Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

μαρίαντ περαστικά στον Δημητράκη. (αυτή τη φορά το πέτυχα! ελπίζω να μη με θεωρήσεις γκαντέμα!) αυτό με το χαλί με ενδιαφέρει κι εμένα. (από εμετούς έχουμε μπόλικους:-()

ειρήνη να χαίρεσαι την αδερφή σου. αυτό το πρόβλημα με το ωράριο το έχουμε κι εμείς. σπάνια να κοιμηθούμε στις 9:sad:. σήμερα πήγε 11 παρά για τα 2 μεγάλα, 11και για το 2χρονο και... ο μικρός μου κοιμήθηκε τα μεσάνυχτα! δεν ξέρω τί πήρε και πού το βρήκε, ντουρασελέξ! αφού ψιλοκοιμήθηκα εγώ στον καναπέ κι αυτός ξεσάλωνε. και να πεις ότι κοιμήθηκε πολλές ώρες το μεσημέρι? μόνο 1 ώρα. τώρα τελευταία τα κάνει αυτά. πάντως θαυμάζω τις μανούλες που έχουν ένα σταθερό πρόγραμμα στα παιδάκια τους. μπράβο σας.

σοφία με το μάτι τί έγινε? κουνούπι τελικά?

φαίη με γεια τα έπιπλα. ωραίο ακούγεται το τραπέζι με τις στρογγυλεμένες άκρες. ό,τι πρέπει.

κι εμείς έχουμε με στρογγυλεμένες άκρες στο σαλόνι, αλλά...γυάλινο:roll: βασικά μας το έκαναν δώρο οι κουμπάροι. πάντως μετά από πολλές δοκιμές θραύσματος γυαλιού που του έκανε ο κορυφαίος ταρζανογιός μου Παναγ έχω να πω ότι είναι πολύ πολύ γερό. ακολούθησαν με επιτυχία κι άλλα τεστ από τα κορίτσια μου και σαφώς θα υπάρξει και συνέχεια :lol:!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλεξια να εισαι καλα!!

και εσεις του ξενυχτιου?μια χαρα!!τι προγραμμα να του φτιαξω που εκει που κοιμαται ξαφνικα το ακουω και νιαουριζει παω στο δωματιο και ειναι ορθιος και γελαει μολις με δει και μολις του βαλω την πιπιλα και τον βαζω να ξαπλωσει κοιμαται στο δευτερολεπτο.τι να πω σαν να εχει παρανοησει λιγο το στριμενο μου

4ywWp2.png

χαχα όλο στριμένο το λές και απ'ότι κατάλαβα είναι ακριβώς το αντίθετο!

μα δεν είναι τέλεια αυτή η ηλικία? και πού είσαι ακόμα! όταν θα αρχίσει να μιλάει θα σου πάρει τα μυαλά (όσα τέλοσπάντων σου έχουν μείνει). πραγματικά για φάγωμα. άσε εγώ όλο το φιλάω και το δαγκώνω, δεν αντέχω!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

γιατι εγω τι του κανω?οντως εχω παθει μια τρελα μαζι του.εμαθε και μου δινει φιλακια και οταν βγαινει η κοιλια μου απο την μπλουζα ερχεται διπλα μου και κανει βουτιες και ρουφαει.ειναι ενα σκατουλι .ειναι στριμενακι αν δεν του κανεις αυτες τις τρελες κλαψουριζει ολη μερα.

4ywWp2.png

καλημέρα! ξέχασα να σας πω, χτες βράδυ κατά τις 9 το ήπιαμε όλο το γάλα και μετά φάγαμε. εμ, αφού ήταν όλη μέρα νηστική! το κακό είναι ότι σήμερα το πρωί δεν το έπινε. ουφ. αλλά δε θα το αφήσω και σήμερα νηστικό, το λυπάμαι. σαν τιμωρία δε θα πάει στη δουλειά του μπαμπά της μετά το σχολείο. ελπίζω να το πιει το μεσημέρι.

αφήστε έχω και το Νίκο που μου φωνάζει! έμεινε το παιδί 3 μέρες χωρίς γάλα, κακώς της κόψαμε το μπιμπερό κτλ κτλ. αλλά δεν πτοούμαι! αν πω κάτι θα το τηρήσω ως τέλους. κάποια στιγμή θα πιει έτσι δεν είναι?

