Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

dems για ποια ξεγνοιασια λες?τωρα αρχιζει το αγχος.ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να εχω μικρη ομφαλιδα δηλαδη κοντο λωρο. ηρθε και με αγχωσαι περισσοτερο.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Γιώτα χαίρομαι πολύ για σένα. Το καλύτερο δώρο γενεθλίων ε; Χρόνια σου πολλά και από δω και μην ανησυχείς δεν λέμε τίποτα στο facebook ;)

Ειρήνη απόλαυσε τις τελευταίες μέρες ξεγνοιασιάς όσο μπορείς περισσότερο.

Την επόμενη εβδομάδα για ποια μέρα λέτε; Έχω ένα θεματάκι γιατί Τρίτη γιορτάζει η πεθερά μου και Πέμπτη ο άντρας μου. Τις υπόλοιπες ημέρες μπορώ άνετα.

τι λετε να το κανουμε τεταρτη η δευτερα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

dems για ποια ξεγνοιασια λες?τωρα αρχιζει το αγχος.ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να εχω μικρη ομφαλιδα δηλαδη κοντο λωρο. ηρθε και με αγχωσαι περισσοτερο.

να μην αγχωνεσαι ειρηνη μου ολα καλα θα πανε..ν ακους το γιατρο σου αυτος ξερει.ευχομαι να εχεις μια πολυ ευκολη γεννα...αληθεια ποτε εχεις πητ?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας!!!!!!

Έχω κι εγώ ένα θεματάκι για τις μέρες...

Δευτέρα και Τετάρτη δεν έχει μαγαζί ο Βασίλης μου κ θέλω να κάτσουμε μαζί .Και πολύ πιθανόν να πάω στον γυναικολόγο αφου κάθεται.

Παρασκευη εγω ψηφιζω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά μην ανησυχείς, αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου όλα θα πάνε καλά. Όσο αφορά στη γρίπη, επίσης κάνε ότι σου πει ο γιατρός σου. Προσωπικά δεν τη φοβάμαι, αλλά δεν παρεξηγώ και όσους προσέχουν.

Σοφία εμένα με βολεύει καλύτερα η Τετάρτη, αλλά δεν έχω πρόβλημα και για Δευτέρα ή Παρασκευή, αν εξυπηρετεί καλύτερα τις υπόλοιπες.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας!!!!!!

Έχω κι εγώ ένα θεματάκι για τις μέρες...

Δευτέρα και Τετάρτη δεν έχει μαγαζί ο Βασίλης μου κ θέλω να κάτσουμε μαζί .Και πολύ πιθανόν να πάω στον γυναικολόγο αφου κάθεται.

Παρασκευη εγω ψηφιζω!!!!!

οκ ας το κανουμε παρασκευη εγω δεν εχω προβλημα...

γιωτα τωρα που εμεινες εγκυος δε θα γυρισεις στη δουλεια?τι γινεται με το 9μηνο σ αυτη την περιπτωση?στο ξαναδινουν κ γ το δευτερο παιδι?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

και εγω αν δεν ημουν εγκυος δεν θα με απασχολουσε καθολου.δεν ξερω αν εχεις ακουσει για τις εγκυμονουσες οτι υπαρχει προβλημα μεγαλυτερο.

τωρα αν με θεωρειται υποχονδρια δεν μπορω να πω τιποτα αλλο.

4ywWp2.png

και εγω αν δεν ημουν εγκυος δεν θα με απασχολουσε καθολου.δεν ξερω αν εχεις ακουσει για τις εγκυμονουσες οτι υπαρχει προβλημα μεγαλυτερο.

Δεν σε θεωρώ υποχόνδρια, απλά λέω ότι εμένα δεν με έχουν πείσει αυτά που ακούω. Φυσικά καταλαβαίνω ότι λόγω εγκυμοσύνης είσαι λίγο περισσότερο ευαίσθητη σε θέματα υγείας και αισθάνεσαι πιο ευάλωτη.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

οκ ας το κανουμε παρασκευη εγω δεν εχω προβλημα...

γιωτα τωρα που εμεινες εγκυος δε θα γυρισεις στη δουλεια?τι γινεται με το 9μηνο σ αυτη την περιπτωση?στο ξαναδινουν κ γ το δευτερο παιδι?

Στη δουλεια θα παω κανονικα τον Φεβρουαριο κι ας ειμαι εγκυος εκτος απροοπτου βεβαια.Αλλα τις αδειες τις δικαιουσε κανονικα.Θα σταματησω 2 μηνες πριν και θα κατσω μετα μεχρι να χρονισει κ το μικρο.Γιατι πλεον ο Τασος μου θα γινει ο μεγαλος!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνουλα μου τι επαθες????

Τι κουβεντες ειναι αυτες και με στεναχωρεις?????

Κανενας δε σε ειπε υποχονδρια,μη σκεφτεσαι ετσι.Μια παρεουλα ειμαστε εδω και επειδη εχουμε πιει κι εναν καφε μπορουμε να ειμαστε πιο ανετες στις κουβεντες μας.

Αν δε θες να ερθεις για καφε λογω της γριπης κανενα προβλημα.....αλλα μην νομιζεις πως θα γλιτωσεις ετσι ευκολα απο μας.....οταν γεννηθει με το καλο το αντρακι σου και σαραντησεις θα μαζευτουμε ολες και θα ερθουμε να σε δουμε!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...