Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χριστινακι οταν με το καλο βρουμε τον νονο θα σε χρειαστουμε για ιδεες και τα συναφη.για φωτογραφο δεν ξερω τι θα κανω.δεν ειναι οτι δεν εμπιστευομαι τους ερασιτεχνες αλλα αν δεν βγουν ωραιες θα με με δουλευει ο καλος μου.για τα ρουχα το εχω σκεφτει αυτο που εγραψες δηλ να μην πουμε οτι ειναι για βαφτιση.ειναι σαν τις κομμωτριες που αν σου κανουν ενα χτενισμα καλο σου περνουν οσο κανει ενα χτενισμα και αν σου κανουν χτενισμα γαμου σου περνουν οσο κανει το ενοικιο του κομμωτηριου.που λεει ο λογος.......

φαιη δεν θα ηθελα να μου τυχει τετοιος κουμπαρος.καλυτερα που εκοψε λασπη απο νωρις για να μην εχουμε τελευταια στιγμη δραματα.η αληθεια ειναι οτι φταιω και εγω.αποκλεισα την κολλητη μου που την λατρευω γιατι παντρευτηκε και πηγε στην λημνο να μεινει.σιγουρα θα εστελνε τα δωρακια του μπεμπη μου αλλα θα ηθελα να ειναι κοντα μας.γενικα και που ερχεται ολο δεν εχει χρονο να ερθει να μας δει .ενω μιλαμε καθε μερα στο τηλ θα την ηθελα πιο κοντα μας.

μαριανδ στειλε μου μηνυμα αν θελεις.

4ywWp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εμείς δεν επειγόμαστε και τον Ευριπίδη 13 μηνών τον είχαμε βαφτίσει, γιατί θέλαμε να είναι καλοκαίρι και με την Ιφιγένεια κάπως έτσι θα γίνει.

Οι υπερπαραγωγές ούτε εμένα μου αρέσουν. Για προσκλήσεις και μπομπονιέρες έχω σκεφτεί Το Χαμόγελο του Παιδιού. Φθηνά και πιάνουν τόπο.

Για ρούχο μου αρκεί ένα φορεματάκι από το Zara. Λαμπάδα = κερί από κηροπλαστείο που θα το στολίσω μόνη μου (τι στο καλό διακοσμήτρια είμαι :mrgreen: ). Για να μην πολυλογώ απαιτήσεις ιδιαίτερες δεν έχω.

Το μεγάλο ζήτημα για μένα είναι το θέμα του κουμπάρου. Όχι ποιος θα δεχθεί τώρα να τη βαφτίσει, αλλά ποιος θα είναι παρών στη ζωή της μετά και συνεπής στις υποχρεώσεις του ως νονός. Ο Ευριπίδης διάλεξε, κατά κάποιο τρόπο, μόνος τους τους νονούς του (ένα ζευγάρι φίλους του Διονύση) και μπορώ να πω ότι έπεσε διάνα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο.

Η Ιφιγένεια δείχνει συμπάθεια σε μια ξαδέρφη μου, με την οποία έχουμε πολύ καλές σχέσεις και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει καλή νονά, αλλά δεν της έχω πει τίποτα ακόμα γιατί πριν δύο μήνες απολύθηκε από τη δουλειά της και του άντρα της η δουλειά δεν πάει καλά οπότε όσο να το κάνεις κωλύομαι να της το προτείνω :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εγώ θα διάλεγα κουμπάρο που να νοιάζεται το παιδί κι ας τα πλήρωνα όλα εγώ ;) Αν είναι άνεργη στη χειρότερη παίρνεις τον βαφτιστικό σταυρό εσύ και σου τα δίνει όταν πιάσει δουλειά.

Σημασία έχει ο νονός να είναι πνευματικος γονιός για το παιδί. Και το λέω ως νονά με 25χρονη βαφτιστήρα που απο τα 18 της την έχω στην πλήρη ευθύνη μου μιας και η μάνα της αποδείχτηκε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανεύθυνη!

Διαφημίσεις

Πάντως να σας πω και εγώ μιας και έχω κάνει 2 βαφτίσεις, τα βαφτιστικά ρούχα πραγματικά είναι πεταμένα λεφτά. Τα δικά μου τα φορέσανε μια και μοναδική φορά την ημέρα της βάφτισης.

