Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια

αλλά βάλτε και οι υπόλοιπες να έχω και εικόνα γιατί αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να μάθω ποια είναι ποια :lol:

Νομίζω πως ήρθε ώρα να βάλεις facebook!! Εκεί έχουμε πολλεεεεες φωτογραφίες.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απαπα κορίτσια! Εγώ τον ρουφιάνο δεν τον βάζω :lol: Δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι πολύ στραβωμένη με αυτό το πράμα...

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά!!! Κούκλες μαμά και κόρη. Φτου φτου σας!!!

και εγω θα συμφωνησω απολυτα με τη μαριανδ και τη μαρια !!!να τη χαιρεσαι την ομορφη κορουλα σου!!!

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Εμεις τελικα δεν θα ερθουμε.

Καλα να περασετε!

Καληνυχτα!

Εντιτ: Γιωτα το βιβλιο δωστο στη Μαρια (DEMS) και θα περασω καποια στιγμη απο εκεινη να το παρω.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις τελικα δεν θα ερθουμε.

Καλα να περασετε!

Καληνυχτα!

Εντιτ: Γιωτα το βιβλιο δωστο στη Μαρια (DEMS) και θα περασω καποια στιγμη απο εκεινη να το παρω.

Αν μου το δώσει εμένα θα αργήσεις να το πάρεις, γιατί θέλω και εγώ να το διαβάσω :tongue:

(αν δεν σε πειράζει δηλαδή :roll: σκεφτόμουν ούτως ή άλλως να το ζητήσω μόλις το τελείωνε η Γιώτα )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα.

Το πρωί λούστηκα αλλά δεν προλάβαινα να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Την ώρα που ήταν να φύγουμε για να πάω τον Ευριπίδη στο σταθμό, η Ιφιγένεια χ@στηκε και έπρεπε να την αλλάξω. Μόλις άλλαξε ήθελε να φάει. Τη θήλασα και περίμενα λίγο για να μην κάνει εμετό μέσα στο αυτοκίνητο. Βγήκαμε από το σπίτι με 20 λεπτά καθυστέρηση. Ένα βυτίο είχε κλείσει την είσοδο της πυλωτής και έπρεπε να κάνω χίλιες μανούβρες για να βγει το αυτοκίνητο. Σκέφτηκα να κόψω δρόμο αλλά ξέχασα ότι σήμερα έχει λαϊκή από εκεί που ήθελα να πάω. Βγήκα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου είχε ΤΟ μποτιλιάρισμα λόγω των έργων του μετρό και σαν να μη μου έφτανε το άγχος και τα νεύρα είχα και τον Ευριπίδη να μιλάει ασταμάτητα.

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=712135&postcount=73

Όλη η μέρα κάπως έτσι πήγε. Ελπίζω να μη συνεχίσει και η νύχτα.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας και παλι! Σημερα πηγαμε το απογευμα απο το Φιτσιαλο καθως ειχαμε εμβολιο. Τη μετρησε (85 ποντους), τη ζυγισε (12 κιλα) και μας ειπε πως το προσδοκιμο οριο υψους για εκεινη ειναι πανω απο 1.70!!!

Μετα του ειπα εγω πως παρατηρω πως οταν θελει να περασει απο καπου που εχει εμποδιο, περναει απο πανω του αντι να το προσπερασει και πως σκουντουφλαει αρκετα συχνα. Μου ειπε να το παρακολουθησω γιατι ισως δεν βλεπει καλα απο το ενα ματακι και απο την καινουρια χρονια να παω στο Παιδων να της κανω εναν ελεγχο οπτικης οξυτητας, μονο που αυτο απαιτει ναρκωση. Αναλογως το αποτελεσμα θα πραξουμε, αν δεν βγει καλη το πιθανοτερο ειναι να φορεσουμε γυαλια.

Πετυχαμε και τη Σοφια με τον Αντωνη και το Ελισσαβετακι εκει, ειχαν παει να τη δει ο Φιτσιαλος γιατι τους εκανε παλι πυρετο. Μολις τελειωσαμε, αφησα τη Μαρια στη μαμα μου και πηγαμε με τα παιδια για 1 ωρα στο mall. Πολυ ωραια ητανε, ειχε πολυ κοσμο! Τεραστιο ειναι, μου αρεσε πολυ! Εκανε και η Σοφια δωρο στη Μαρια μια μπλουζα απο τα zara. Μετα πηραμε το Μαρακι και γυρισαμε σπιτι.

Την Παρασκευη δεν θα ερθουμε οπως εχω αναφερει ηδη... λογω "ανωτερας βιας" :rolleyes:

Μαρια κρατησε το οσο καιρο θελεις το βιβλιο. Ετσι κι αλλιως μενεις πολυ κοντα στη μαμα μου και οποτε το τελειωσεις μπορω να ερθω να το παρω!

Χριστινα εβαλα κι εγω φωτογραφιες εδω, οποτε αφου δεν θα μας δεις live, μπορεις να μας "καμαρωσεις" απο εδω!

Καληνυχτα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

να μαι και εγω οπως παντα βραδυνη...σημερα εφυγα απο την δουλεια και ειμαι χαρουμενη και ετσι θα κατσω να διαβασω ελπιζω τωρα...θα δειξει...

εγω δεν ξερω αν θα ερθω στην συναντηση ακομα...θα δω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα κι από μένα :)

Κι εμείς είχαμε παιδίατρο σήμερα και κάναμε την τελευταία δόση του engerix. Μιάμιση ώρα είμασταν στο ιατρείο που είχε μετατραπεί σε παιδότοπο :lol: Γύρισε πτώμα η μικρή πίσω. Σας έχω πει ότι δεν γουστάρω τις ενέσεις καθόλου; Ε σήμερα τις μίσησα ακόμα περισσότερο με το κλάμα που έριξε το μωρό μου :(

Φαίη μου αυτό το κάνει και η δική μου με τα εμπόδια... περνάει από πάνω τους και σκουντουφλάει πολύ αλλά φαντάζομαι ότι είναι φυσιολογικό αφού τώρα μαθαίνει ουσιαστικά να περπατάει... Γενικά πάντως μαθαίνει σιγά σιγά... σήμερα τους άφησε έκπληκτους όλους που απέφευγε εντελώς τυχαία τις γωνίες από τα γραφεία :lol:

Ζηλεύω που πήγατε στο Mall :( αλλά καλά κάνατε :D

Dems εύχομαι να είναι ήρεμη η νύχτα σας :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...