Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Λοιπόν ο Ευριπίδης έχει ρέντα σήμερα :lol:

Γυρίζει από το σταθμό και πάει στο μπάνιο να πλύνει τα χέρια του. Ανοίγει τη βρύση τέρμα και του κάνει παρατήρηση ο Διονύσης "Μη χύνεις νερό άσκοπα. Το νερό είναι πολύτιμο και αν το σπαταλάμε κάποια στιγμή δεν θα έχουμε ούτε για να πίνουμε και θα διψάσουμε". Οπότε του απαντάει ο Ευριπίδης "Θα πίνουμε χυμό" :cool:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!δεν ξερω αν με θυμαστε ειχα γραψει εδω πριν καποιους μηνες αλλα μετα ειχαμε τρεχαματα ,ετοιμασιες για το παιδικο δωματιο και τα λοιπα και χαθηκα...εγω μενω αγ.μαρινα κοντα στη πλατεια ανεξαρτησιας.επιτελους τελιωσαμε με τις ετοιμασιες και τωρα λειπει ο μπεμπης μας,ο οποιος δεν αργει αυριο στη γιορτη μου μπαινω και στο μηνα μου!ελπιζω να ειστε ολες καλα, φιλακια!!!!

Μόλις ξύπνησα από απογευματινή σιέστα geschafft.gif Ομολογουμενως είχαμε μέρες να κοιμηθούμε μεσημέρι και χαλάρωσα. Αύριο και μεθαύριο θα είμαι χωρίς συνάδελφο στο γραφείο οπότε θα έχω και τις δικές της δουλειές να τελειώσω... άρα χρειαζόμουν αυτή την ανάσα ξεκούρασης.

Κατερίνα με το καλό ο μπέμπης σου :) Εγώ γέννησα 4 μέρες αφού μπήκα στο μήνα μου :lol: (προγραμματισμένα ;))

καλησπερα κοριτσια.

φαιη ελπιζω να ειναι καλυτερα ο βασιλης.κουραγιο για αυριο .μες στην τρεχαλα εισαι.ξεκουρασου λεμε!!

σοφια σιγουρα ειναι κουνουπι?ο ανηψιος του δημητρη πριν δυο βδομαδες περιπου ξυπνησε με πρησμενο ματι και κολλησε και την μαμα του.βεβαια δεν καταλαβα τι σκατα ηταν αυτο.

γιωτα μια απο τα ιδια και εμεις.ο κολλητος του δημητρη ενω παντα ελεγε οτι θα βαφτιση το παιδι του φιλου του (δηλαδη του δημητρη μου) απο οταν γεννησα ηρθε μια φορα στο νοσοκομειο και δεν ξαναπατησε ποτε σπιτι μας ο οποιος ηταν καθε προτου γεννησω.για να καταλαβετε οσο καιρο ηταν ξαπλα ο δημητρης δεν ηρθε ουτε μια μερα να τον δει.μετα απο πολλες λογομαχιες με τον δικο μου και ενω του εβριζα τον καραγκιοζη φιλο του,τον πιεσα να τον ρωτησει γιατι δεν εχει ερθει καθολου να δει τον μικρο και τα συναφη.η απαντηση ηταν οτι εγω ειμαι η αιτια ετσι απλα .δεν υπαρχει καποιος λογος.ειπε μονο οτι παντα επιμενω στην αποψη μου και κατι τετοιες αλλες μπαρουφες.αντι να βρει το θαρρος και να πει οτι ειμαι πολυ ξεφτιλας που δεν ηρθα να σε δω οσο καιρο ησουν κρεβατομενος .......

με τα πολλα νονο δεν εχουμε ουτε και εμεις.χαχα.με βλεπω να το βαφτιζω μονη μου.

εσεις για ποτε υπολογιζατε να βαφτισετε?