Ειρήνη και Γιώτα αν θέλετε μου έχουνε περισσέψει πάρα πολλά μαρτυρικά (το λέω στις αγορομάνες γιατί είναι γαλάζια )

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Πάντως να σας πω και εγώ μιας και έχω κάνει 2 βαφτίσεις, τα βαφτιστικά ρούχα πραγματικά είναι πεταμένα λεφτά. Τα δικά μου τα φορέσανε μια και μοναδική φορά την ημέρα της βάφτισης.

Ειρήνη και Γιώτα αν θέλετε μου έχουνε περισσέψει πάρα πολλά μαρτυρικά (το λέω στις αγορομάνες γιατί είναι γαλάζια )

μαρακι εμενα με ενδιαφερουν τα μαρτυρικια αν και νομιζω οτι τα περνει και αυτα ο νονος?μου φαινεται τοι θα καταληουμε και εμεις στο να τα παρουμε ολα μονοι μας.

4ywWp2.png

Το μεγάλο ζήτημα για μένα είναι το θέμα του κουμπάρου. Όχι ποιος θα δεχθεί τώρα να τη βαφτίσει, αλλά ποιος θα είναι παρών στη ζωή της μετά και συνεπής στις υποχρεώσεις του ως νονός.

Αυτο ακριβως ειναι που ψαχνουμε!!!!

Εγώ θα διάλεγα κουμπάρο που να νοιάζεται το παιδί κι ας τα πλήρωνα όλα εγώ ;)

Σημασία έχει ο νονός να είναι πνευματικος γονιός για το παιδί.

Ετσι ακριβως.

Κατ αρχας καλημερα!!!!!

Ειρηνη νομιζω τα μαρτυρικα τα παιρνουν οι γονεις μαζι με τις μπομπονιερες,αν θυμαμαι καλα απ τον Τασο.Το θεμα μου ειναι οτι αν το ξεραμε απο την αρχη οτι τελικα δε θα μας το βαφτισει αυτος ο "φιλος" το παιδι θα ειχα βρει καποιον αλλον κ θα εκανα τη βαφτιση λιγο πριν τα Χριστουγεννα,ετσι ωστα να γιορτασει κ ο Χρηστος κ ο Θανος.Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο αφου ετσι κι αλλιως εχει γινει ονοματοδοσια.Απλα λογω παπαδοοικογενειας θελουμε να τα βαφτιζουμε μικρα τα παιδια να μπορουν να λαμβανουν και την Θ.Κοινωνια.Καποια λυση θα βρεθει απλα με αγχωνει λιγο το γεγονος.

Τα διδυμα ξυπνησανε στις 05 00 κ φαγανε κ τωρα κοιμουνται,ο Τασος εφυγε για σχολειο και επειδη εχουν σταση εργασιας θα σχολασει στις 12 00,αλλα θα τον παρει η μαμα μου κ θα τον παει σπιτι της.Οποτε θα ερθει το βραδυ εδω να κανω κ καμια δουλεια σαν καλη δουλα κ κυρα.....

Στο θεμα μας με τον Βασιλη,ειπαμε πολλες κουβεντες βαριες προχτες κ χτες μου εστειλε ενα μηνυμα που εκλαψα μολις το διαβασα.Αλλα δυστυχως απο την μερια μου δεν αλλαζουν ολα με ενα μηνυμα,το θεμα ειναι να μη φτανουμε σ αυτο το σημειο.Με κανεις κουρελι κ μετα στελνεις ενα μηνυμα κ ολα ωραια ολα καλα?Οχι ρε φιλε,δεν ειμαι παιχνιδι,ανθρωπος ειμαι με συναισθηματα,μην παιζεις μαζι μου.....Το βραδυ πηγα ξαπλωσα χωρις καν να του πω καληνυχτα κ μετα ηρθε διπλα μου κ με αγκαλιασε αλλα εγω ημουν απομακρη.....δεν μπορω να τα διαγραψω,ειναι τοσο καιρο που ειμαστε χαλια,δεν μπορω απο τη μια στιγμη στην αλλη να αλλαξω συμπεριφορα και να ειμαι μες στην τρελλη χαρα......ειναι παροδικο το ξερω,αλλα δεν εχω κουμπακι να το πατας κ να αλλαζω διαθεσεις.....

Σημερα το μενου εχει ρεβυθια!!!!Χαχαχαχαχα,εχω να φτιαξω πολυ καιρο,ισως κ ενα χρονο!!!!Γιορταζει κ η αδερφη μου αλλα δυστυχως δεν ειναι κοντα να της τα πω.....μονο τηλεφωνικα!

