Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστινα το τραπεζακι μεσης που μας πηρε η μαμα μου, ειναι μασιφ βεγκε, πιανει λιγο χωρο αλλα καλο, ειναι μαυρο ανθρακουχο και της πηγε 100 ευρω! Το πηρε απο ενα αλλο μαγαζι παλι επι της Ηλιουπολεως. Αν θες μπορω να τη ρωτησω διευθυνση και να σου πω!

Αλεξια δεν θεωρω πως γινεσαι κακια με το να εισαι σταθερη στις αποψεις σου. Απλα δωσε χρονο! ;)

Κατερινα εμεις στην αρχη την κοιμιζαμε στην καλαθουνα, στο ιδιο δωματιο με εμας. Στους 3 μηνες την πηγαμε στο δωματιο της και τη βαλαμε στην κουνια της. Οπως σου εχει πει ηδη και η Μαρια δεν υπαρχει μονο μια οδος, η καθε μαμα βλεπει τι βολευει εκεινη και τα παιδακια της και πορευεται αναλογως.

Γιωτα σωστη η ιδεα σου με την παντα. Ετσι κι αλλιως εχω στρωμενα κατω, οποτε η παντα ειναι μια καλη λυση.

Αυτα επι τροχαδην καθως ειμαι στη μαμα μου, αφηνω τη Μαρια και την κανω για Λαγονησι!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Α! Χριστινα το τραπεζακι ξεχασα να σου πω πως εχει στρογγυλεμενες ακρες, για ευνοητους λογους! ;)

Τωρα το φορτωσαμε στο αυτοκινητο.. Το κρεβατακι και το στρωμα βεβαια το αφησαμε στη μαμα μου μεχρι να περασουν οι γιορτες γιατι δεν εχω χωρο να τα αποθηκευσω!

Αντε φιλακια!! :D

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσακια!!

κατερινα να εισαι πολυχρονη και με το καλο να παραλαβεις το δωρακι σας!!

γιωτα να χαιρεσαι την αδερφη σου και την δικη μου την λενε κατερινα

αλεξια καλη αποτοξινωση απο τα μπιμπερο!!

παω να στον μπεμπη να τον προλαβω να τον μπανιαρο πριν ερθει ο υπνος και επανερχομαι να συνεχισω με τις υπολοιπες

4ywWp2.png

γιωτα να χαιρεσαι την αδερφη σου και την δικη μου την λενε κατερινα

Να τη χαιρεσαι!!!!Δεν ηξερα καν οτι εχεις αδερφη....:-(:sad:

παω να στον μπεμπη να τον προλαβω να τον μπανιαρο πριν ερθει ο υπνος και επανερχομαι να συνεχισω με τις υπολοιπες

Τον εχεις κακομαθει!!!!Εμεις απο τις 20 30 ξαπλωνουμε,21 00 βλεπουμε ονειρο!!!!:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

επανηλθα να περασει λιγο η ωρα για να πει γαλα.

γιωτουλα ο δικος μου το πρωτο ονειρο το βλεπει σχεδον παντα μετα τις 23.00.τουλαχιστον κοιμαται ολο το βραδυ.οταν προσπαθησα να τον κοιμησω 21.00 μου ξυπναγε κατα τις 4 και εχει τρελες ορεξεις για παιχνιδια.

ευχαριστω για την ευχουλα.εχω και αδερφο και αδερφη.

να συνεχισω απο εκει που εμεινα πριν.

μαριανδ θα τα δω καποια στιγμη και αν μου αρεσουν θα τα αγορασω,δεν θελω να τα παρω ετσι.αφου ετσι κι αλλιως θα αγοραστουν.

σημερα αφου με βαλατε στην πριζα εκανα θεμα για την βαφτιση σε μια φιλη μου θα το συζητησει με τον αντρα της για να βαφτισουν το μικιο μας και βλεπουμε.θελανε λεει να βαφτισουν το παιδι των κουμπαρων τους οταν και αν αποφασισουν να κανουν.

φαιη μια χαρα η μανουλα σου.μπραβο της.να ειναι καλα να σε βοηθαει.με το καλο να εγκαινιασετε και το κρεβατακι της μαριουλας

4ywWp2.png

Ιδεα δεν ειχα...νομιζα ησουν μοναχοπαιδι.....