οσο για τους τσακωμους εχουμε ερθει εμεις σε σημεια λιγο πριν τα μπουκετα.ευτυχως που ο καλος μου μπορει και συγκρατιεται γιατι με ολα αυτα που του εχω πει κατα καιρους ειμαι τυχερη που δεν εχω μεινει ανεγγιχτη .

σονια εγω δεν εχω τον ευθυμη εχω τον στριμενο

μαρια ο ευριπιδης ειναι κορυφη.ταλεντο σε ολα του.

κατερινα καλως μας ξαναβρηκες!!ευχομαι με το καλο να ερθει και το μπεμπακι σου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή 3 τα μωράκια χωρίς νονό? Κάτι θα γίνει κορίτσια, θα βρεθεί λύση. Αλλά γαιδουριά να λες στον γονιό πως θα βαφτίσεις το μωράκι και μετά να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ενταξει η αληθεια ειναι οτι η κατασταση αυτον τον καιρο δεν ειναι και η καλυτερη οσον αφορα τα οικονομικα και κακα τα ψεματα ειναι πολλα τα εξοδα για να γινεις νονος.ελπιζω και εγω να βρουμε γιατι δεν ξερω τι θα γινει

4ywWp2.png

Κόρες επειδή την έκανα πρόσφατα την βάφτιση: Δεν χρειάζεται να είναι πολλά τα λεφτά. Όμορφα να είναι τα πραγματάκια και υπάρχουν και φθηνά :D Μόνο τον σταυρό βαράνε στο κεφάλι αλλά κι αυτό είναι υποκειμενικό. Σημασία έχει να βαφτιστούν τα παιδάκια και όχι να γίνει άλλη μια κοινωνική εκδήλωση ;) Δείτε το έτσι απλά, βρείτε έναν άνθρωπο που να αγαπάει πραγματικά τα παιδιά σας και βουρ... Και για τις προσκλήσεις αν είναι απλές εδώ είμαστε να βρούμε φθηνές λύσεις :D

χριστινακι τι κανετε?εγω προσωπικα δεν θελω να κανω φαμφαρες αλλα μονο ο φωτογραφος κοστιζει απο 500 ευρω και πανω.σημερα συγκεκριμενα πηγα και ειδα ενα σταυρο διπλα στο βασιλοπουλο σκετο λευκοχρυσο 350 ευρω και η αλυσιδα 120.που ειναι ειπαμε οι νονοι?εγω σκεφτομαι στο τελος να τα αγορασω μονη μου και να νοικιασω και κανα κομπαρσο να ερθει να μου το βαφτισει,εκει θα φτασω στο τελος

4ywWp2.png

Η αληθεια ειναι οτι δε κοστιζουν πολυ οι βαπτισεις.Τα ρουχα του Τασου,λαδοπανα κτλ κτλ κανανε 600 ευρω,ο σταυρος μονο δεν ξερω ποσο εκανε.Υπολογιζαμε να τα βαπτισουμε 16 Ιανουαριου και τωρα παμε μαξιμουμ Φεβρουαριο.Μετα ειναι πολυ αργα.Τον Τασο τον βαφτισαμε 5 μηνων κ θελουμε κ τα διδυμα να βαφτιστουν μικρα.Τεσπα θα δειξει....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

και εμεις για 16 ιανουαριου σκεφτομασταν στα γενεθλια του αλλα λογαριαζουμε χωρις νονο.αν βρουμε και προλαβουμε εχει καλως αλλιως......

τα ρουχα εσεις τα αγορασατε?