Τωρα πινω καφεδακι κ απολαμβανω την ηρεμια του σπιτιου πριν να αρχισει η γκρινια!!!!!

Σας φιλω ολες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα σας

Εμείς τη βαφτίσαμε την Κυριακή όταν ήταν 8 μηνών, καλοκαίρι στο χωριό του Δημήτρη. Επειδή κάναμε και τραπέζι και επίσης πληρώσαμε εμείς το ξενοδοχείο για τους κουμπάρους και κάποιους άλλους συγγενείς από Αθήνα, μας κόστισε αρκετά. Τώρα που βλέπουμε τα δύσκολα (στον οικονομικό τομέα) πραγματικά πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν όλο αυτό...σημασία έχει η όλη τελετή και ο λόγος που γίνεται, όχι να περάσει καλά ο κόσμος (το ίδιο θα έλεγα και για τους γάμους). Οι λύσεις που πρότεινε η DEMS με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη και τα βαφτιστικά όπως είπε η Μαρίανδ είναι πεταμένα λεφτά, αφού η δική μου τα φόρεσε μόνο την ημέρα της βάφτισης. Την επόμενη χρονιά δεν της έκανε το φόρεμα. Μάλλον μπερδεύτηκε η νονά της και της πήρε μικρό νούμερο, αλλά όταν το είδα ήταν αργά (είχαν έρθει στο χωριό).

Δεν ξέρω αν συνηθίζεται, αλλά θα μπορούσατε να πάτε εσείς μαζί με τον νονό/τη νονά (μόλις βρεθούν!!! - που σίγουρα θα βρεθούν) για να διαλέξετε τα ρούχα, αφού πρώτα έχετε κάνει μια έρευνα αγοράς.

Λοιπόν, στα δικά μας: Η Κυριακή ανέβασε ένα 37.8 χθες το απόγευμα και από εκείνη την ώρα είναι απύρετη :) :) Αλλά το κουτσούνι μου ήταν τόσο ταλαιπωρημένη από τις προηγούμενες μέρες που κοιμήθηκε σερί από τις 5 το απόγευμα χθες μέχρι τις 7:15 σήμερα το πρωί (σηκώθηκε μόνο 2 φορές και ζήτησε νερό). Από την ώρα που ξύπνησε χορεύει και τραγουδάει !!!! Το στόμα την πονάει λίγο ακόμα και για αυτό δείχνει αποστροφή στο φαγητό.. θα συνέλθει όμως. Σκέφτομαι να την πάω ή όχι αύριο στον παιδικό; Μήπως να την πάω καλύτερα Δευτέρα;

Να καλωσορίσω και εγώ την Κατερίνα. Χρόνια σου πολλά και με το καλό το μωράκι σου!!! Και η Κυριακή Χριστούγεννα γεννήθηκε (ακριβώς στις 25)!!!

Γιώτα να χαίρεσαι και εσύ την αδερφή σου

σονια εγω δεν εχω τον ευθυμη εχω τον στριμενο

Σόρρυ ειρήνη, την ελένη εννοούσα ... Μα τι έχω πάθει με τα ονόματα; :confused:Ένα θεματάκι με τη μνήμη το έχω πάντως για αυτό να με συγχωρέσετε αν ξαναπροκύψουν τέτοια λάθη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Σόνια εγώ τον έστειλα τον Νικόλα σήμερα στο σταθμό, ήταν απύρετος εχθές όλη μέρα και σήμερα ξύπνησε μεσα στην τρελλή χαρά. Αν αύριο το πρωί που θα σηκωθεί είναι εντάξει η Κυριακή, δεν έχει πυρετό και είναι ευδιάθετη στείλτη. Τελικά εμάς από ότι φάνηκε ο πυρετός ήτανε από το εμβόλιο.

Ειρήνη εντάξει θα στα δώσω τα μαρτυρικά. Τον σταυρό και τα ρούχα πάντως τα παίρνει ο νονός και τις μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά οι γονείς. Το θέμα πάντως δεν είναι τα δώρα και τα ρούχα σε καμία περίπτωση. Όπως είπανε και τα κορίτσια το θέμα είναι ο νόνος να αγαπάει το παιδί. Εμείς ευτυχώς έχουμε κουμπάρους πολύ αγαπημένους μας φίλους. Του Νικόλα οι νονοί μας είχανε παντρέψει κιόλας και του Δημήτρη μένει δίπλα μας και τον βλέπει σχεδόν κάθε μέρα. Πολλές φορές επικεντρωνόμαστε στα υλικά και χάνουμε την ουσία της βάφτισης.

