Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Σόνια μην αγχώνεσαι για την ποσότητα. Ο Ευριπίδης έπινε πάντα πολύ γάλα. Στη φάση από μπιμπερό σε ποτήρι το μείωσε αρχικά, αλλά ύστερα από λίγο καιρό επανήλθε. Στην αρχή έπινε με το καλαμάκι, μετά κανονικά από το ποτήρι.

Ευχαριστώ Dems, ελπίζω να έχουμε την ίδια πορεία.

Μαριανδ δεν έχουμε πάρει προστατευτικό, γιατί ο Δημήτρης μου το θεωρεί περιττό. Λέει ότι και ο ίδιος μπήκε από μικρός σε μονό, έπεσε 1-2 φορές και μετά συνήθισε. Έχω παρατηρήσει ότι και η Κυριακή πλέον δεν στριφογυρνάει τόσο πολύ όσο πριν, και ακόμα όταν έχει φτάσει στην άκρη του κρεβατιού, ανοίγει λίγο τα μάτια και μόλις το συνειδητοποιεί πηγαίνει προς την πλευρά του τοίχου. Χθες δεν ξέρω τι έπαθε.

Ααα Μαρία γιατι βάζετε υπόθετο στον Δημήτρη, και δεν του δίνεται ντεπόν ή πονσταν; Τα κάνει εμετό;

Φαίη θα ψάξω τη διεύθυνση το απόγευμα και θα σου στείλω πμ

Και μιας και μιλάμε για μπιμπερό, ρίξτε μια ματιά σε αυτό http://www.enet.gr/?i=news.el.ygeia&id=227638

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κ απο εμενα!!!

Το πρωι πηγαμε στο ΙΚΑ να κανουμε εμβολιο.Και μετα πηγα στο ταχυδρομειο να πληρωσω το νοβα.Δεν προλαβα να μπω γιατι με το διδυμοκαροτσο εκανα 2 ωρες κ γυρισα στις 10 00,μεχρι να μαζεψω νεροχυτη,να ταισω τα μωρα κτλ κτλ ηρθε η ωρα να παω να παρω τον Τασο απο το σχολειο.

Aeriko η Κωνσταντινα δουλευει καπου?Απλα σκεφτηκα μια λυση κ την προτεινα στον Βασιλη οποτε θα το σκεφτει κ θα μου απαντησει.Να δουμε αν "μας παιρνει" οικονομικα..

Ο Βασιλης με τον Τασο κοιμουνται στην κρεβατοκαμαρα,ο Χρηστος στο ρηλαξ κ ο Θανος παιζει με κατι παιχνιδακια που του εχω κρεμασει κ τους μιλαει.Μαλλον θα πω στον Βασιλη να παει τον Τασο απο την μαμα μου να σιδερωσω κ να βαλω 2-3 πλυντηριακια!!!!!

Περαστικα στα αρρωστουλικα μας!Και μην ξεχασετε,την Παρασκευη εχουμε συναντηση.Τελικα στον παιδοτοπο "be happy" θα την κανουμε?????Απλα να κανονισουμε κ την ωρα....νομιζω πως 17 30 ειναι καλα......

GRJdp2.png

xefUp3.png

...

Περαστικα στα αρρωστουλικα μας!Και μην ξεχασετε,την Παρασκευη εχουμε συναντηση.Τελικα στον παιδοτοπο "be happy" θα την κανουμε?????Απλα να κανονισουμε κ την ωρα....νομιζω πως 17 30 ειναι καλα......

Γεια σου Γιώτα!

Ναι, έτσι έχουμε πει. Και για μένα 17:30 είναι μια χαρά.

Χριστίνα πως το βλέπεις, θα μπορέσεις να κάνεις τουλάχιστον ένα πέρασμα; Θέλω πολύ να σε γνωρίσω :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ααα Μαρία γιατι βάζετε υπόθετο στον Δημήτρη, και δεν του δίνεται ντεπόν ή πονσταν; Τα κάνει εμετό;

Ναι έκανε εμετό εχθές 5 λεπτά αφού του είχα δώσει ντεπόν, για αυτό και του βάλαμε υπόθετο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλησπερα κοριτσια!χρησιμη η συζητηση σας για το θεμα υπνου.κι εγω τελικα δε ξερω τι θα κανω θα δω πως θα παει!

alex θελεις και πεμπτο παιδακι???στο ευχομαι αν εχετε τη δυνατοτητα να το αποκτησετε,οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο!εμεις αντε να επιχειρησουμε για δευτερο σε μερικα χρονια,και για τριτο ουτε λογος τουλαχιστον στη κατασταση που ειμαστε τωρα!γιωτα και εριατον να χαιρεστε τις αδερφουλες σας για χθες!!!

