βαφτιστήρα μου και το μόνο που μπόρεσε να μου περιγράψει είναι στο Zara και στο Η&Μ γινόταν λαϊκό προσκύνημα :lol: Εκείνη πήγε να αφήσει βιογραφικά αλλά της είπαν να περάσει την άλλη εβδομάδα γιατί δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν :lol:

Πήγε σήμερα η βαφτιστήρα μου και το μόνο που μπόρεσε να μου περιγράψει είναι στο Zara και στο Η&Μ γινόταν λαϊκό προσκύνημα :lol: Εκείνη πήγε να αφήσει βιογραφικά αλλά της είπαν να περάσει την άλλη εβδομάδα γιατί δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν :lol:

ααα ναι???τοσο κοσμο εχει???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...