Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

εμείς ξυπνήσαμε από τις 8 παρά. Ο Διονύσης έχει μια δουλειά και έφυγε. Ο Ευριπίδης βλέπει παιδικά στην τηλεόραση. Την Ιφιγένεια την ξαναπήρε ο ύπνος πριν λίγο. Έτσι βρήκα την ευκαιρία και έβαλα μοσχάρι με λαχανικά στη γάστρα και μπήκα να δω τα νέα σας.

...

Φέις δεν έχω δυστυχώς. msn έχω μόνο για όποια ενδιαφέρεται.

Σας φιλώ να πιω καφεδάκι και να λουστώ σιγά σιγά να πάω κομμωτήριο.

Εγώ έχω msn αλλά δεν ξέρω να προσθέσω επαφή. Αν σου στείλω με πμ το mail μου μπορείς να κάνεις εσύ όλη τη δουλειά; :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!χθες τελικα περπατησα πολυ!περιμενα να βρω και στολισμενο το συνταγμα αλλα τπτ!δεν εχουν κανει τιποτα ακομα.σημερα παω για τον δευτερο μαραθωνιο,εστειλα τον αντρα στα πεθερικα μου με το αυτοκινητο κι εγω θα παω να τους βρω με τα ποδια.ειναι μιση ωρα αποσταση.αν δε τη παλεψα θα ερθει να με μαζεψει με το αυτοκινητο οπου βρισκομαι!εχω μια ερωτησουλα,πως μεταφερατε τα μωρακια σας απο το μαιευτηριο σπιτι στο πορτ μπεμπε?η σε καθισματακι αυτοκινητου?εγω σε καθισματακι ξερω οτι πρεπει αλλα δεν ξερω αν θα τα κααφερω να δεσω ενα τοσο μικροσκοπικο πλασματακι στο καθισμα!!!:confused:

sophie πολυ χρησιμο αυτο για το θηλασμο,μακαρι να μπορεσω να θηλασω.

φαιη μεγια το ψυγειο!

αλεχ καλα τα πατε με το γαλα,συνεχισε ετσι και πιστευω θα προσαρμοστει!

αερικο περαστικα στη μικρη σου!

φιλακια πολλα κοριτσακια!

...

ντεμς Μαρία όλο θέλω να σου πω για τον Ευριπίδη σου, ότι είναι άπαιχτος με τις ατάκες του. ελπίζω να τις σημειώνεις κάπου. εγώ προσπαθώ να τα γράφω αλλά κάποια ξεχνάω δυστυχώς. η πιο πρόσφατη αστεία φάση μας:

παν-μπαμπά γιατί πέφτουν τα μαλλια σου? (έχουν αρχίσει να αραιώνουν:evil:)

Ν- έτσι γίνεται παιδί μου, ο άνθρωπος μεγαλώνει, τα μαλλιά του πέφτουν ή ασπρίζουν

κλέα-:cry::cry::cry: παναγ δε θέλω να μεγαλώσεις και να σου πέσουν τα μαλλιά! :lol::lol::lol:

Αλεξία σε ευχαριστώ και τα δικά σου όμως δεν πάνε πίσω :lol:

Δεν τα γράφω πουθενά γιατί δεν προλαβαίνω. Εδώ τα γράφω για να σας διασκεδάζω και για να βλέπουν οι μαμάδες με μικρότερα παιδιά τι τις περιμένει όταν θα φτάσουν τα παιδιά τους στην ηλικία της ατάκας.

pm για το facebook θέλω και εγώ :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Κατερίνα αν το πιστέψεις θα θηλάσεις ;)

elisabeth περαστικούλια... με τρομάζεις...αρνούμαι να πάω στον γιατρό για το βήχα στον φόβο της αντιβίωσης!

Διαφημίσεις

mpempakos οπωσδηποτε καθισματακι αυτοκινητου.....και μην ανυσηχεις μια χαρα θα δεθει.Ειναι το πιο ασφαλες,εδω εγω τα διδυμα που ηταν μια σταλιτσα κ τα εβαλα σε καθισματακι αυτοκινητου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

giota ετσι θα κανω δε θελω να το ρισκαρω!αερικο για το depon αποκλειεται να παθει κατι,γενικα το ντεπον ειναι ακινδυνο αφου μεχρι και στην εγκυμοσυνη ειναι το μονο που επιτρεπεται!ομως νομιζω οτι πρεπει να κανεις μια συζητησουλα με τη πεθερα σου να μη το ξανακανει αυτο γιατι ετσι δε θα νιωθεις κι εσυ σιγουρη να αφηνεις τη μικρη σου εκει!σιγουρα το εκανε για να μη σας ενοχλησει αλλα αμα δε τις τα πεις δε προκειται νομιζω να καταλαβει.φιλακια πολλα σας αφηνω παω για περπατημα!!!!

...η σε καθισματακι αυτοκινητου?εγω σε καθισματακι ξερω οτι πρεπει αλλα δεν ξερω αν θα τα κααφερω να δεσω ενα τοσο μικροσκοπικο πλασματακι στο καθισμα!!!:confused:

...

Καλημέρα Κατερίνα!

Στο ειδικό καθισματάκι εννοείται. Μην ανησυχείς, μια χαρά θα τα καταφέρεις. Η Ιφιγένεια, όταν την πήραμε από το μαιευτήριο ζύγιζε 2.670 και επειδή ήταν καλοκαίρι φόραγε μόνο ένα λεπτό φορμάκι. Δεν υπήρχε πρόβλημα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Βασικά της είπα κάτι καλύτερο: ότι έπρεπε να μας τιμωρήσει και να μας ξυπνήσει να της το πάμε για να μάθουμε να μην το ξεχνάμε ;) Τεσπα πήρα την παιδίατρο και μου είπε ότι της έδωσε δόση για όλο το 24ωρο :lol: Οκ δεν θα πάθει τίποτα μόνο να την παρατηρούμε για αλλεργία (που δεν πιστεύω γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι).

