Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμας!

Ολα καλα κι εδω, κοιμηθηκαμε ησυχα, ξυπνησαμε ηρεμα και τωρα λεμε να φτιαξουμε κανενα φαγητο!

Φιλια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

O δικός μου είναι το '76 :oops::rolleyes:

Καλημέρα Φαίη :) Δεν μας είπες τι θα μαγειρέψεις σήμερα; (μπας και πάρουμε καμμιά ιδέα :lol: )

Χριστινα ο αντρας μου ειναι το '79 κι εγω το '86 ;)

Ρολο στο φουρνο θα κανω με ριζοτο και σαλατα λαχανο - καροτο.

Δεν εχω εμπνευση σημερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ρολο στο φουρνο θα κανω με ριζοτο και σαλατα λαχανο - καροτο.

Δεν εχω εμπνευση σημερα!

Δεν το μπορω το ρολο.αργει να γινει κ τσαντιζομαι.....

Ειχα φτιαξει μια φορα,ενα βραδυ πριν παω να γεννησω τον Τασο για να εχει να τρωει ο Βασιλης που θα ελειπα στο μαιευτηριο.....δε θυμαμαι κ εγω ποσες ωρες το εψηνα.....

Φαντάσου να είχες!

Δηλαδή για να καταλάβω... είμαι η μεγαλύτερη της παρέας;

Νομιζω πως ναι,με ενα χρονο διαφορα απο την Μαρια DEMS.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Αλεξία ζυγάκι είσαι και εσύ? Ο μεγάλος μου είναι 7 Οκτωβρίου και ο μικρός μου 13 Οκτωβρίου!!! Έχετε λίγες μέρες διαφορά!!!!

Πολύ ωραίο το mall!! Δεν κρατιέμαι θέλω να πάω ΤΩΡΑ!!! Θα σταματήσουμε επιτέλους να πηγαίνουμε στο Μαρούσι (όχι πως πάμε συχνά αλλά λέμε τώρα!!!)

Εγώ είμαι του 78 και ο άντρας μου του 77.

Πάλι δεν ξέρω τα να μαγειρέψω σήμερα!!!

Edit

Γιώτα να χαίρεσαι και την μανούλα σου!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Σπανακορυζο!!!!

Δεν μου αρέσει και δεν ξέρω κιόλας να το φτιάχνω!! Το σπανάκι το προτιμώ στην σπανακόπιτα!! Βέβαια ούτε σπανακόπιτα ξέρω να φτιάχνω!!! Μου φτιάχνει η μαμά μου!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Χαχαχαχα....απλα επειδη ειναι ευκολο κ γρηγορο!!!!

Για να σκεφτω....Πηγαινε παρε λιγο κοτοπουλο να βαλεις με πατατες στο φουρνο ή κοκκινιστο στην κατσαρολα με μακαρονια!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

οπότε Γιώτα μια χαρά το πέτυχα, απλά ίσως δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιες γεύσεις. Είμαι πιο πολύ του κέικ. Αλλά νόστιμη είναι ωστόσο, αφού το ενέκρινε και ο Δημήτρης που είναι αυστηρός σε αυτά.

Χριστίνα, πολύ εντυπωσιακό το mall. Καλά εε με βλέπω κάθε μέρα εκεί, θα τις λιώσουμε τις πιστωτικές :)

Μαρίανδ, ευτυχώς δεν είμαι η μόνη που δεν ξέρει να φτιάχνει όλα τα φαγητά..το σπανακόριζο όμως το πέτυχα χθες!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι το σπανακόρυζο το έχω στα καλύτερά μου! Γρήγορο, εύκολο και πλήρες :D Με φετούλα γιαμ γιαμ :D

Σόνια αυτό φοβάμαι κι εγώ. Βέβαια ο Λευτέρης μου είπε: τις πιστωτικές θα τις αφήνεις σπίτι. Πάρε το παιδί και πηγαίνετε όπου θέτε... χωρίς πορτοφόλι όμως :lol:

Εμενα γι αυτο μου αρεσει η σοκολατοπιτα,δεν μου αρεσει το κεικ και ειδικα κεικ σοκολατας,προτιμω κεικ πορτοκαλιου!!!!!

Οσο για το σπανακορυζο εμενα ειναι απ τα αγαπημενα μου,γινεται και σε ενα τεταρτακι στη χυτρα!!!!!Οποτε κ να σχολασεις το μεσημερι σε μιση ωριτσα τρως!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ο Κώστας ότι είναι σε -όρυζο δεν τα τρώει. Δηλαδή σπανακόρυζο και λαχανόρυζο. Θα προσπαθήσω να ξαναδοκιμάσω και θα του πω αυτό που λέω και στα βλαστάρια: αυτό μαγείρεψε σήμερα η μανούλα, αυτό θα φάμε!!!

Πάω να πάρω κουβερτούρα για την σοκολατόπιτα, γιάμι γιάμι

Στο mall εγώ κυριώς θα πηγαίνω για window shoping!!! Δηλαδή μόνο βλέπουμε αλλά δεν ψωνίζουμε!!!! Φάτε μάτια ψάρια δηλαδή!! Κάτι είναι και αυτό!!!!! Ε, καλά θα πάρω και κάτι για τις γιορτές!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα θα έχουμε κοτόπουλο σούβλας (έτοιμο από το Βασιλόπουλο ;) ) και πατάτες τηγανητές ή ριζότο με λαχανικά.

Όσο για τις ηλικίες...18/12/1970 εγώ και 10/01/1974 ο Διονύσης :cool:

See you later!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...