Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Γιωτα χαιρομαι πολυ που ο Τασουλης ειναι καλα! Ειναι κριμα να βασανιζεται ετσι ενα τοσο ομορφο μωρακι, οποτε να πειτε του πυρετου να φυγει, να παει αλλου και να μη σας ξαναενοχλησει!! Οσο για την ακατανομαστη μακαρι να μη σου ερθει!!

Σοφια μπραβο σας που κοιμηθηκατε καλα! Στο γιατρο γιατι θα πας παλι?

Εμεις ειχαμε το χειροτερο βραδυ που μπορει να τυχει σε καποιον.. Η Μαρια ενω 10 η ωρα το αργοτερο κοιμαται, εχθες κοιμηθηκε με τα χιλια ζορια στις 00:30.. Στις 02:10 ξυπνησε, και επειτα ανα μια ωρα ξυπνουσε συνεχεια. Κατα τις 04:00 δεν αντεξα αλλο και την πηρα στο κρεββατι μαζι μας, αλλα κι εκει κοιμηθηκε μεχρι τις 05:10 κι επειτα τελος... Πηγα και κατα τις 08:00 και μου πηραν αιμα και τωρα ειμαι σαν κοτοπουλο.. Η Μαρια εξακολουθει να ειναι ακμαια, δεν εχει πυρετο, δεν φαινεται να την ενοχλει κατι, εφαγε κανονικα ολη τη φρουτοκρεμα (και της ειχα φτιαξει πολυ) χωρις να γκρινιαξει, αλλα τωρα που την πηγε ο Βασιλης για υπνο εξακολουθει να μη θελει να κοιμηθει παρ' ολο που απο τις 05:10 ειναι ορθια... :shock:

Τι θα κανω ρε κοριτσια? Λετε να μου κανει και σημερα το βραδυ τα ιδια? Ειλικρινα δεν θα το αντεξω.. Ηδη ειμαι χαλια! :cry:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα μπράβο στον Τασούλη. Περιμένουμε νέα σου από το άλλο μέτωπο ;)

Φαιή κουράγιο, περνάνε φάσεις. Είμαι σίγουρη ότι σήμερα θα κοιμηθείτε καλύτερα.

Σοφία η Αγία Μαύρα είναι η εκκλησία στο τερμα της Σοφ. Βενιζέλου;

Για την άλλη εβδομάδα είμαι μέσα να συνατηθούμε.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαρια νομιζω πρεπει να σε ορισουμε αρχηγο των μαμαδων απο Ηλιουπολη! Οταν κανεις μερες να μπεις μας λειπεις πολυ κι οταν μπαινεις κατευθειαν χαμογελαμε!! :D Κι εγω ειμαι μεσα για τη συναντηση!

Παω να παρω τα αποτελεσματα της χοριακης! Μακαρι να 'χει πεσει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα μπράβο στον Τασούλη. Περιμένουμε νέα σου από το άλλο μέτωπο ;)

Φαιή κουράγιο, περνάνε φάσεις. Είμαι σίγουρη ότι σήμερα θα κοιμηθείτε καλύτερα.

Σοφία η Αγία Μαύρα είναι η εκκλησία στο τερμα της Σοφ. Βενιζέλου;

Για την άλλη εβδομάδα είμαι μέσα να συνατηθούμε.

ναι μαρακι αυτη ειναι;)

ωραια να το κανονισουμε την αλλη εβδομαδα!

κ εγω θελω να μπω αρχηγος για τις συναντησεις μας..πλακα κανω:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μαρια νομιζω πρεπει να σε ορισουμε αρχηγο των μαμαδων απο Ηλιουπολη! Οταν κανεις μερες να μπεις μας λειπεις πολυ κι οταν μπαινεις κατευθειαν χαμογελαμε!! :D Κι εγω ειμαι μεσα για τη συναντηση!

καλα αποτελεσματα να εχεις φαιη!μολις τα παρεις γραψε μας να μας πεις!!

εγω πηγα στο γιατρο για την γαστρεντεριτιδα..ιωση ειναι τελικα..θα περασει.μου πε να πλενουμε καλα τα χερια κ ν αεριζουμε το σπιτι..ολα καλα λοιπον!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: Φαίη ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά πίστεψέ με δεν κάνω για αρχηγός, δεν το 'χω. Καλά αποτελέσματα να έχεις.

Σοφία περαστικά σου και θα τα πουμε από κοντά την άλλη εβδομάδα λοιπόν.

Πάω να πάρω τον Ευριπίδη για να πάμε κολυμβητήριο. Θα προσπαθήσω να μπω ξανά το βράδυ να μάθω νέα σας. Φιλάκια.

etCDp3.png hk8kp3.png

Κορίτσια τι κάνετε?????

