Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη, δεν μας δίνεις λίγο από το ταλέντο σου στη μαγειρική, γιατι εγώ δεν το έχω με τίποτα. Ευτυχώς που μαγειρεύει ο Δημήτρης, αλλιώς με μακαρόνια θα τη βγάζαμε, αντε και φακές.. Χωρίς πλάκα, δεν μου αρέσει καθόλου να μαγειρεύω. Το κάνω αναγκαστικά.. Είναι κάτι έμφυτο αυτό ή καλλιεργείται;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας και παλι!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη και μπηκα να σας το πω!

Μπηκε η συνταξη της γιαγιας μου και μαζι με κατι αναδρομικα και το επιδομα που δινουν στους χαμηλοσυνταξιουχους, ηταν πολυ μεγαλη αυτο το μηνα. Εβγαλε λοιπον η μαμα μου στην ακρη τα εξοδα της γιαγιας (φαρμακα, το φαγητο της γιατι τρωει αναλατα λογω πιεσης, ρουχισμο) και με τα υπολοιπα πηγε σημερα και μας πηρε τραπεζακι μεσης, ψυγειο, κρεβατακι χαμηλο (παιδικο) και στρωμα κοκοφοινικα της candia strom για τη Μαρια. Επιπροσθετα, θα μας πληρωσει εκεινη τη ΔΕΗ που λογω του ταχυδρομου κοστιζει 560 ευρω (γιατι δεν ερχονται εδω και εμεις να μυρισουμε τα νυχια μας για να την πληρωσουμε?), τον ΟΤΕ και το ενοικιο.

Οποτε οπως καταλαβαινετε, αυτο το μηνα, περα απο ενα καλο Σ/Μ δεν εχουμε καποιο αλλο εξοδο κι ετσι θα μπορεσει ο Βασιλης να παει να κανει διακανονισμο με την hellas on line που της χρωσταμε, με τον καναπε που εχουμε πολυ καιρο να βαλουμε δοση και με την Εθνικη που δεν ξερω αν θα δεχτει (πολυ φοβαμαι πως εχει περασει στο νομικο τμημα η υποθεση μας)..

Να αρχισει να μπαινει μια ταξη στη ζωη μας!

Ετσι νιωθω σημερα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Α! Και κατι αλλο:

Πως κανουμε την ενταξη απο την κουνια σε κανονικο κρεβατακι ανωδυνα?

Λεω να τη βαλω εκει μετα τις γιορτες (σε περιπτωση που κατεβει να μην παει στο δεντρο και παθει καμμια ηλεκτροπληξια με τα φωτακια). Αλλα και παλι, πως την κανουμε την ενταξη?

Λετε να μην κοιμαται τον πρωτο καιρο εκει? Να κατεβαινει και να αρνειται να κοιμηθει?

Για πειτε καμμια ιδεα!

Μαρια την κουνια θα την εχεις πισω το αργοτερο τελη Ιανουαριου! Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Α! Και κατι αλλο:

Πως κανουμε την ενταξη απο την κουνια σε κανονικο κρεβατακι ανωδυνα?

Λεω να τη βαλω εκει μετα τις γιορτες (σε περιπτωση που κατεβει να μην παει στο δεντρο και παθει καμμια ηλεκτροπληξια με τα φωτακια). Αλλα και παλι, πως την κανουμε την ενταξη?

Λετε να μην κοιμαται τον πρωτο καιρο εκει? Να κατεβαινει και να αρνειται να κοιμηθει?

Για πειτε καμμια ιδεα!

Στήσε, μόλις ξεστολίσεις, το κρεβατάκι στο δωμάτιό της δώσε της χρόνο να το συνηθίσει. Εξήγησε της ότι τώρα που μεγάλωσε μπορεί να κοιμάται σε κρεβάτι για μεγάλα παιδιά.

