Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Κατερινα εγω παιδιατρο σου συστηνω ανεπιφυλακτα το Φιτσιαλο! Τον εχουμε εμεις, η Σοφια (elisabeth) και η Μαρια (DEMS) και ειμαστε ολες πολυ ικανοποιημενες!! Ειναι καταπληκτικος γιατρος, ερχεται και στο σπιτι και οταν κατι μπορει να γιατρευτει με απλο τροπο, δεν δινει φαρμακα!

Αν θελεις, πες μου να σου δωσω τα στοιχεια του με πμ! ;)

κατερινα βαλε φωτο!πρεπει να ναι φοβερη η ζωγραφια!

παιδιατρο εμεις εχουμε τον φιτσιαλο κ ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενη.ερχεται σπιτι τα πρωινα αν θες.τον ιδιο εχει κ η φαιη με την maria-dems.

Φιτσιάλος δαγκωτό :lol::lol::lol::lol:

Να συμπληρώσω ότι το ιατρείο του είναι πολύ κοντά στο σπίτι σου.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παλι λεω να συναντηθουμε στον παιδοτοπο γιατι εφ οσον θα εχει νυχτωσει δε θα μπορουν να παιξουν στην παιδικη χαρα,μην εχουμε κανενα ατυχημα νυχτιατικα.....

Φυσικα ομως θα ακολουθησω οτι πει η πλειοψηφια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εγω παλι λεω να συναντηθουμε στον παιδοτοπο γιατι εφ οσον θα εχει νυχτωσει δε θα μπορουν να παιξουν στην παιδικη χαρα,μην εχουμε κανενα ατυχημα νυχτιατικα.....

Φυσικα ομως θα ακολουθησω οτι πει η πλειοψηφια!!!!!

Συμφωνώ με τη Γιώτα :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Εχω ενα ευχαριτσο και ενα δυσαρεστο.

Ξεκιναω με το ευχαριστο!Το πιθανοτερο ειναι να κανουμε τη βαφτιση 20 Φεβρουαριου και το δυσαρεστο ειναι οτι μαλλον δε θα ειμαστε στο παρτυ υπερπαραγωγη της τσουγδως!!!!

Φαιη μου ποτε θα κανετε το παρτυ?19 Σαββατο ή 20 Κυριακη?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ξέρουμε παιδική χαρά που να είναι σχετικά ήρεμη εκείνη την ώρα και να έχει και παιχνίδια ακίνδυνα;

Θα πρότεινα την παιδική χαρά απέναντι από το βρεφονηπιακό κάτω από το σπίτι που φωτίζεται καλά αλλά... έχει χώμα κάτω. Δεν έχει γύρω γύρω όλοι. Έχει δύο βρεφικές κούνιες και δύο για μεγάλα, μία τσουλήθρα, μία τραμπάλα (κάτω από δέντρα) και πολλά παγκάκια για τις μανούλες... αλλά θα γίνουν μες στην βρώμα από το χώμα :lol:

H άλλη παιδική χαρά που σας έχω πει στην Κύπρου έχει 2 βρεφικές, 4 παιδικές και 2 για μεγάλα, μία μεγάλη τσουληθρα (τσίγκινη) και μία μικρή (πλαστική), μια κατασκευή για σκαρφαλώματα και γύρω γύρω όλοι.... αλλά... έχει χαλίκι κάτω.

Αν το έδαφος δεν είναι πρόβλημα για εσάς εγώ τις προτείνω και τις δύο. Είναι κοντά στο μετρό και την ώρα που θα βρεθούμε δεν έχουν κόσμο (είναι πρωινοί τύποι τα δικά μας γειτονόπουλα :lol: )

Στην κεντρική πλατεία δεν λέει γιατί εκεί έχει πάντα κόσμο.

Γιωτα μου το παρτυ ειναι να γινει στις 20/02, ημερα Κυριακη. Το θεμα ειναι πως αν κανετε τη βαφτιση κι εσεις εκεινη την ημερα, δεν θα μπορεσουμε να παραστουμε. Επισης ειναι ενα θεμα αυτο γιατι οι καλεσμενοι (απο 'δω) του παρτυ, λογικα θα ειναι και καλεσμενοι της βαφτισης, οποτε "διχαζονται" κι εκεινοι. Θα πρεπει καπως να το οργανωσουμε γιατι ο παιδοτοπος θα κλειστει ανα παιδακι/γονεα οπως επισης να ξερεις κι εσυ ποσα ατομα να υπολογισεις για μπομπονιερες. :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μηπως να εκανα εγω το παρτυ Σαββατο? Αλλα πριβε (δηλαδη αποκλειστικοτητα του χωρου) τα Σ/Κ, οι παιδοτοποι σου δινουν το χωρο τους μονο μεσημερια! Θα μπορεσετε να παρευρεθειτε ολοι οι καλεσμενοι απο εδω ή κοιμουνται τα βλασταρακια σας εκεινες τις ωρες?

