Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια οντως ειναι ενα θεμα αυτο με το παρκινγκ και ειδικα για εμενα που δεν μπαινω σε ασανσερ! Εμεις ευτυχως παρκαραμε στη μαμα μου και πηγαμε με τα ποδια, επειδη ειναι πολυ κοντα (3 λεπτα νταν). Ουτε εμεις ψωνισαμε, μονο η Σοφια πηρε ενα μπλουζακι της Μαριας και δυο της Ελισσαβετ!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κι εγω ζυγος και η κόρη μου ζυγος!

Ουαου!!:lol::lol:

Τελικα παιρνουμε ανετα τον τιτλο του νικητη!!

Καλως ηρθες κι εσυ!!:-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

τσα! να'μαι κι εγώ! μπήκα λίγο στα κλεφτά.

Πολλά ζυγάκια!!!

Λοιπόν μόλις γύρισα από το mall και ποιον συνάντησα? Την Αλεξία με τα 2 βλασταράκια της!!!!!

Αλεξία πολύ χάρηκα που σε γνώρισα έστω και τόσο λίγο!!!! Να σου ζήσουνε και τα παιδάκια σου, γλύκες είναι!!!!

βρε συ θηρίο, πώς με πρόσεξες και με κατάλαβες? εγώ στον κόσμο μου, όπως πάντα! περιττό να πω ότι είσαι κουκλάρα, τα κορίτσια το ξέρουν. βλέπω κι εγώ μια ξανθιά γλυκιά κοπελίτσα με γαλανά μάτια να με σταματάει και λέω μπα λάθος έκανε! μετά μου έκοψε! ευχαριστώ εκ μέρους των παιδιών μου, αλλά μόνο γλύκες δε θα τα'λεγα! χαχα παραλίγο να το γκρεμίσουμε το μολ! το πέρασαν για παιδική χαρά φαίνεται! εντάξει δεν είμαι κι εγώ υστερική και σίγουρα κάποιοι/ες (μεγάλη ηλικίας) θα με έβριζαν. "τσ τσ τσ τί μάνα τα αφήνει και σκαρφαλώνουν" για πχ

κι εγω ζυγος και η κόρη μου ζυγος!

καλωσήρθες κι εσύ! κορίτσια η ισμήνη έχει σχολή μπαλέτου στο βύρωνα

οι ζυγοί βλέπω υπερτερούν! δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, παρ'όλ'αυτά χαίρομαι. (γιατί άραγε?)

αερικό να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!

φιλιά σε όλες

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

βρε συ θηρίο, πώς με πρόσεξες και με κατάλαβες? εγώ στον κόσμο μου, όπως πάντα! περιττό να πω ότι είσαι κουκλάρα, τα κορίτσια το ξέρουν. βλέπω κι εγώ μια ξανθιά γλυκιά κοπελίτσα με γαλανά μάτια να με σταματάει και λέω μπα λάθος έκανε! μετά μου έκοψε! ευχαριστώ εκ μέρους των παιδιών μου, αλλά μόνο γλύκες δε θα τα'λεγα! χαχα παραλίγο να το γκρεμίσουμε το μολ! το πέρασαν για παιδική χαρά φαίνεται! εντάξει δεν είμαι κι εγώ υστερική και σίγουρα κάποιοι/ες (μεγάλη ηλικίας) θα με έβριζαν. "τσ τσ τσ τί μάνα τα αφήνει και σκαρφαλώνουν" για

Υπερβολές!!! Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια!!! Και εσύ είσαι πολύ γλυκιά και όμορφη!! Είμαι ικανή να ξεχωρίσω άνθρωπο μέσα στο πλήθος, ψίλο στα άχυρα!!! Και φαντάσου δεν σε είχα δει ποτέ στην ζωή μου!!!! Εντωμεταξύ σκέφτηκα πως αν δεν είσουν εσύ και σταματούσα καμιά άσχετη κοπέλα θα με πέρναγε για τρελή!!! Και τα δικά μου βλαστάρια κάπως έτσι κάνουνε και χειρότερα μην σου πω

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Γράφω με το ένα χέρι, γιατί με το άλλο κρατάω την Ιφιγένεια που κοιμάται.

