Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; στην ίδια κατάσταση είμαστε! Έκανα και εγώ υπέρηχο την Τρίτη, είδαμε ένα σάκο και την άλλη Παρασκευή καρδούλα .Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο συμπτώματα , να ανησυχήσω;😞

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Εχω κουπονια λιμπερο και την Παρασκευη εχουμε εμβολιο οποτε μπορω να παω ταχυδρομειο να σας τα στειλω.Αν τα θελει καποια κοπελα ας μου στειλει με πμ τη διευθυνση της.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμενα!

Κι εμεις ειχαμε σχετικα δυσκολο βραδυ γιατι η Μαρια ξυπνουσε συνεχεια, αλλα περαν του οτι σερνομαι σημερα, ολα καλα!

Γιωτα μακαρι να πιασει το γιατροσοφι με το χαμομηλι και να αρχισει να κοιμαται ο Θανουλης!

Σοφια περαστικα και μακαρι να μην κολλησει η Ελισσαβετ!

Χριστινα σε ποιο κολυμβητηριο πατε?

Αλεξια εγω στη θεση του αντρα σου θα ειχα παθει εγκεφαλικο!! :lol: Παντως ωραια η πλακα!

Ναταλια ωραιος ο παιδοτοπος και ευκαιρια οπως ειπε και η Γιωτα να ρωτησω κι εκει για το παρτυ της τσουγδως μου!

Σονια περαστικα στην Κυριακουλα, ευχομαι αυτη τη φορα να μην κρατησει πολυ!

Μαριανδ περαστικα και στο δικο σου το βλασταρακι, ελπιζω να ειναι ιωσουλα εντελως απλη και σε 2-3 μερες να ειστε περδικι!

Μαρια την εχεις καταβρει με το παρτυ ε? Εγω δεν ερχομαι γιατι ειμαι σκυλου και θα σας το χαλασω!! :mrgreen:

Ειρηνη σου στελνω πμ.

Mariadi στο Αλεξανδρα εκανα πρακτικη με το ΤΕΕ! Ποιον γυναικολογο εχεις αν επιτρεπεται?

Χουρχουρινι και Γλυκουλα που ειστε σημερα?

(Ελπιζω να μην ξεχασα καμμια!!)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη τι έχεις σπουδάσει καλό μου;

Πάμε στις Γοργόνες και Μάγκες Τρίτη και Πέμπτη.

Είχα μέρες να εξοργιστώ με κάποια γραπτά στο δίπλα φόρουμ. Αφού πίστευα ότι το έχω δουλέψει και δεν θα μου ξανασυμβεί... Ε σήμερα έχω γίνει πύραυλος λέμε!

Χριστινακι τελειωσα το Ενιαιο Λυκειο (το στρογγυλο, θυμασαι? ;)) το 2004 και επειδη η βαθμολογια μου ηταν απλως για να εχω ενα απολυτηριο Λυκειου (για σχολες ουτε που υπηρχε τετοια περιπτωση με αυτους τους βαθμους που ειχα), πηγα στο 1ο ΤΕΕ Ηλιουπολης και εβγαλα μια νοσηλευτικη! Αλλα επειδη μου αρεσε πολυ, το απολυτηριο και το πτυχιο μου ειναι με 17,8!!!! :D:D

Τη λατρευω αυτη τη δουλεια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Με το καινούργιο τοεθνικιστικό αλλά όχι με το τοπικ... με ένα συγκεκριμένο ποστ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι στο ιντερνετ θεωρούν εαυτούς ελεύθερους να προσβάλλουν κατά το δοκούν τους συνομιλητές τους γιατί έτσι τους την βάρεσε. Ειλικρινά είναι κάτι τέτοιες φάσεις που θέλω να ξεχάσω τελείως τους καλούς μου τρόπους!

Καλησπέρα κορίτσια!

...

Μαρια την εχεις καταβρει με το παρτυ ε? Εγω δεν ερχομαι γιατι ειμαι σκυλου και θα σας το χαλασω!! :mrgreen:

...

Φαίη στην εποχή μου τα club δεν έπαιζαν ελληνικά τραγούδια, οπότε έχω συνηθίσει στο ξένο ρεπερτόριο.

...