Γιώτα ρεβύθια θα φτιάξεις ε? Τα αγαπημένα του άντρα μου. Εγώ πάλι φακές θα φτιάξω!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

για τις βαφτισεις που λετε σημασια εχει ο ανθρωπος που θα βαπτισει τα παιδακια σας να ειναι κοντα τους κ να τ αγαπαει.υπαρχουν οικονομικες λυσεις η μαρια και η χριστινα εδωσαν πολυ καλες ιδεες.εμας οι κουμπαροι που μας παντρεψαν λογω οικονομικων δυσκολιων(κ καλα εγω πιστευω οτι απλα δε θελανε) δε μπορεσαν να βαφτισουν την ελισαβετ(καλυτερα που εγινε ετσι γιατι τελικα το βαφτισε μια πολυ καλη μου φιλη που το ηθελε πραγματικα κ αν κ μενει μακρια μας δε το εχω μετανιωσει στιγμη).

κατερινα καλως ηρθες κ παλι.χρονια σου πολλα να χαιρεσαι τ ονομα σου κ με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

γιωτα να χαιρεσαι κ εσυ την αδερφη σου.εχεις δικιο σε οσα γραφεις δε γινεται απ τη μια στιγμη στην αλλη ν αλλαξεις διαθεση κουμπια δεν υπαρχουν να τα παταμε-δυστυχως-δωσε χρονο στον εαυτο σου κ στο βασιλη.

σονια χαιρομαι που ειναι καλυτερα η κυριακη!θα βρει συντομα την ορεξη της μην ανησυχεις!

η ελισαβετ ειναι καλυτερα σημερα εχει αρχισει κ ξεπρηζεται σιγα σιγα το ματακι της ευτυχως.ειρηη ειμαι σιγουρη οτι ηταν κουνουπι το ακουγα που τριγυρναγε ολο το βραδυ κ φαινεται κ το τσιμπημα πανω στο βλεφαρο της.ελπιζω αυριο να χει περασει τελειως.εχουν σταση εργασιας σημερα στον παιδικο την πηγε ο αντωνης το πρωι αλλα θα την παρει νωρις κατα τις 12 να την ταισει γιατι δε θα χουνε φαγητο.

πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα κορίτσια. θέλω τόσα να πω, μα δεν έχω χρόνο!

η χτεσινή μας μέρα ήταν για γέλια και για κλάματα. θα σας τα πω αργότερα.

γιώτα μου σε καταλαβαίνω. έχω περάσει κι εγώ από τη θέση σου. απ'αυτά που έγραψες εδώ. κι εμείς τσακωνόμασταν για βλακείες, κοιμόμουν θυμωμένη και ο Ν με αγκάλιαζε. έκλαιγα κτλ. έτσι είναι όταν έχεις τόσα στο κεφάλι σου. έχεις 4 μωρά! ναι ναι 4!

εγώ ηρέμησα για να μην τα πολυλογώ όταν πήραμε γυναίκα και είχα χρόνο να αφιερώσω κάποιες ώρες σε μένα. αυτή είναι η λύση. δεν ξέρω δουλεύεις? γιατί αν δεν , τότε είναι βάσανο. πρέπει να βρεις μια ασχολία. εγώ με τη γυμναστική κι όλας αυξήθηκαν οι αντοχές μου. παλιά σερνόμουν. κοριτσάκι μου υπομονή. είσαι ευλογημένη με τα 3 σου παιδάκια. χρόνια πολλά και στην αδερφή σου.

ντεμς Μαρία ευχαριστώ που απάντησες για το γυμν. θα ρωτήσω γι'αυτό το 3μηνο τί ώρες έχει κενές θέσεις μπας και τα φέρω τα 2 μεγάλα. οπότε μπορεί και να τα λέμε εκεί.

κατερίνα χρόνια πολλά και με 1 πόνο!

περαστικά στον άρρωστο φαίη μου! καλή ανάρρωση στα μικρούλια Μαρία ντ και Σόνια.

