Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Στη δουλεια θα παω κανονικα τον Φεβρουαριο κι ας ειμαι εγκυος εκτος απροοπτου βεβαια.Αλλα τις αδειες τις δικαιουσε κανονικα.Θα σταματησω 2 μηνες πριν και θα κατσω μετα μεχρι να χρονισει κ το μικρο.Γιατι πλεον ο Τασος μου θα γινει ο μεγαλος!!!!!

δηλαδη να βαλω μπροστα κ εγω για δευτερο???

αχ τι ωραια που θα ναι!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφια μου γεννησες φυσιολογικα????

Αν ναι νομιζω η μητρα θελει 6 μηνες να επανελθει,θα στο πει και ο ιατρος σου.

Κανε υπομονη 2 μηνακια κ μετα βουρρρρρρ στο ψητο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σοφια μου γεννησες φυσιολογικα????

Αν ναι νομιζω η μητρα θελει 6 μηνες να επανελθει,θα στο πει και ο ιατρος σου.

Κανε υπομονη 2 μηνακια κ μετα βουρρρρρρ στο ψητο!!!!!

καισαρικη αλλα ο γιατρος ειπε αν περασουν 6 μηνες ειναι οκ.το γεναρη συμπληρωνονται 6...!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Συνηθως εξαμηνο ειναι.....καλυτερα για να ερθει χειμωνα που θα ειναι μικρουλι κ θα ξεπεταχτει το καλοκαιρι....

Εγω που το σκεφτομαι νταλα κατακαλοκαιρο θα ειμαι με την κοιλια τουρλα!!!!!

Αλλα μην ειμαι αχαριστη,ας πανε ολα καλα και χαλαλι του!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αλήθεια, που είναι η Φαίη και η Ναταλία; Ξέρει κανείς;

Η Φαιη δεν εμφανιστηκε ουτε στο φεισμπουκ.....δεν εχω ιδεα.....

Θα της στειλω sms.Της εστειλα αλλα δεν παραδοθηκε ακομη,μηπως το εχει κλειστο.Αλλα ανυσηχω βρε παιδι μου....να εγινε τιποτα????

Επεξεργάστηκαν by giota.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Η Φαιη δεν εμφανιστηκε ουτε στο φεισμπουκ.....δεν εχω ιδεα.....

Θα της στειλω sms.Της εστειλα αλλα δεν παραδοθηκε ακομη,μηπως το εχει κλειστο.Αλλα ανυσηχω βρε παιδι μου....να εγινε τιποτα????

Ελπίζω να είναι καλά και απλά να μην προλαβαίνει ή να μην έχει όρεξη να γράψει.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Συνηθως εξαμηνο ειναι.....καλυτερα για να ερθει χειμωνα που θα ειναι μικρουλι κ θα ξεπεταχτει το καλοκαιρι....

Εγω που το σκεφτομαι νταλα κατακαλοκαιρο θα ειμαι με την κοιλια τουρλα!!!!!

Αλλα μην ειμαι αχαριστη,ας πανε ολα καλα και χαλαλι του!!!!!

χαχαχχα επρεπε να μ εβλεπες το καλοκαιρι να μπαινω στη θαλασσα με τη κοιλια ως το πατωμα:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κοριτσια μου!! Εδω ειμαι, απλα εμπλεξα λιγακι με τα αποτελεσματα, τα ψωνια, ο καιρος με κανει να θελω να κοιμαμαι συνεχεια και χααααθηκα!!

Γιωτακι χρονια πολλα και απο 'δω, εχω γραψει στο σχετικο τοπικ τα ευχετηρια!! Μιλαμε χαρηκα παρα πολυ για το τεστ!! Ολα να πανε καλα και ενα γερο παιδακι πανω απο ολα! (Μολις το διαβασα σκεφτηκα πως αν δεν επεφτε το δικο μου το σπορακι τα μικρακια μας θα ειχαν 2 μηνες διαφορα.. Δεν πειραζει ομως, ετσι κι αλλιως δεν ηταν στα αμεσα σχεδια μου!)

Ειρηνη καμμια μας δεν σε θεωρει υποχονδρια, ειναι δικαιωμα σου να προστατευεις τον εαυτο σου και το μωρο σου με τον καλυτερο τροπο που θεωρεις εσυ! Ετσι κι αλλιως κι εγω μια απο τα ιδια κανω, ειδικα σε ο,τι αφορα τη μικρη μου! ;)

Μαρια και Σοφια εγω μπορω οποια μερα μου πειτε, σε οποιο μερος μου πειτε!

