Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλησπερα σας κοριτσακια!!

α ρε κοριτσοπουλα αν ηξερα οτι θα πατε στο μαλλ θα ερχομουν πετοντας.σιγουρα παντως θα παω μια απο αυτες τις μερες.

καλα ρε χριστινακι εσυ μενεις απο πανω,ενα τσακ και εφτασες.πως και δεν πηγατε?

οσο για το κλαμα στο εμβολιο ο παιδιατρος μου ειπε οσο μεγαλωνει θα καταλαβαινει και θα κλαιει απο τον δρομο πριν μπουμε στο γιατρειο του.αλλα εμεις τα περισσοτερα τα κανουμε στο ικα.ποιος ειναι ο παιδιατρος σας?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάλι στο φεύγα για ύπνο σε πέτυχα :lol:

Έχουμε την Καρασταμάτη πάνω από το ταχυδρομείο Ηλιούπολης και ελπίζω ότι περνάει καλά ώστε να ξεχνάει το τρύπημα. Τουλάχιστον όσες φορές έχουμε πάει είναι μέσα στην τρελλή χαρά αφού παίζει και την παίζουν (έχουμε δεθεί οικογενειακώς με το ιατρείο λόγω του γυναικολόγου μου :lol: )

Πότε να πάμε; Χθες τρέχαμε Σ/Μ. Σήμερα στο γιατρό. Αύριο κολυμβητήριο. Πέμπτη η πεθερά μου. Παρασκευή συνάντηση/κολυμβητήριο... Το ΣΚ μόνο :lol:

Φιλιά και μην ξενυχτάς! Χαλάει η επιδερμίδα λέμε!

Καλημερα!Καλο μηνα!!!!

Μολις ταισα τα διδυμα,ο Τασος εφυγε για το σχολειο κι εγω πινω καφε.

Το μενου σημερα εχει χοιρινο λεμονατο αλλα μαλλον με ρυζι θα το κανω.

Φαιη μου δε μας εχεις συνηθισει σε τοσο μικρα ποστ γι αυτο σε ρωτησα αν ειχες κατι!!!!

Το βιβλιο θα το δωσω στη Μαρια γιατι μεχρι να το διαβασω θα εχει τελειωσει κ η σειρα!!!!Κριμα που δε θα βρεθουμε παλι.την προηγουμενη φορα ελειπα εγω και τη πιο προηγουμενη ελειπες εσυ,οπως ελεγε κ ενα τραγουδι...δεν μπορει δεν μπορει καπου θα συναντηθουμε!!!!

Παω να πιω καφε και αργοτερα θα παω στην τραπεζα μιας κ πληρωθηκαμε!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ ακλο μηνα να εχουμε!τι κανετε?

πηγαμε κ εμεις στο φιτσιαλο χθες οπως σας ειπε η φαιη μας μετρησε κ εμας 72 ποντους κ 8300 και μας εγραψε εξετασεις αιματος-οχι ολες οσες ηθελα αλλα ελπιζω να βρω τροπο να τις κανω κ αυτες.εντωμεταξυ μας συστησε μια μικροβιολογο στη γειτονια που εχει πειρα στις αιμοληψιες απο μωρα αλλα δυστυχως δε κανει ολες τις εξετασεις που μας εγραψε...ξερει καμια σας καμια καλη μικροβιολογο η διαγνωστικο κεντρο που να εχουν πειρα στις αιμοληψιες?θ ανοιξω θεμα κ στο αλλο παρεντς οποτε βρω χρονο.υπαρχει κ η λυση της βιοιατρικης περιμενω μονο να μαθω τιμες το μεσημερι ειπαν περνουν απο μωρα.να δουμε.κατα τ αλλα ιωσουλα εχει ειναι λιγο κοκκινος ο λαιμος της θα περασει ειπε.τωρα για τη συναντηση νομιζω ειναι καλυτερα να μην ερθουμε μη κολλησουμε κανενα αλλο παιδακι κ το χω τυψεις.να αναρρωσει κ η δικια μου πληρως κ αν ειναι θα τα πουμε στην επομενη συναντηση.

