Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

σας ευχαριστω γαι τη διεκρινηση τωρα το καταλαβα;)θα παω να παρω να εχω.

γιαωτα ξεχασα αν σου ευχηθω καλα να περασετε στους αγ.θεοδωρους!κ μπραβο στα διδυμακια που κοιμηθηκαν ολο το βραδυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφυγε και ο Βασιλης!

Εγω επλυνα τα πιατα και τωρα καθομαι και κωλοβαραω! Δεν εχω τι να κανω και με εχει πιασει φρικη! Πραγματικα, πρωτη φορα απο την ημερα που γεννησα δεν υπαρχει τιποτα να κανω! Το παιδι ειναι στη γιαγια του, οποτε ταϊσμα/κοιμισμα/ξεσκ@τισμα τα εχει αναλαβει αλλος, το σπιτι ειναι στην εντελεια οποτε δουλειες δεν υπαρχουν και αναρωτιεμαι.... ΤΙ θα κανω μεχρι να σχολασει ο Βασιλης και να παω να την παρω? Ευτυχως που υπαρχει και το parents και ξεδινουμε λιγο!

Σκεφτομουν απο την αλλη να περιποιηθω τον εαυτο μου αλλα εχθες που εκανα μπανιο, ξυριστηκα, εβγαλα φρυδια, μουστακι κλπ. και το βραδυ που γυρισαμε ξεβαφτηκα και εκανα και μια μασκα. Οποτε δεν εχω τι αλλο να του κανω! Αντε να ριξω ενα ντους, να απλωσω και μια κρεμα αλλα ποση ωρα να μου παρει αυτο? Πφφφ... Τελικα εχουν δικιο οσοι λενε πως η ζωη χωρις παιδια ειναι αδεια, μονοτονη και βαρετη!

Αντε να ερθει το βραδακι!!!!!.....

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Βρε Φαίη μου δεν μιλάς σοβαρά ε; Εγώ πάντα έχω πράγματα που πρέπει να γίνουν! Π.χ. αναβάλλω διαρκώς το φτιάξιμο διάφορων φωτογραφιών και γι' αυτό δεν εκτυπώνω και της μικρής για να μην είναι και αυτές στη μέση! Θέλω να φτιάξω κάποια στιγμή το ετήσιο άλμπουμ (ξέρετε αυτό με τις συνήθειες του πρώτου χρόνου και τα γεγονότα της ζωής της) και αυτό συνεχώς αναβάλλεται! Θέλω να διαλέξω τις φωτογραφίες της βάφτισης (που έγινε το Μάιο) και ακόμα δεν τα έχω καταφέρει! Θέλω να ξεκαθαρίσω την ντουλάπα μου ούτε αυτό το έχω κάνει! Ουτε καν στο βιβλίο ευχών της βάφτισης δεν έχουμε αξιωθεί να γράψουμε ακόμα :lol:

Εμείς από την ώρα που έγραψα το post μέχρι τώρα κάναμε μια μικρή επίθεση στο σπίτι ως προς το συμμάζεμα. Καθάρισμα μου φαίνεται θα πάρω γυναίκα να έρθει να κάνει μια γενική γιατί δεν μας βλέπω καλά :lol: Σε λίγο θα πάμε στο μπουμπούκι μας.

καλημερα κοριτσακια.

σεισμος εγινε απλα ηταν μικρος.ρε παιδια δεν υπηρχε περιπτωση να μην ειχε γινει.κουνιοταν το φωτιστικο δαπεδου.δεν υπηρχε περιπτωση.............νομιζω οτι στον 5 θα ειναι πιο αισθητοι οι σεισμοι

http://www.mykosmos.gr/loc_mk/equake_map.asp?ID=25062

φαιη αραξε και κοιμησου λιγακι .ελπιζω να μην βρεις δουλειες στον υπνο σου.

