Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα τι κάνετε;

Λοιπόν δεν ξέρω αν εχετε μαθει για μια υπηρεσία στο ιντερνετ που "πουλάει" υπηρεσίες & προϊόντα σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Δείτε αυτό, για όποια ενδιαφέρεται http://www.goldendeals.gr/deals/athens-downtown/25euros-eyroclinic-paidon?utm_source=goldendeals.gr.athens&utm_campaign=d6b2038a80-19euros_xionodromiko_kalavryta11_26_2010&utm_medium=email

Έχει πολύ καλές προσφορές σε διάφορα πράγματα, π.χ. σε παιδότοπους, εστιατόρια κλπ. Απλά θα πρέπει να γίνει η αγορά online μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής & σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και είναι ασφαλές!!! "ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ" εύχομαι... εγώ το έχω ήδη χρησιμοποιήσει 3-4 φορές. Π.χ είχαμε πάει στο Αττικό Πάρκο με 15 ευρώ τα 2 άτομα από 30!

Πάω να τσιμπίσω κάτι γιατί πείνασα. Καληνύχτα!!!

ναι τα εχω δει αλλα συνηθως εχει προσφορες σε σπα σε καθαρισμους προσωπου και κατι τετοιου ειδους που δεν με ενδιαφερουν.εμενα μου ερχεται μηνυμα στο μαιλ για καθε προσφορα

αντε καληνυχτα να εχετε και ονειρα γλυκα!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις εγινε σεισμος

απαπα πλάκα κάνεις? Τους φοβάμαι πάρα πολύ τους σεισμούς. Είμαι ικανή να μην κλείσω μάτι από τον φόβο μου. Εμείς πάντως δεν καταλάβαμε τίποτα γιατί είμασταν στο πάρτυ στον παιδότοπο.Γυρίσαμε κατά τις 10 και μέχρι να τα κάνω μπάνιο γιατί είχανε ιδρώσει πάρα πολύ, κοιμηθήκανε λίγο αργά. Έκανα πρώτα τον Δημήτρη και μετά τον Νικόλα και ο Δημητρης επειδή νύσταζε πολύ πήγε μόνος του στο κρεβάτι του!

Λοιπόν και άλλη ατάκα του Νικόλα! Του λέω σε λίγες μέρες είναι η γιορτή σου, θα γιορτάσεις το όνομα σου. Ο Δημήτρης του λέω πότε γιορτάζει? Του Αγ. Δημήτρη μου λέει. Η Κατερίνα (το κοριτσάκι που πήγαμε στο πάρτυ), της Αγ. Κατερίνας μου λέει. Ο μπαμπάς? Του Αγ. μπαμπά!!!

Δηλώνω και εγώ φαν του ικεα, μου αρέσουνε πολύ τα πράγματα του και ας λένε μερικοί πως είναι φτηνιάρικα. Εγώ απλά τα θεωρώ οικονομικά και με προδιαγραφές.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

τι κανεις νυχτοπουλακι μου?

εμεις εδω εχουμε το δευτερο προγραμμα.το μικιο κοιμηθηκε στις 23.00 και ξυπνησε στις 0.00τι θα το κανω αυτο το σκατο?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Μολις μπηκαμε σπιτι! Ανοιξα ενα perrier με λαϊμ και τωρα στριβω τσιγαρακι!

Δεν προβλεπεται να κοιμηθουμε απο τωρα και ειπα να μπω να σας πω μια καλησπερα! ;)

Ανυπομονω να παω αυριο το βραδακι να παρω το Μαριγουλακι μου! Τοσες μερες παω σαν τη χαζη και μυριζω το μαξιλαρι της! Ηρθε η ωρα να τη μυρισω και live!! :lol: Παντως ηταν καλα κοριτσια, περα απο την πλακα! Ξελαμπικαρα η γυναικα, αδειασε το κεφαλι μου λιγο.. Πλεον σκεφτομαι οποτε μας δινεται η ευκαιρια να την αφηνω στη μαμα μου.. Πιστευω κανει καλο και στις δυο μας, μας δινει χωρο να αναζηταμε η μια την αλλη!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!

