Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Κι εγώ τελευταίο τσιγάρο κάνω και έφυγα γιατί θέλω να κάνω και το μπάνιο που δεν έκανα σήμερα το πρωί... αύριο :lol: Πήγαμε Σ/Μ το απόγευμα αφού πρώτα πότισα τα λουλούδια στην βεράντα και μάζεψα μια σακούλα φύλλα με τον βρωμοαέρα που είχε :( Ωραίες οι μπουκαμβίλιες βρε κορίτσια... αλλά σιχτίρισμα τα φύλλα τους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσένα δεν σου λέμε καληνύχτα... θα κοιμηθείτε... νωρίς το πρωί λίγο πριν ξυπνήσουμε εμείς :lol:

Μακια!

φαίη καταρχήν ωραίο το αβατάρ σου

δεύτερον, εγώ σε προσλαμβάνω άμα είναι να μου βάλεις μια τάξη στο σπίτι! από πού να αρχίσω? θες στις παιδικές ντουλάπες που έχουμε ακόμα και αυτά που δεν μας κάνουν πλέον? θες στην βιβλιοθήκη μου που απλά ακούμπησα ό,τι βιβλίο υπήρχε χωρίς να το κατατάξω? θες στην κουζίνα μου που συνέχεια όλα ανακατεύονται και δεν βρίσκω αυτά που θέλω? θες τον μπουφέ που είναι γεμάτος από δώρα γάμου(ακόμα) που βασικά δεν χρησιμοποιώ? αλλά αυτό βασικά που θέλω είναι να μου δημιουργήσεις άλμπουμ φωτο, που η άχρηστη έχω γεμάτο το κομπιούτερ αλλά δεν έχω εκτυπώσει τίποτα τόσα χρόνια. μόνο των βαφτίσεων έχω φτιάξει (πλην της τελευταίας). ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ και έχουν περάσει κοντά 7 χρόνια!:oops::oops::oops:

ειρήνη μου πώς είσαι? ένιωσες πάλι νευρόπονους? εγώ θα σου έλεγα να το κοιτάξεις για να ηρεμήσεις ρε παιδί μου.

γιώτα ωραία που βρίκατε νονά. άρα σου λείπει ένας ακόμα ή θα βαφτίσει και τα 2? συγνώμη αν το έχεις αναφέρει αλλά 1 μυαλό χειμ-καλοκ...!

πάντως θα χαρώ πολύ να έρθουμε κι εμείς στη βάφτισή σας! (όπου γάμος και χαρά...:lol:)

μαρία ντ. θα πας αύριο τελικά (δηλ σήμερα) μολ? αν βρω παρέα μπορεί να πάω κι εγώ το απόγευμα (χωρίς το μωρούλι)

σοφία μπράβο που είσαι καλά κι ευτυχώς που δεν κόλλησες την ελισάβετ!

αερικό πολύ ωραίο το νικ σου (άσχετο). μάλλον εμάς τα μωράκια μας αρρωσταίνει πιο βαριά η ίωση. κάθε πρωί είναι χάλια, το βράδυ ζωντανεύει! να ανησυχώ γιατρέ μου?

ωραίοι είναι οι γάμοι όντως, ιδίως αν είναι και κολητών σου. εγώ πριν γεννήσω ψιλοζήλευα (με την καλή έννοια)! ήθελα πάλι να παντρευτώ!!! τώρα πια όχι. αλλά τώρα κάτι παθαίνω αν δω νεογέννητο:shock:(ναι, δεν είμαι καλά γιατρέ μου)

μαρία ντεμς εγώ τον πιστεύω τον γιο σου, γράμμα στον άι βασίλη στέλνατε, απλά ντρέπεσαι να το παραδεχτείς! :mrgreen: πλάκα πλάκα κι εγώ τους είπα να σκεφτούν 1 παιχνίδι για να ζητήσουν στο γράμμα τους. και μου λέει ο μεγάλος, ναι θέλω 1 σπίτι με 25 ανθρωπάκια, ένας να είναι ο μπεν 10, ένας μπάτμαν....:shock::roll:

κατερίνα ναι, βάλε μας φωτό! θα είναι τέλειος ο τοίχος!

