Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θα σου πω τώρα κάτι που μπορεί και να μην με πιστέψεις (και με το δίκιο σου) αλλά: μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Όλα καλά θα πάνε το ευχόμαστε όλες μας από την καρδιά μας... εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν βλέπεις την χοριακή ή ακόμα χειρότερα σάκο, καρδιά κλπ και ξαφνικά το όνειρο σταματάει εκεί δεν είναι εύκολο, δεν το ξεπερνάς ποτέ το ξέρουμε όλες μας πολύ καλά. ΑΛΛΑ πρέπει να βλέπουμε και το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα 🌈
      Στείλε μας λοιπόν άπειρη μπεμπεδόσκονη, στα κορίτσια που πάνε για εμφύτευση ή που τα έχουν παγωτίνια και περιμένουν και σε εμάς που ακόμα μαζεύουμε εμβρυάκια και όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Ε που θα πάει το ρημάδι θα στρώσει! Βλέπουμε εσάς που τα καταφέρατε και παίρνουμε δύναμη κι εμείς. ❤️ 

ΥΓ εντωμεταξύ αύριο είναι Παρασκευή έτσι; 😁

Αυτά είναι καταπληκτικά νέα! Μπράβο σου! Άντε με το καλό και τα επόμενα σου βήματα όποια και αν αποφασίσεις ❤️ 

Μπεμπεδόσκονη... Παγωτίνια... έκλαψα από τα γέλια, να'σαι καλά! Ότι καλύτερο άκουσα σήμερα! Κορίτσια βλέπω να μπαίνουμε φουλ σε εορταστικό κλίμα! Έχω ξεσηκωθεί και εγώ με τα νέα όλων και εύχομαι να προλάβω να κάνω την επόμενη έμβρυομεταφορά πριν τις γιορτές έτσι για το feeling! ☺️ Περιμένω περίπου στις 22 τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα και να δούμε.. εν τω μεταξύ πρέπει να αδιαθετήσω αύριο μεθαύριο κανονικά... ξέρετε πόσες μέρες περίπου είναι η προετοιμασία για έμβρυομεταφορά κατεψυγμένων που δεν έχει μέσα την διέγερση για ωοληψία; κάθομαι και υπολογίζω σαν ψυχακι και εγώ..

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!

Δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου! Ο Βασιλης μας ξενυχτησε αυτη τη φορα καθως μαλλον εχει γαστρεντεριτιδα και ολο το βραδυ το βγαλαμε στο μπανιο! Ευτυχως η Μαρια περα απο κατι κραυγουλες οποτε την ενοχλουσαμε πολυ, δεν ξυπνησε ευτυχως! Τελικα μας πηρε ο υπνος στις 5μιση, ο Βασιλης στις 7 παρα τεταρτο σηκωθηκε να παει στη δουλεια κι εγω μια ωρα αργοτερα, σηκωθηκα αφου ξυπνησε η Μαρια.. Νυσταζωωωωω ομως!

Κι εγω σκεφτομουν για baby swimming γιατι ηθελα να βρω κατι να εκτονωνεται η Μαρια αλλα μια το οικονομικο, μια η αποσταση, το αφησα τελικα.. Τωρα απο τη νεα χρονια, ειμαι υπο σκεψη για πολλα πραγματα (τα οποια θα μαθετε εν καιρω ;)), ομως προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη και να σκεφτω πως ολα θα πανε καλα!

Αυριο θα αφησω τη Μαρια στη μαμα μου (εχει αδεια) απο το μεσημερακι κι επειτα και θα γυρισω εδω.. Θα στολισω τα βασικα, θα ριξω κι ενα σιδερο τα 4 πλυντηρια που μαζευτηκαν παλι και την Παρασκευη λεμε να βγουμε με το Βασιλη (βασικα οποτε κανω εγω σχεδια, γινεται το ακριβως αντιθετο, οποτε αν τελικα καθησει η Μαρια με τη γιαγια της, θα κανουμε κι εμεις οσα περιεγραψα παραπανω). Το Σαββατο το πρωι θα παμε Σ/Μ γιατι αδειασαμε ραφια και ψυγειο και το απογευματακι θα παμε να τη φερουμε πισω. Λεω επισης την Κυριακη να φτιαξω κουραμπιεδες και μελομακαρονα. Βασικα πολλα λεω και ειναι πρωι ακομα, οποτε σας ζαλισα ειχα δεν ειχα! :lol:

Αντε, φιλακια σε ολες και τα λεμε κι αργοτερα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

σονια ελπιζω η κυριακη να ναι καλυτερα σημερα. κ ο νικολας της μαριας επισης.περαστικουλια!