4ywWp2.png

Κοριτσια μη σκατε με τις βαφτισεις! Να και η δικη μου ιστορια (την κανω αντιγραφη - επικολληση απο ενα αλλο μου ποστ στο parents):

Πριν μεινω εγκυος στην κορη μου, ειχαμε κανει με τον αντρα μου πολιτικο γαμο (για να μπορεσει να παρει δανειο). Στον πολιτικο λοιπον, καναμε μαρτυρες 2 φιλους μας και συναδελφους του αντρα μου τους οποιους τους αποκαλουσαμε "κουμπαρους". Μετα απο 1.5 ετος -περιπου- απο τον πολιτικο, μενω εγκυος στη μικρη και αποφασιζουμε να κανουμε θρησκευτικο και βαφτιση μαζι την ιδια μερα. Ο ενας εκ των δυο κουμπαρων σε αυτο το διαστημα παιρνει μεταθεση για Θεσσαλονικη και μας εξηγει πως δεν γινεται να παρει μερος στις τελετες γιατι τα οικονομικα του ειναι σε αθλια κατασταση (μεταφορες, μετακομισεις, ενοικια, βενζινες κλπ). Κατανοητο και απολυτα σεβαστο. Οποτε μας μενει ο αλλος "κουμπαρος" ο οποιος ενθουσιαζεται στην ιδεα πως θα παντρεψει και θα βαφτισει κατα αποκλειστικοτητα. Εμεις να δεις χαρα!

Μπαινω στον 7ο μηνα, ξεκιναω ινσουλινη και αρχιζω ενα μαρτυριο γιατι ξεκινανε και οι υπογλυκαιμικες κρισεις. Ενα βραδυ κι ενω ειμαι μονη μου στο σπιτι γιατι δουλευει ο αντρας μου, με παιρνει τηλ. ο κουμπαρος (ας τον πουμε Αντρεα) και μου λεει πως μολις χωρισε με την κοπελα του που ηταν μαζι 5 χρονια -τη γνωριζαμε, εμεναν μαζι και μειναμε καγκελο-. Κι ΕΔΩ ξεκιναει ο Γολγοθας....

Ο "Αντρεας" κανει στροφη 180 μοιρων... Απο εναν ανθρωπο γλυκομιλητο, με χιουμορ και ακρως συνενοησιμο μετατρεπεται σε -το πιο ελαφρυ- καφρο. Μονιμως κατι τον ενοχλουσε, μονιμως κατι ασχημο ειχε να πει κι οσο για το γαμο - βαφτιση ξεκιναει να λεει κατι τρελλα του στυλ "αμα δεν εχει ραπ το κεντρο εγω δεν ερχομαι" icon_eek.gif, "να παρω μαυρα ρουχα του μωρου για να ταιριαζει με ολα" icon_eek.gif και διαφορα τετοια. Γενναω την κορη μου... Με παιρνει ενα τηλ. στο οποιο μιλησαμε 36 δευτερολεπτα και μετα εξαφανιζεται. Τι τον παιρναμε να ερθει σπιτι να δει τη μικρη, τι του λεγαμε να παμε εμεις απο το δικο του, τι να συναντηθουμε καπου εξω, ΤΙΠΟΤΑ! Αφαντος ο "Αντρεας".... 2 μηνων μπαινει η μικρη στο Παιδων.. Με τα μπες - βγες στο Αγια Σοφια και στο Αγλαϊα Κυριακου (τα εχω γραψει αναλυτικα σε αλλο θεμα τα της νοσηλειας μας), η μικρη φτανει 3.5 μηνων. Το βραδυ λοιπον της eurovision (το 2009 που στειλαμε το Σακη icon_lol.gif) τον παιρνω τηλ. και απαιτω να ερθει να συζητησουμε καποια πραγματα. Μετα κοπων και βασανων ερχεται... Του εξηγω λοιπον πως καταλαβαινω οτι μπορει να αισθανεται πιεσμενος, πως ειναι ανθρωπινο κι ισως να μην αισθανεται ομορφα να μπει σε μια διαδικασια να παντρεψει 2 ανθρωπους και να βαφτισει ενα μωρο απο τη στιγμη που η ψυχολογια του ειναι χαλια. Του προτεινω λοιπον να μας παντρεψει και να βαφτισει τη μικρη παρεα με εναν αλλο φιλο μας. Η απαντηση ειναι πως οχι, θελει την αποκλειστικοτητα, οτι σιγα - σιγα συνερχεται και θελει τα παντα να γινουν οπως ειχαμε συμφωνησει. Φευγει απο το σπιτι και ξεκιναει νεος κυκλος.