πηγαμε κ στο mall με τα πιαδια μιλαμε πανικος δε χωρουσες να περασεις εγω κ η φαιη καλα περασαμε για το βασιλη κ τον αντωνη δε ξερω:lol:

χριστινα εγω δε μπορω να δω τις φωτο:-(

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα και καλό μήνα!!!!

Εμείς χθες πήγαμε οδοντίατρο. Ήθελα εγώ να σφραγίσω ένα δόντι και έτσι να δει και τη μικρή. Ε λοιπόν, τελικά έχει πέτρα η μικρή (!!! Δηλ. μια λεπτή κίτρινη επιφάνεια). Χρειάζεται καθαρισμό ώστε μετά να της κάνει φθορίωση. Ευτυχώς δεν έχει τερηδόνα (ο οδοντίατρος μου είπε ότι έχει τύχει να κάνει σφράγισμα σε παιδάκι 2,5 ετών !!! λόγω τερηδόνας).

Αλλά αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το γεγονός ότι έχουν πεταχτεί αρκετά τα δόντια της μπροστά και αν δεν κόψει το δάκτυλο-πιπίλισμα μέσα στο μήνα αυτό (μέχρι να κλείσει τα 3 δηλ), δεν πρόκειται να διορθωθεί από μόνο του και έτσι δεν θα γλυτώσουμε τα σιδεράκια. Έχω προσπαθήσει πολύ και με διάφορους τρόπους (που έχω διαβάσει και στο άλλο parents) αλλά δεν πιάνει τίποτα. Αυτές τις δύο εβδομάδες βέβαια το έχει ελαττώσει αρκετά και το βάζει μόνο λίγο πριν κοιμηθεί και αυτό το ανακαλύψαμε τυχαία. Της έβαψαν οι θείες της τα νύχια και επειδή δεν ήθελε να χαλάσουν δεν έβαζε το δάκτυλο στο στόμα. Αφού είδα ότι έπιανε, πήγα πήρα μανό του Κορρέ και της είπα ότι αν δεν βάλει το δάκτυλο στο στόμα θα της ξαναβάψω τα νύχια όπως και έκανα.. αλλά δεν λέει να την ξεχάσει τελείως τη συνήθεια. Συνεχίζει να το βάζει αλλά μόνο λίγο πριν κοιμηθεί.

Απορία της Κυριακής: «Μαμά εσύ γιατί φιλάς τον μπαμπά στα χείλη;»

Εγώ «Γιατί είναι ο άντρας μου και τον αγαπάω».

Κυριακή «Και εγώ τον αγαπάω»

Εγώ «Επειδή είναι ο μπαμπάς σου, εσύ θα τον φιλάς στα μάγουλα, στα χείλη θα τον φιλάει η μαμά.»

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφία περαστικά στην Ελισάβετ! Όσο για τις εξετάσεις εμείς την είχαμε πάει φέτος τον Ιούνιο σε ένα διαγνωστικό κέντρο στη Λεωφ. Ειρήνης (μέσα στο εμπορικό κέντρο). Δεν θυμάμαι τώρα το όνομα, θα το βρω και θα σου πω. Όπως επίσης δεν ξέρω από τιμές, γιατί τις κάλυπτε το ταμείο του Δημήτρη.

Επίσης μου έχει πει μια φίλη μου για μια μικροβιολόγο η οποία είναι εξαιρετική, στην Αρχιμήδους (αλλά δεν έχω πάει εκεί γιατι δεν είναι συμβεβλημένη με το ταμείο νομικών). Θα βρω διευθύνσεις και για τα δύο το απόγευμα και θα σου στείλω πμ. Υπάρχει και η πιο οικονομική λύση του Παίδων. Εμείς πέρυσι είχαμε πάει εκέι όταν είχε αρρωστήσει η Κυριακή & υποπτευόμασταν για οστρακιά, οπότε τις έκαναν και εξετάσεις αίματος. Εντάξει .. έκλαψε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κλάψουν (και η Κυριακή είναι γενικά γενναία & στα εμβόλια κλαίει πολύ λίγο), αλλά και η ελισάβετ μόλις τελειώσει θα το έχει ξεχάσει τελείως, θα δεις :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφία περαστικά στην Ελισάβετ! Όσο για τις εξετάσεις εμείς την είχαμε πάει φέτος τον Ιούνιο σε ένα διαγνωστικό κέντρο στη Λεωφ. Ειρήνης (μέσα στο εμπορικό κέντρο). Δεν θυμάμαι τώρα το όνομα, θα το βρω και θα σου πω. Όπως επίσης δεν ξέρω από τιμές, γιατί τις κάλυπτε το ταμείο του Δημήτρη.

