Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Εγώ ένα έχω να πω για τη Φαίη... αν το αντέξει την φιλοξενώ σπίτι μου να το βάλει σε τάξη :lol:

Γυρίσαμε με το ζουζούνι σπίτι και παίζει μέσα με το μπαμπά της.

Ειρήνη κοίτα να ηρεμήσεις! Τι είναι αυτά που σκέφτεσαι καλέ; Αυτά που περιγράφεις είναι απλοί νευρόπονοι! Χαλάρωσε.

Μάκια σε όλες :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιμηθήκαμε αφού πρώτα

1. Μάθαμε να σβήνουμε κεράκι

2. Παίξαμε φουσκώνοντας το μπαλόνι και αφήνοντάς το ελεύθερο να κάνει κύκλους ξεφουσκώνοντας

3. Ήπιαμε φασκόμηλο :shock: γιατί έπινε η μαμά και δεν υπήρχε περίπτωση να μην δοκιμάσουμε αφού το έπινε η μαμά!

Πάντως ρε γαμτ οι δύο μέρες είναι πολλές μακριά της... σα να πήρα άλλο παιδί νιώθω... μεγαλώνουν απίστευτα γρήγορα!

Γυρισαμε κι εμεις σπιτι!

Μια χαρα τα πηγαμε, ουτε εκλαψε καθολου, απλα ηθελε να την εχω αγκαλιτσα συνεχεια και ζητησε τη γιαγια της μια φορα στη διαδρομη με το αυτοκινητο προς στο σπιτι. Οταν ηρθαμε εδω απορροφηθηκε τοσο απο τα στολιδια, τα λαμπακια και τα καινουρια επιπλα που καναμε αμαν να τη βαλουμε για υπνο! :lol: Τωρα κοιμαται το πουλακι μου!

Κι εμενα μου φαινεται πως πηρα αλλο παιδι πισω! Πιο μεγαλο, πιο τρυφερο, πιο ωριμο.. Εμαθε να λεει και παππου!!!!!! Καθαροτατα, χωρις μπεμπεκιστικα μεσα!! Μου ειχε λειψει πολυ, αλλα μου εμεινε μια μελαγχολια καθως οταν την παιρναμε η μαμα μου βουρκωσε.. Ηταν λογικο, οχι επειδη ειναι παιδι μου, αλλα η Μαρια ειναι αξιαγαπητο παιδι. Τα δικα μου λαθη ειναι αυτα που μας βασανιζουν! Αντε, μην φορτισω αλλο το κλιμα ομως!

Τελος καλο ολα καλα λοιπον και με εμας! Τωρα την αλλη εβδομαδα θα την αφησω για μια μερα που θα εχει ρεπο η μαμα μου! :mrgreen: (Καλομαθε η γρια στα συκα!!)

Χριστινα στο βαζω σε ταξη οποτε θελεις, αρκει να μου δωσεις χρονο και να κρατησεις τη μικρη! :-P

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Θα χρεθαστείς πάνω από εβδομάδα οπότε πρόσεχε τι λες :lol: γιατί εγω το Μαράκι το κρατάω... εσύμπορείς χωρίς αυτό;

Θα χρεθαστείς πάνω από εβδομάδα οπότε πρόσεχε τι λες :lol: γιατί εγω το Μαράκι το κρατάω... εσύμπορείς χωρίς αυτό;

:lol::lol: Δεν νομιζω να μου παρει τοσο, μεχρι να του παρω τον αερα ειναι! Αν ωστοσο χρειαστω μια εβδομαδα, θα ερχομαι απο λιγο καθε μερα γιατι ομολογουμενως δεν μπορω χωρις αυτη!! :lol::lol:

Η Κωνσταντινα το ηπιε ευχαριστα το φασκομηλο? Εδωσα κι εγω στη Μαρια πριν καμμια εβδομαδα αλλα δεν την ενθουσιασε! :|

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ ένα έχω να πω για τη Φαίη... αν το αντέξει την φιλοξενώ σπίτι μου να το βάλει σε τάξη :lol:

Εγώ πάλι θα το σκεφτώ πολύ γιατί το σπίτι μου είναι το αντίθετο από το δικό της. :oops::oops::oops::oops:

Στις ντουλάπες μου απ' έξω έχει ταμπέλα "Προσοχή όταν ανοίγετε, κίνδυνος κατολίσθησης!" :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Νομιζω πως υπερβαλλεις!:lol::lol::lol: Αλλα και ετσι να ειναι, θα ανοιξουμε τη ντουλαπα και μετα θα αρχισουμε να βαζουμε ταξη στα πραγματα που εχουν πεσει κατω! Ξεχωριζουμε ποια ειναι τα δικα σου, ποια του Διονυση, ποια των παιδιων και ποια εχουν να κανουν με το σπιτι (σεντονια, μαξιλαροθηκες, πετσετες, τραπεζομαντηλα, πετσετακια κουζινας κλπ) και τα τακτοποιουμε σε στιβες! Οοοοοοταν αδειασει ολη η ντουλαπα και αφου εχουμε ξεχωρισει τα πλυμμενα απο τα απλυτα, τα τακτοποιουμε σε οποια θεση μας βολευει αλλα αυτη τη φορα ξεχωρα (π.χ. σε αυτα τα ντουλαπια ρουχα δικα μου, στα αλλα ρουχα των υπολοιπων). Οποτε ξεμπερδεψες με τη ντουλαπα! ;)

Ετσι εβαλα σε ταξη το σπιτι του Βασιλη που οταν τον γνωρισα ηταν 26 χρονων εργενης και συγκατοικουσε με γυναικα συναδελφο συνομηλικη του η οποια ηταν η πιο βρωμιαρα γυναικα που εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου.. Και μαλιστα με σνομπαρε καθως εγω ημουν 19 χρονων τοτε και με θεωρουσε ανωριμη για το Βασιλη. Πηγε η 19χρονη λοιπον και τους εβαλε σε ταξη... :rolleyes:

gM4vp2.png

Α! Να μην ξεχασω να σας πω πως αφου εβαλα ταξη στο σπιτι του Βασιλη, μετα ηθελαν και αλλοι δυο συναδελφοι του εργενηδες να παω να τους το τακτοποιησω!! :lol::lol:

Φυσικα και δεν πηγα!

gM4vp2.png

Εγώ πάλι θα το σκεφτώ πολύ γιατί το σπίτι μου είναι το αντίθετο από το δικό της. :oops::oops::oops::oops:

Στις ντουλάπες μου απ' έξω έχει ταμπέλα "Προσοχή όταν ανοίγετε, κίνδυνος κατολίσθησης!" :lol:

Έτσι ακριβώς και οι δικές μας! Μόνο τα συρτάρια της μικρής είναι κάαααααπως τακτοποιημένα...

Καταρχήν θέλει 2 μέρες για να βάλει τάξη μόνο στο γραφείο... τι λέμε τώρα!

Ετσι εβαλα σε ταξη το σπιτι του Βασιλη που οταν τον γνωρισα ηταν 26 χρονων εργενης και συγκατοικουσε με γυναικα συναδελφο συνομηλικη του η οποια ηταν η πιο βρωμιαρα γυναικα που εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..

Για να μην παρεξηγηθω, δεν εννοω ακαταστατη, εννοω αυτο ακριβως που λεω! Πλυντηριο δεν εβαζε γιατι δεν ηθελε λεει να απλωνει τα βρεγμενα ρουχα επειδη της μαλακωνανε τα πετσακια και χαλαγανε τα νυχια της. Να μην σας πω για πιατα και λοιπα.. Μακαρι το θεμα της να ηταν η ακαταστασια, η συγκεκριμενη ειχε θεμα με την καθαριοτητα! Αφου μια φορα που εστειλε τα ρουχα της καθαριστηριο (γιατι και ο δικος μου ο προκοπης δεν εβαζε πλυντηριο), νομιζαμε πως αλλαξε γκαρνταρομπα!!:lol::lol::lol:

Τη θυμηθηκα βραδυατικα και φουντωσα γιατι περα απο οοοοολα αυτα, ζαχαρωνε και το Βασιλη! :twisted: Την 1η φορα που με πετυχε κατα λαθος στο σπιτι τους, ειπε στο Βασιλη να με διωξει αλλιως θα ερθει να μου πει πως ειναι η γυναικα του... :shock::mad:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν θέλει 2 μέρες για να βάλει τάξη μόνο στο γραφείο... τι λέμε τώρα!

