Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Καλημέρα!!! Εμένα μου τα έγραφε ο ιδιώτης γιατρός μου.. Δασκάλα διορισμένη είμαι αλλά δν ξέρω αν είναι αλλιώς στους εκπαιδευτικούς.. 

Μηοως να βρεις ενα γιατρο στο νοσοκομείο κ να στη γράφει καθς μήνα?? 

Με το καλό τα ζουζουνάκια σου.. 

Έχει να κάνει με τα χρόνια προϋπηρεσίας. Εγώ είμαι νέα υπάλληλος οπότε έχω λίγες μέρες αναρρωτική άδειας, μετά το περας αυτής θέλει από κλινική δημοσίου ή ιδιωτική με υπογραφή θεράποντα ιατρού κ δντη!!! 

πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Το ξέρεις σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται από ιδιώτη; Γιατί κι εγώ στο δημόσιο είμαι - εκπαίδευση - και μου τις έγραφε ο γιατρός μου τις άδειες κάθε μήνα. Ένας υπέρηχος χρειαζόταν απλά, για επιβεβαίωση της κύησης.

Με ειδοποιησαν από την υπηρεσια για αυτό κ το γράφει κ ο υπαλληλικος κώδικας, όλα αυτά βέβαια όταν δεν έχει αρκετό υπόλοιπο κανονικής αναρρωτικής αδειας, εγώ έχω 30 μέρες κ τις εξαντλησα χτες, μου έγραφε ο ιδιωτης γιατρός τις αναρρωτικες. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλεξ τώρα που μπήκες στους φίλους θα το δεις δεξιά στο προφιλ που λέει αλμπουμ ;)

Λοιπόν τα δικά μας νέα έχουν ως εξής: Η Κωνσταντίνα από την ώρα που κοιμήθηκε μέχρι τις 12 τρελάθηκε στον βήχα. Φαντάζομαι ότι είναι παρενέργεια του φαρμάκου. Την άκουγα κατά τις 12.30 που γκρίνιαζε στον ύπνο της σα να έβλεπε όνειρο. Πήγα την καθησύχασα χαϊδεύοντας πλάτη ηρέμησε. 2.43 πετάγομαι γιατί έκλαιγε δυνατά... πάω την βρίσκω όρθια στο κρεβάτι στη γωνία κολλημένη να σπαράζει. Την παίρνω αγκαλιά και πάμε στο κρεβάτι μου. Ήθελε να ξυπνήσουμε τον μπαμπά. Της ψιθύρισα ένα "κοιμάται ο μπαμπάς, έλα να κοιμηθούμε κι εμείς"... όλη τη νύχτα στριφογύρναγε και τελικά στις 6.00 ξύπνησε τον πατέρα της... εγώ γύρισα πλευρό και συνέχισα να κοιμάμαι αφού ουσιαστικά ήμουν όλη νύχτα μεταξύ ύπνου-ξύπνιου και φυσικά τώρα σέρνομαι!

Το καλό είναι ότι πήγε καλά η πρωινή είσοδος στον παιδικό σταθμό και δεν είχαμε και από εκεί δράματα! Δύο μέρες τώρα κάνει πιφ (κακά) λίγο πριν βάλουμε μπουφάν να φύγουμε από το σπίτι! Μου ΄χει τσακίσει το νευρικό σύστημα και το ίδιο και στο αφεντικό μου αφού έρχομαι με μισή ώρα καθυστέρηση!

Σήμερα επέστρεψε και η έτερη συνάδελφος στο γραφείο που είχε γεννήσει τον Απρίλιο. Θα το μετανιώσει που έκοψε το 6μηνο αλλά θα είναι αργά :lol:

Καλό μας μήνα...

Αν αποφασίσετε να γίνονται οι συναντήσεις Σάββατο ή Κυριακή κι εγώ θα ήμουν πιο ευτυχής :D Αν φυσικά μπορούμε όλες!

Αααα ξέχασα να πω ότι θα έρθουμε και εμείς την Παρασκευή... και τα ΣΚ δεν μας χαλάνε, αν και συνήθως τότε έχουμε επισκέψεις σε παππούδες-γιαγιάδες-θείες κλπ..., καθώς και πολλές!!!! δουλειές που δεν προλαβαίνω τις καθημερινές. Θα τα κανονίσουμε όμως όλα, άλλωστε μια φορά το μήνα είναι η συνάντηση!!