καλα το θεμα που λετε στο αλλο παρεντς ουτε που το πηρα χαμπαρι-θα κατσω σκ να το διαβασω που θα χω χρονο.δε μ αρεσουν τετοια θεματα εννοω οπου εκφραζονται απολυτες αποψεις κ ποτε δε συμμετεχω γιατι ξερω οτι θα γινει μπαχαλο.τα διαβαζω καμια φορα στην αρχη εκνευριζομουν αλλα τωρα τα διαβαζω και γελαω:oops:

η ελισαβετ ξυπνησε σημερα με το ενα ματι της πρησμενο λες κ εφαγε μπουνια ειναι η κακομοιρα:Dμαλλον την τσιμπησε κουνουπι το ακουσα καποια στιγμη το βραδυ που βουιζε που στο καλο βρεθηκε δε ξερω...τι να κανω για να ξεπρηστει?θα της βαλω καμια κομπρεσα με χαμομηλι το μεσημερι αν κατσει βεβαια.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα φαιη μαζι γραφαμε!περαστικα στον μπιλλυ ευτυχως που κοιμηθηκε το μαρακι τουλαχιστον κ δε θα χεις γκρινια.ευχομαι να κανεις ολα οσα εχεις σχεδιασει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα!!!!

Εγω δεν ειμαι και πολυ καλα...απο την μια αγχωνομαι για να βρω κοπελα,αν και μου προτεινε κ μια λυση η Αeriko,οποτε θα δρομολογηθει κ αυτο....απο την αλλη ο νονος του Θανου μας ακυρωσε τελικα να το βαφτισει γιατι εχει σπασει το ποδι του κ δε θα εχει αναρρωσει...οποτε ψαχνω κ για νονο....ακομη χειροτερο.....Με τον Βασιλη παλι ειμαστε μαλωμενοι...τι να πω...τιποτα δεν παει καλα....ευτυχως ειναι καλα τα παιδια.Μονο αυτο εχει σημασια.....Δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω γιατι η ψυχολογια μου ειναι υπο το μηδεν....

Οι καυγαδες μας με τον Βασιλη αρχιζουν και γινονται πολυ συχνοι και νομιζω πως δε θα εχουμε καλη καταληξη....ο ανθρωπος δεν αλλαζει....ουτε εγω αλλα ουτε κ αυτος....τεσπα αυτο ειναι αλλο θεμα....

Καλη σας μερα....παω να παρω τα αγχολυτικα μου και τα αντικαταθλιπτικα μου μπας και συνελθω.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ειλικρινα στεναχωριεμαι οταν ειναι η Γιωτα ετσι.. Οχι πως χαιρομαι οταν καποια αλλη ειναι στεναχωρημενη, αλλα επειδη ειδα -εστω στα πεταχτα- τι μαραθωνιο ριχνει, στεναχωριεμαι οταν δεν βρισκει την ανταποκριση που θελει!

Μακαρι να ειχα λεφτα (αυτα τα γ@μημενα τα οικονομικα, μια ζωη με πανε πισω) και θα τον αναλαμβανα εγω το Θανουλη (αν φυσικα θελατε κι εσεις).. Θα μπορουσα να γεμισω μια σελιδα ολοκληρη με τα "μακαρι" μου, αλλα δεν βοηθα αυτο. Και δεν ξερω τι μπορω να κανω να βοηθησω! Αλλα αν εσυ ξερεις, ή εστω νομιζεις πως μπορω να φανω χρησιμη καπου, θελω να μου το πεις!

Αντε, σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και ελπιζω αυριο σαν αισιοδοξο Τοξοτακι (οπως και η Μαρια (DEMS) μας), να τα βλεπεις πιο "εγχρωμα" τα πραγματα! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είναι τα αρρωστούλικα σήμερα; ελπίζω καλύτερα!