Τα διδυμακια μου κοιμηθηκανε ολη νυχτα!!!!Ξυπνησανε βεβαια στις 07 00 αλλα σημασια εχει πως δεν με ξυπνησαν το βραδυ,εχουν πολυ γελιο,αρχιζουν κ πιανουν πραγματακια και γελανε συνεχεια!!!!!

Φαιη ειναι καλο να την αφηνεις ποτε-ποτε την τσουγδω,κι εσυ ανανεωνεσαι και η Μαρια αλλαζει παραστασεις!!!!

Μαρια νδ φοβερος ο Νικολας!!!!

Εμεις αργοτερα κατα τις 10 30 θα παμε στους Αγ.Θεοδωρους στα πεθερικα μου,εχουμε να παμε απ το καλοκαιρι.Απλα βαριεμαι τη διαδικασια του κουβαληματος,παρε μπιμπερο,πιπιλες,πανες,αποστειρωτη κτλ κτλ.....και κκατσε κ σπιτι να μην μπορεις ουτε ενα τσιγαρο να κανεις!!!!!Αλλα υπομονη,θα περασει!!!!

Ελπιζω να εχετε μια ομορφη κυριακη και απο αυριο μια ακομη καλυτερη εβδομαδα!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

κοριτσάκια καλημέρα!

να ρωτήσω κάτι? αυτό με τον πυρετό είναι κολλητικό???? δε θυμάμαι ποια το ξεκίνησε, αλλά θα κολλήσουμε όλοι τελικά! :lol::lol::lol:αερικό νομίζω εμείς κολλήσαμε από εσένα, από την κων/να δηλ! έχω το μωρούλι από χτες άρρωστο. 39 και. σε μια φάση δεν έπεφτε ούτε με ντεπόν-πονστάν :mad:. του δώσαμε γκαντίλ για να πέσει. ταλαιπωρείται το καημένο. άσε που έχει κολλήσει πάνω μου και θέλει και να παρπατάω. αν το αφήσεις κάτω (2 φορές προσπάθησα) λιώνει σαν το παγωτό (πολύ γέλιο). περαστικά στα αρρωστούλια μας και σε σένα σοφία.

φαίη τί ωραία που βγήκατε τα 2 σας χτες! άντε καλή αρχή. να το κάνετε πιο συχνά αφού μπορεί η μαμά σου και το παιδί περνάει πολύ ωραία. μη στενοχωριέσαι που δε σου μιλάει στο τηλ, έτσι είναι τα σκασμένα! άντε με το καλό να τη μυρίσεις και από κοντά! ;)

γιώτα είδες με ένα παιδί μείων, πώς είναι η διαφορά? χαχα αλλά σαν κάτι να λείπει, έτσι δεν είναι? ωραία και η σοκολατόπιτα, θα τη δοκιμάσω. εγώ κάνω μία της αργυρώ μπαρμπαρίγου.

άγ.θεόδωρους είναι μια φίλη μου και συνάδελφος, τώρα μένει μόνιμα κρήτη με τον άντρα της και τα 2 αγοράκια της.

ειρήνη μου, όπως κατάλαβες δεν πρόλαβα να στολίσω (εννοείται)! ούτε σεισμό ένιωσα!

αχ ξύπνησε το άρρωστο! φιλιά και θα επανέλθω

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλημέρα καλημέρα :)

Αλέξια ελπίζω όντως να κολλήσατε από εμάς γιατί σήμερα είμαστε απύρετες που σημαίνει ότι 18 ώρες είναι όλες κι όλες ;) Η μικρή μας ξύπνησε κεφάτη και τώρα θα φάει την φρουτοκρεμά της και θα πάει κούνιες. Θα πάμε αργότερα να την πάρουμε γιατί πρέπει να μαζέψουμε το χάος που δημιουργήσαμε χθες που το παίξαμε επιτέλους εργένηδες :lol: Μου 'χε λείψει αυτό! Μόνο πλυντήρια της μικρής έβαλα όλη μέρα!