Οσο για τον υπνο,εμεις ετσι μαθαμε τον Τασο απο μικρο κ τωρα πλεον συνηθισε,αφου αν ειμαστε εξω και παει 21 00 μπορει να κοιμηθει και καθιστος!!!!!Απλα το ειχαμε ξεκινησει για να εχουμε χρονο σαν ζευγαρι,να καθομαστε να λεμε κ καμια κουβεντα.Τωρα πλεον τον κοιμιζουμε νωρις για να ασχοληθουμε με τα διδυμα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

εμας εχει θεμα με αυτον τον υπνο.εκει που τον βλεπεις οτι κοιμαται ορθιος πας να τον βαλεις για υπνο και ουρλιαζει.το αποτελεσμα?????αγκαλια ή στο κρεβατι μας μαζι και μετα στο δικο του.ασε πακετο αυτο το μικιο μας στο θεμα υπνου.ασε τα εχω κανει και λιγο σκατα γιατι εκει που ειναι ησυχο και κοιμαται το παιρνω στο κρεβατι μου για λιγο μετα ξυπναει και μετα εχουμε αυπνιες.αφου ειμαι χαζη καλα να παθω

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

να μαι και εγω και επιτελους καταφερα ν αλλαξω ονομα που μου παει και πιο πολυ!!!χιχιχι

τι κανετε?πολλα λετε ολη μερα και διαβαζω με τις ωρες και μετα ξεχναω τι ηθελα να πω...ειμαι περιπτωσαρα!!!

σημερα πηγα τζαμπο και πηρα διαφορα πραγματα για τον μικρο και μια στρατα αυτοκινητακι της φισερ με την οποια ξετρελαθηκε και επαιζε ολη μερα σχεδον...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

να μαι και εγω και επιτελους καταφερα ν αλλαξω ονομα που μου παει και πιο πολυ!!!χιχιχι

τι κανετε?πολλα λετε ολη μερα και διαβαζω με τις ωρες και μετα ξεχναω τι ηθελα να πω...ειμαι περιπτωσαρα!!!

σημερα πηγα τζαμπο και πηρα διαφορα πραγματα για τον μικρο και μια στρατα αυτοκινητακι της φισερ με την οποια ξετρελαθηκε και επαιζε ολη μερα σχεδον...

Καλώς την Ελένη. Με γεια το καινούργιο nick :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

μαριανδ θα τα δω καποια στιγμη και αν μου αρεσουν θα τα αγορασω,δεν θελω να τα παρω ετσι.αφου ετσι κι αλλιως θα αγοραστουν.

Ειρήνη για ποια μου λές καλέ για τα μαρτυρικά? Μα δεν είπα πως τα πουλάω, δες τα και αν σου αρέσουνε θα σου τα χαρίσω.

Εμείς σήμερα είχαμε ιστορίες. Συνήλθε ο ένας, έπεσε ο άλλος. Να μην ηρεμήσω η μάνα!!! Ανέβασε πυρετό ο Δημήτρης και πριν από λίγο τον έκανα και ένα ωραιότατο μπάνιο, ήτανε και νυσταγμένος ο κακομοίρης και ταλαιπωρημένος από τον πυρετό, κάνει και έναν ωραιότατο εμετό και ήρθε και έδεσε το γλυκό. By the way, πως φεύγει η μυρωδιά του εμετού από το χαλί? Δοκίμασα νερό με ξύδι αλλά τίποτα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαριανδ εγω περασα εκεινο το σημειο με σαπουνι για τα πιατα, (το ετριψα λιγο με ενα σφουγγαρακι) και μετα απλωσα επανω μπολικη μαγειρικη σοδα. Την αφησα επανω για 2 ωρες (μπορει και παραπανω) και στο τελος τη μαζεψα με την ηλεκτρικη. Δεν μυριζε τιποτα!

Την ιδεα την ειχα ξεπατικωσει απο το αλλο parents (για να μη νομιζετε πως ειμαι δειγμα υπερεφυιας!!!:mrgreen:)

Ειρηνακι να χαιρεσαι κι εσυ την αδερφη σου! Κι εγω ειχα την εντυπωση πως εισαι μοναχοπαιδι!

Ελενη μεγεια το νεο nick!

Σονια απο που το ειχες παρει το σελτεδακι?

Εμεις πριν απο λιγο τελειωσαμε το στολισμα!

Να σας πω πως μου φαινεται αδειο το σπιτι χωρις τη Μαρια?? Ειναι η 1η φορα που την αφηνω καπου αλλου να κοιμηθει και μου φαινεται καπως! :?

gM4vp2.png

μαριανδ περαστικα σας .εγω για το χαλι χρησιμοποιω το vanish για χαλια.για εμετο στο χαλι ευτυχως δεν εχω εμπειρια...........

γιατι δεν εχω χαλι!

πλακα κανω δεν μας την εχει κανει ο μπεμπακος ακομα!!φτου μην τον ματιασω.

φαιη σε ευχαριστω πολυ

εγω δεν μπορω με τιποτα να τον αφησω.μου ελεγε η πεθερα να τις το αφησω για πλακα και τις ειπα οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και στραβωσε.για αργοτερα δεν ξερω.............

εδω λεμε οτι κανω λιγο θορυβο να ξυπναει να μου χαμογελαει και να κανουμε αγκαλιτσες.που θα τρεχω μεσα στην νυχτα αν μου ερθει αυτη η επιθυμια.ε???????

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...