Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αχ να μπορουσα κι εγω να βγω κι ας πηγαινα στον Βασιλοπουλο για κοτοπουλο!!!!

Σα φυλακισμενη ειμαι,παραγγελνω καφε κ μου φερνουν στο σπιτι κ πινω μονη μου ακουγοντας την γκρινια την ατελειωτη.....κοιμαται ο ενας,ξυπναει ο αλλος!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Μαράκι κρίμα που φορτώθηκες ολόκληρο χρόνο για 13 μέρες

Γιώτα μήπως να αρχίζατε τις βόλτες με το καρότσι και ας κοιμούνται εκεί; Εγώ οταν φλίπαρα την έβαζα ξάπλα στο καρότσι και αλωνίζαμε!

Δεν ειναι ευκολο με το διδυμοκαροτσο!!!!

Ουτε απο τα ταμεια δε χωραω!!!!!Ουτε στα πεζοδρομια να περασω!!!!

Με τον Τασο πηγαινα παντου,ή με το αμαξι ή με το καροτσι ή με το τραμ....αλωνιζαμε συνεχεια,αλλα τωρα ειναι πολυ δυσκολο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Βρε Μαράκι κρίμα που φορτώθηκες ολόκληρο χρόνο για 13 μέρες

:lol::lol::lol:

Έχω θεία που γεννήθηκε 31/12/1939. Μια ζωή παραπονιέται ότι για λίγες ώρες φορτώθηκε μια δεκαετία. :lol::lol::lol::lol:

Γιώτα μήπως να αρχίζατε τις βόλτες με το καρότσι και ας κοιμούνται εκεί; Εγώ οταν φλίπαρα την έβαζα ξάπλα στο καρότσι και αλωνίζαμε!

Επίσης μπορείτε να βολτάρετε με το αυτοκίνητο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Μονο ετσι,το ενα στο καροτσι κ το αλλο σε μαρσιππο.

Αλλα μονο για κοντινη βολτα γιατι ποναει κ η πλατη!!!!!

Ολο αντιλογος ειμαι.....εχουμε κανεναν πλανητη αναδρομο?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ναι μπορουμε με το αυτοκινητο αλλα δε χωραει το διδυμοκαροτσο στο πορτ μπαγκαζ!!!!!

Δεν χρειάζεται να βγείτε από το αυτοκίνητο. Βγαίνεις Συγγρού, κατηφορίζεις, πιάνεις παραλιακή μέχρι Γλυφάδα θες; μέχρι Βούλα; Βάρκιζα; Άμα έχεις βενζίνη και γουστάρεις, φτάνεις και μέχρι τη Φαίη :lol::lol:

Αν τους πάρει ο ύπνος σταματάς, βγαίνεις λίγο από το αυτοκίνητο να σε φυσήξει ο θαλασσινός αέρας και γυρνάς σπίτι σου ήρεμη και ανανεωμένη.

Όταν είχα τον Ευριπίδη μωρό το έκανα πολύ συχνά. Έπαιρνα και ένα καφέ από Starbucks και τον έπινα μέσα στο αυτοκίνητο. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

μαρακι αν πας σκ με τα μικρα παρε τηλ η στειλε μην εδω να παμε παρεουλα.σημερα ειχχε λιγο κοσμο που περσαμε αλλα φαινοταν οι υπολειτουργει.δεν ηταν πολυ φωτισμενο

Ειρήνη θα σου πω όταν πάω να πάμε μαζί.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια

αλλά βάλτε και οι υπόλοιπες να έχω και εικόνα γιατί αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να μάθω ποια είναι ποια :lol:

Ερωτεύτηκα πάντως σήμερα! Τον Τάσο!

καλησπερα σε ολες,εχω πολυ καιρο να γραφω και ευχομαι να ειστε καλα.εμεις καλα ειμαστε.τα ιδια εχουνε γινει λιγο δυσκολα τα πραγματα με τα δυο ζουζουνια ειναι πολυ ζωηρα και πολυ συχνα κολλανε τοσο πολυ πανω μου που ουτε να μαγειρεψω μπορω.αλλα ολα καλα μεγαλωνουνε πολυ καλα και η Κωσταντινα προσπαθει να πει οτι λεμε εχει αρχισει να αρκετες λεξουλες εχει πολυ πλακα.και ο Ηλιας προσπαθει αλλα πιο πολυ τα δικα του λεει.κανονικα θα τα πουμε και απο κοντα στη συναντηση.και συγνωμη που δεν γραφω πιο συχνα.

γιωτα ωραια χαιρομαι και εγω που βρηκες νονα για το Θανουλη σας.να πανε ολα καλα.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...