Επίσης μου έχει πει μια φίλη μου για μια μικροβιολόγο η οποία είναι εξαιρετική, στην Αρχιμήδους (αλλά δεν έχω πάει εκεί γιατι δεν είναι συμβεβλημένη με το ταμείο νομικών). Θα βρω διευθύνσεις και για τα δύο το απόγευμα και θα σου στείλω πμ. Υπάρχει και η πιο οικονομική λύση του Παίδων. Εμείς πέρυσι είχαμε πάει εκέι όταν είχε αρρωστήσει η Κυριακή & υποπτευόμασταν για οστρακιά, οπότε τις έκαναν και εξετάσεις αίματος. Εντάξει .. έκλαψε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κλάψουν (και η Κυριακή είναι γενικά γενναία & στα εμβόλια κλαίει πολύ λίγο), αλλά και η ελισάβετ μόλις τελειώσει θα το έχει ξεχάσει τελείως, θα δεις :)

σονια μου σ ευχαριστω πολυ!κ εμας η μικροβιολογος που μας ειπε στην αρχιμηδους ειναι(τη λιουρα λες?) πολυ καλη ειναι αλλα δυστυχως δε κανει γαι κοιλιοκακη.μωρε δε θελω να την παω στο παιδων ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για το παιδι και λογω ωρας-αναμονης(θα ναι κ νηστικη) κ μη κολλησει τιποτε εκει μεσα.ασε που πρεπει να κλεισεις πρωτα τραντεβου με παιδιατρο του νοσοκομειου να στις γραψει κ μετα να τις κανεις.βεβαια αν δε βρω πουθενα αλλου θ αναγκαστω να παω στο παιδων.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και καλό μήνα!

Σόνια και εγώ πρέπει να τα πάω τα δικά μου οδοντίατρο οπωσδήποτε!!! Αυτός που πήγες εσύ είναι και παιδοοδοντίατρος?

Ναι μαράκι πρέπει να τους πας, είναι απαραίτητος ο καθαρισμός & η φθορίωση. Δεν ξέρω αν ο δικός μου είναι και παιδοδοντίατρος, αλλά απ'οτι κατάλαβα έχει εμπειρία και από παιδιά. Χθες πάντως ήταν πολύ καλός με την Κυριακή. Βασικά γνωριζόμαστε με αυτόν, είναι ο κουνιάδος της κουμπάρας μου και μόλις τώρα τελειώνει το στρατιωτικό του και τώρα αρχίζει σιγά-σιγά να λειτουργεί το ιατρείο του (συστεγάζεται με τον πατέρα του, ο οποίος είναι και αυτός οδοντίατρος). Παρά το νεαρό της ηλικίας του όμως είναι πολύ έμπειρος, αριστούχος της σχολής & γενικά έχει δουλέψει και στο ιατρείο του πανεπιστημίου & τώρα στη στρατιωτική του θητεία το επάγγελμά του ασκεί. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη χθες (αν και λίγη ώρα ασχολήθηκε μαζί της, περισσότερο δοκιμαστικά - θα κλείσουμε ραντεβού την άλλη εβδομάδα) και από τη συμπεριφορά της Κυριακής. Θέλω να υπάρχει μια θετική σχέση με τους ιατρούς και να μην τους φοβάται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

γιώτα μου εμένα θα μου άρεσε η αδερφή μου να βαφτίσει ένα παιδί μου, αλλά ο άντρας μου ούτε να το ακούσει. γενικά δεν ήθελε αδέρφια για νονούς. θα δεις, η αφερφή σου θα είναι και η καλύτερη νονά.