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?παρασκευη σημερα η καλυτερη μου μερα τι ωραια!

κατερινα εγω τη μικρη την κοιμιζα απ την αρχη στη καλαθουνα διπλα στο κρεβατι μου-δυστυχως δε χωρουσε η κουνια στο δωματιο μας.7 μηνων την πηγα στο δωματιο της αλλα τη καλαθουνα συνεχισα να τη χρησιμοποιω μεχρι τους 10 μηνες(καλα η δικια μου ηταν κ ειναι σαμιαμιδι χωραει παντου:-)) σε περιπτωσεις που ηταν αρρωστη κ ηθελα να την εχω διπλα μου η ηθελε κουνημα για να κοιμηθει.προσωπικα με βολεψε αφανταστα.

ειρηνη να χαιρεσαι την αδερφουλα σου!

αλεξια καλη επιτυχια με το κοψιμο του μπιμπερο καλα τα πηγατε χθες μπραβο σας.ουτε εγω σε θεωρω κακια ειμαι σιγουρη οτι κανεις το καλυτερο για ολα σου τα παιδακια.ισως χρειαστει λιγο χρονο να προσαρμοστουν στην αλλαγη αλλα θα τα καταφερεις!οσο για το ματι της ελισαβετ εχει μεινει μονο μια ελαφρια κοκκινιλα κατα τ αλλα οκ.

ελενη μεγεια το καινουριο nick!

φαιη πως περασατε χθες?στολισατε?πολυ χρησιμο το τιπ για τα χαλια θα το χω υποψη μου.

μαρια νδ περαστικα στο δημητρακη!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αλεξ μην αγχώνεται πες του. Τα παιδιά δεν θα πάθουν τίποτα αν δεν πιουν γάλα. Αρκεί να συμπληρώνουν με τις άλλες τροφές.

Εγώ τώρα μπερδεύτηκα :lol: ποια είπαμε είναι η Ελένη; :lol: (sorry αλλά μου έχουν αφήσει κουσούρι οι ορμόνες της εξωσωματικής :lol: )

Ειρήνη μου δεν θυμάμαι αν δουλεύεις και είσαι άδεια αλλά εντελώς φιλικά πάρτο αλλιώς με τον ύπνο γιατί αν πιάσεις δουλειά θα σε τσακίσει αυτό που κάνεις. Πρέπει να σας πω πως εμένα στο θέμα του ύπνου της μικρής με βοήθησε εκπληκτικά το parents. Εξαιτίας αυτού κόλλησα με το φόρουμ. Όταν ήταν 3 μηνών ήταν άλλα αντ' άλλα της παρασκευής το γάλα! Κοιμόταν όλη μέρα και το βράδυ έκανε πάρτι! Έχει γονίδια το παιδί άλλωστε :lol: Είχα σπάσει και το χέρι μου και έπρεπε να ξυπνάει ο καλός μου που δούλευε οπότε έπρεπε να βρω μια λύση. Δεν διάβασα κανένα βιβλίο από τα δύο που προτείνονται. Διάβασα τα σχόλια και από τα συφραζόμενα και με βάση ότι είχα διαβάσει και στην δική μας εγκυκλοπαίδεια της Αμερικανικής Παιιδατρικής κατάλαβα ότι όλο το παιχνίδι είναι στην ρουτίνα! Επειδή λοιπόν όπως είπα είχα σπασμένο χέρι και δεν μπορούσα εύκολα να την κουμαντάρω... μου την έβαζαν στο κρεβάτι και καθόμουν κάτω στο πάτωμα δίπλα της και της χάιδευα απαλά την κοιλίτσα ή την πλατούλα ή απλώς ακουμπούσα το χέρι μου μέχρι να κοιμηθεί. Της έλεγα σταθερά όταν γκρίνιαζε ότι κοιμόμαστε τώρα και τελικά μετά από μία εβδομάδα το στρώσαμε τον ύπνο. Χωρίς κλάμματα. Βέβαια από τότε έχουμε αλλάξει συνήθειες αλλά είναι σταθερές. 9.00 ξεκινάμε για μπάνιο, καληνυχτίζουμε παιχνίδια, ψαράκια, φώτα, σαλόνι, τη θεία, κλείνει τα φώτα πάμε στο δωμάτιο της ανάβουμε το φως και το ραδιοφωνο και γδυνόμαστε. Κάνουμε μπανάκι, παίζουμε μέχρι να της σκουπίσω τα μαλλά με τις πόρτες από τα ντουλάπια, πάμε για πιστολάκι και μετά αναλαμβάνει ο μπαμπάς το μασάζ μας και το ντύσιμο όσο η μαμά φτιάχνει το γάλα. Μπαίνουμε στο ριλάξ, πίνουμε γάλα και όταν τελειώσουμε ή θα έχουμε ήδη κοιμηθεί (αν δεν έχουμε κοιμηθεί το απόγευμα) ή σηκώνεται έρχεται αγκαλίτσα και μου δείχνει το δωμάτιο μου. Πάμε ξαπλώνουμε και σε 10 λεπτά έχει κοιμηθεί. Κάνω την αερομεταφορά και τέλος. Ξυπνάει μόνο αν χάσει πιπίλα ή αν είναι άρρωστη.

