Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Δηλώνω σοκολατοφαν και αν είναι εύκολη την θέλω κι εγώ :lol:

Η μικρή ξανασήκωσε πυρετό παρά το depon το νυχτερινό οπότε πάμε σε κανονική αγωγή Depon / Algofren... έχω αρχίσει και νιώθω τύψεις που εμείς θα διασκεδάζουμε και το μωρό μου θα ψήνεται... αν δεν ήταν πολύ καλή μας φίλη (καλύτερη δεν γίνεται) θα το ακύρωνα :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΥΛΙΚΑ:

120 γρ. κουβερτούρα

110 γρ. βούτυρο

4 αυγά

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

60 γρ. αλεύρι

15 γρ. κακάο

ξύσμα από 1 πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη έως ότου ασπρίσουν και αφρατέψουν και ενσωματώνουμε στη λιωμένη κουβερτούρα. Προσθέτουμε το αλεύρι με το κακάο κοσκινισμένα, ανακατεύουμε προσθέτοντας το ξύσμα. Γεμίζουμε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι ή ταψί διαμέτρου 20 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-210οC για 15-20 λεπτά.

Εγω δεν εβαλα ξυσμα πορτοκαλιου,κ αντι για βουτυρωμενο ταψι εβαλα ταψακι με λαδοκολλα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Να 'μαι κι εγω!

Σημερα η μερα μας ειναι αφιερωμενη σε ψωνια... :cool:

Ξυπνησαμε το πρωι (ο Θεος να το κανει πρωι) στις 12:00 και αφου εβαλα σκουπα ηλεκτρικη και καναμε κατι μικροδουλειες (ο Βασιλης μου κρεμασε το φαρμακειο μας και το black and decker) φυγαμε για ΙΚΕΑ! Δηλωνω και φαν της εταιρειας, οποτε πηραμε μαζι λιγα λεφτα για να μη βγουμε εκτος προυπολογισμου! :lol: Αγορασαμε ενα επιπλο για την tv (τοσο καιρο την ειχα πανω σε ενα παλιο κομοδινο και τωρα που τα αλλαξαμε σχεδον ολα μου χτυπουσε ασχημο στο ματι), ενα πολυ ωραιο φωτιστικο σε σχημα λουλουδιου για τη Μαρια και επισης για τη Μαρια πηραμε ενα διακοσμητικο σε σχημα φυλλου που μπαινει με βιδες στον τοιχο και ειναι λες και κραταει ισκιο στο κρεβατι της. Μου αρεσε παρα πολυ γιατι μου θυμισε την Τοσοδουλα που κοιμοταν στο καρυδοτσουφλο πανω στο φυλαρακι και εδενε με το χρωμα του κρεβατιου της, οποτε το πηραμε. Φαγαμε κιολας στο εστιατοριο εκει και μετα γυρισαμε σπιτι.

Πριν απο λιγο γυρισα εγω απο το κομμωτηριο, εριξα ενα χτενισματακι γιατι θα βγουμε το βραδακι και τωρα ο Βασιλης συναρμολογει το επιπλο και εγω λεω να μπω να κανω ντους και να ξεκινησω τις ετοιμασιες μου για την εξοδο!

Πηρα τηλ. να μιλησω στη Μαρια και δεν ηθελε ουτε να με ακουσει! :( Τι της ελεγε η μανα μου πως ειμαι εγω στο τηλ., τι της το εβαζε στο αυτι, τιποτα! Μουγκα η δικια σου.. :( Στο τελος το εβαλε ανοιχτη ακροαση και αφου κοιταξε παραξενεμενη το ακουστικο, ειπε μονο "τιγιαγια" (=γιαγια) και πηγε στο δωματιο της να παιξει.. :( Με εσκασε το κωλοπαιδι, να μην θελει να μου μιλησει! Δεν σας κρυβω πως εχω μια ανησυχια για αυριο το βραδυ που θα παμε να την παρουμε.. Λετε να μη θελει να ερθει μαζι μας? :shock: Ποσα να αντεξω η ερμη μανα?? :roll:

Χριστινα καλα να περασετε και περαστικα στο μικρακι σας!

Γιωτα κι εγω τη θελω τη συνταγη για τη σοκολατοπιτα!

Σας ευχαριστω ολες για τα κοπλιμεντα περι χρυσοχερας, ο Βασιλης κοντευει να τσακισει τη μια πιατελα! :mrgreen:

Ναταλια ευχαριστω για τη διευκρινιση! Αν ειναι ετσι, τοτε κανενα προβλημα! Αρκει να δωσουν το ρεπο στο Μπιλη για να με φερει καποιος ως εκει! ;)

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλά...άλλα αντ' άλλα link έβαλα :lol::lol: Τη συνταγή που γράφει η Γιώτα ήθελα να βάλω. Fan του Παρλιάρου και μεις :D Κυρίως ο Διονύσης.

Εγώ δεν την έχω φτιάξει μέχρι τώρα γιατί δεν έχω τσέρκι και το φοβόμουν το ταψί. Έξυπνη η ιδέα με τη λαδόκολα Γιώτα θα τη δοκιμάσω :D

Φαίη καλά να περάσετε!