Γιώτα, αν σε παρηγορεί, εμείς δεν έχουμε ούτε νονό, ούτε λεφτά για βαφτήσια. Τη βλέπω την Ιφιγένεια να πηγαίνει μόνη της να βαστιστεί. :lol::lol: Εν τω μεταξύ έτσι όπως μακραίνουν γρήγορα τα μαλλιά της θα έχει οπωσδήποτε αλογουρά στα βαφτίσια :lol::lol:

Για τη σχέση σου με το Βασίλη, θυμάμαι ένα θέμα που είχες ανοίξει πέρσι στο άλλο parents. Δεν συμφωνώ ότι "δεν αλλάζουν οι άνθρωποί". Όποιος δεν αλλάζει δεν εξελίσσεται. Αν μου επιτρέπεις, νομίζω πως με τρία παιδιά (και μάλιστα μωρά) δεν περισσεύει χρόνος για να ασχοληθείτε με "εσάς" και εκεί κολλάει το πράγμα. Για μένα τα παιδιά κλονίζουν μια σχέση, γιατί αλλάζουν οι ισσοροπίες. Η μαμά μου λέει ότι τον πρώτο μεγάλο καυγά με τον πατέρα μου τον έκαναν την ημέρα που έφεραν εμένα από το μαιευτήριο, ύστερα από τρία χρόνια γάμου. Χρειάζεται προσπάθεια για να βρείτε νέες ισσοροπίες.

Για να σας αλλάξω κλίμα...

Ο Ευριπίδης ταλαιπωρείται κατά καιρούς από μια αλλεργική ρινίτιδα (κληρονομιά από το μπαμπά του γκρρρ). Αυτές τις ημέρες είναι πάλι μπουκωμένος και επιπλέον βήχει.

Σήμερα το πρωί τον πηγαίνω στο σταθμό και βήχει μέσα στο αυτοκίνητο.

Εγώ: Ευριπίδη, όταν γυρίσουμε το μεσημέρι θα καθαρίσεις τη μύτη σου με αμπούλα, θα σου ρουφήξω τη μύξα με τη συσκευή και θα κάνεις και μάσκα. Το απόγευμα έχουμε να πάμε σε πάρτυ και δεν μπορείς να βήχεις έτσι.

Ευριπίδης: Πρέπει να βήχω κάπως αλλιώς; :roll::?

Εγώ: Όχι! εννοώ ότι δεν πρέπει να βήχεις καθόλου.

Ευριπίδης: Ε τότε μαμά δεν το είπες σωστά :twisted:

Μαμά! έτσι όπως μιλάς μερικές φορές δεν σε καταλαβαίνω :mad: Έπρεπε να πεις "Ευριπίδη το απόγευμα έχουμε να πάμε σε πάρτυ και πρέπει η μύτη σου να είναι καθαρή και να μη βήχεις".

Εγώ: :oops::oops:

Ελπίζω ότι θα τα πούμε και αργότερα. Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας κορίτσια

Dems ο Ευρυπίδης εξελίσσεται σε μια μικρή "μεγαλοφυία"!!! Τρελαίνομαι για τους διαλόγους σας. Περαστικά του κιόλας, μακάρι να του περάσει ο βήχας για να είναι καλά για το πάρτυ :)

Μαρίανδ πως είναι ο Νικόλας; Τι άλλα συμπώματα έχει εκτός από πυρετό;

Φαίη και εγώ όλο σχέδια είμαι και στο τέλος ούτε τα μισά δεν καταφέρνω να κάνω...

Aeriko σε ευχαριστώ για την απάντηση ως προς τις κάρτες. Δεν είχα δώσει σημασία σε αυτά όταν πρωτογράφτηκα. Πρέπει να τα "μελετήσω" λίγο

Ειρήνη κουράγιο με τον Ευθύμιο, είναι αρχή ακόμα και εξερευνά τα πάντα

Σοφία αυτό με το πρήξιμο από κουνούπι στο μάτι το είχε πάθει και η Κυριακή πέρυσι το καλοκαίρι. Δεν της βάλαμε τίποτα και πέρασε μετά από 2 μέρες. Δυστυχώς με αυτόν τον καιρό και τα κουνούπια έχουν μπερδευτεί και συνεχίζουν να "πίνουν το αίμα" των παιδιών μας. Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα...

Και τώρα έρχομαι σε σένα Γιώτα. Θα ήθελα απλά να σου δείξω τη συμπαράστασή μου. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι, όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές και οι άντρες μας είναι οι πρώτοι στους οποίους ξεσπάμε και σχεδόν πάντα έχουμε καλούς λόγους (μάλλον εγωιστικό ακούγεται αυτό, αλλά τι να κάνουμε με τόσα που έχουμε στην πλάτη μας...). Πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες ωριμάζουμε πιο γρήγορα ενώ οι άντρες είτε με δικά τους παιδιά είτε χωρίς, μένουν παιδιά για μεγάλο διάστημα. Άρα είναι σαν να έχεις ένα επιπλέον παιδί στο σπίτι να φροντίζεις. Κάνε λίγο υπομονή ακόμα μέχρι να μεγαλώσουν (όλα!!) τα παιδιά και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Ίσως μικρά διαλλείματα από την καθημερινότητα όπως εκείνο το πρόσφατο ταξιδάκι θα σας κάνουν καλό.