Μαρια την κουνια θα την εχεις πισω το αργοτερο τελη Ιανουαριου! Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω!! :D

Μη το συζητάς και δεν χρειάζεται να βιάζεσαι να μου την επιστρέψεις. Η Ιφιγένεια δεν πρόκειται να κοιμηθεί στο Λαγονήσι πριν καταφέρει να κινείται μόνη της (κατά το Πάσχα το βλέπω).

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας μανουλες,χρονια πολλα στις Κατερινες,γιωτα να χαιρεσαι την αδελφη σου.και μην στεναχωριεσαι ολα θα φτιαξουν και αν χρειαζεσαι κατι ειμαι και εγω εδω να σε βοηθησω οσο μπορω.εμεις για τη βαφτιση ο νονος και η νονα ηταν ο αδελφος μου και η γυναικα του μενουνε στη ζυριχη αλλα ξερω οτι θα ειναι παντα διπλα στα παιδια μας.οσο για το οικονομικο θεμα,για τα ρουχα τα εφτιαξε η μαμα μου και ηταν τελεια.και ολα εκτος απο τους σταυρους τα βαλαμε εμεις και οι νονοι τους σταυρους.αγορασαμε τα πιο φτηνα αλλα ηταν ολα πολυ ωραια το καναμε απλο με λιγο κοσμο τα προσκλητηρια τα εφτιαξα εγω γιατι δεν ειχα βρει ωραιες για διδυμα.

φαιη τελεια τα νεα σου μπραβο πολυ χαιρομαι για σας.

μαριανδ και σονια ωραια που ειναι καλυτερα τα παιδακια σας.

εμεις λιγο χαλια ειμαστε ,τελικα δεν γινεται τιποτα εκει που πηγε για δουλεια ο Τασος οποτε θα ψαξει κατι αλλο.πρεπει να πληρωσουμε και 600 ευρω κοινοχρηστα γιατι βαφουνε ολοι τη πολοικατοικια και ειναι πολυ μεγαλη .ολα μας πεφτουνε μαζι.και περσι το δεκεμβρη ειχε χασει ο Τασος τη δουλεια του μεγαλη ατυχια.

σας φιλω παω να φαω κατι τωρα που κοιμουνται τα ζουζουνια.

l9Iop2.png

Σε ευχαριστω Ναταλια μου για τα καλα σου λογια!!!!

Φαιη να τις στρωσεις ομορφα σεντονακια,με εντονα χρωματα αν εχεις,κατι που να τις κεντρισει το ενδιαφερον.Να βαλεις πανω κ ενα παιχνιδακι,τυπου κουκλακι να την περιμενει.Εμας ο Τασος μολις ειδε τα μπλε σεντονια με τα αυτοκινητακια ανεβηκε πανω κ ελεγε νανι-νανι κ δεν κατεβαινε!!!!Ευχομαι να προσαρμοστει τοσο γρηγορα οσο ο Τασος μας.

GRJdp2.png

xefUp3.png

φαιη πολυ ευχαριτσα τα νεα σου πολυ χαιρομαι:Pοσο για το κρεβατακι κ εγω τις ιδιες αποριες εχω δοκιμασε αυτο που λεει η μαρια κ η γιωτα κ ευχομαι να εχει μια ευκολη μεταβαση το μαρακι.απο που πηρε η μαμα σου τοκρεβατακι?θ αρχισω κ εγω να ψαχνω αργοτερα κ ειπα να περνω ιδεες γαι πειτε κ οι υπολοιπες απο που πηρατε κρεβατακι κ στρωμα?

ναταλια τι να πω μακαρι να βρει κατι ο τασος συντομα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εμάς η κούνια γίνεται ευτυχώς και παιδικό... γιατί στην φάση που είμαστε τώρα δεν θα αγοράζαμε κρεβάτι και θα κοιμόταν στην κούνια μέχρι να μην χωράνε τα πόδια της :lol:

Αλλά δεν είναι νωρίς για να την βάλεις στο κρεβάτι; Θες να μου πεις ότι τον Μάιο θα πρέπει να βγάλω τα καγκελάκια; Τρέμω και μόνο στην ιδέα... Δεν την έχω αφήσει ποτέ μόνη της να κοιμάται στο κρεβάτι μας γιατί φοβάμαι τις πτώσεις... κάνει και άστατο ύπνο το σκασμένο! Φέρνει γυροβολιά όλο το κρεβάτι της!