εγω εχω σημερα περπατημα με τη μαμα μου θα παμε μια βολτιτσα στα μαγαζια!ο γιατρος μου εχει πει να περπαταω καθε μερα για να κατεβει ο μπεμπης σιγα σιγα,κι εγω δεν σας κριβω οτι θελω να αρχισει να καταβαινει και να γεννησω επιτελους!!πολυ το βαρος κοριτσια τελευταια!!!

Διαφημίσεις

Κατερίνα και εγώ περπατούσα πολύ τον τελευταίο μήνα. Για να καταλάβεις είχα κάνει πολλές φορές τη διαδρομή σπίτι-δουλεια (τότε Καρέα-Αγ. Ιωάννη) με τα πόδια!!!! Στην κάθοδο βέβαια, η άνοδος με τις ανηφόρες ήταν δύσκολη. Υπομονή, απόλαυσε τους χορούς του μωρού στην κοιλιά σου. Εμένα αυτό μου έχει λείψει περισσότερο από την εγκυμοσύνη.

Αυτό είναι για τις εγκυμονούσες, φαντάζομαι θα θηλάσετε.... http://ariadni144.wordpress.com/2009/06/25/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF/

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα σας καλες μου.που ειστε ?

αλεξια καλα κανεις και εισαι σταθερη σε αυτα που λες.εγω δεν μπορω να το κανω οποτε μαλλον θα πακετονομαι.

χριστινακι δεν δουλευω.αλλα με τις ωρες του υπνου δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα.παντα ξενυχτουσα πολυ.οχι οτι ειναι φυσιολογικη ζωη αυτη που κανω αλλα δεν μου αρεσει ο βραδυνος υπνος.σας κουφανα ετσι?

μαριανδ νομιζω οτι ο νικολας το εχει πιασει το ονομα.τα παντα πληρωνονται.αφου δεν του ζητησε και φακελακι παλι καλα.ωραια!!!!

φαιη πως πηγε το τρεξιμο σημερα?ολα καλα?με γεια το ψυγειο σας,να ειναι παντα γεματο!!!!

εμεις στολισαμε !!!πρωτη φορα τοσο νωρις περσι στολισα 21 δεκεμβριου.χαχα τοτε ημουν εγκυος τεμπελα!φετος ειπα να το κανω νωριτερα,πολυ νωριτερα.

κοριτσακια εγω για παιδοτοπο δεν το βλεπω να ερχομαι.δεν ειμαι και τοσο φαν της ιδεας.ετσι κι αλλιως δεν πορει να κανει τιποτα εκει οποτε μαλλον αρνητικο.

κατερινουλα ευχαριστω για την ευχη και εσυ με μια πολυ ευκολη γεννα.που θα γεννησεις με το καλο?

χριστινα αλεξια κατερινα εχετε προφιλ στο facebook?

ασχετο....... ο σκλαβενιτης εχει τις οικονομικες συσκευασιες babylino -8 ευρω

4ywWp2.png

Να 'μαι κι εγωωωω!! Μολις εκατσα!

Ολα καλα, μου εφεραν το ψυγειο στις 2 και πηγαμε κατευθειαν για ψωνια :lol: Το γεμισαμε το καλο μου!! :mrgreen:

Περα απο την πλακα, ψωνισαμε πολλα πραγματα και περα απο τα φαγωσιμα, αγορασα ενα φορητο hifi (εγω το ελεγα cd player :oops:) και ενα σκουπακι black and decker γιατι με τοσα ψιχουλα απο εδω κι απο εκει εχω τρελαθει!

Γυρισαμε, τακτοποιησαμε τα ψωνια και ο Βασιλης εφυγε για δουλεια. Στις 2 σχολαει. Οποτε οπως καταλαβαινετε εμεινα εντελως μονη μου και φρικαρα! Εφτιαξα κουραμπιεδες, μελομακαρονα και σιδερωσα οοοοοολα τα ασιδερωτα. Πρωτη φορα στα χρονικα δεν εχουμε ουτε απλυτα ρουχα, ουτε ασιδερωτα!

Οσο για τον παιδοτοπο μιας και αναφερθηκε ξανα, εμεις αν κανονιστει εκει, θα ερθουμε μονο αν καταφερει ο Βασιλης να παρει ρεπο γιατι αλλιως ειναι δωρο - αδωρο, δεν θα σας δω καθολου κοριτσακια αφου η Μαρια δεν εχει κλεισει τα 2 και πρεπει να εχει συνοδεια μεσα. Αν δεν μπορεσει να τα βολεψει ο Βασιλης με τις βαρδιες, μαλλον θα σας δω...του χρονου!!!! :lol::lol::lol: Θελω να ελπιζω πως θα τα καταφερει! :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

...

alex θελεις και πεμπτο παιδακι???στο ευχομαι αν εχετε τη δυνατοτητα να το αποκτησετε,οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο!...