Χριστίνα περαστικά στην Κωνσταντίνα.

Φιλιά σε όλες σας :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλά...άλλα αντ' άλλα link έβαλα :lol::lol: Τη συνταγή που γράφει η Γιώτα ήθελα να βάλω. Fan του Παρλιάρου και μεις :D Κυρίως ο Διονύσης.

Εγώ δεν την έχω φτιάξει μέχρι τώρα γιατί δεν έχω τσέρκι και το φοβόμουν το ταψί. Έξυπνη η ιδέα με τη λαδόκολα Γιώτα θα τη δοκιμάσω :D

Αυτο με τη λαδοκολλα ο Παρλιαρος το ειχε δειξει,δεν ξερω γιατι δεν το γραφει,αλλα τη συνταγη την εκανα αντιγραφη απ το site γιατι δεν το βγαζει ακριβως.Αλλα ναι Μαρια ειναι αυτη που προσπαθησες να βαλεις!!!!:tongue::tongue::tongue:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ετοιμαστηκα κι εγω!

Εβγαλα ρουχα του Βασιλη και περιμενω να βγει απο το μπανιο να ντυθει για να φυγουμε. Βαλαμε και τα καινουρια μας πραγματα στη θεση τους, πολυ ομορφα δειχνουν!

Θα 'ρθει αυριο το τσουγδακι μου και θα τα βρει ολα ετοιμα! Αντε, να ερθει να κανουμε αγαπες οι 3 μας στον καναπε!! Μου ελειψε τρελα και δεν το περιμενα! Ισως γιατι 21 μηνες τωρα, 1η φορα την κραταει καποιος και ειδικα τοσες μερες! Αντε, μη σας ζαλιζω αλλο!

Μαρια ευχαριστω πολυ! Κι εμεις φαν του Παρλιαρου οικογενειακως!! :lol:

Καλο βραδυ!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα σας κοριτσακια

κατερινα το σωστο ειναι να φυγει απο το μαιευτηριο με το καθισματακι.εμενα που ηταν καταχειμωνο το βαλαμε στο πορτ μπεμπε.παντως γενικα ζοριζοταν στο καθισματακι οταν ηταν πολυ μικρουλι.διπλωνε ο καημενουλης

χριστινακι κανει δεν κανει κακο το ντεπον λιωμενο ηταν μεγαλη βλακεια.

σοφακι λογικα θα εχει εκπτωση και την επομενη εβδομαδα.

γιωτα ωραια μου ακουγεται η σοκολατοπιτα.ευχαριστουμε!!

αλεξια προλαβες να στολισεις?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Νωρις το ειδα....

Ο Θανος ξυπνησε πριν λιγο,καναμε μπανακι κ φαγαμε 210γρ γαλα!!!!!

Ο Χρηστος ρηλαξαρει,ο Τασος στους γονεις μου και ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα!!!!Ο Γαντζ-Ακης τι κανει????

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας!!!!πως ειστε?καλε πολυ μιλατε και χανω πολλα απο τις συζητησεις σας!!!!μου φαινεται πρεπει να εμφανιζομαι συχνοτερα!!!

εμεις ημαστε μαι χαρα ηρθε σημερα ο νονος του και τον ειδε και μετα ημασταν εξω για βολτα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα τι κάνετε;

Λοιπόν δεν ξέρω αν εχετε μαθει για μια υπηρεσία στο ιντερνετ που "πουλάει" υπηρεσίες & προϊόντα σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Δείτε αυτό, για όποια ενδιαφέρεται http://www.goldendeals.gr/deals/athens-downtown/25euros-eyroclinic-paidon?utm_source=goldendeals.gr.athens&utm_campaign=d6b2038a80-19euros_xionodromiko_kalavryta11_26_2010&utm_medium=email

Έχει πολύ καλές προσφορές σε διάφορα πράγματα, π.χ. σε παιδότοπους, εστιατόρια κλπ. Απλά θα πρέπει να γίνει η αγορά online μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής & σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και είναι ασφαλές!!! "ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ" εύχομαι... εγώ το έχω ήδη χρησιμοποιήσει 3-4 φορές. Π.χ είχαμε πάει στο Αττικό Πάρκο με 15 ευρώ τα 2 άτομα από 30!

Πάω να τσιμπίσω κάτι γιατί πείνασα. Καληνύχτα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νωρις το ειδα....

Ο Θανος ξυπνησε πριν λιγο,καναμε μπανακι κ φαγαμε 210γρ γαλα!!!!!

Ο Χρηστος ρηλαξαρει,ο Τασος στους γονεις μου και ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα!!!!Ο Γαντζ-Ακης τι κανει????

προσπαθει να με κανει να σου συμπαραστεκομαι.ολη μερα θελει αγκαλια και παιχνιδια.αν τον αφησουμε κατω στο χαλι να παιζει η οπουδηποτε αλλου τσιριζει παει σε σημεια που δεν πρεπει γενικα μας κανει την ζωη λιγο δυσκολη και κλαιει ολη μερα.ευτυχως κοιμηθηκε πριν λιγο.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...