4ywWp2.png

Ααααχχ!! Χριστινακι δεν σου κανω καθολου πλακα! Τα συρταρια μας ειναι ολα μα ολα τακτοποιημενα και χωρισμενα ανα κατηγορια (π.χ. στα ρουχα εχουμε συρταρια με εσωρουχα, φανελες, ρουχα αποκλειστικα για το σπιτι, καλτσες, σουτιεν. Στη ντουλαπα ειναι κρεμασμενα φορεματα, στολες του Βασιλη (υπηρεσιακες), παντελονια και κοστουμια. Εννοειται πως ο καθενας εχει τα δικα του συρταρια. Στο παιδικο, εχουμε συρταρια για πυτζαμες, για φανελακια -χωρισμενο στη μεση σε κοντομανικα και μακρυμανικα-, για μπλουζακια, καλτσες/καλσον και στη παιδικη ντουλαπα φορεματακια και σετ ρουχων. Τα καλοκαιρινα τα εχω ανεβασει στο παταρι εδω και αρκετο καιρο. Στην κουζινα τα ντουλαπια μας εχουν ταξινομηθει κι αυτα και ειναι ολα στην ταξη -δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξεις και να βρεις κατι εκει που δεν πρεπει να ειναι-. Εχουμε αλλο ενα ντουλαπι -ψηλο- στο οποιο φυλαμε εγγραφα, βιβλιαρια, αποδειξεις μεσα σε κουτι απο παπουτσακια για να μην ειναι σκορπιοχωρι, φωτογραφικα αλμπουμ και επιτραπεζια. Οι ηλεκτρικες συσκευες ειναι και αυτες κρυμμενες μεσα σε δικα τους ντουλαπια.) Οποτε απο θεμα ταξινομησης/τακτοποιησης δεν μου βρισκεται κατι να κανω. Απο θεμα γενικης το ιδιο, καθως ηλεκτρικη και μπανιο που κανω καθημερινα τα εχω κανει ηδη, τα πιατα πλυθηκανε, απλυτα ρουχα για να μπει πλυντηριο δεν εχουμε και συνεπως δεν εχουμε ουτε ασιδερωτα. Στολισαμε την Πεμπτη οποτε δεν εχω ουτε στολισμα, αρα? Δεν εχω να κανω απολυτως τιποτα!! :lol:

Ειρηνη οντως ηταν πολυ μικρος ο σεισμος αλλα στον 5ο θα ακουστηκε αρκετα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

αχ ρε φαιη μονο που τα διαβασα κατι μου ηρθε.ετσι μου ερχεται να παω να πλυνω τα πιατα μου .θα παω σε λιγακι.εγω το πρωι λιγο ελλειψε να παω σε εφημερευον νοσοκομειο.εδω και 4 μερες νιωθω κατι πονακια στα πνευμονια ή τελος παντων εκει που υποτιθεται οτι ειναι οι πνευμονες.καθε βραδυ μου ερχεται μια φοβια και μετα ταχκαρδια κτλ κτλ .το πρωι που ξυπνησα ενιωθα κατι σαν πνιγομαι σαν να μην μπορω να αναπνευσω αρκετα και γενικα σκατα.εφτιαξα το γαλα του μπεμπη και μετα ξαναξαπλωσα.και τωρα μια φοβια την εχω.τι σκατα πια!!

4ywWp2.png

Ειρηνακι μηπως πρεπει να χαλαρωσεις λιγο?

Τα ιδια συμπτωματα ειχα εγω περυσι τετοια εποχη. Λιγο πριν τα Χριστουγεννα, αρρωστησε η Μαρια και μολις αναρρωσε τη βαζω ενα βραδυ για υπνο και ο Βασιλης φευγει να παει σε εναν φιλο του. Δεν περασαν 5 λεπτα που εμεινα μονη μου και νομιζα πως οι τοιχοι ειχαν στενεψει τοσο πολυ που με εσφιγγαν αναμεσα τους!!! :shock: Ταχυκαρδια, κρυος ιδρωτας, πονος στο στερνο και αισθημα πως θα πεθανω απο στιγμη σε στιγμη.. Με πηγανε στον Ευαγγελισμο και η διαγνωση ηταν κριση πανικου...