Μήπως πρέπει να πάρουμε τηλ. στον παιδότοπο να ενημερώσουμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφια περαστικα στην Ελισσαβετ!Και καλη επιτυχια στις εξετασεις!

Φαιη σου εστειλα π.μ.

Θελετε να κανονισουμε Σαββατο?Μηπως μπορεσει κ η Φαιη κ η Ειρηνη?

Παντως αν κανονισουμε Σαββατο παμε για πρωι και ο παιδοτοπος θα ειναι κλειστος,οποτε παμε για κουνιες αλλα εξαρταται κ απ τον καιρο.

Για να ενημερωσουμε τον παιδοτοπο δεν νομιζω πως χρειαζεται,αλλα αν θελετε να ενημερωσουμε!

Εμεις τελικα δε θα παμε στην τραπεζα,θα παω το απογευμα αφου ετσι κ αλλιως θα παμε στο ΙΑΣΩ να δουμε μια φιλη που γεννησε χτες!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Στην Λιούρα στην Αρχιμήδους έχω παέι και εγώ τα βλαστάρια. Είναι πολύ καλή και υπομονετική με τα παιδιά, αλλά είναι λίγο ακριβή.

Αλεξία ναι ακριβώς 1 χρόνο διαφορά έχουνε τα βλαστάρια μου. Για να τους κάνω και μαζί το πάρτυ για τα γενέθλια τους!!!! Τελικά θα έρθεις την Παρασκευή στην συνάντηση;

Να σας πω την αλήθεια θα προτιμούσα και εγώ να είναι σαββατοκύριακο, για να έρθει και ο Κώστας μια φορά μαζί μου. Έχω βαρεθεί να πηγαίνω παντού μόνη μου με 2 παιδιά!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα.καλυτερα ειναι εχει ακομα πυρετο αλλα τρωει καλυτερα απ οτι χθες κ ειναι καλοδιαθετη.

χριστινα σ ευχαριστω πολυ για τα στοιχεια.θα παρω τηλ οταν γυρισω σπιτι να ρωτησω.καλα η κωνσταντινα ειναι μια κουκλα φτου φτου!να τη χαιρεσαι!

αλεξια δε βαζω φωτο της μικρης στο ιντερνετ.θα βρεθουμε σε καποια συναντηση οπωσδηποτε που θα παει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμενα!

Επι τροχαδην παλι γιατι ειμαι μονη στο σπιτι με τη Μαρια και την εχω βολεψει λιγο στο δωματιο της με τα παιχνιδια αλλα δεν το κοβω να καθεται πολυ εκει..

Ολα καλα, κοιμηθηκαμε πολυ ησυχα και δεν το περιμενα γιατι μετα απο εμβολια εχουμε τρελη γκρινια. Δοξα το Θεο ομως, το πηγαμε σερι απο τις 10 εως τις 8 το πρωι. Και απο ορεξη ειμαστε οκ, ολο το γαλα το ηπιαμε, ηπιαμε και ενα χυμο με ενα τοστ και πριν λιγο ολη τη φρουτοκρεμα. Δεν εχω παραπονο, ολα καλα!

Σημερα το μενου εχει για εμας φακες και για τη Μαρια μοσχαρι με λαχανικα διοτι τις φακες δεν θελει ουτε να τις βλεπει.

Σοφια καπου στο αλλο parents ειχα διαβασει πως υπαρχει καποια εξαιρετη αιμοληπτρια η οποια ερχεται στο σπιτι και κανει τη ληψη. Για κανε μια ερωτηση και εκει και βλεπουμε!

Χριστινα ποιο φαρμακο παιρνει η Κωνσταντινα και της εκανε παρενεργεια?

Αλεξια κι εγω ζυγος ειμαι! 03/10/1986 γεννηθηκα!

Σονια κι εγω πρεπει καποια στιγμη να την παω τη Μαρια γιατι δεν καθεται με τιποτα να βουρτσισουμε τα δοντακια της. Πολεμος γινεται αλλα και παλι δεν καταφερνω τιποτα, σφραγιζει το στομα και τελος!

Γιωτα παω να δω το πμ.