Τελικα εχει διαφορα οταν ειναι 2 ή 3 τα παιδια.Τωρα που λειπει ο Τασος εβαλα πλυντηριο,απλωσα ρουχα,εφτιαξα σοκολατοπιτα και τωρα κανω παρεα στον Χρηστο επειδη ειναι ξυπνιος.Οταν ειναι και τα 3 μαζι στο σπιτι ειναι διαφορετικα τελειως,δεν προλαβαινω σχεδον τιποτα......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

πμ για το φατσοβιβλίο θέλω και εγώ.

Ο Δημήτρης είχε ανήσυχο ύπνο το βράδυ, είχε και λίγο πυρετό και ξύπνησε 2-3 φορές. Σήμερα είναι απύρετος μέχρι στιγμής. Το βράδυ έχουμε πάρτυ σε παιδότοπο, πάλι καλά που είναι και οι υποχρεώσεις των παιδιών και βγαίνουμε λίγο!!!

Φαίη τι χρυσοχέρα που είσαι κοριτσάκι μου, μπράβο.Και κουραμπιέδες και μελομακάρονα??? Μου τρέχουνε τα σάλια!!!! Μεγιά και το ψυγείο σας, πάντα γεμάτο να είναι!

mpempakos εννωείται στο κάθισμα του αυτοκινητου. Σε κάποιες ευρωπαικές χώρες δεν θυμάμαι τώρα που, οταν φεύγεις από το μαιευτήριο έρχεται κάποιος να σιγουρευτεί ότι έχεις δέσει σωστά το μωρό.

Χριστινα καλά να περάσετε στο γάμο. Ριξε και καμιά γυροβολιά και για εμάς γιατί πάλι με ζουζούνια θα την βγάλουμε σήμερα!!! Τώρα όσο για το ντεπόν δεν ξέρω κάτι, αλλά λογικά δεν κάνει να το δίνεις σε παιδάκια, αλλιώς γιατί να υπήρχε και το παιδικό ντεπόν??

Σοφία περαστικά! Ελπίζω να σου περάσει γρήγορα με την αντιβίωση.

Αλεξία δεν νομίζω να χάνονται τα συστατικά του γάλακτος με το χέμο, αλλά καλύτερα να το πίνουνε σκέτο.

Γιώτα σοκολατόπιτα έφτιαξες? Απαπα θα με παχύνετε!!!! :tongue:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Εμείς καλά, μόλις επιστρέψαμε από Σ/Μ, αφού κάναμε και τις δουλειές τους σπιτιού (σκόυπισμα-σφουγγάρισμα-πιάτα). Όταν ξυπνάς 7:30 το πρωί έτσι είναι. Ελπίζω να ξεκουραστώ λίγο το μεσημέρι, αν και με περιμένουν κάτι πλυντήρια για σιδέρωμα...

Τι είναι αυτό το πράγμα με την Κυριακή όμως να θέλει να μου βάλει τα παντα στο καλάθι του Σ/Μ; Βέβαια το μόνο που κατάφερε να πάρει (από αυτά που δεν ήταν προγραμματισμένα) ήταν μια γκοφρέτα. Είδες Αλεξία ότι δεν είσαι η μοναδική αυστηρή :wink:

Αχχχ Φαίη & Γιώτα τι μας κάνετε με τα μελομακάρονα, τις κουραμπιέδες & τη σοκολατόπιτα ....

Περαστικά Σοφία. Να φοράς μάσκα, για να μειωθούν οι πιθανότητες να κολλήσει η ελισάβετ.

Χριστίνα, ευτυχώς σε καθησύχασε η παιδίατρος για το ντεπόν. Καλά να περάσεις στο γάμο!

Μαρίανδ καλά να περάσετε στο πάρτυ. Ευτυχώς που συνήλθε και ο Δημητράκης.

σόνια θα κάνεις το χατήρι της κορούλας σου? (για το αδερφάκι λέω)

Δεν νομίζω άμεσα Αλεξία μου, για 2 λόγους. 1ον να δούμε τι θα γίνει με τη δουλειά & επομένως τα οικονομικά και 2ον θα προτιμούσα να γεννήσω καλοκαίρι, άρα το καλοκαίρι του 12 το βλέπω να έχει αδερφάκι η Κυριακή (πρώτα ο Θεός).

Λοιπόν πάνω να ετοιμάσω το τραπέζι να φάμε, πέννες με κόκκινη σάλτσα & μπακαλιάρο. Να έχετε όλες ένα ωραίο ΣΚ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οποια θελει τη συνταγη της σοκολατοπιτας να μου το πει.Ειναι συνταγη του Παρλιαρου αλλα πανευκολη κ πολυ νοστιμη!!!!!!Με 20 λεπτα ψησιμο,θες και 10 λεπτα προετοιμασια!Σε μιση ωριτσα ετοιμη!!!!!Αν προλαβω την αλλη βδομαδα να ψωνισω υλικα θα ξαναφτιαξω να σας φερω στη συναντηση!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Οποια θελει τη συνταγη της σοκολατοπιτας να μου το πει.Ειναι συνταγη του Παρλιαρου αλλα πανευκολη κ πολυ νοστιμη!!!!!!Με 20 λεπτα ψησιμο,θες και 10 λεπτα προετοιμασια!Σε μιση ωριτσα ετοιμη!!!!!Αν προλαβω την αλλη βδομαδα να ψωνισω υλικα θα ξαναφτιαξω να σας φερω στη συναντηση!!!!

Αυτή είναι Γιώτα;

http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=20531

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...