Τον πιεζα να παει να δει για στεφανα, ποτηρι, τα βαφτιστικα της μικρης αλλα εκεινος ή που δεν το σηκωνε ή που εβαζε προφαση τα οικονομικα κι ελεγε οτι το ψαχνει. Φτανουμε λοιπον 3 μηνες πριν τη γαμο-βαπτιση και ενω εχω μοιρασει παντου τα προσκλητηρια με το ονομα του, τον ρωταω να δω τι εχει αγορασει (οχι να δω, απλα να ξερω τι εχει παρει κι αν θελει καποια βοηθεια) και μου εξαπολυει μια επιθεση οτι τον θεωρω γυφτο, τζαμπατζη και πως να μην ανησυχω ολα κοστιζουν απο 500 ευρω κι ανω icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif Τα παιρνω κι εγω κρανιο, του ριχνω ενα κανονικο ξεχ...σμα και του λεω σαν "κιουρια" icon_lol.gif πως στην εκκλησια θα πατησει το ποδι του αν θελει μονο ως καλεσμενος.

3 μηνες πριν λοιπον μενω χωρις κουμπαρο.... Ευτυχως για 'μενα θεσανε πολλοι υποψηφιοτητα και ειχα να διαλεξω. Κι ευτυχως με την κουμπαρα μου δεν εχουμε τετοια προβληματα περα απο κατι ξεσπασματα που κανει στο ακυρο (και που τη δικαιολογω γιατι ειναι εργαζομενη μητερα 3 παιδιων χωρις βοηθεια απο κανεναν) ειμαστε πολυ δεμενες και αγαπημενες!

Για ολα υπαρχει λυση, καταλαβαινω πως το οικονομικο ειναι μεγαλο θεμα αλλα μη στεναχωριεστε! Εδω ειμαστε, θα τη βρουμε τη λυση! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

O φωτογραφος είναι πικρή ιστορία αλλά αν υπάρχουν δυο τρεις φίλοι με καλή κάμερα εγώ θα τους προτιμούσα ειλικρινά! Αν σου δείξω τις φωτογραφίες της βάφτισης και της φωτογραφίες του γάμου από τον ίδιο φωτογράφο είναι η μέρα με τη νύχτα. Μου έστειλαν φίλοι φωτογραφίες από απλές ψηφιακές μηχανές και είναι απείρως καλύτερες από του φωτογράφου εξ ου και δεν έχω ακόμα παραγγείλει και δεν έχω φτιάξει άλμπουμ (βαφτίσαμε τον Μάιο!!!!). Αν το αποφασίσετε βάζω και την κάμερα και την βιντεοκάμερα και ό,τι βγάλουμε :)

Επίσης μπορώ να βοηθήσω με τις προσκλήσεις αν θέλετε αν δεν έχουν απαιτήσεις με κοπτικά και κόλπα περίεργα ;) Η δουλειά μου άλλωστε αυτή είναι (είμαι γραφίστρια για όσες δεν το γνωρίζουν).

Για ρουχαλάκια μετά το τρέξιμο που κάναμε εμείς για την βάφτιση και τα λεφτά που έσκασαν οι κουμπάροι θα σας πρότεινα να πάτε στο Ματίνα να μην πείτε ότι ψάχνετε για βάφτιση και να βρείτε ωραία ρουχαλάκια. Τα λαδόπανα και τα λοιπά μπορούν να αγοραστούν χώρια.