Δικές μας στιγμές καταδικές μας είναι ο απογευματινός μας ύπνος! Αυτόν τον κάνουμε μαζί από δική μου επιλογή. Και δεν μπερδεύεται ;)

Πολλά είπα πάλι :lol:

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε 6.30 γιατί χθες ξεράθηκε από τις 9.00 (ήταν πολύ κουρασμένη ήδη από το κολυμβητήριο) οπότε δεν κάναμε μπανάκι και κοιμήθηκε στο φτερό. Το κακό είναι πως ξύπνησε με δέκατα και γκρίνια σα να πονάει κάπου... θέλω να πιστεύω ότι είναι αυτά τα ρημαδο-δόντια. Άντε να βγουν να ηρεμήσει λίγο. Ήθελα τόσο πολύ να την κρατήσω σπίτι αλλά δεν γινόταν να λείψω σήμερα από το γραφείο :(

Φαίη μου ναι την θέλω την διεύθυνση. 100? μπορούμε να τα δώσουμε για τραπεζάκι. Σε ευχαριστώ :D

Καλή μας μέρα πάω να ξεκινήσω το κουπί.

Καλημέρα καλημέρα!

maria nd περαστικά και στο Δημητράκη. Κολυμβητήριο μαλλον δεν σήμερα ε;

Φαίη σου είπα με γεια τα καινουργια έπιπλα; αν δεν σου έχω πει, σου λέω τώρα :)

Αλεξία μη μασάς, εσύ ξέρεις καλύτερα :)

Χριστίνα Ελένη = crazy baby (πρωην γλυκουλα)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα

Μαρία σήμερα δυστυχώς δεν θα έρθουμε κολυμβητήριο. Δεν έχω που να τον αφήσω τον Δημήτρη, μην τον σούρνω και εκείνον μαζί μου.

Ελένη μεγιά και το καινούργιο νικ ωραίο είναι!!

Φαίη μεγια τα έπιπλα!! Εμβόλιο ο Νικόλας έιχε κάνει το MMR

Αλεξία καλό κουράγιο με το μπιμπερό, αλλά εσύ είσαι έμπειρη μανούλα, κανονικά εμείς πρέπει να ζητάμε την γνώμη σου!!!

Νομίζω πως μόνο εγώ τα έβαλα μεγάλα τα βλαστάρια μου σε κανονικό κρεβάτι!! Του Νικόλα του πήραμε πέρσι μεγάλο κρεβάτι που ήτανε 3 χρονών και 2 μηνών και του Δημητρη φέτος του μετατρέψαμε την κούνια του, βγάλαμε δηλαδή τα κάγκελα και έγινε ένα πολύ χαριτωμένο νανοκρέβατο!!! Προς το παρών βολεύεται εκεί, οι προδιαγραφές του κρεβατιου λένε μέχρι 5 ετών. Καλά μέχρι 5 με τίποτα, σε 2-3 μήνες θα του αγοράσουμε κανονικό. Μια χαρά πάντως έγινε η μετάβαση τους. Ο Νικόλας μόνο το πρώτο βράδυ σηκωθηκε 2-3 φορές από την χαρά του, και ο Δημήτρης τα 2 πρώτα βράδια ήρθε στο κρεβάτι μου, αλλά τον σήκωσα αμέσως και τον πήγα στο δικό του. Τώρα δεν σηκώνονται καθόλου, μόνο το πρωί που ξυπνάνε και αυτό όχι πάντα.