Φαίη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις! Να το ξανακάνετε αν και σε πρώτη φάση να ξέρεις ότι ΜΠΟΡΕΙ να έχεις λίγο πρόβλημα σήμερα το βράδυ και αύριο... θα περάσει όμως. Είναι μέχρι να καταλάβουν ότι πάνε στη γιαγιά ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ και ότι πάντα επιστρέφουν στη μαμά και στο μπαμπά στο σπίτι τους. Στα γράφω για να είσαι προετοιμασμένη και όχι για να σε τρομοκρατήσω.

Ειρήνη εγώ δεν διάβασα τίποτα για σεισμό... και σίγουρα εκεί που ήμουν εκείνη την ώρα δεν τον ένιωσα :lol: Μήπως κουνήθηκες για άλλο λόγο; :lol:

O γάμος ήταν σούπερ και θυμήθηκα τα δικά μας και συγκουνήθηκα. Τα παιδιά ήταν τόσο ευτυχισμένα όσο κι εγώ με τον Λευτέρη μου τη μέρα του γάμου μας. Έλαμπαν ολόκληροι :D Τους αξίζει κάθε ευτυχία γιατί είναι ταλαιπωρημένα παιδιά. Η νύφη έμεινε άνεργη δύο εβδομάδες πριν το γάμο σε κοινό εργοδότη με τον γαμπρό! Ο τύπος αποφάσισε να την απολύσει πριν του μείνει έγκυος! Και να φανταστείτε ότι 2 υπάλληλους έχει όλους κι όλους: το ζευγάρι! Η κοπέλα έκανε γραμματειακή υποστήριξη στο γραφείο και αν και μπορούσε να του κάνει και λογιστική δεν την είχε αφήσει ο κάφρος. Και την απέλυσε έτσι...χωρίς καμμία ειδοποίηση. Anyway δεν θα χαθεί είμαι σίγουρη. Είναι άνθρωπος που πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα και γι' αυτό την αγαπάω πολύ.

Η ατραξιόν του γάμου ήταν πάντως μια κοπέλα που χόρεψε oriental και μας άφησε με ανοιχτό το στόμα! Ναι αυτή τον είχε καταπιεί τον σεισμό που ένιωσε η Ειρήνη :lol:

Επίσης διαπίστωσα πως είμαι αγύμναστη. Κάποτε χόρευα 4ωρο σερί... τώρα χρειαζόμουν διάλειμα γιατί πιάνονταν οι μύες των ποδιών μου! Τελικά η μικρή δεν μου γυμνάζει όλες τις μυικές ομάδες γι' αυτό νιώθω κουρασμένη :lol:

Σας φιλώ και να έχετε μια όμορφη Κυριακή :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ο Ευριπίδης μας άφησε να κοιμηθούμε μέχρι 8:30 σήμερα. Τόσο άντεξε χωρίς παρέα :lol:

Σεισμό δεν καταλάβαμε. Σίγουρα έγινε, ακούσατε ειδήσεις;

κοριτσάκια καλημέρα!

να ρωτήσω κάτι? αυτό με τον πυρετό είναι κολλητικό???? δε θυμάμαι ποια το ξεκίνησε, αλλά θα κολλήσουμε όλοι τελικά! :lol::lol::lol:

Ναι Αλεξία, σε αυτό το τόπικ οι ιώσεις μεταδίδονται και μέσω internet. :lol::lol: Το κρατάμε όμως μυστικό για να μην ερημώσουν οι "Μανούλες από Ηλιούπολη" :mrgreen:

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κ απο μενα!

σας ευχαριστω για τα περαστικα ειμαι καπως καλυτερα αλλα μαλλον κολησα την ελισαβετ ειναι μπουκωμενη λιγακι.περαστικα και σ ολα τ αρρωστα μωρακια!

φαιη χαιρομαι που περασατε καλα οποτε μπρει η μαμα σου να τη κραταει καλο θ ακανει σε ολους σας.

