Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Σας ευχαριστω κοριτσια!

Η αληθεια ειναι πως κι εγω ειμαι demi - demi στο θεμα του κρεβατιου, αλλα αφου πηγε και της το πηρε η μανα μου, μια ψυχη που 'ναι να βγει, ας βγει! :lol: Βασικα, χωρις πλακα, το μονο που με ανησυχει ειναι το θεμα υπνος. Αν και εχει συνηθισει να κοιμαται με κλειστη την πορτα και νομιζω πως και να ξυπνησει, θα σηκωθει και θα φερνει βολτες στο δωματιο της. Τωρα αν αρχισει και κοπανιεται για να βγει εξω δεν ξερω τι θα κανω, αλλα ελπιζω πως δεν θα το κανει!

Λοιπον.. Το κρεβατακι το ειχε κανει ειδικη παραγγελια εδω και 2 εβδομαδες αλλα μας το ειπε σημερα. Ειναι ενα μαγαζι με επιπλα επι της Βουλιαγμενης στο υψος της Δαφνης που λεγεται "Μερακι". Η μαμα μου μπηκε στο στενο που ειναι το μαγαζι αυτο και εκει εχουν το εργαστηριο τους. Τους ειπε να το κανουν οσο πιο χαμηλο γινεται (σε περιπτωση πτωσης να μην σκοτωθει κιολας), να βαψουν το ξυλο φωτεινο κιτρινο και να σχεδιασουν επανω ροζ λουλουδακια. Για το στρωμα πηγε σε αντιπροσωπεια της media και της candia strom και αφου μιλησε με τον ειδικο, κατεληξε στης candia strom αυτο με τον κοκοφοινικα. Ειχε ανοιχτο δειγμα κομμενο στη μεση και της τα εξηγησε απο οσο μου ειπε αναλυτικα. Σημερα πηγε παλι στο εργαστηρι και παρηγγειλε προστατευτικο γιατι ειχε ξεχασει να ζητησει. Το μονο που εχω εγω να παρω δηλαδη ειναι μαξιλαρες για να περικυκλωσω το κρεβατι σε περιπτωση που πεσει.

Να σας πω την αληθεια δεν τη ρωτησα ποσο κοστισαν γιατι θα παθω εγκεφαλικο μονο στο ακουσμα! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη μου άμα βρεις και φθηνό μαγαζί για τραπεζάκι μέσης σαλονιού σφύρα! Έχουμε ένα τέρας που μας πιάνει πολύ χώρο και κοπανάει πάνω η μικρή και θέλω επειγόντως να το αλλάξουμε αλλά να μην δώσουμε κι ένα σκασμό λεφτα! Έχουν ξεφύγει λέμε με τα τραπεζάκια! Στοιχίζουν όσο μια τραπεζαρία :(

Το μονο που εχω εγω να παρω δηλαδη ειναι μαξιλαρες για να περικυκλωσω το κρεβατι σε περιπτωση που πεσει.

Μπορεις για αρχη εφ οσον θα εχεις στρωμενο χαλι ή μοκετα να βαλεις κ μια παντα κατω.Εγω ετσι ειχα στον Τασο αλλα αν εχει καγκελα δεν εχει φοβο να πεσει.Αρκει να ξερει να κατεβαινει.

GRJdp2.png

xefUp3.png

φαίη χαίρομαι που είσαι χαρούμενη και εύχομαι όλα να μπουν σε μια τάξη, όπως ακριβώς επιθυμείτε.

ναταλία μακάρι να βρει σύντομα μια δουλειά καλή και σταθερή ο άντρας σου. εννοείται θα το έχω υπόψην μου.

για βάφτιση έχει και ο ναρλής πάμφτηνα πραγματάκια. δείτε και δίπλα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23256&highlight=%ED%E1%F1%EB%DE%F2&page=33. εγώ στο παρατσάκ δεν ψώνησα από εκεί μπουμπουνιέρες. (για μεγάλους πήραμε εικόνες, αγόρασα τα τούλια και τις έφτιαξα, για παιδιά πήρα από το μαρί μπελ). η νονά δυστυχώς είχε ψωνήσει ήδη όταν το ανακαλύψαμε. τα μαρτυρικά είναι του νονού.

εμείς πήραμε ένα παιδικό κρεβατάκι από ικέα. μετά την κούνια πέρασαν όλα από αυτό και μετά κατέληξαν στο δικό μου παιδικό!!! αυτό που έχει από κάτω σαν συρτάρι κι άλλο κρεβάτι. η αδερφή μου ήθελε αναναίωση και πήρε άλλο από ικέα, οπότε το παλιό μας παιδικό δωμάτιο είναι πλέον των παιδιών μου. αλλά είναι πολύ γερό, από καλό ξύλο. αυτή τη στιγμή ο μπέμπης κοιμάται στην κούνια (υποτίθεται! όλο στο διπλό τη βγάζει), ο Παν στο μικρό από ικέα (προσωρινά) και τα κορίτσια στο παλιό, η Κλέα πάνω και η Ελένη κάτω. παραδόξως η μικρή δεν έχει φάει καμιά τούμπα ως τώρα αλλά και να πέσει είναι πάρα πολύ χαμηλά (επίτηδες δεν το σηκώνω).