Όσο για εμάς. Η Κυριακή είχε και χθες και σήμερα το πρωί πυρετό, αλλά τουλάχιστον όχι πολύ υψηλό, μέχρι 38,2 και της πέφτει με ντεπόν. Ελπίζω να είναι σημάδι ανάρρωσης.. μόνο που (κλασσικα μετά από κάθε ίωση) δεν θέλει να φάει. Μόνο γάλα πίνει και νερό.. ελάχιστο φαγητό. Απλά το βλέπω πιο ψύχραιμα τώρα και περιμένω να της έρθει η διάθεση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ ρε Μαρακι.. Να πω τα ιδια και σε εσενα? Τι πραγμα κι αυτο με τις βαπτισεις?

Οντως τα παιδια κλονιζουν μια σχεση! Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αληθεια απο αυτο.. Συνηθως οι περισσοτεροι πιστευουν πως με τα παιδια ενωνεσαι περισσοτερο, ενω στην ουσια διαλυεσαι (αν δεν εχεις σωστες βασεις)..

Οσο για τον Ευριπιδη, Α-ΣΤΕ-ΡΙ και λιγα λεω!!!

Η Μαρια τις τελευταιες μερες εχει επιδωθει στη ζωγραφικη.. Βασικα εχει μεγαλο ταλεντο στο να τραβαει γραμμες και να κανει μουντζουρες! Εκει που την πιανει οιστρος ομως, ειναι πανω στα μουτρα μου!! Εχθες με εκανε σαν Ινδιανο στην κυριολεξια.. Μια ωρα τριβομουν να βγαλω τους μαρκαδορους απο τη μουρη μου! Εχω γεννησει την πιο τελεια face painter εγω!!! :lol:

Λεω να ανεβασω φωτο στο face να μας καμαρωσετε!!

gM4vp2.png

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες :D Να πω περαστικά και στον Βασίλη (ίωση είναι Φαίη και κραταει κανά 24ωρο ;)) αλλά και στα μωράκια σας :D

Για τα βαφτίσια να σας πω να μην αγχώνεστε; Θα πιάσει; Πάντα βρίσκεται και νονός και τρόπος να γίνει η βάφτιση. Αν μπορούμε με κάποιον τρόπο να βοηθήσουμε just tell us :D

Ρε συ Γιώτα δεν έχω διαβάσει τι προβλήματα έχετε με το έτερον ήμιση (ή δεν θυμάμαι γιατί έχω και τον κολλητό του Αλζχάιμερ που με έχει πλευρίσει από τότε με τις ορμόνες της εξωσωματικής!) αλλά βρε κορίτσι μου με δύο μωρά μέσα στο σπίτι και τις ορμόνες τις δικές σου σε πάρτι... μήπως να έδινες τόπο στην οργή μέχρι να ξεπεταχτούν τα νινιά σας; Πάντως να θυμάσαι ότι όσο περισσότερο μιλάς γι' αυτο το θέμα τόσο ξεσπάς και τα βλέπεις αλλιώς ;) Μην απομακρύνεσαι!

Για τον Ευρυπίδη να πω ότι γίνομαι σιγά σιγά fan του; Να το πω!

Και μιας και είπατε για ζωγραφική το μωρό μου χθες αποφάσισε ότι δεν βολεύεται να μουτζουρώνει πια το χαρτί με το στιλό της. Θέλει μεγαλύτερες επιφάνειες... οπότε... μιας και το σαλόνι είναι το playroom μας... πάρτε μερικές μουτζούρες και στους τοίχους να τους έχουμε να μας ομορφαίνουν τον τοίχο!!!!

Εμάς σήμερα μας πλάκωσε το στρώμα και σηκωθήκαμε πανικόβλητοι στις 8.10 την ώρα δηλαδή που κανονικά θα έπρεπε να φεύγουμε από το σπίτι :lol:

Καλημέρα!!!

Ο Νικόλας σήμερα δεν έχει πυρετό. Είχαμε κάνει εμβόλιο πριν απο καμιά 10αριά μέρες και μου είπε ο παιδίατρος πως μπορεί να είναι από το εμβόλιο μιας και δεν έχει άλλα συμπτώματα. Θα δω πως θα εξελιχθεί η μέρα σήμερα και αύριο θα τον στείλω στο σταθμό.