Εμείς πήγαμε στα τζάμπο το απόγευμα κ πήραμε χριστουγεννιάτικα.....πολύ κόσμο είχε κ χάρηκε κ ο Τασούλης μας....

Το πρωί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης απο φαρμακείο κ βγήκε ΘΕΤΙΚΟ.Δεν πίστευα στα μάτια μου.Το άφησα πάνω στην τραπεζαρία κ το είδε ο Βασίλης κ έκανε σαν τρελλός!!!!!!

Δεν είπαμε τιποτα ακόμη σε γονείς,θα δουμε πως θα εξελιχθει κ θα το ανακοινωσουμε την Πρωτοχρονια.Οπότε σας παρακαλω πολυ μην γραψετε τιποτα στο φειςμπουκ.

Πηρα τον ιατρο μου κ μου ειπε να κανω αυριο χοριακη κ μετα απο 48 ωρες αλλη μια για να δουμε αν ανεβαινουν οι μοναδες....οποτε εν αναμονη!!!!!!

Ευτυχως αυριο θα στειλω τον Τασο στην πεθερα μου να κατσω με την ησυχια μου....να κανω κ την χοριακη μου το πρωι.

Αυτα τα νεα μας,ελπιζω να εχω τις καλυτερες εξελιξεις!!!!!

Φαιη μου περιμενουμε κ την δικη σου χοριακη!!!!!!

Ξεχασα να σας πω....ανυπομονω να βαλω τικερακι εγκυμοσυνης!!!!!!

Αντε φιλακια τωρα!!!!!

Επεξεργάστηκαν by giota.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ειρηνη μου που χαθηκες????

Η Φαιη ηταν εγκυος χωρις να το ξερει αλλα δυστυχως επεσε το σπορακι....και τωρα περιμενουμε αποτελεσμα χοριακης για να δουμε αν θα γλιτωσει την αποξεση....

Εμεις ναι το επιδιωκαμε εδω και 3-4 μηνες....σ ευχαριστω για τις ευχες.....ομως προς το παρον ειμαι συγκρατημενη.....θα δειξουν τα αποτελεσματα!!!!

Επεξεργάστηκαν by giota.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ?ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΙΗ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙ ΜΩΡΕ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ

ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16.00 ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.ΧΑΧΑ.ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

4ywWp2.png

Ειρηνη μου που χαθηκες????

Η Φαιη ηταν εγκυος χωρις να το ξερει αλλα δυστυχως επεσε το σπορακι....και τωρα περιμενουμε αποτελεσμα χοριακης για να δουμε αν θα γλιτωσει την αποξεση....

Εμεις ναι το επιδιωκαμε εδω και 3-4 μηνες....σ ευχαριστω για τις ευχες.....ομως προς το παρον ειμαι συγκρατημενη.....θα δειξουν τα αποτελεσματα!!!!

καλημερα!!

γιωτακι συγχαρητηρια κοριτσι μου!!αντε να κανεις κ χοριακη να μας πεις!

ζηλεψα τωρα θελω κ εγω!μηπως να εκανα δευτερο τωρα πριν γυρισω στη δουλεια???

ειρηνακι ολα καλα?θα εθεις στη συναντηση την αλλη βδομαδα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!!!!

Πήγα πρωι-πρωι κ έκανα χοριακή.Τα αποτελέσματα αύριο στις 12 00.Και την Πεμπτη θα παω να κανω παλι να δουμε αν αυξανονται φυσιολογικα οι μοναδες......

Προς το παρόν δεν νιώθω τίποτα,σαν την πρώτη εγκυμοσύνη.....

Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σας φιλώ προς το παρόν!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Γιώτα χαίρομαι πολύ για σένα. Το καλύτερο δώρο γενεθλίων ε; Χρόνια σου πολλά και από δω και μην ανησυχείς δεν λέμε τίποτα στο facebook ;)

Ειρήνη απόλαυσε τις τελευταίες μέρες ξεγνοιασιάς όσο μπορείς περισσότερο.

Την επόμενη εβδομάδα για ποια μέρα λέτε; Έχω ένα θεματάκι γιατί Τρίτη γιορτάζει η πεθερά μου και Πέμπτη ο άντρας μου. Τις υπόλοιπες ημέρες μπορώ άνετα.

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσακια!

γιωτακι να εισαι πολυχρονη και ευτυχισμενη !!για συναντησεις παιδια δεν ξερω.εχω αγχωθει πολυ με την γριπη.δεν ξερω ρε κοριτσακι.ουτε στα ανηψια μου παω.γυρναω βεβαια ολη μερα αλλα για ψωνια.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...