σοφία πώς είναι η ελισάβετ? αλήθεια, γιατί δεν έχεις ούτε μία φωτό της στο φέις? ήθελα να τη δω πολύ!

έχεις δίκιο για το γάλα, εγώ δεν αγχώνομαι, αλλά κάποιοι άλλοι ναι (μάνα και άντρας). χτες μετά από 1 ώρα πιλατέματος, το ήπιε όλο και η ελένη.

μαρία ντ. ναι ζυγός είμαι στις 11/10/1978, έχουμε βέβαια έναν αιώνα διαφορά με τα μανάρια σου! χαχα! με το νικόλα έχουμε κι άλλο κοινό, κι εγώ ήθελα να γίνω γιατρός!

καλά βρε θηρίο ακριβώς 1 χρόνο διαφορά! σου ξέφυγαν όμως λίγες μέρες! χαχα (πρέπει να στο έχω ξαναπεί)

αερικό και μαρία ντεμς, οι άντρες σας βλέπω είναι πιο μικροί. εύγε εύγε!

αερικό πού είναι οι φωτό? χαζή είμαι? (μην απαντήσει καμιά!:lol:). μπήκα στο προφίλ σου αλλά δεν είδα κάτι :-( μήπως πρέπει να γίνουμε φίλες πρώτα και τυπικά?

DEMS[/b];712156]Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα... σαν να μη μου έφτανε το άγχος και τα νεύρα είχα και τον Ευριπίδη να μιλάει ασταμάτητα.

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=712135&postcount=73

ακόμα γελάω ρε συ μαρία! σε φαντάζομαι! από παρόμοιες καταστάσεις έχω βρεθεί κι εγώ. αλλά εκείνη την ώρα δε γελάς, κλαις! αφού τα κατάφερες και ούτε έκλαψες ή φώναξες ή το χειρότερο δεν τράκαρες, είσαι οκ!

σόνια σε παιδοδοντίατρο την πήγες? ούτε εγώ τα έχω πάει ποτέ και θέλω κάποια στιγμή. ας πάω πρώτα εγώ που όλο λέω να πάω και δεν. χρειάζομαι επειγόντως καθαρισμό και μια θήκη που κακώς δεν έβαλα πριν 2 χρόνια (τσιγκουνεύτηκα).

βρε την κυριακούλα! χαχα εμένα ο μεγάλος θέλει να με φιλάει στο στόμα αλλά δεν τον αφήνω. φταίω εγώ όμως γιατί όταν είναι μωράκια πού και πού θα τα φιλήσω και στο στόμα. δηλ τώρα το κάνω στο μωρό και πιο σπάνια στην ελένη. :oops:

χτες δεν κατάφερα να μπω καθόλου γιατί με 2 ώρες ύπνο λογικό είναι την άλλη μέρα να σέρνομαι. και φυσικά όποτε είχα χρόνο έριχνα και έναν ύπνο! ευτυχώς τον έχω στο τσεπάκι μου. ;)

χάρηκα που είδα κάποιες στο φέις. αρχίζουν να παίρνουν υπόσταση τα πρόσωπα που μιλάω. καλά τα μωρά σας άπαιχτα. θα μπω πάλι αργότερα να δω κι άλλες φωτό. καλά εγώ έχω βάλει χιλιάδες! πρέπει να βγάλω μου φαίνεται.

πάντως αυτό που λέει το αερικό για το φέις, το έχω κι εγώ πίσω πίσω στο μυαλό μου, πολύ βαθειά. κι όλο σκέφτομαι, μήπως δεν πρέπει να έχω φωτό? αλλά όπως φαίνεται είναι πολύ βαθειά!

το μωρό καλύτερα, δεν έκανε χτες πυρετό. με τα γάλατα καλύτερα.

α! και ο παναγιώτης πήγε κολυμβητήριο στη δάφνη όμως. είχα κάνει αίτηση πριν μήνες και τώρα μας πήραν τηλ ότι ξεκινάνε. μας βολεύει γιατί είναι κοντά μας η γυμναστική ακαδημία.