Μαριανδ κι εμενα μου τη δινει οταν βγαινω μονη με τη Μαρια χωρις το Βασιλη αλλα τις περισσοτερες φορες ετσι γινεται.

Οσο για τη συναντηση, κανονιστε μια μερα που να βολευει ολες και αν μπορεσουμε θα ερθουμε. Ειναι λιγο μυστηρια τα πραγματα μετα τα δεματα με τις βομβες και οι βαρδιες του Βασιλη εχουν γινει λιγο ανω κατω.

Αυτα απο εμας!

Φιλια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Το Engerix κάναμε χθες.

Ξέχασα να σας πω... κι εγώ ζυγός είμαι :lol: 22/10

Ναι, τωρα θυμηθηκα πως κανατε κι εσεις εμβολιο εχθες! Εμεις καναμε την 4η δοση του αιμοφιλου της ινφλουεντζας. Δεν εχει κανει τιποτα οπως ειπα και πριν. Μονο που πριν λιγο μου ζητησε νανι.. Αρα λογικα της εφερε υπνηλια το εμβολιο γιατι η Μαρια σε γενικες γραμμες εχει τσακωθει με τον υπνο! Την εβαλα πριν 5 λεπτα στην κουνια και τη βλεπω απο την καμερα. Δεν εχει κοιμηθει ακομα αλλα ειναι ακινητη που σημαινει πως απο στιγμη σε στιγμη θα κοιμηθει. Αλλιως θα ηταν ορθια και θα φωναζε!

Κι εσυ ζυγακι ε? 4 ζυγους μετραει αυτο το τοπικ μεχρι στιγμης!

Εν τω μεταξυ και η μαμα μου ειναι ζυγος (20/10) αλλα και η πεθερα μου (15/10).

gM4vp2.png

Πολλά ζυγάκια!!!

Λοιπόν μόλις γύρισα από το mall και ποιον συνάντησα? Την Αλεξία με τα 2 βλασταράκια της!!!!!

Αλεξία πολύ χάρηκα που σε γνώρισα έστω και τόσο λίγο!!!! Να σου ζήσουνε και τα παιδάκια σου, γλύκες είναι!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Μαρια πως σου φανηκε το mall? Ωραιο δεν ητανε?

Λεφτα να 'χεις να ξοδευεις ειναι!! Παντως και για "ματι" μια χαρα εξυπηρετει!

gM4vp2.png

Μαρια πως σου φανηκε το mall? Ωραιο δεν ητανε?

Λεφτα να 'χεις να ξοδευεις ειναι!! Παντως και για "ματι" μια χαρα εξυπηρετει!

Πολύ ωραίο ήτανε Φαίη αλλά λίγο αγχωτικό το πάρκιν γιατί μας βάλανε στο -3 και εγώ έχω ένα θέμα κλειστοφοβίας και μέχρι να βγω στην γη έπαθα κάτι!!!! Άλλη φορά μου φαίνεται θα πάω ή με το λεωφορείο ή να οδηγεί άλλος!! Πάντως ναι σίγουρα λεφτά να έχεις να ξοδεύεις εκεί. Εγώ μόνο κοίταξα σήμερα!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Τοσο ωραιο ειναι το mall??????

Να δω ποτε θα αξιωθω να παω!!!!

Τελικα βγηκαμε βολτα με το διδυμοκαροτσο εδω στη γειτονια αλλα δεν πηγα μεχρι την τραπεζα γιατι ειναι μακρια.Πηγαμε πηραμε ψωμι κ εκατσα ηπια κ καφεδακι!!!!Στα γρηγορα βεβαια για να μην γκρινιαζουν,ευτυχως με χτυπησε λιγος αερας και ειδα κ λιγο κοσμο!Φοβαμαι πως θα μου στριψει κλεισμενη μεσα εδω και να ακουω πρωι και βραδυ ολο γκρινιες......

Οργανωθειτε λιγο για τη συναντηση να κανονισουμε γιατι ειναι Τεταρτη σημερα και περνανε οι μερες!!!!!Αλλωστε ειναι η τελευταια συναντηση του χρονου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιώτα ωραια που βγήκες έξω ξέσκασες. Και εγώ δεν μπορώ μέσα γιατί με τρώει η κουζίνα!! Πάντως δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το Μαρούσι, ίσως είναι λίγο μικρότερο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...