σου εύχομαι και πάλι με το καλό να έρθει το μπεμπέ υγιέστατο (με 1 πόνο, άντε 2)

τα νέα μας? 1) η κλέα πίνει όλο το γάλα απλά πολύ αργά:-D

2) η ελένη πίνει ελάχιστο έως καθόλου:( κι έχω και τη μάνα μου από χτες να με πρίζει ότι είναι μωρό ακόμα για να του κόψω το γάλα κτλ κτλ:evil:

3) η κλέα τα πήγε τέλεια στη φωτογράφηση! :-D (είχα ένα άγχος γιατί αν την έπιανε το ανάποδο, όπως στη βάφτιση του ευθύμιου -που δεν έχουμε όλοι μαζί μια ωραία φωτό- τότε ...)

ευτυχώς συνεργάστηκε άψογα και τελειώσαμε σε 10 λεπτά από τότε που στήθηκε ο εξοπλισμός. ακόμα και η φωτογράφος έπαθε πλάκα "το πιο συνεργάσιμο παιδί που έχω συναντήσει"! το κόνσεπτ ήταν με τον πρωταθλητή άλμα εις ύψους της κύπρου κυριάκο ιωάννου και υποτίθεται την πέταγε πάνω από τον πήχη κτλ. αυτό δεν ήταν τελικά για κατάλογο, αλλά για το "κάνε μια ευχή" της κύπρου. μας πληρώσανε σε είδος, τα αθλητικά ρούχα και τα παπούτσια που φόρεσε.

4)μετά ο παν σκυλοζήλεψε και είχαμε σκηνές απείρου κάλλους:evil: μετά από συζήτηση ότι ήθελαν κοριτσάκι κτλ το θέμα του ήταν ότι ήθελε να έρθει κι αυτός να βλέπει απλά.

5) το μωρό ξεσάλωνε όταν νύσταζα, ε και μετά ξενύσταξα! να με δω το πρωί... :roll:

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλιτες!!!!

Μολις ταισα τα ζουζουνια κ πινω καφεδακι.

alex 4 τον Χρηστο θα τον βαφτισει η αδερφη μου,δεν πολυηθελα αλλα επειδη δεν προβλεπεται να παντρευεται κ να κανει παιδια,και εφ οσον το ζητησε δε γινοτανε να αρνηθουμε!!!!!

aeriko κι εγω γεννημε θρεμμα νεοκοσμιτισσα αλλα απο την αλλη πλευρα,στα σχολεια του Βαριωτη μεγαλωσα,τωρα που παντρευτηκα ηρθα διπλα απ τον Αη Γιωργη.

Φαιη μαλλον μονη σου εκλαιγες χτες με το νησι αφου κι εγω ημουν κομματια,και το ειδα με το ζορι!!!!Συγκιννηθηκα αλλα δεν εκλαψα,θα σου φερω κ το βιβλιο την Παρασκευη γιατι δεν προλαβαινω να το διαβασω.....

Παω να συνεχισω το καφεδακι,το μενου σημερα εχει μπιφτεκια στο φουρνο με πατατες!!!!

Σας φιλω!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα!η δικη μου μερα δε ξεκινησε καλα ολο το βραδυ η ελισαβετ μουρμουραγε και το πρωι που σηκωθηκαμε της εβαλα θερμομετρο37,9 εδειξε.δε τη γλιτωσε τελικα:-(ευτυχως ειναι καλοδιαθετη.μ αρεσει που κανονιζα να παμε σημερα στο mall αφου δε μου βγαινουν τα σχεδια τι το θελα?μαλλον για μια ωραια βολτα στο φιτσιαλο μας βλεπω:-)οσο για τη συναντηση ελπιζω να εχει περασει οτι κ αν ειναι μεχρι τοτε.θα ρωτησω βεβαια κ τον φιτσιαλο μην ερθουμε κ σας κολλησουμε τιποτε.

φαιη δεν εκλαιγες μονη σου χθες ειδα κ εγω το νησι και ναι εκλαψα κ εγω....ηταν μακραν το πιο ενδιαφερον κ συγκινητικο επεισοδιο μεχρι τωρα.