Κι εμεις τον Τασο τον βαλαμε στο κρεβατι που ηταν η κουνια του.Απλα βγαλαμε τα καγκελα,βαλαμε τα πλαινα κ ετοιμο!!!!Του βαλαμε κ καγκελακι επειδη στριφογυριζει να μην πεσει.Δεν εχει πεσει ποτε και ανεβοκατεβαινει μονος του χωρις καμια βοηθεια.Απο 15 μηνων κοιμαται εκει γιατι δεν ηθελε τα καγκελα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εμάς η κούνια γίνεται ευτυχώς και παιδικό... γιατί στην φάση που είμαστε τώρα δεν θα αγοράζαμε κρεβάτι και θα κοιμόταν στην κούνια μέχρι να μην χωράνε τα πόδια της :lol:

Αλλά δεν είναι νωρίς για να την βάλεις στο κρεβάτι; Θες να μου πεις ότι τον Μάιο θα πρέπει να βγάλω τα καγκελάκια; Τρέμω και μόνο στην ιδέα... Δεν την έχω αφήσει ποτέ μόνη της να κοιμάται στο κρεβάτι μας γιατί φοβάμαι τις πτώσεις... κάνει και άστατο ύπνο το σκασμένο! Φέρνει γυροβολιά όλο το κρεβάτι της!

καλη φαση η κουνια σας.

χριστινα ακριβως αυτο φοβαμαι τις πτωσεις αν ειναι να πεσει να πεσει απ το κρεβατακι που ειναι πιο χαμηλο.:wink:το θεμα ειναι μην αρχισει κ κοβει βολτες μεσα στο δωματιο η κ στα υπολοιπα.εκει τι κανουμε δε ξερω...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τέλεια τα νέα σου Φαίη! Σαν να κερδίσατε ένα μικρό λαχείο δηλ. Άντε να λάμψει η τύχη σε όλες. Εύχομαι σύντομα να βρει κάτι ο Τάσος, Ναταλία, δυστυχώς τα έξοδα είναι τα μόνα που αυξάνονται αυτό το διάστημα.

Λοιπόν για το κρεβάτι, εγώ χρησιμοποίησα τον συνδυασμό όσων είπαν η Μαρία & η Γιώτα. Δηλ. της μίλησα για το ότι η κούνια πλέον δεν κάνει, είναι για μωρά και εκείνη που μεγάλωσε πρέπει να κοιμάται σε μεγαλύτερο κρεβάτι. Της έστρωσα και κάτι σεντόνια φούξια με αρκουδάκια, και ένα άλλο σετ πορτοκαλί με τον Σκούμπι Ντου και ξετρελάθηκε. Στην αρχή είχαμε ένα θεματάκι γιατί δεν της έβαλα προστατευτικό στο πλάι και έπεσε κάποιες φορές - στα μαλακά βέβαια γιατί έβαζα ένα στρώμα κάτω, αλλά τώρα (από το Σεπτέμβρη ξεκίνησε αυτό) κοιμάται μια χαρά και δεν πέφτει. Και είναι τόσο ωραία όταν ξυπνάει νωρίτερα από εμάς το ΣΚ και έρχεται στο δωμάτιο όλο χαρά να μας φιλήσει :) :) Ααα επίσης μην ξεχάσεις να πάρεις σελτεδάκι (εφόσον και εσύ το θεωρείς απαραίτητο) για μονό κρεβάτι. Εγώ έχω πάρει της Kentia και είναι πολύ καλό και όχι πολύ ακριβό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...