Δεν ξερω, ειλικρινα εχω μπερδευτει πολυ.. :confused::oops:

gM4vp2.png

Ξέρουμε παιδική χαρά που να είναι σχετικά ήρεμη εκείνη την ώρα και να έχει και παιχνίδια ακίνδυνα;....

Αν είναι φωτισμένη και δεν κάνει κρύο :roll:

A καλά! μέχρι να γράψω το είχατε απορρίψει :lol:

Εγώ δεν απορρίπτω τίποτα, προκειμένου να έρθουν όλες.

Μηπως να εκανα εγω το παρτυ Σαββατο? Αλλα πριβε (δηλαδη αποκλειστικοτητα του χωρου) τα Σ/Κ, οι παιδοτοποι σου δινουν το χωρο τους μονο μεσημερια! Θα μπορεσετε να παρευρεθειτε ολοι οι καλεσμενοι απο εδω ή κοιμουνται τα βλασταρακια σας εκεινες τις ωρες?

Δεν ξερω, ειλικρινα εχω μπερδευτει πολυ.. :confused::oops:

Φαίη χαλάρωσε. Το πάρτυ το κάνεις για τη Μαρία. Εκείνη σκέψου πρώτα και μετά όλους τους άλλους. By the way τα δικά μου παιδιά κοιμούνται μόνο βράδυ :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Φαίη χαλάρωσε. Το πάρτυ το κάνεις για τη Μαρία. Εκείνη σκέψου πρώτα και μετά όλους τους άλλους. By the way τα δικά μου παιδιά κοιμούνται μόνο βράδυ :mrgreen:

Ναι, εχεις δικιο! Οποτε εσεις θα ερθετε, αλλα τα υπολοιπα βλασταρακια?:|

Τη Μαρια σκεφτομαι και γι' αυτο θελω να εχει πολλα παιδακια το παρτυ της. Επειδη περυσι δεν ειχε ουτε ενα για δειγμα..

gM4vp2.png

Για το πάρτι: Δεν θα πάθει τίποτα η δική μου να μην κοιμηθεί ένα μεσημέρι ;) Θα την αφήσω να κοιμηθεί παραπάνω στον πρωινό ύπνο :)

Για την βάφτιση: Επειδή γνωρίζουμε ολες πόσο δύσκολα είναι τα οικονομικά νομίζω πως και να μην είμαστε καλεσμένες δεν θα μας πειράξει και καλό είναι να το ξέρει η Γιώτα μας :D Αν μας καλέσεις θα έρθουμε αλλά αν δεν με καλέσεις τουλάχιστον εμένα δεν πρόκειται να παρεξηγηθώ :D Ξεκάθαρα πράγματα γιατί είναι ζόρικες μέρες ;)

Ευχαριστω Χριστινακι.. :D

Ελπιζω να μην δημιουργησω προβλημα στις υπολοιπες.. Αλλα για να ειμαστε ολες ευχαριστημενες, μαλλον θα κανω αλλαγη στην ημερα και θα το κανω 19/02 αφου η βαπτιση θα γινει 20/02.

gM4vp2.png

Για την βάφτιση: Επειδή γνωρίζουμε ολες πόσο δύσκολα είναι τα οικονομικά νομίζω πως και να μην είμαστε καλεσμένες δεν θα μας πειράξει και καλό είναι να το ξέρει η Γιώτα μας :D Αν μας καλέσεις θα έρθουμε αλλά αν δεν με καλέσεις τουλάχιστον εμένα δεν πρόκειται να παρεξηγηθώ :D Ξεκάθαρα πράγματα γιατί είναι ζόρικες μέρες ;)

Συμφωνώ απολύτος. Εννοείται πως ούτε εγώ θα παρεξηγηθώ αν δεν μας καλέσει η Γιώτα. Εξάλλου η βάφτιση είναι περισσότερο για τους συγγενείς.

Τελικά τι αποφασίσαμε για την συνάντηση? Ψιλομπερδεύτηκα!!!! Δεν το πιστεύω πως πέρασε κιόλας 1 μήνας από την προηγούμενη φορά!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Θα συμφωνησω κι εγω απολυτα με αυτο! Θεμα παρεξηγησης δεν τιθεται, τουλαχιστον κι απο τη δικη μας μερια (αν και αυτο το πιστευω για ολες), απλα εγω ανεφερα καλεσμενους επειδη ανεφερε την ημερομηνια.

Γιωτα συγγνωμη αν σε εφερα σε δυσκολη θεση ή σε εκανα να αισθανθεις ασχημα! Ισως επρεπε να σε παρω ενα τηλ. πρωτα να μιλησουμε πριν προτρεξω!

Συγγνωμη και παλι!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...