:shock::shock::shock: μην τα λες έτσι αυτά παιδί μου! ΔΕΝ ΘΕΛΩ 5ο!!!! δεν μας παίρνει οικονομικά καταρχήν ούτε και ψυχοσωματικά. τώρα αν είχαμε περ/ρα λεφτά κτλ μπορεί να έκανα κι άλλο/α. ;)

κατερίνα υπομονή και κοντεύεις! έτσι είναι, ο τελευταίος μήνας είναι βαρύς κι ασήκωτος πιο πολύ γιατί ανυπομονείς να δεις το πλασματάκι που κουβαλάς τόσους μήνες!

φαίη χαρά στην υπομονή σου να της δίνεις το γάλα με το κουταλάκι. πώς και το έκοψε τόσο νωρίς?

με γεια και το ψυγείο. τί να ευχηθώ, πάντα τίγκα γεμάτο, βρε!

ειρήνη κι εμένα μου αρέσει πολύ να ξενυχτάω! βέβαια πάνε οι παλιές μου αντοχές, που ήμουν εντάξει με 3-4 ώρες ύπνο. τώρα ολίγοντι σέρνομαι, γι'αυτό το αποφεύγω. έχω και τον άντρα μου που είναι της υγιεινής ζωής και μου τα πρήζει! φέις έχω, θα σου στείλω πμ

μαριάντ βλέπω ο δημητράκης και με πυρετό είναι ετοιμόλογος! άκου απόδειξη! χαχα! ο γιατρός σου πρέπει να γνωριστεί με τη γιατρίνα μου. τί θα γίνεις κλέα όταν μεγαλώσεις?-γιατρίνα! βρε τα άτιμα

σόνια θα κάνεις το χατήρι της κορούλας σου? (για το αδερφάκι λέω)

τώρα που λες για τούμπα κι εμένα έπεσε χτες το μωρούλι από το διπλό (ενώ ήμουν στον υπολογιστή:oops:), ευτυχώς δε χτύπησε

ντεμς Μαρία όλο θέλω να σου πω για τον Ευριπίδη σου, ότι είναι άπαιχτος με τις ατάκες του. ελπίζω να τις σημειώνεις κάπου. εγώ προσπαθώ να τα γράφω αλλά κάποια ξεχνάω δυστυχώς. η πιο πρόσφατη αστεία φάση μας:

παν-μπαμπά γιατί πέφτουν τα μαλλια σου? (έχουν αρχίσει να αραιώνουν:evil:)

Ν- έτσι γίνεται παιδί μου, ο άνθρωπος μεγαλώνει, τα μαλλιά του πέφτουν ή ασπρίζουν

κλέα-:cry::cry::cry: παναγ δε θέλω να μεγαλώσεις και να σου πέσουν τα μαλλιά! :lol::lol::lol:

με το γάλα τα πάμε καλύτερα και με τις 2. βέβαια προχωράμε σε ρυθμούς χελώνας. για πχ η κλέα σήμερα δηλ χτες, ήπιε μόνο 1 ποτήρι γάλα όλη μέρα (το μεσημέρι).

ο άντρας μου βέβαια έκανε μια "πατάτα", δεν μπορούσε! τώρα το βράδυ που έλειπα, έβαλε στο γάλα της χέμο για να τη δελεάσει. κι ενώ του είχα πει όχι γιατί έτσι χάνει το γάλα τα καλά του συστατικά (καλά δε λέω?), με έγραψε:evil:. πάντως ούτε έτσι το ήπιε, χα.

τί ωραία εσείς που στολίσατε! λέτε να προλάβω αύριο? θέλω κι εγώ!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

καλα εσυ θα μας τρελανεις τελειως.λες να αρχισω και γω να συμμαζευω το σπιτι μας?ολη μερα καταγινομαι με το νινακο μου και τα εχω ολα γραμμενα.μονο φαγητα και γλυκα κανω ανελλειπως.τουλαχιστον αυτο μαρεσει.

τι κανεις ξυπνια μικρουλα μου?

4ywWp2.png

Καλημερα!!!!

Αλεξια κι εγω θελω πμ για το φατσοβιβλιο.

Φαιη μεγεια το καινουριο ψυγειο,ευχομαι να ειναι παντα γεματο!!!!

Μαρια πως ειναι ο Δημητρης????