Έφτιαξα και εγώ ένα album για το χατήρι της Χριστίνας ;) και για όποια άλλη ενδιαφέρεται :D

Τα λέμε αργότερα. Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγώ από την άλλη είμαι ακριβώς το αντίθετο από την Μαρία! Ξεχνάω και ονόματα και φυσιογνωμίες χαχαχα. Γι' αυτό την Παρασκευή θέλω την επιείκια σας :lol: Θα λέτε όνομα και nickname όχι τίποτα άλλο αλλά είστε και πολλές Μαρίες κι έχω φάει σύγχιση :lol:

Μαράκι ευχαριστώ :D Άντε να μεγαλώσει η Ιφιγένεια να κάψουμε καρδιές λέμε! Θα βάλουμε τον γκομενοδιώχτη στη Βουλιαγμένης για να μας πιάσει όλες :lol:

Γυρίσαμε από το κολυμβητήριο και σέρνομαι :( Ελπίζω σήμερα το μικρό μου (που εξακολουθεί να είναι duracell) να κοιμηθεί σερί γιατί δεν την βγάζω καθαρή! Θα δείτε μια χριστίνα σαν μαραμένο μαρούλι την Παρασκευή :lol:

Καλησπέρα και πάλι!

Εμ γι' αυτό κρατάει την ισορροπία του αυτό το topic. Είναι που έχουμε πήξει στους Ζυγούς :lol::lol::lol::lol:

αερικό και μαρία ντεμς, οι άντρες σας βλέπω είναι πιο μικροί. εύγε εύγε!

Έτσι πρέπει :mrgreen:

ακόμα γελάω ρε συ μαρία! σε φαντάζομαι! από παρόμοιες καταστάσεις έχω βρεθεί κι εγώ. αλλά εκείνη την ώρα δε γελάς, κλαις! αφού τα κατάφερες και ούτε έκλαψες ή φώναξες ή το χειρότερο δεν τράκαρες, είσαι οκ!

Αλεξία ήμουν σίγουρη ότι εσύ μπορείς να με καταλάβεις :lol:

...

Να σας πω την αλήθεια θα προτιμούσα και εγώ να είναι σαββατοκύριακο, για να έρθει και ο Κώστας μια φορά μαζί μου. Έχω βαρεθεί να πηγαίνω παντού μόνη μου με 2 παιδιά!!!!

Έχεις δίκιο βρε Μαράκι :)

Αν συμφωνείτε και οι υπόλοιπες, προτείνω για αυτή τη φορά να κάνουμε τη συνάντηση όπως έχουμε κανονίσει, για να μη μπερδευόμαστε τελευταία στιγμή. Και εκεί, όπως θα είμαστε όλες μαζί, κανονίζουμε για την επόμενη.

Μαράκι ευχαριστώ :D Άντε να μεγαλώσει η Ιφιγένεια να κάψουμε καρδιές λέμε! Θα βάλουμε τον γκομενοδιώχτη στη Βουλιαγμένης για να μας πιάσει όλες :lol:

Like very much :D:!:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπερα σας και καλο μηνα!!

σοφια εμεις για εξεταση αιματος πηγαμε στην βιοιατρικη.υπαρψει χωρος ομορφος για μικρα παιδακια που κανουν τις αιμοληψιες και οι κοπελες ηταν πολυ φιλικες.ευχομαι να πανε ολα καλα

γιωτουλα εγω δεν εχω προβλημα με την μερα.ο χωρος ειναι το προβλημα μου.δεν υπαρχει λογος να παω σε παιδοτοπο αφου δεν μπορει να παιξει.κριμα ειναι.ο μπεμπης μου καλυτερα θα την περασει στις κουνιες.εγω θα ηθελα να σας δω.ισως περασω καμια βολτα μονη μου αν δεν προκυψει τιποτα.

σονια η απαντηση που εδωσες στην κορη σου δεν νομιζω να την καλυψε αφου και εκεινη τον αγαπαει τον μπαμπα......

ευχομαι να μην εχει προβλημα με τους γιατρους η κυριακη και να μην μασαει!

ισμηνη καλως ηρθες στην παρεα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...