γλυκούλα έγινες τρελό μωρό? γιατί άραγε? χαχαχα

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Γιωτούλα να χαίρεσαι την αδερφή σου και ευχαριστώ που μου έδωσες ιδέα για το τι θα φάμε σήμερα :lol: Αυτό με τον καυγά το καταλαβαίνω. Εμένα με λυτρώνει σε αυτές τις περιπτώσεις να κάτσω να του γράψω. Του γράφω ένα email ή χειρόγραφο και του το αφήνω να το διαβάσει με την ησυχία του. Αν έχει διάθεση να το συζητήσουμε έχει καλώς αλλιώς καταλαβαίνω από τις κινήσεις του τι κατάλαβε και τι όχι από το γράμμα. Προτιμώ αυτή τη λύση γιατί δεν υπάρχει "άμεσος" αντίλογος και μπορώ και βάζω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου σε τάξη και του τα λέω μαζεμένα. Αν νομίζεις πως θα σε βοηθήσει δοκίμασέ το. Εξάλλου κι αυτός με μνμ σου απάντησε ;)

Σήμερα γινόταν πανικός στους δρόμους λόγω των στάσεων εργασίας των ΜΜΜ :( Μισή ώρα έκανα κύκλους γύρω από τη δουλειά για να βρω να παρκάρω και τελικά πάρκαρα σου διαόλου τη μάνα! Δεν θα έχω και τη συνάδελφο και έχουμε και κολυμβητήριο το απόγευμα και πρέπει να τυπώσω φωτογραφίες για την πεθερά μου για να την "ευχαριστήσω" που θα μας κάνει την εξυπηρέτηση της Παρασκευής!

Νιώθω μια αδυναμία απίστευτη και με έχει τσακίσει και ο κωλόβηχας! Κλείνω μιάμιση εβδομάδα τώρα που βήχω δεν αντέχω άλλο!

γιώτα μου

εγώ ηρέμησα για να μην τα πολυλογώ όταν πήραμε γυναίκα και είχα χρόνο να αφιερώσω κάποιες ώρες σε μένα. αυτή είναι η λύση. δεν ξέρω δουλεύεις?

Δουλευω αλλα ειμαι σε αδεια τωρα.Και ο Βασιλης αυτο μου λεει να παρω γυναικα να μου κανει καποια πραγματα,αλλα δε θελει να την αφηνω κ μονη της στο σπιτι.Κι εγω δεν μπορω να καθομαι σπιτι κ να εχω την γυναικα να κανει δουλειες.Ειχα μια κυρια ερχοτανε καθε 15 μερες οταν ημουν εγκυος στα διδυμα,αλλα τη σταματησα για τον λογο που προανεφερα.Στη δουλεια θα επιστρεψω οταν γινουν τα διδυμα 16 μηνων.

Εμένα με λυτρώνει σε αυτές τις περιπτώσεις να κάτσω να του γράψω. Του γράφω ένα email ή χειρόγραφο και του το αφήνω να το διαβάσει με την ησυχία του. Αν έχει διάθεση να το συζητήσουμε έχει καλώς αλλιώς καταλαβαίνω από τις κινήσεις του τι κατάλαβε και τι όχι από το γράμμα. Προτιμώ αυτή τη λύση γιατί δεν υπάρχει "άμεσος" αντίλογος και μπορώ και βάζω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου σε τάξη και του τα λέω μαζεμένα. Αν νομίζεις πως θα σε βοηθήσει δοκίμασέ το. Εξάλλου κι αυτός με μνμ σου απάντησε ;)

Κι εγω το κανω αυτο.Με τον γραπτο λογο το χω καλυτερα.Αλλα μονο μια φορα του εγραψα γραμμα,πλεον νομιζω πως δυο ενηλικες θα πρεπει να συζητανε,αν δε θελει δεν μπορω να βοηθησω αλλιως.....

Σας ευχαριστω και για τις ευχες για την αδερφη μου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα και απο εμενα!

Εχθες κοιμηθηκα σχετικα νωρις (για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον!), επεσα στις 23:30 και στις 23:40 ροχαλιζα!! :lol: Ευτυχως ο Βασιλης δεν την εβγαλε στο μπανιο τη νυχτα και η Μαρια κοιμηθηκε σερι απο εχθες το βραδυ μεχρι τις 8 σημερα το πρωι! Βεβαια εγω σηκωθηκα στις 9 και τεταρτο αλλα η καημενη δεν παραπονεθηκε, καθοταν μεσα στην κουνια και επαιζε με τα σκεπασματα και το Φωτεινουλη της!! :lol: Εμεις σημερα θα φαμε κοτοπουλο με συκωτακια στο φουρνο.. Με επιασε ο γαστρονομικος μου οιστρος και γεμισα το κοτοπουλο με τα συκωτακια, γαρνιρισα με κρεμμυδακι και πρασο και ως συνοδευτικο θα φτιαξω λιγο ριζοτο. Α! Και μπροκολο για σαλατα! Αν δεν τα κανουμε εμετο ολα αυτα, σημαινει πως ειχε μια βαση η μαγειρικη μου σκεψη!! :mrgreen:

Γιωτα εχεις δικιο, δεν εισαι ρομποτακι, δωσε χρονο στον εαυτο σου και ολα θα πανε καλα!