χριστινα ευτυχως δε κρατησε πολυ ο πυρετος της κωνσταντινας.χαιρομαι που περασατε κ εσεις ωραια στο γαμο οσο για τη κοπεά κριμα καλα ο εργοδοτης απαραδεκτος ωραιο δωρο της εκανε της κοπελας τι να πεις...

ειρηνη κ εγω χαμπαρι δε πηρα το σεισμο.ποιο ηταν το επικεντρο?

γιωατ ευκολη φαινεται η συνταγη της σοκολατοπιτας θα δοκιμασω να τη φτιαξω κ εγω οταν θα χω αδεια.τρελαινομαι για οποιοδηποτε γλυκο με σοκολατα.εχω ομως μια απορια...τι ειναι το τσερκι?

καλη κυριακη να εχουμε!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

To τσέρκι αν δεν κάνω λάθος (διορθώστε με οι νοικοκυρές) είναι το στρογγυλό ταψάκι που ανοίγει από τα πλάγια για να μπορείς να βγάζεις το γλυκό αυτούσιο.

To τσέρκι αν δεν κάνω λάθος (διορθώστε με οι νοικοκυρές) είναι το στρογγυλό ταψάκι που ανοίγει από τα πλάγια για να μπορείς να βγάζεις το γλυκό αυτούσιο.

Ακριβώς ;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα και απο εμας!

Κι εμεις ξυπνησαμε πριν απο λιγο! Πηρα τηλ. να μιλησω με τη Μαρια αλλα παλι δεν ηθελε να μου μιλησει! :? Πηγανε το πρωι στην εκκλησια, κοινωνησε κιολας και μετα πηγανε απο μια φιλη της μαμας μου και κατσανε μεχρι πριν απο λιγο. Μετα το κοψανε για το σπιτι γιατι τωρα ειναι η ωρα της φρουτοκρεμας! Της εξηγησε η μαμα μου απο εχθες πως σημερα το βραδυ θα παμε να την παρουμε αλλα το παιζει Κινεζακι :mrgreen: Τελος παντων!

Χριστινα μπραβο που περασατε καλα! Οσο για τη Μαρια ευχαριστω για την ενημερωση, ειμαι ικανη να σκασω αν μου κανει μουτρα αλλα τωρα που ξερω θα εχω το νου μου! ;)

Αλεξια περαστικα στο μικρακι! Πρεπει να ταλαιπωρειται πολυ με αυτον τον πυρετο.. :(

Γιωτα καλα να περασετε στους Αγιους Θεοδωρους! :)

Μαρια δεν εισαι η μονη που ξυπνας τοσο πρωι.. Και η Μαρια ειτε εδω, ειτε στη μαμα μου που την εχω τοσες μερες, πιο πολυ απο τις 8 δεν κοιμαται! :roll: Τουλαχιστον ας μου κοιμαται ολο το βραδυ εμενα και ας ξυπναει τοσο πρωι!

Σοφια περαστικα στο Ελισσαβετακι! Το τσερκι ειναι ταψι που ανοιγει στο πλαϊ ή χωρις πατο. Διευκολυνει στο σχημα τις τουρτες ή σοκολατοπιτες για να μην διαλυονται κατα το σερβιρισμα! ;)

Ειρηνη ουτε κι εγω ενιωσα σεισμο (και δεν επεσα κιολας εχθες για να πεις πως τον προκαλεσα εγω!! :lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)!

Μαριανδ ο Νικολας δεν υπαρχει (γι' αυτο "κολλησε" και με τον Ευριπιδη!! :lol:) :)

Οι υπολοιπες που βρισκεστε??

Εγω εχω στειλει το Βασιλη στο μπαλκονι να μου ψησει στο grill 2 μπριζολιτσες και εγω θα κανω μια σαλατα και μια τηγανια πατατες, να φαμε το μεσημερι -εγω δηλαδη γιατι ο Βασιλης θα φυγει στη 1, δουλευει μεσημερι σημερα και σχολαει στις 8, γι' αυτο θα παρουμε τη Μαρια το βραδακι-. Θελω να πιστευω πως θα προλαβει να φαει κι εκεινος γι' αυτο σταματαω να σας ζαλιζω και παω να κοψω πατατες!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...