Έπλυνα πάλι τα χαλιά με απορρυπαντικό και ξύδι και τα απλωσα στο μπαλκόνι να στεγνώσουνε. Εντωμεταξύ ο Νικόλας πριν φύγει για το σταθμό εξέτασε τον αδερφό του, με τα εργαλεία - παιχνίδια του γιατρού, του έβαλε θερμόμετρο, του μέτρησε την πίεση και του έδωσε και ντεπόν. Στο τέλος του ζήτησε και 60 ευρώ επίσκεψη και ο μικρός του ζήταγε απόδειξη!!! Πολύ γέλιο!!! Έχουνε αρχίσει και παίζουνε οι δυο τους (όταν δεν τσακώνονται! )

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία νδ περαστικά στον Δημητράκη, θα γίνει γρήγορα καλά και αυτός!! Πολύ γέλασα με την ιστορία σου, να αυτό είναι το θετικό να έχουν αδερφάκια.. Η δικιά μου χθες πάλι μου ζήτησε ένα αδελφάκι, μια αδελφούλα και ένα μωρό :) :)

Το χαλί και εγώ με vanish για χαλιά το έχω καθαρίσει, έφυγε η μυρωδιά, αλλά έπρεπε να το αφήσω έξω 1-2 μέρες για να στεγνώσει (ίσως το έβρεξα περισσότερο από όσο έπρεπε). Πολύ καλό το κολπάκι της Φαίης.

Φαίη, το σελτεδάκι το πήρα από ένα μαγαζί πίσω από τις καφετέριες στην Πλατεία της Ηλιούπολης. Αν βρω την κάρτα θα σου πω ακριβώς διεύθυνση. Αν σου πω ότι σκέφτομαι να πάρω και για το διπλό.. μια μέρα κοιμήθηκε η Κυριακή το μεσημέρι εκεί (δεν το συνηθίζει) και επειδή δεν της φόραγα πάνα τα έκανε στο κρεβάτι μου L Καταλαβαίνεις τι φρίκη έπαθα.

Εγώ όταν γεννήθηκε η Κυριακή και μέχρι 40 ημερών την είχα μέσα σε καλαθούνα και την καλαθούνα την έβαζα μέσα στην κούνια, την οποία την είχα στο δωμάτιό μου. Μου φαινόταν τόσο μικροσκοπική μέσα σε ολόκληρη κούνια, αλλά μετά τις 40 ημέρες αμέσως στην κούνια της. Πέρυσι τον Οκτώβρη μετακομίσαμε και από τότε κοιμάται μόνη στο δωμάτιό της (όταν αρρωσταίνει μόνο κοιμάμαι στο δωμάτιό της). Την θήλαζα και εγώ μέχρι 9 μηνών και με βόλευε πολύ να την είχα δίπλα μου. Ευτυχώς δεν είχε πρόβλημα με την αλλαγή χώρου, προσαρμόστηκε αμέσως….

Ειρήνη, επίσης και εγώ της έχω πρόγραμμα. Σπάνια θα κοιμηθεί μετά τις 22:00. Καλά, ειδικά τώρα που πάει σταθμό είναι πολύ κουρασμένη και κοιμάται πολύ νωρίτερα. Αλλά όταν ήταν στην ηλικία του μπεμπούλη σου, την έβαζα πάντα πριν τις 21:00, αφού κάναμε το μπάνιο μας. Βέβαια αυτό περιόριζε τις εξόδους μας , αλλά είναι θέμα προτεραιοτήτων. Υ.Σ. Να χαίρεσαι και εσύ την αδελφή σου!

Αααα και τι λέγαμε χθες για το κρεβάτι και τα πεσίματα. Ξημερώματα σήμερα ακούω ένα Μαμαααααααα, σηκώνομαι γρήγορα και βλέπω την Κυριακή κάτω στο χαλί. Είχε πέσει από το κρεβάτι, αλλά αφού είναι αρκετά χαμηλό και έχω στρώσει το χαλί, δεν πόνεσε ιδιαίτερα.. εεεε λίγο τρόμαξε, αλλά μετά ξανακοιμήθηκε.

Και για το θέμα του μπιμπερό. Εμείς εδώ και ένα μήνα έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία κοψίματος μπιμπερό. Καμία σχέση με το πώς έπινε πριν (μονορούφι 250ml πρωί-βράδυ και μόνη της). Τώρα δεν πίνει αυτή την ποσότητα και την κυνηγάμε εμείς, αλλά θα επιμείνω συμπληρώνοντας με άλλα τρόφιμα.

