Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Τελικά τι αποφασίσαμε για την συνάντηση? Ψιλομπερδεύτηκα!!!! Δεν το πιστεύω πως πέρασε κιόλας 1 μήνας από την προηγούμενη φορά!!

Δεν ξερω Μαρακι. Αλλα επειδη δεν θελω να σας μπερδεψω αλλο και επειδη υπαρχει και η πιθανοτητα εμεις να μην ερθουμε λογω της βαρδιας του Βασιλη, καλυτερα κανονιστε οι υπολοιπες και εμεις θα ακολουθησουμε. Εγω απλα το προτεινα για να μπορεσει να ερθει η Ειρηνη.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσο αφορα τη βαφτιση μας,η καινουρια μας νονα δεν μπορει αλλη Κυριακη γιατι εχει εφημερια στο φαρμακειο οπου δουλευει,οποτε δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω ημερομηνια.Ειστε ολες καλεσμενες,ετσι κ αλλιως δε θα κανουμε τραπεζι αλλα δεν ξερω ποτε θα σας δωσω προσκλητηρια.Θα μιλησω με τον Βασιλη να δω αν θα κανουμε τη βαφτιση σαββατο ή κυριακη γιατι θελω να παω κ το απογευμα εκκλησια να κλεισω.Απλα ειπαμε για Κυριακη!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ωραία οπότε είναι απλά τα πράγματα: Κλείνεις εσύ την εκκλησία και ανάλογα κανονίζει το πάρτι η Φαίη :D

Διαφημίσεις

Λοιπον κανονιστηκε,μιλησα κ με τη Φαιη στο τηλεφωνο.

Η βαφτιση ειναι την Κυριακη 20 φεβρουαριου στις 11 30 στον Ι.Ν.Αγ.Γεωργιου-Κυνοσαργους (Νεος Κοσμος)!!!!

Φαιη κ Μαρια εφ οσον εχετε ερθει σπιτι ξερετε που ειναι.

Τραπεζι δε θα κανουμε,οποτε μπορει να κανονιστει κ το παρτυ της τσουγδως την ιδια μερα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ωραια!

Συζητησα κι εγω με το Βασιλη και εν τελει θα καταληγαμε στις 20/02 οπως και να 'χει γιατι ειναι ανημερα των γενεθλιων της και θελαμε να πεσει ετσι! Οποτε κι εμεις θα το κανουμε την ιδια μερα με τη βαφτιση, μενει τωρα να κλεισω τον παιδοτοπο και να σας ειδοποιησω για την ωρα.

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσακια!!

γιωτα μπραβο που βρηκατε νονο.με το καλο να βαφτιστουνε να μικρουλια σας!!!

για την συνατηση φαιη καλυτερα να μην το αλλαξουν τα κοριτσια γιατι εγω δεν ξερω αν προκυψει τιποτα και δεν ερθω και με βριζουν οι υπολοιπες μανουλιτσες.ισως αν μπορεσω να περασω μονη μου καμια βολτιτσα.

Πως και πως λέμε το περιμένω αυτό το mall. Εγώ έλεγα να πήγαινα αύριο, αφού αύριο λέει πως ανοίγει. Καλά το σκ εννοείται πως θα πάμε.

μαρακι αν πας σκ με τα μικρα παρε τηλ η στειλε μην εδω να παμε παρεουλα.σημερα ειχχε λιγο κοσμο που περσαμε αλλα φαινοταν οι υπολειτουργει.δεν ηταν πολυ φωτισμενο

κατερινακι το αλλο γκρουπ........ γλυκουλα ,ναταλια και εγω εχουμε τον γρηγορακο.πολυ καλος!!εγω παιδια τον ενημερωνα καθημερινα για τις εξετασεις που εκανε ο μπεμπης οσες μερες μου τον κρατησαν στο νοσοκομειο οταν γεννησα (11) απο πριν καν γνωριστουμε και μου ελεγε να τον ενημερωνω για οτιδηποτε νεο.για μενα ειναι πολυ καλος συζητησημος και προσιτος

4ywWp2.png

Λοιπον κανονιστηκε,μιλησα κ με τη Φαιη στο τηλεφωνο.

Η βαφτιση ειναι την Κυριακη 20 φεβρουαριου στις 11 30 στον Ι.Ν.Αγ.Γεωργιου-Κυνοσαργους (Νεος Κοσμος)!!!!

Φαιη κ Μαρια εφ οσον εχετε ερθει σπιτι ξερετε που ειναι.

Τραπεζι δε θα κανουμε,οποτε μπορει να κανονιστει κ το παρτυ της τσουγδως την ιδια μερα.

Aν την έκανες στον Άγιο Γιάννη θα ήταν στην εκκλησία που βαφτίστηκα και βάφτισα την βαφτιστήρα μου :lol: (κατά βάθος γέννημα θρέμμα Νεοκοσμίτισα-Διαφνιώτισα είμαι ;))

ΣΚ θα πάμε κι εμείς Mall οπότε Παρασκευή θα σας δώκω τηλέφωνο να πάρετε όταν πάτε... για μένα είναι υπόθεση πέντε λεπτών αφού το έχω... απέναντι και το θαυμάζω :D Ναι υπολειτουργεί σήμερα... πέρασε πολύς κόσμος από περιέργεια ;)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!

Ειδατε νησι ή παλι μονη μου εκλαιγα? :mrgreen:

Η μαμα μου θα παει αυριο στο mall, ειναι 3 λεπτα απο το σπιτι της με το ρολοϊ αλλα εμεις δεν θα τα καταφερουμε να παμε! Το Σαββατοκυριακο ο Βασιλης δουλευει μεσημερι οποτε μας πιανει ολη την ημερα και ετσι το πιο πιθανο ειναι να το επισκεφτουμε απο την επομενη εβδομαδα!

Οσο για τη συναντηση, παραμενει στον παιδοτοπο αφου η Ειρηνη ετσι κι αλλιως δεν ξερει αν θα τα καταφερει. Ελπιζω μονο να μπορεσουμε να ερθουμε κι εμεις!

gM4vp2.png

Η Κύπρου είναι ο δρόμος στο παλιό ρέμα της Ηλιούπολης. Αμέσως μετά το μετρό δεξιά...

Κάπου είχα βάλει το link για τον χάρτη. Πάω να τον βρω και επανέρχομαι ;)

Για τις κούνιες στην Κύπρου δείτε εδώ: http://www.ploigos.gr/?sessionid=f989855859ccc9de65d1d9add831730b (πατήστε το satelite για να το δείτε και δορυφορικά)

Είναι με χαλικάκι και έχει και μωρουδιακές, και παιδικές και εφήβων κούνιες. 2 τσουλήθρες, 1 γύρω γύρω όλοι το κλασικό και 1 κατασκευή για να σκαρφαλώνουν.

Νάτο! Θέλει και 6 χαρακτήρες για να πάρει το μήνυμα :lol:

Εμ γι' αυτό σας έχασα! Είχε ΝΗΣΙ! Εγώ το κατεβάζω και το βλέπω στη δουλειά... δεν παίζει να δω ελληνική σειρά στο σπίτι με τον ασυγκίνητο που παντρεύτηκα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...