Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Γιώτα μπράβο που βρήκατε νονό. Πολύ ευχάριστα τα νεα σας. Άντε να παίρνουνε σειρά και τα υπόλοιπα μωράκια.

Αχ, τι μαγειρεύουνε σήμερα οεο? Για πείτε καμιά ιδέα!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια! δεν πρόλαβα να διαβάσω τα χτεσινά σας νέα. τώρα ξύπνησα:oops: χαχα

στις 11 θα πάμε για φωτογράφηση της κλέας στο οκάιντι. δουλεύει η ξαδέρφη μου εκεί και τους έλειπε 1 κοριτσάκι για τον κατάλογο και θα πάμε εμείς! όχι βρε δε ψωνίστηκα, έχουμε μέσον λέμε! πάντως ένα άγχος το έχω, μη μας πιάσουν τα ανάποδά μας και όχι τίποτα άλλο, πουν και στην ξαδέρφη μου "τί μας έφερε?" πλάκα κάνω!

χτες βγήκαμε κι εμείς! για 1 ώρα μόνο αλλά καλά ήταν. ήρθαν οι γονείς μου από την κύπρο και τα κράτησαν για κανά δίωρο. αλλά τη μια ώρα μας την έφαγε ο μπέμπης που δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου. και φυσικά η μάνα μου άρχισε, πώς τον έκανες έτσι ? κτλ κτλ. αφού είναι άρρωστο το μανάρι μου και έχει και να τους δει 1 μήνα.

πήγαμε τα 2 μας στο crepe deli στην ηλιούπολη, 1η φορά. φάγαμε λουκουμάδες. οι δικοί μου οι περ/ροι χάλια, αλλά δεν είχα και χρόνο να τους γυρίσω πίσω. πάντως αρκέστηκα στην σοκολάτα και στο παγωτούλι και λιγώθηκα τόόόσο που μου ερχόταν να ξεράσω. είπαμε παν μέτρο άριστο, αλλά πού η λιχούδα! χαχα

καλημέρα, θα σας διαβάσω μετά

φιλιά

α! αύριο ανοίγει το νέο μολ, περάσαμε από εκεί και ρωτ'ησαμε. την παρ θα γίνουν τα εγκαίνεια

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλημέρα :)

Κι εμείς κοιμηθήκαμε σαν αγγελούδια εκτός από τον μπαμπά μας που τρελάθηκε από το άγχος του με τον πυρετό και στην προσπάθειά του να βλέπει αν έχει πυρετό η μικρή τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ και πήγα και τον σήκωσα να έρθει στο κρεβάτι στις 4.30 (με ξύπνησαν οι σκουπιδιαραίοι οι οποίοι έκαναν μία ώρα ακριβώς να μαζέψουν τα σκουπίδια στο γύρω τετράγωνο!!!!) Στις 5.30 σηκώθηκα να φτιάξω φασκόμηλο γιατί με τάραξε ο βήχας! Οπότε στις 7.00 που βάραγαν τα ξυπνητήρια σιγά μην σηκωθήκαμε! Μας ξύπνησε τελικά η μικρή 7.15 :lol: Δεν πρόλαβα να κάνω μπάνιο και να λουστώ :(

Το απόγευμα θέλω να πάμε σ/μ και jumbo... να δω αν θα προλάβουμε :( Και κάνει και πήξιμο στη δουλειά και είχε γκρίνια και η μικρή και την έχω άγχος... ουφ... δύσκολο πράγμα οι Δευτέρες!

Εμάς θα μας φτιάξει μακαρόνια με κιμά η βαφτιστήρα!