Τωρα τα νεα μου: Η χοριακη εχθες βγηκε 13 (απο 30) οποτε πεφτει κι αλλο. Αυριο θα την ξανακανω να δουμε τι θα δειξει κι αν δεν εχει μηδενισει ακομα θα την κανω μεχρι να μηδενισει!

Οσο για το κινητο, ουτε εγω δεν ξερω που το 'χω.. Γενικως δεν το πολυχρησιμοποιω.. Θα ψαξω να το βρω και να το ανοιξω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαίη χαίρομαι που είσαι καλά. Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε στον καλό κύριο παιδίατρο, γιατί ο Ευριπίδης γύρισε με βήχα από το σχολείο σήμερα.

Τα λέμε αργότερα.

etCDp3.png hk8kp3.png

φαιη χαιρομαι που εισαι καλα!ανησυχησαμε λιγο γιατι δεν σε ειδαμε το πρωι.

μαρακι εμας ηρθε σημερα ο παιδιατρος-μια ωρα εκατσε τον επρηξα τον ανθρωπο!!ελπιζωω ο ευριπιδης να μην εχει τπτ.περαστικα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μαρια δεν θα ειναι τιποτα! Περαστικα στον Ευριπιδακο και χαιρετισματα στον καλο κυριο παιδιατρο! Εμεις ημασταν εκει την περασμενη εβδομαδα για εμβολιο. Τον ρωτησα και για το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου γιατι δεν το εχει κανει ακομα η Μαρια και μου απαντησε πως λογω μηνιγγιτιδας που περασε το παιδι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ να της το κανει. Το σημειωσε στο βιβλιαριο για τον Ιανουαριο του 2010.

Σοφια ελαβα τα μηνυματα σου, θα απαντησω εκτενεστερα οταν βρω χρονο γιατι τωρα παμε την απογευματινη μας βολτα με το αυτοκινητο!

Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον! :D

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Λοιπόν ο καλός κύριος παιδίατρος μας είπε ότι είναι η αρχή μιας ιωσούλας και μας σύστησε να κάνει εισπνοές aerolin και flixotide, να πίνει zirtek πρωί - βράδυ έως ότου του περάσει ο βήχας. Επειδή πυρετό δεν έχει κάνει τον ρωτήσαμε αν υπάρχει περίπτωση η ιωσούλα να είναι η "γνωστή" ιωσούλα και μας είπε ότι και έτσι να είναι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, γιατί τα περισσότερα παιδιά την έχουν περάσει στο πόδι. Αν αρχίσουμε να κάνουμε όινκ όινκ θα σας ενημερώσω για να μας αποφεύγετε.

Αυτά τα νέα μας.

etCDp3.png hk8kp3.png

Ας είναι καλά ο Ευριπιδακος και δε μας νοιαζει πως λεγεται η ιωση.

Να ξερεις το ζιρτεκ φερνει υπνηλια,οποτε να τον εχεις κατα νου....μην τρομαξεις αν τον δεις να κοιμαται σε ασχετες φασεις!!!!!

Περαστικουλια του και γρηγορα να γινει καλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Λοιπόν ο καλός κύριος παιδίατρος μας είπε ότι είναι η αρχή μιας ιωσούλας και μας σύστησε να κάνει εισπνοές aerolin και flixotide, να πίνει zirtek πρωί - βράδυ έως ότου του περάσει ο βήχας. Επειδή πυρετό δεν έχει κάνει τον ρωτήσαμε αν υπάρχει περίπτωση η ιωσούλα να είναι η "γνωστή" ιωσούλα και μας είπε ότι και έτσι να είναι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, γιατί τα περισσότερα παιδιά την έχουν περάσει στο πόδι. Αν αρχίσουμε να κάνουμε όινκ όινκ θα σας ενημερώσω για να μας αποφεύγετε.

Αυτά τα νέα μας.

περαστικα σας μαρακι!ελπιζω κ ευχομαι ταχεια αναρρωση!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μαρια περαστικα στον κουκλο σου! Αν κανετε τελικα οϊνκ - οϊνκ να μπου πεις να ερθω κι εγω η γουρουνα απο 'κει!! :lol: :lol:

Δεν νομιζω να ειναι η συγκεκριμενη γριπη, αλλα και να ειναι την πετυχες στην αρχη αρα μη φοβασαι! Να υποθεσω πως δεν θα τον στειλεις παιδικο? (Καλα για το κολυμβητηριο ειμαι σιγουρη πως δεν θα τον στειλεις, αλλα με το σχολειο?)

Ολα θα πανε καλα, αφου ο γιατρος ηταν ψυχραιμος να μην ανησυχεις..

Περαστικα και να μας ενημερωσεις για την πορεια του! :-P

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...