Αν ξέχασα κάτι, θα μελετήσω καλύτερα τις 2 σελίδες που γράφτηκαν από χθες και θα επανέλθω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

...

Και για το θέμα του μπιμπερό. Εμείς εδώ και ένα μήνα έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία κοψίματος μπιμπερό. Καμία σχέση με το πώς έπινε πριν (μονορούφι 250ml πρωί-βράδυ και μόνη της). Τώρα δεν πίνει αυτή την ποσότητα και την κυνηγάμε εμείς, αλλά θα επιμείνω συμπληρώνοντας με άλλα τρόφιμα.

...

Σόνια μην αγχώνεσαι για την ποσότητα. Ο Ευριπίδης έπινε πάντα πολύ γάλα. Στη φάση από μπιμπερό σε ποτήρι το μείωσε αρχικά, αλλά ύστερα από λίγο καιρό επανήλθε. Στην αρχή έπινε με το καλαμάκι, μετά κανονικά από το ποτήρι.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εμείς το μπιμπερό το κόψαμε σχετικά γρήγορα, σχεδόν 2 ο ένας και σχεδόν 3 ο άλλος. Τώρα προσπαθώ να κόψω την πιπίλα στον Δημήτρη, και του Νικόλα πέρσι τέτοια εποχή του την είχα κόψει. Νομίζω τελικά όσο μικρότερα τόσο το καλύτερο.

Σελτεδάκι αδιαβροχο για διπλό κρεβάτι έχει στο ικεα. Έχω στο κρεβάτι μου προστατευτικό αλλά αποδείχθηκε πως δεν είναι αδιάβροχο. Οπότε θα πάρω αυτό από το ικεα.

Σόνια γιατί δεν της βάζεις προστατευτικό στο κρεβάτι της για να μην πέφτει? Εγώ έχω και στους δυο από το jumbo και η μάρκα είναι safety1st.

O Δημήτρης από το πρωί είναι καλά. Του έβαλε ο Κώστας υπόθετο γιατι εγώ δεν μπορώ με τίποτα να του βάλω!! Τώρα τραγουδάει όλη την ώρα!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα και απο εμενα!!

Σημερα με πλακωσε το παπλωμα και σηκωθηκα αργα! Πηρα τηλ. να μιλησω στη Μαρια αλλα ουτε να με φτυσει το κωλοπαιδακι... :( Πριν λιγο την πηρε η μαμα μου και βγηκαν για shopping therapy απο οσο μου ειπαν! :lol:

Τωρα περιμενω να μου φερουν το ψυγειο και μολις το θεσω σε λειτουργεια θα παμε Σ/Μ γιατι δεν εχουμε ουτε ψιχουλακι! :mrgreen:

Χριστινα σου στελνω πμ.

Σονια θα την ηθελα τη διευθυνση! Αν μπορεσεις και τη βρεις, στειλτη μου!

Μαριανδ εχουν πιασει το νοημα τα βλασταρακια σου μου φαινεται! :lol:

Αλεξια μη μασας! Εμεις εχουμε κοψει το γαλα απο 5 μηνων σχεδον.. Βεβαια παρεα με το γαλα κοψαμε και το μπιμπερο, οποτε δεν εχω να αγχωνομαι! Εδω και 1.5 ετος της δινω το γαλα με το κουταλι (καλα διαβασες, μονο ετσι το πινει) και ποτε βαζω λιγη ζαχαριτσα, ποτε λιγο μελακι, ποτε κανενα μπισκοτακι και την καταφερνω. Νερο, χυμους και τα λοιπα τα πινει σε ειδικο ποτηρακι (αυτο που και να το γυρισεις αναποδα δεν χυνεται το περιεχομενο). Μπιμπερο εχω στο σπιτι πια, μονο για να μετραω τα ml :lol:

Σοφια περασα παρα πολυ ωραια εχθες, γελασα απιστευτα γιατι ο Βασιλης ελεγε τα δικα του, στολισαμε κιολας και ολα οκ!

Μαρια ευχαριστω για το με γεια! :)

Αντε, παω να στρωσω κανενα κρεβατι γιατι σκουριασα στον καναπε! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...