να σας πω τα δικά μας ντράβαλα? προχτές τους έκοψα το μπιμπερό! ε, μα! 5 χρονών και 4 χρονών δε λέει να πίνουν ακόμα σε μπιμπερό, λέει? η μπάλα πήρε και το δίχρονο, βέβαια, για να μη ζηλεύουν τα άλλα. μόνο ο γιος το δέχτηκε και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. τα κορίτσια δίνουν παράσταση κάθε φορά! τραγωδία και βάλε! η μικρή με τα πολλά πίνει το μισό. η Κλέα πείσμα γαϊδουρινό. με τ ί π ο τ α! ούτε μια σταγόνα. σήμερα λοιπόν πήρα την απόφαση, η σκληρή μάνα, να μη φάει τίποτα απολύτως αν δεν πιει το γάλα της. ακόμα περιμένω... τώρα από το κλάμα την πήρε ο ύπνος στο καναπέ. για να δούμε... α, και στον μπέμπη έκοψα την πιπίλα! είπα αφού θα περάσουμε λούκι που θα περάσουμε ας το κάνουμε ομαδικά! χαχα(γελάμε για να μην κλαίμε) οπότε καταλαβαίνετε!

συμβουλέψτε με όσες έχετε εμπειρία ή ξέρετε ρε κορίτσια! η Κλέα έπινε 350 μλ μονορούφι με το μπιμπερό και τώρα τίποτα! "κάτι μου μυρίζει" λέει, ουφ τα νεύρα μου.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

alex4 τι μου θυμισες τωρα......Ημουν στην ιδια ηλικια της Κλεας οταν ο μπαμπας μας αποφασισε πως πρεπει να κοψουμε το μπιμπερο.Εχω μια αδερφη 18 μηνες μεγαλυτερη.Ερχεται λοιπον ο μπαμπας σπιτι το μεσημερι και μας λεει.

-Σημερα θα κοψουμε το μπιμπερο,μεγαλωσατε και πρεπει να πινετε το γαλα σας στο ποτηρι.

-Ναι ναι μπαμπα να το κοψουμε!!!!!(Μες στην καλη χαρα εμεις).......

-Ειστε σιγουρες?Δε θα ξαναπιειτε απ το μπιμπερο.

-Ναι ναι σιγουρες σιγουρες!!!Και χοροπηδουσαμε στην κουζινα!

Παιρνει ο πατερας ενα μαχαιρι κ αρχιζει κ κοβει το πλαστικο μπιμπερο και το πεταει στα σκουπιδια.....δε θυμαμαι ποσες μερες εκλαιγα,αλλα αυτη η εικονα μου εχει μεινει....το κοψιμο του μπιμπερο.....

Εμεινε χαραγμενο στην μνημη μου....αλλα νομιζω πως υπαρχουν πιο ανωδυνοι τροποι!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ε, ναι. να σου πω, εγώ ξεκίνησα να τους λέω για τη νεράιδα των μπιμπερό και τη νεράιδα των πιπίλων! ότι πρέπει να τα μαζέψουμε σε μια τσάντα, να τα βγάλουμε στο μπαλκόνι και το βράδυ που θα έρθουν οι καλές νεράιδες, θα αφήσουν δώρα στη θέση τους.

αυτή ήταν η ιδέα, αλλά άρχισε ο 5χρονος, τί λες μαμά, αφού δεν υπάρχουν νεράιδες, άρχισε η 4χρονη να λέει ψέμματααααα, οπότε το γύρισα το έργο και τους είπα ότι όποιος βάλει το μπιμπερό στην τσάντα θα πάει την άλλη μέρα να πάρει δώρο. έτσι κι έγινε. όλοι τα έβαλαν, πήραμε και τα δώρα από το βιβλιοπωλείο, αλλά η κλέα αμετάκλητη. (οπότε το δώρο της είναι ακόμα στην τσάντα). μετά της απαγόρευσα τη σοκολάτα, πάλι τίποτα. οπότε τώρα την άφησα νηστική. είμαι πολύ κακιά τελικά, ε?

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Όχι εγώ δεν σε βρίσκω κακιά ειδικά αφού τα άλλα δύο το δέχτηκαν και προχωράνε. Απλώς μην το παρακάνεις με τις απαγορεύσεις. Μπορείς να την δελεάσεις με ένα άλλο γάλα "δικό της" που δεν θα "μυρίζει" ;)

Ούτε εγώ σε βρίσκω κακιά Αλεξία. Καλά κάνεις και παραμένεις σταθερή. Μη την πιέζεις όμως. Δώσε της την ευκαιρία να το αποδεχθεί, χωρίς να αισθάνεται χαμένη. Πρότεινε π.χ. εναλλακτικές του τύπου "θα πιείς το γάλα σου με το πορτοκαλί ή το κίτρινο ποτήρι;". Είμαι σίγουρη ότι θα τη βρείς την άκρη :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ευχαριστώ κορίτσια! ναι μαράκι μου, τη δελέασα με διάφορα ωραία ποτηράκια, αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο να διαλέξει.