Για τα μαρτυρικά όσες μένετε σπίτι μπορείτε να τα φτιάξετε και μόνες σας με υλικά που θα αγοράσετε από το Diva.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και για τις μπομπονιέρες αν δεν θέλετε να μπει δωράκι αν και γενικά μπομπονιέρες και γλυκάκια είναι τα πιο δύσκολα. Πάντως για τα γλυκάκια μπορούμε να βρούμε βαζάκια φθηνά με κουταλάκια και να βάλετε γλυκό του κουταλιού αντί για τα γνωστά παστάκια. Έτσι μένει το βαζάκι και το κουταλάκι στον καλεσμένο. Στις μπομπονιέρες δίνει λύσεις ο Σωφρονάς (Βουλιαγμένης) είτε με κουτάκια είτε με τούλι και κορδελίτσες. Στο Σωφρονά μπορούμε επίσης να βρούμε και κούτες ωραίες για τα βαφτιστικά.

Χρόνο να έχετε να ασχοληθείτε κοινώς και λύσεις υπάρχουν.

Η δική μας μέρα ήταν σούπερ. Η μικρή σήμερα είναι χωρίς καθόλου γκρίνια. Έφαγε τα πάντα και κάτι παραπάνω καθώς έφαγε και 4 μπισκότα και μία φρυγανιά εκτός προγράμματος :lol: Τσάκισε και το βραδινό γάλα και τώρα κοιμάται. Σήμερα δημιουργήσαμε και ένα ντουλάπι δικό της στο σύνθετο του σαλονιού μπας και γλιτώσουν τα κρύσταλλα :lol: Στο σύνθετο τα ντουλάπια μας είναι χαμηλά και μέσα εκεί έχω τα κρυστάλλινα ποτήρια και τα καλά πιάτα αλλά ευτυχώς είχα κι ένα ντουλάπι με τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες τα οποία εξόρισα (δεν ξέρω ακόμα για που) και θα βάζει τα παιχνίδια της εκεί. Ήδη έχει το "δικό της" ντουλάπι στην κουζίνα (τα τάπερ) και τώρα και στο σαλόνι... Ελπίζω να μην απαιτήσει και στο μπάνιο γιατί δεν έχω λύση για εκεί :lol:

Ήρθε και ο παππούς και η γιαγιά και απασχολήθηκαν κάτι παραπάνω από συνολο 20 λεπτά μαζί της (τον υπόλοιπο χρόνο ήταν στο καπνιστήριο) αλλά ευτυχώς μας είπαν ότι μπορούμε να τους την πάμε την Παρασκευή το βράδυ να την κοιμήσουμε εκεί γιατί θέλουμε να βγούμε. Το Σάββατο έχουμε κι εναν γάμο και ήταν δεδομένο ότι θα την κρατήσουν αλλά η Παρασκευή ήταν δύσκολη γιατί έπρεπε να πάνε να ποτίσουν στο εξοχικό. Ευτυχώς αύριο έχουν στάση εργασίας και θα πάνε αύριο :D

Οπότε Παρασκευή βράδυ και Σάββατο θα είμαι χωρίς το ζουζούνι.

Επίσης, κι εδώ ερχόμαστε στα καθ'υμάς, με πήραν τηλέφωνο από το κολυμβητήριο ότι βρήκαν επιτέλους θέση σε τμήμα πιο αργά από το δικό μας. Πηγαίναμε στις 6.20 και δεν προλάβαινε η μικρή να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί και δεν ανταποκρινόταν στις εντολές. Οπότε μας το γυρνάνε σε Τετάρτη / Παρασκευή. Το καθ' υμάς αφορά την Παρασκευή που θα έχουμε μάθημα 7.20 οπότε μάλλον θα χάσω την συνάντησή μας :(

Πωπω ολόκληρη έκθεση έγραψα!

Α και τώρα που το σκέφτηκα μπορούμε να βρούμε δωράκια για τις παιδικές μπομπονιέρες στα Max στην Αργυρούπολη (όχι της Ηλιούπολης είναι μικρό).

καλησπερα σας!!!!τι κανετε?εγω ειμαι κουρασμενη εκανα δουλειες παλι σημερα και ξεθεωθηκα!!!

οσο για τους νονους ολοι εχουμε θεμα αλλα με τοσο υπεροχα μωρακια ειμαι σιγουρη οτι θα βρειτε και πολλους μαλιστα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...