Εμεις ολα καλα,ο Τασος απο χτες στους γονεις μου,ο Θανος γκρινιαζε ολη νυχτα και συνεχιζει!!!!Ο Χρηστακος ησυχος,ξυπνησε στις 08 00 κ γκρινιαξε λιγο επειδη πεινουσε.Τωρα τα ταισα,τα αλλαξα κ ειναι στην κουνια τους,τους ανοιξα και το ραδιο να ακουνε μουσικη!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα μανουλες,σας ευχομαι ενα ομορφο σαββατοκυριακο.και εμεις πλεον τα ζουζουνια μονο μεσα σε μπολ και με κουταλι πινουνε το γαλα τους αλλα δεν θελουν να τους δωσω εγω θελουν μονα τους οποτε γινονται λιγα χαλια αλλα δεν πειραζει.εχω ξανα δοκιμασει με το μπιμπερο αλλα δεν το θελουν με τιποτα.φαιη για το παιδοτοπο αν παμε στο be happy δεν χρειαζεται να εισαι με το παιδι.εγω τα αφηνω τελειως μονα τους με τη κοπελα και τα προσεχει.οσες φορες εχουμε παει δεν εχω μπει ουτε μια φορα μεσα και συνηθως εχει αρκετα μικρα παιδακια εχει και τραπεζακια και χαρτι με μαρκαδορους αν τα παιδακια θελουν να ζωγραφιζουνε ειναι πολυ ωραιος και εμεις εκει παμε πλεον.

να περασετε ολες ομορφα!!!

l9Iop2.png

Καλημέρα κόρες :D Μόλις ξύπνησα! Κοιμήθηκα σχεδόν φουλ 10ωρο μετά από πολύ καιρό και έχω πονοκέφαλο :lol:

H μικρή μας ειναι στην πεθερά μου και σήκωσε ένα 38,3 τη νύχτα αλλά δεν θεώρησε καλό να μας πάρει τηλέφωνο να της πάμε Depon (φταίμε κι εμείς που δεν το βάλαμε έτσι κι αλλιώς μέσα στα πράγματα) και της έλιωσε ένα κανονικό Depon και της έδωσε. Ξέρετε αν μπορεί να πάθει τίποτα; Αυτό το πράγμα με την πεθερά μου που όποτε της παθαίνει κάτι το παιδί δεν μας παίρνει τηλέφωνο το ΜΙΣΩ!

Εγώ σήμερα θα κάνω την κοκέτα. Θα πάω κομμωτήριο στις 11.30, πρέπει να πάω να ψωνίσω καλσόν να δω τι θα βάλω το βράδυ στο γάμο της φίλης και να βρω τρόπο να κοιμηθώ ΚΑΙ το μεσημέρι για να αντέξω στο γάμο! Χθες 11.30 είχα νυστάξει στο φίλο μας που πήγαμε και ας κοιμήθηκα και μία ώρα το απόγευμα. Βέβαια είχαμε ξυπνήσει από τις 6.30 :lol: Και πρέπει να φτιάξω και νύχια!

Φαίη μου με γεια το ψυγείο και να είναι πάντα γεμάτο με τα καλούδια που φτιάχνεις. Ζηλεύω που έφτιαξες μελομακάρονα :lol:

Φέις δεν έχω δυστυχώς. msn έχω μόνο για όποια ενδιαφέρεται.

Σας φιλώ να πιω καφεδάκι και να λουστώ σιγά σιγά να πάω κομμωτήριο.

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

μαρια νδ πανεξυπνος ο νικολας πολυ γελασα:P

φαιη μεγεια το ψυγειο παντα γεματο να ναι!χρυσοχερα μου εσυ ολα τα εκανες βλεπω...κατσε λιγο να ξεκουραστεις τωρα που λειπει το μαρακι βρε...αντε κ του χρονου με υγεια!ειρηνη κ εσυ νωρις νωρις στολισες μπραβο...με το καλο να στολισουμε κ οι υπολοιπες.ξερεις μεχρι ποτε εχει προσφορα ο σκλαβενιτης στις πανες?τριτη πληρωνομαι ελπιζω να προλαβω!

αλεξια κ εγω θελω πμ γαι το φεις.χριστινα κ κατερινα και απο σας αν εχετε θα το ηθελα.για το χεμο στο γαλα δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες(δεν ειμαι κ σιγουρη βεβαια) οταν για καποια φαση ειχε κοψει κ η δικια μου το γαλα ο παιδιατρος μου ειχε πει να της βαζω λιγο κακαο.(για καμια βδομαδα ετσι το επινε μετα το βαρεθηκε κ γυρισαμε στα σκετο γαλα)απ το να μη πινουν καθολου καλυτερα ετσι-γνωμη μου παντα.

εγω πηγα χθες στο γιατρο φαρυγγιτιδα μου βρηκε κ πρησμενες αμυγδαλες(ευτυχως χωρις πυον) κ μου δωσε αντιβιωση για 5 μερες.ελπιζω να περασει γρηγορα κ κυριως να μη κολλησει η ελισαβετ.

καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...