Σόνια θα ανακτήσει την όρεξη της σιγά σιγά.

Φαίη τι ωραίες φωτογραφίες. Κούκλες μαμά και κόρη!!!!

Γιώτα τι γκαντεμιά και αυτή με τον νονό. Αν μπορώ και εγώ να βοηθήσω με την σειρά μου να μου το πεις. Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

γιωτουλα ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα με το βασιλη καλα λενε τα κοριτσια τα παιδια αλλαζουν τις ισσοροπιες σ ενα ζευγαρι...ευχομαι απλα να περνατε μια φαση κ τιποτε περισσοτερο.να μπαινεις να μας γραφεις να τα βγαζεις απο μεσα σου...

μαρια καλα οτι κ να πω για τον ευριπιδη ειναι λιγο φοβερος ειναι!

μαρια νδ και σονια χαιρομαι που πανε καλυτερα τα παιδακια σας.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ίσως μικρά διαλλείματα από την καθημερινότητα όπως εκείνο το πρόσφατο ταξιδάκι θα σας κάνουν καλό.

.

Πηγαμε στο Αιγιο το ΣΚ και παλι δεν αλλαξε τιποτα.....

αλλά βρε κορίτσι μου με δύο μωρά μέσα στο σπίτι και τις ορμόνες τις δικές σου σε πάρτι...

Τρια τα μωρα....και ενας συζηγος = 4 αντρες με περιβαλλουν.

Σας ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση σας,απλα μιλαω για μια κατασταση επαναλαμβανομενη....δεν ειμαστε καλα εδω και αρκετο καιρο,την μια ειμαστε το χαρωπο ζευγαρακι κ απο τη μια στιγμη στην αλλη ειμαστε χαλια.....με κουραζουν αυτα τα σκαμπανεβασματα στη σχεση μας.....δεν μπορω να μιλαω γι αυτο πολυ,σιγουρα ομως εκανα κι εγω λαθη......

GRJdp2.png

xefUp3.png

...

εσείς είστε ευχαριστημένοι, έτσι? στα δελφινάκια τον πας ή στα γκρουπς? και ποια η διαφορά, αν ξέρεις?

Αλεξία ο Νικόλας και ο Ευριπίδης μέχρι τον Ιούλιο ήταν Δελφινάκια και από το Σεπτέμβριο είναι group 1. Η διαφορά είναι ότι στο group αντιστοιχούν περισσότερα παιδιά ανά δάσκαλο και ίσως γι' αυτό είναι λιγότερα και τα χρήματα.

Ο Ευριπίδης δεν είχε καλή σχέση με το νερό (δεν έμπαινε εύκολα στη θάλασσα) γι' αυτό τον πήγα πέρσι. Είδα μεγάλη βελτίωση (φέτος κάνει μακροβούτια :D ).

Αυτό που μου αρέσει εμένα στου Δήμου είναι ότι οι δάσκαλοι δεν είναι αυταρχικοί, ενώ στις ομάδες είναι πιο πολύ προπονητές (με τη σφυρίχτρα στο στόμα να δίνουν παραγγέλματα και συχνά - πυκνά να μιλάνε άσχημα στα παιδιά). Δεν με ενδιαφέρει να κάνει πρωταθλητισμό ο Ευριπίδης. Τον πηγαίνω για να παίξει, να περάσει καλά, εντάξει να γυμναστεί και λίγο και να μάθει να επιπλέει :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

...

Σας ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση σας,απλα μιλαω για μια κατασταση επαναλαμβανομενη....δεν ειμαστε καλα εδω και αρκετο καιρο,την μια ειμαστε το χαρωπο ζευγαρακι κ απο τη μια στιγμη στην αλλη ειμαστε χαλια.....με κουραζουν αυτα τα σκαμπανεβασματα στη σχεση μας.....δεν μπορω να μιλαω γι αυτο πολυ,σιγουρα ομως εκανα κι εγω λαθη......

Γιώτα είμαστε εδώ για ό,τι μπορούμε να προσφέρουμε η μία στην άλλη :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Γιώτα μου όταν έγραφα μωρά εννοούσα τα δίδυμα ;) Τα άλλα δύο παιδάκια σου :lol: έχουν φτάσει σε επίπεδο ψιλοαυτοεξυπηρέτησης :lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...