αλεξια μπραβο στην κλεα που ηταν συνεργασιμη!οσο γαι το γαλα μην ανησυχεις...δεν υπαρχει τροφιμο που να ειναι αναντικαταστατο το χω μαθει καλα πλεον.μπορεις να της δινεις γιαουρτακι η τυρι αντι για γαλα.

παω για δουλιτσα.φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και από μένα. Τι κάνετε;

Γεια σου ρε Γιώτα με τις ιδέες σου!!! Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνεις, κάθε μέρα μας δίνεις ιδέες.. Έφτιαξα και την σοκολατόπιτα, αλλά κάτι δεν πήγε καλά. Στη μέση είναι πολύ μαλακή ???? Βέβαια, είναι και η ΠΡΩΤΗ φορά που φτιάχνω γλυκό, ναι καλά ακούσατε η πρώτη, με εξαίρεση τα έτοιμα μιλφέι που παίρνω από το Σ/Μ δεν έχω φτιάξει κανένα άλλο γλυκό από την αρχή. Οπότε για πρώτη προσπάθεια, καλή ήταν!

Αααα επίσης χάρηκα πολύ με τα νέα της βάπτισης!! Θα είναι χαρά μας να έρθουμε!! Η Κυριακή τρελαίνεται για βαφτήσια, οπότε θα είμαστε στην πρώτη γραμμή :)

Και εμείς θα το επισκεφτούμε το mall, αφού είναι μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι. Δεν ξέρω όμως πότε, το Σάββατος θα πάω μάλλον βόλτα σε μαγαζιά με μια φίλη μου έγκυος να της δώσω ιδέες για παιδικό δωμάτιο & διάφορα άλλα, ενώ την Κυριακή στον κουμπάρο μας που γιορτάζει, ίσως από εβδομάδα. Είδα απ'εξω ότι έχει Zara & Η&Μ, οπότε τώρα δεν χρειάζεται να κατέβω στο κέντρο για αυτά!!!! Ξέρετε αν έχει παιδότοπο ή κάτι αντίστοιχο για τα παιδιά (εκτός από Village);

Κατερίνα η παιδίατρος μας λέγεται Μαθιουδάκη και είναι στη Λεωφ. Ειρήνης. Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη, πολύ δύσκολα θα δώσει φάρμακα!!! Επίσης με βοήθησε πολύ ψυχολογικά το πρώτο διάστημα που ήμουν αρκετά αγχωμένη με το κάθε τι. Ήρεμη δύναμη!!

Σοφία περαστικά στην ελισάβετ, μην στεναχωριέσαι συμβαίνουν αυτά.

Ειρήνη πως είσαι σήμερα; Πονάς ακόμα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα όλη μέρα :)

aeriko κι εγω γεννημε θρεμμα νεοκοσμιτισσα αλλα απο την αλλη πλευρα,στα σχολεια του Βαριωτη μεγαλωσα,τωρα που παντρευτηκα ηρθα διπλα απ τον Αη Γιωργη.

Εκεί! εκεί ήμουν κι εγώ :D 6o ή 36ο πήγες; Τιμημένο βουναλάκι :D

Σόνια έχει παιδότοπο το Mall ;) και έχει όλα τα μαγαζιά για τα οποία κατεβαίναμε κέντρο :D Θα έχει Hondo, Intersport, Zara, Bershka, Stradivarius, Zara Home, Pull & Bear, H&M, KFC, ΑΒ Βασιλόπουλος, Oktopus, Διάφανο, Vodafone, Wind, Γερμανός, Benetton, Goody's, Pizza Fun, Everest, La Pasteria, Flocafe, Friday's κ.ά. 85 καταστήματα σύνολο. Τρελλή επένδυση από τους Κωνσταντίνου.

Διαφημίσεις

xaxaxaxa γεννιόντουσαν και τότε παιδιά; :lol: 69 είμαι εγώ :lol:

Πάρτε μια γεύση από το εσωτερικό του Metro Mall από το χθεσινό coctail party ;)

http://mariakotsari.blogspot.com/2010/11/athens-metro-mall-coctail-party.html

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...