χριστίνα ωραία ιδέα αυτή, να διαλέξει το δικό της γάλα. θα το κανουμε αύριο, αν δεν έχουμε πρόοδο.

:D αυτή τη στιγμή μόλις ήπιε την 1η γουλιά!!! :D

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλησπερα κοριτσια ευχαριστω πολυ γι τις ευχες σας!!!σονια και φαιη απότι καταλαβα τα μικρα σας ειναι αρρωστουλια,περαστικα σας λοιπον!κι εγω τη κουνια την εχω δανιστει,το πρωτο καιρο θα το κοιμηζω στο πορτ μπεμπε και αν δω οτι δε βολευεται θα φερουμε τη κουνια του στο δωματιο.εσεις που τα κοιμηζατε τις πρωτες μερες.καλαθουνα δεν εχω μπει στο τρυπακι να αγορασω τα θεωρω πεταμενα λεφτα και ειναι και πανακριβες!

Διαφημίσεις

mpempakos85 χρονια σου πολλα και με το καλο να ερθει κ το μωρακι σας!!!!

Εγω ολα τα παιδια τα κοιμισα στο δωματιο τους απ το πρωτο βραδυ.Στον Τασο (τον μεγαλο) κοιμομουν διπλα του σε καναπε-κρεβατι μεχρι να σαραντισει.Τα διδυμα ομως τα αφησα μονα τους χωρις να ειμαι διπλα τους και χωρις ενδοεπικοινωνια...ετσι κ αλλιως το ακους το μωρο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εγώ που ήταν το πρώτο μου είχα την κούνια της στο δωμάτιό μας για να έχω "γρήγορη" πρόσβαση.

Αν σκοπεύεις να θηλάσεις είναι must. Όπως must (ό,τι κι αν σου πουν) είναι σε κάποιους (όχι σε όλους) τους θηλασμούς να κοιμάστε και παρέα ;) Κοινώς εξορίζεις τον σύζυγο στον καναπέ :lol:

Κατερίνα και εγώ σαν τη Γιώτα. Από την αρχή στο δωμάτιό τους. Άλλωστε τα υπνοδωμάτιά μας είναι δίπλα - δίπλα. Εγώ το έκανα με το σκεπτικό να μην αλλάζουν συνέχεια περιβάλλον.

Χριστίνα παρόλο που θηλάζω αποκλειστικά (τον Ευριπίδη τον θήλασα 8 μήνες, την Ιφιγένεια ελπίζω να φτάσω χρόνο) ποτέ δεν κοιμήθηκα με το παιδί.

etCDp3.png hk8kp3.png

κατερίνα κι εγώ όλα τα μωρά τα είχα μαζί μου τους 1ους μήνες.

στο 1ο είχα βάλει την κούνια στο δωμάτιό μας, αλλά τσάμπα. στο διπλό κοιμόταν ανάμεσά μας. στα επόμενα είχα την καλαθούνα, αλλά πάλι αχρείαστη. το αποκορύφωμα, ο μπεμπούλης μου που είναι 11 μηνών ακόμα στο διπλό κοιμάται. το ξέρω ότι το καθυστέρησα να τον βάλω στο δωμάτιο των αγοριών αλλά θηλάζω ακόμα και τώρα πού να σηκώνομαι το βράδυ, να πηγαίνω να τον παίρνω και να τον θηλάζω? ενώ τώρα, τσουπ, τον βάζω στη θηλή και ξανακοιμάμαι!;)

τα άλλα παρ'όλ'αυτά, προσαρμόστηκαν γρήγορα στις αλλαγές (βασικά μόνο ο 1ος με δυσκόλεψε), οπότε ευελπιστώ και το 4ο να μη με δυσκολέψει, όταν έρθει η ώρα.

εσύ κάνε αυτό που σε βολεύει. ξεκίνα τον στο κρεβάτι του, στο δικό σου δωμάτιο, αν δεις ότι είναι εύκολο μωρό και δεν ξυπνάει πολλές φορές, το μεταφέρεις στο δικό του δωμάτιο γύρω στο μήνα. μακάρι να μην ξυπνάει τα βράδια!

άχουτο μωρέ! ρε κορίτσια τώρα πεθύμησα αυτή τη φάση, του νεογέννητου!:shock: όχι όχι δεν θα κάνω 5ο. :lol:

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Κατερίνα όπως καταλαβαίνεις η κάθε μαμά ακολουθεί αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εκείνη και τα παιδιά της. Οπότε και εσύ follow your heart :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...