Το άλλο που θα ήθελα να φάω σήμερα αλλά δεν ξέρει να το φτιάξει οπότε δεν το ανέφερα καν είναι σνίτσελ πανέ με πατατούλες τηγανιτές (τηγανιτά τρώμε μια φορά το μήνα ΜΟΝΟ)

Α και την Παρασκευή φυσικά και θα πάμε στο Metro Mall :D

Λαλακίες λέω τότε :lol: Την Παρασκευή έχουμε και το κολυμβητήριο :lol: Να δω πως θα τα συνδυάσω!!! Τι ώρα έχουμε είπαμε το ραντεβού; Θα σας έρθω με τις φόρμες και τα κολυμβητικά μας :lol:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!

Κι εμεις ειχαμε ενα ησυχο βραδυ! Το τσουγδακι κοιμηθηκε κανονικα και εμεις "λιποθυμησαμε" :mrgreen: κατα τις 2 παρα! Μας ξυπνησε η Μαρια στις 9 παρα 10, οχι επειδη εκλαιγε, αλλα επειδη γελαγε!! Κοιταω κι εγω απο την καμερα και τι να δω: Ειχε καθισει στην κουνια, ειχε κρεμασει τα ποδαρακια της απ' εξω απο τα καγκελα και ειχε συρει ενα μπαουλακι με παιχνιδια που εχω ακριβως διπλα στην κουνια!! Εβγαζε παιχνιδια απο εκει και επαιζε μεσα στην κουνια γελωντας!!! :mrgreen: Τελικα σηκωθηκα κι εγω, την αλλαξα, την ταϊσα και μετα σηκωθηκε και ο Βασιλης και πηγαμε για ψωμι ολοι μαζι με τα ποδια!

Γιωτα μπραβο που τακτοποιηθηκε και το θεμα του νονου, πολυ χαρηκα!! :D

Μαριανδ εμεις σημερα εχουμε φασολακια με φετουλα!

Χριστινα τελικα δεν εκανε πυρετο η μικρη, ετσι? Παροδικη ιωσουλα θα ηταν!

Αλεξια καλως ορισαν οι δικοι σου! Θα μεινουν καιρο? Μπραβο και για τη φωτογραφιση αλλα και για την εξοδο σας!

Οσο για τη συναντηση, να τολμησω να προτεινω αν εχει καλο καιρο να την κανουμε καπου εξω για να ερθει και η Ειρηνη?

Οσο για εμας, να ξερετε πως θα ερθουμε αν τελικα παρει ρεπο ο Βασιλης γιατι δουλευει νυχτα και πρεπει να φυγει στις 7 απο εδω, οποτε δεν θα εχω ατομο να με φερει. Αν ομως παρει το ρεπο, θα ερθουμε κανονικα! Ισως λιγο αργοτερα απο τις 17:30, εξαρταται απο τι ωρα θα ξυπνησει η Μαρια, αλλα θα ερθουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

To έξω δεν θα είναι λίγο προβληματικό γιατί θα είναι νύχτα;

Εξω αλλα οχι στις ερημιες :lol::lol::lol:

Εννουσα καμμια παιδικη χαρα ή παρκο για να ερθει και η Ειρηνη αφου ο γαντζος δεν μπαινει σε παιδοτοπους.

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Φαίη εντάξει με παρηγόρησες. :) Είμαι σε καλύτερη μοίρα από τη συνάδερφο του Βασίλη. Μόνο στα δικά μου πράγματα επικρατεί το χάος (του Διονύση και των παιδιών είναι τακτοποιημένα) και μέσα στις ντουλάπες βρίσκονται μόνο καθαρά ρούχα.

Γιώτα και εγώ σκέφτομαι ότι από πέρσι μέχρι φέτος οι συναντήσεις μας έχουν αλλάξει πολύ...προς το καλύτερο ε; :-D

Ειρήνη όλα τα παιδάκια είναι έξυπνα. Περίμενε και θα δεις τι έχεις να ακούσεις από το γιο σου :lol::lol:

Χριστίνα για καλό και για κακό θα σου ξαναστείλουμε τα στοιχεία του ραντεβού την Παρασκευή το μεσημέρι :lol::lol::lol:

Αλεξία καλή επιτυχία με τη φωτογράφιση :D

Κλαίει η Ιφιγένεια. Τα υπόλοιπα αργότερα. Φιλάκια :-D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

α! αύριο ανοίγει το νέο μολ, περάσαμε από εκεί και ρωτ'ησαμε. την παρ θα γίνουν τα εγκαίνεια

Πως και πως λέμε το περιμένω αυτό το mall. Εγώ έλεγα να πήγαινα αύριο, αφού αύριο λέει πως ανοίγει. Καλά το σκ εννοείται πως θα πάμε.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα κοριτσια!χθες ηρθε ενας φιλος του αντρα μου και μας εκανε μια μεγαλη ζωγραφια στο παιδικο δωματιο με αστεριξ οβελιξ και ιντεφιξ!θα προσπαθησω να σας βαλω και φωτο!

dems ευχαριστω για την ενθαρυνση πιστευω να τα καταφερω με το καρεκλακι..τι στο καλο!

αερικο 24ωρη δοση ε??χαχχα παλι καλα ολα ειναι οκ!

γιωτα θα τη δοκιμασω τη σοκολατοπιτα σου!

αμεσα!ειμαι απιστευτη γλυκατζου!

φαιη μη νιωθεις τυψεις και τα παιδια φανταζομαι θελουν να μας βλεπουν ποτε ποτε και ανανεωμενους και ξεκουραστους!

κοριτσια δε προλαβαινω να σας διαβαζω με τοσα που γραφετε!!

ξερετε κανεναν καλο παιδιατρο εδω στην ηλιουπολη να τον εχω υποψην μου τωρα που θα γεννησω?να ερχεται σπιτι βασικα θελω τις πρωτες μερες.κατα προτιμηση που να μην ειναι και πολυ υπερ των φαρμακων οσο γινεται...γιατι μερικοι φορτωνουν τα παιδακια με πολλα φαρμακα ανουσια!!αν εχετε υπαψην σας κατι πειτε μου φιλακια πολλα!!!

καλημερα κ απο μενα και καλη μας εβδομαδα!

χριστινα κ φαιη μπραβο στα κοριτσια σας που μαθαν τοσα νεα πραγματα!

γιωτα πολυ χαιρομαι που βρηκατε νονο!με το καλο να γινει η βαφτιση σας!

και γω ελεγα να παω αυριο στο mall αλλα αφου τα εγκαινια θα γινουν παρασκευη θα παμε σκ καλυτερα.για τη συναντηση να πω την αληθεια κ εγω θα προτιμουσα καπου εξω μιας κ εχει καλο καιρο κ ετσι θα μπορεσει να ερθει κ η ειρηνη.

εμεις ειχαμε μια ησυχη κυριακη μας εχω τρελλαθει με την ελισαβετ εχει αρχισει κ μιλαει περισσοτερο-ακαταλαβιστικα παντα-ολη την ωρα πουκι πουκι λεει τωρα τη σημαινει δε ξερω:lol:πολυ γελιο!κατα τ αλλα ολοι καλα συνηλθα κ εγω επιτελους.

πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κατερινα εγω παιδιατρο σου συστηνω ανεπιφυλακτα το Φιτσιαλο! Τον εχουμε εμεις, η Σοφια (elisabeth) και η Μαρια (DEMS) και ειμαστε ολες πολυ ικανοποιημενες!! Ειναι καταπληκτικος γιατρος, ερχεται και στο σπιτι και οταν κατι μπορει να γιατρευτει με απλο τροπο, δεν δινει φαρμακα!

Αν θελεις, πες μου να σου δωσω τα στοιχεια του με πμ! ;)

gM4vp2.png

κατερινα βαλε φωτο!πρεπει να ναι φοβερη η ζωγραφια!

παιδιατρο εμεις εχουμε τον φιτσιαλο κ ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενη.ερχεται σπιτι τα πρωινα αν θες.τον ιδιο εχει κ η φαιη με την maria-dems.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...