Μηπως πρεπει να τη δουμε λιγο αλλιως? Δεν μας κοβω να τη βγαζουμε καθαρη διαφορετικα! :?

gM4vp2.png

απο τετοιες κρισεις εχω παει σε νοσοκομειο καμια 10αρια φορες.το θεμα ειναι οτι νιωθω και σαν ενοχλησουλα οταν αναπνευω απο τον φαρυγγα μεχρι εκει που τελειωνει ο θωρακας πριν την κοιλουμπα,διαβασα και στο ειμαι μαμα για μια μανουλα που εφυγε λιγες μερες αφου γεννησε απο καρκινο τον πνευμονων και εγινα σοσκατα

4ywWp2.png

Οχι μωρε, μη σκεφτεσαι ετσι!! Την αφηνουμε εμεις τη γαντζομανουλα να παθει τιποτα?

Μηπως ηρθες σε επαφη με καπνο (τσιγαρα) ή χρησιμοποιησες τιποτα εντονα καθαριστικα?

(Την εχω παθει ετσι, συνδυασα χλωρινη με cilit bang για μουχλα και παραλιγο να λιποθυμησω ενω ο λαιμος μου με εκαιγε για εβδομαδες αργοτερα... :oops:)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

να μαι και εγω!!!πως ειστε?εμεις μια χαρ πηγαμε για καφεδακι στο λαυριο το πρωι και περασαμε τελεια και ο μικρος αφου ειχε παρεα αλλο παιδακι καθησε φρονιμος σχετικα...

εσεις ολα καλα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα κορίτσια!

Περνάμε μια ήσυχη Κυριακή. Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Ειρήνη απαισιόδοξε Αιγόκερε μη φέρνεις την καταστροφή. Ξέρω από το Διονύση. Μέχρι και τεστ κοπώσεως έχει κάνει, αν και δεν συνηθίζεται σε νέους ανθρώπους. Χαλάρωσε!

Για τη Φαίη δεν θα πω τίποτα....όχι θα πω Η Νοικοκυρά! Με την ευκαιρία...ωραίο το καινούργιο αβαταρ με το Μαράκι :D

Ο Ευριπίδης δυσκολεύεται να καταλήξει τι θέλει από τον Άγιο Βασίλη. Βασικά θέλει όλο το jumbo, to goofy, το elc, το imaginarium...:lol::lol::lol::lol:

Του είπα ότι δεν χρειάζεται να αποφασίσει από τώρα. Έχουμε καιρό για να γράψουμε το γράμμα.

Σήμερα το πρωί ο Διονύσης συμπλήρωνε τη λίστα του supermarket. Τον βλέπει ο Ευριπίδης και τον ρωτάει "μπαμπά τι γράφεις;"

Διονύσης: "γράφω τι θέλουμε"

Ευριπίδης: "για να το στείλεις στον Άγιο Βασίλη;"

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Αντε κοριτσακια, περασε και η ωρα και σε 20 λεπτα περιπου σχολαει ο Βασιλης. Λεω κι εγω να σηκωθω σιγα - σιγα γιατι εχω γινει ενα με τον καναπε και να ντυθω. Να βγαλω και ρουχα του Βασιλη γιατι θα ειναι με τη στολη και μολις ερθει να αλλαξει και να παμε στη Μαριγω!!

Γιωτα αν θελεις, οταν βρεις λιγο χρονο δες αυτο: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1811468#post1811468

Νομιζω εισαι η καταλληλοτερη να δωσεις συμβουλες στην κοπελα που ανοιξε το θεμα!! ;)

Φιλακια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Για τη Φαίη δεν θα πω τίποτα....όχι θα πω Η Νοικοκυρά! Με την ευκαιρία...ωραίο το καινούργιο αβαταρ με το Μαράκι :D

Ευχαριστω πολυ Μαρακι!!

Σήμερα το πρωί ο Διονύσης συμπλήρωνε τη λίστα του supermarket. Τον βλέπει ο Ευριπίδης και τον ρωτάει "μπαμπά τι γράφεις;"

Διονύσης: "γράφω τι θέλουμε"

Ευριπίδης: "για να το στείλεις στον Άγιο Βασίλη;"

Ενταξει, δεν υπαρχει αυτο το παιδι!!:lol::lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...