Σοφια περασε της Ελισσαβετ και σημερα ξυπνησα εγω με πρησμενο ματι.. :lol: Οσο περναει η ωρα βεβαια ξεπρηζεται!

Μαρια εγω θα προτεινα να το προτεινετε στην ξαδερφη σου και οπως ειπε και η Χριστινα, τα βρισκετε στον οικονομικο τομεα!

Χριστινα καταπληκτικες οι ιδεες σου! Απο το Σωφρονα εγω ειχα παρει σακουλακια για το ρυζι (καναμε γαμο - βαπτιση την ιδια μερα) και κατι καλαθακια για να μοιρασει το ρυζι το παρανυφακι. Γενικα εχει πολυ ωραια πραγματα και οπως επεσημανες κι εσυ, φθηνα!!

Ειρηνη τα μαρτυρικα τα παιρνει συνηθως ο γονιος μαζι με τις μπομπονιερες. Εγω ας πουμε τα αγορασα εγω, αλλα η κουμπαρα μου οταν ειχε παει να αγορασει τα βαφτιστικα της Μαριας, με πηρε τηλ. και με ρωτησε γιατι της ειπαν -λεει- απο το μαγαζι πως τα παιρνει ο κουμπαρος. Ευτυχως που της εκοψε και με πηρε γιατι θα μοιραζαμε δυο μαρτυρικα στο τελος!

Γλυκουλα εγω θα στολισω σημερα επιτελους!!!!!!! :D Κι οπως καταλαβαινεις εκανα δουλειες για να ειναι καθαρο το σπιτι, το απογευμα θα αφησω τη Μαρια στη μανα μου και οταν στολισω θα ξανακανω δουλειες γιατι θα εχουμε γεμισει χρυσοσκονες!! :mrgreen:

Αλεξια ποσο δικιο εχεις σε αυτο που λες με τον προσωπικο χρονο! Εγω που δεν δουλευω και ειμαι ολη μερα, καθε μερα μεσα με τη μικρη κοντευω -με το χερι στην καρδια- να σαλταρω... Περιμενω πως και πως να ξεκινησουν οι αιτησεις να τη γραψω βρεφικο να μπορεσω να κανω κι εγω κατι για εμενα. Δεν ξερω αν θα λεγεται δουλεια ή χομπυ αλλα κατι για εμενα ρε παιδι μου!

Μαριανδ ποιο εμβολιο κανατε και του εκανε πυρετο του Νικολα?

Σονια μπραβο στην Κυριακη που ειναι καλα σημερα! Οσο για την ορεξη, πιστευω κι εγω πως θα επανελθει με τον καιρο, μην ανησυχεις!

Ναταλακι εσυ που βρισκεσαι? Πως τα πας με τα ζουζουνακια σου?

Κατερινα καλως μας ηρθες παλι! Να χαιρεσαι το ονομα σου και με το καλο το μπεμπακι σου!

Mariadi και χουρχουρινι που εξαφανιστηκατε?

Αν ξεχασα καμμια συγχωρεστε με!

Οπως ειπα και πιο πανω, σημερα η Μαρια θα παει στη γιαγια της και αν ολα πανε καλα θα κατασκηνωσει εκει μεχρι την Κυριακη το μεσημερι που παμε να την παρουμε.. Σημερα λεω να στολισω, αυριο ηταν να παμε σε ενα γαμο αλλα τελικα δεν του το δινουν το ρεπο του Βασιλη και ετσι θα τη βγαλουμε μεσα. Παρολαυτα η μανα μου επεμενε να της αφησω τη Μαρια γιατι ηθελε να πανε για ψωνια αυριο (θελει να της ψωνισει ενα καλο ζευγαρι παπουτσια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο), οποτε θα την κρατησει απο σημερα το απογευμα και θα την παρω την Κυριακη γιατι το Σαββατο δωσανε ρεπο στο Βασιλη, οποτε λεμε να βγουμε.

Αυτα απο εμας προς το παρον!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...