εκεί μου έσπασε ο γιος μου τα νεύρα αλλά τα συγκράτησα. πολύ δύσκολο βέβαια, ήθελα να τον αρπάξω και να τον τοιχοκολήσω όπως στα καρτούν! αλλά κρατήθηκα! (μετά στο σπίτι έκλαιγα από τα νεύρα μου). ρε κορίτσια τί έπαθε? αυτός που δεν βγαίνει από το νερό, τώρα έλεγε "δε θέλω", "θέλω στην μικρή", "δε θέλω να μου δίνουν διαταγές", "θα πεις στο δάσκαλο ότι δε θέλω τα βατραχοπέδηλα?" "τα γυαλιά με ενοχλούνε" "κι άμα θέλω τουαλέτα?" "να έρθεις κι εσύ" κτλ κτλ εγώ του έλεγα γλυκούλικα "ωχ! κοίτα παν τί εύκολα κάνουν! μα καλά, αυτά είναι πανεύκολα! έπρεπε να φέρω και την ελένη! εσύ αυτά τα παίζεις στα δάχτυλα! θα είσαι σίγουρα φοβερός! πήγαινε να σε δει η μανούλα τί ωραία τα κάνεις! αφού εσύ τρελαίνεσαι γιαι τέτοια! και ο δάσκαλος τί καλός που είναι! " κτλ κτλ ουφ! :twisted: τουλάχιστον μου είπε ότι την επόμενη φορά θα κάνει για να δούμε!

τώρα θα πάω παιδίατρο να πάρω χαρτί για την κλέα να την γράψω κι αυτή στη δάφνη κολυμβητ τώρα που θα γίνουμε 4. την είχα κι αυτή μαζί μου χτες και μου τα έπρηξε το μανάρι " μαμά θέλω κι εγώ"

αυτά. σήμερα εμείς έχουμε φακόρυζο. λέω αύριο ή μεθαύριο να στολίσουμε.

την παρασκ δύσκολο κούκλες! μα δεν το βάζετε σάββατο κι εσείς? θα προσπαθήσω πάντως.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

σονια μου σ ευχαριστω πολυ!κ εμας η μικροβιολογος που μας ειπε στην αρχιμηδους ειναι(τη λιουρα λες?) πολυ καλη ειναι αλλα δυστυχως δε κανει γαι κοιλιοκακη.μωρε δε θελω να την παω στο παιδων ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για το παιδι και λογω ωρας-αναμονης(θα ναι κ νηστικη) κ μη κολλησει τιποτε εκει μεσα.ασε που πρεπει να κλεισεις πρωτα τραντεβου με παιδιατρο του νοσοκομειου να στις γραψει κ μετα να τις κανεις.βεβαια αν δε βρω πουθενα αλλου θ αναγκαστω να παω στο παιδων.

Ναι νομίζω έτσι τη λένε, λιούρα. Θα μάθω για το άλλο κέντρο και θα σου πω. Αν το νοσοκομείο είναι η τελευταία λύση, απλά θα βρεις το πιο πρωϊνο ραντεβού, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί πολύ και να μην μείνει ώρα νηστική. Το ξέρω τα νοσοκομεία είναι ταλαιπωρία, αλλά δυστυχώς στα άλλα κέντρα ξεφεύγουν οι τιμές. Το ταμείο σου δεν καλύπτει τίποτα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλεξία, Ζυγός και εγώ!!!! 15/10, αλλά σε περνάω ένα χρόνο (το '77). Και ο Δημήτρης το '77 είναι αλλά 21/12... και για αυτούς τους λίγους μήνες μου λέει "Με βρήκες μικρό και με αποπλάνησες!!!" Και εμάς θα μας βόλευε περισσότερο στη δάφνη. Μπορείς να μου στείλεις κάποιο τηλ. να μάθω περισσότερα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα.

Σοφία μου μόλις κάνεις accept στο friends request θα μπορείς να το δεις.

Το μικροβιολογικό στην Λ. Ειρήνης 28 στο εμπορικό που σου είπε η Σόνια είναι η Πολυδιάγνωση και το τηλέφωνο είναι: 2109954123

Συνεχίζω το διάβασμα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...