Δωσε μου μια λιστα και πες μου που θελει να μπει το καθε ενα (θα το εκανα μονη μου αλλα μετα θα τα ψαχνετε :lol:) και δως μου ενα απογευμα μονο! Trust me, θα τα βγαλω περα ανετα!;)

gM4vp2.png

Εμ το θέλει ο πωπός σου να σε κεράσω καφέ σπίτι :lol:

:lol::lol::lol::lol: Δεν πινω ποτε καφε οταν θελω να κανω δουλειες γιατι καταληγω να πινω καφεδακι και να κανω τσιγαρακι!! :lol::lol::lol::lol: Με νερο αν θες, ερχομαι!! (Ειμαι ΚΑΙ ανεξοδη, τι αλλο θελετε??) :lol::lol:

Πριν λιγο πηγα και τσεκαρα το Μαρακι! Κοιμαται του καλου καιρου η νεραϊδουλα μου!!:P:p

gM4vp2.png

καλησπερα σας κοριτσακια?

μαρια ο ευρυπιδης ειναι κορυφη!!μακαρι να του μοιασει ή και να τον ξεπερασει η ιφιγενεια.αλλωστε τα κοριτσουδακια ειναι πιο ευπνα απο τα αγορακια

φαιη μια χαρα η μικρη.μπραβο!!!καλως την δεχτηκατε.

χριστινακι ολα καλα?και εγω θελω να μαθω τον μικρο μου να σβηνει κερακι

ο μικρος ακομα καθεται αντε να δουμε ποτε θα κοιμηθει ο ξενυχτης

η αλεξια που ειναι σημερα?

4ywWp2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

Κατ αρχας περαστικα σε ολα τα ζουζουνακια,οπως ειπε κ η Μαρια,ειναι μεταδοτικος ο πυρετος μεσω διαδικτυου!!!!!

Εμεις επιστρεψαμε χτες στις 18 00,περασαμε πολυ ωραια,ο Τασουλης ξεσαλωσε,τα διδυμακια κανανε κακα τους απ τη χαρα τους,ξαπλωσα και καμια ωριτσα το μεσημερι χωρις ν ακουω γκρινια και ολα μια χαρα!!!!Το απογευμα που γυρισαμε σπιτι ηρθαν ενα φιλικο ζευγαρι που εχουν μια 3 χρονη κορουλα,και μας ειπανε οτι θα μας βαφτισουν τον Θανο!!!!Ναι ναι επιτελους μου εφυγε ενα αγχος!!!!Αρα τον Φεβρουαριο (πρωτα ο Θεος) γινομαστε Χριστιανοι!!!!!!

Τα νεα της νυχτας τωρα...

Ο Θανος ξυπνησε στις 2 30,ηπιε 120γρ γαλα κ με λιγο κουνημα στο ρηλαξ κοιμηθηκε στις 03 00.....ο δε Χρηστος ξυπνησε στις 03 30 ηπιε κ αυτος λιγο γαλα κ με λιγο κουνημα στο ρηλαξ δεν ελεγε να κοιμηθει.Ετσι τον πηρα στο κρεβατι μου,ο Βασιλης μετακομισε στον καναπε,κ ο Χρηστος συνεχιζε να μην κοιμαται.Τον αλλαξα πανα,κ αναψα κ το πορτατοφ κ τελικα κοιμηθηκε στις 05 00.....

Τωρα ακομη κοιμουνται αλλα σε λλιγο θα ξυπνησουν.Ο Τασος σηκαωθηκε στις 07 00 κ εφυγε για το σχολειο του,κι εγω πινω καφεδακι!!!!!

Ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα σημερα γιατι μας εδωσε η πεθερα μου φαγητο απο χτες οποτε τη γλιτωσα!!!!!

Αυτα τα νεα μας τα ομορφα!!!!!

Ξεχασα να σας γραψω....το πρωι που επινα καφε σκεφτομουν τις πρωτες μας συναντησεις,η Μαρια ειχε τον Ευριπιδη,εγω τον Τασο τον ειχα στην μαμα μου,η Φαιη ερχοτανε χωρις την τσουγδω,η Σοφια ειχε φερει την Ελισσαβετ κ την ειχαμε δει στο καθισμα αυτοκινητου την ωρα που εφευγε με τον Αντωνη, η Ειρηνη ηταν εγκυος,και η Ναταλια εφερνα για λιγο τα διδυμακια!!!!!!.....αναλογιστειτε ποσα πραγματα αλλαξανε μεσα σε ενα χρονο......

Αντε παω να συνεχισω το καφεδακι μου....σας φιλω ολες γλυκα γλυκα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...