Είχα μέρες να εξοργιστώ με κάποια γραπτά στο δίπλα φόρουμ. Αφού πίστευα ότι το έχω δουλέψει και δεν θα μου ξανασυμβεί... Ε σήμερα έχω γίνει πύραυλος λέμε!

Σε καταλαβαίνω και εγώ με το ζόρι κρατιέμαι μερικές φορές.

maria nd περαστικά και στο Νικόλα.

See you later :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

maria.nd περαστικά στον Δημητράκη και μακάρι να μην κολλήσετε και οι υπόλοιποι. εμάς 2-3 μέρες κράτησε.

sophie2009 συγχαρητήρια για την τσαούσα σου! εις ανώτερα! πώς πάτε με την ίωση?

αερικό πάνω που πήγα να απαντήσω στο θέμα κλειδώθηκε. και το έχω ξαναπάθει! μήπως είμαι η καντέμα?

κολυμβητήριο κορίτσια ποιές πάτε? και πού? (τα παιδιά εννοώ)

εμείς τόσα χρόνια πηγαίναμε babyswimming στην Ηλιούπολη, αλλά φέτος το αμελήσαμε. όλο λέμε να πάμε και δεν. ο Παν ξεκίνησε από 8 μηνών, τα κορίτσια από 6μ, ο καημένος ο Ευθ ακόμα (μόνο όταν ήταν στην κοιλιά μου έμπαινε αλλά δεν πιάνει!). πέρσυ ο Παν πήγε άλμπατρος για 1 μήνα, μετά κρύωνε και σταμάτησε. καλύτερα στην μικρή πισίνα που είναι κλειστή, έ κορίτσια?

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

maria.nd περαστικά στον Δημητράκη και μακάρι να μην κολλήσετε και οι υπόλοιποι.

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά. (ο Νικόλας έχει πυρετό όχι ο Δημήτρης)

Εμείς έχουμε ξεκινήσει κολυμβητήριο από τον Μάρτιο, όταν γίνει και ο μικρός 3μιση θα πάει και αυτός. Πηγαίνουμε εδώ στην Ηλιούπολη στο δημοτικό κολυμβητήριο, στην μικρή πισίνα. Νομιζω πως για αρχή τουλάχιστον είναι καλύτερα στην μικρή πισίνα. Μετά βλέπουμε.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

ουπς! συγνώμη Μαρία μου. στον Νικόλα περαστικούλια.

στην μικρή κάναμε μαζί οικογενειακώς. όταν έγινε 4 ο Παν, πήγα να τον γράψω σε ομάδα. από καθαρή βλακεία μου νόμιζα ότι όόόλα τα μικρά όλων των ομάδων κάνουν στην μικρή. (δεν ρώτησα η χαζή, μου φάνηκε αυτονόητο:shock:)

έτσι τον έγραψα άλμπατρος (το τρίμηνο πακέτο κι όλας) που πήγαιναν γνωστοί και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια (και ήταν και φθηνότερα). μάλιστα κάναμε και το 1ο μας μάθημα στην.... μικρή με σκουφάκι άλμπατρος!!! δεν μας είπε κανείς τίποτα. πάμε για το 2ο μάθημα κι εκεί που περίμενε με τα άλλα παιδάκια για την μικρή, τον παίρνουν στη βαθεια. εγώ από τις κερκίδες "συγνώμη εμείς πάμε στην μικρή" και να επιμένω:oops:! καταλαβαίνεις ότι ο μικρός το πήρε στραβά γιατί του άρεσε πάάρα πολύ το 1ο μάθημα.

εσείς είστε ευχαριστημένοι, έτσι? στα δελφινάκια τον πας ή στα γκρουπς? και ποια η διαφορά, αν ξέρεις?

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Mόνο κλειδώθηκε; Ξεκλειρίστηκε :lol: αμ το άλλο με την καύση των νεκρών; Πανωλεθρία έπαθε το θεματάκι! Οι ιθύνοντες δίπλα έχουν πάθει μια κάποια παράκρουση τις τελευταίες μέρες... δεν παλεύονται!

Εμείς περάσαμε και από τον Δημοτικό της Ηλιούπολης αλλά ρε παιδιά η σκέψη ότι θα βγάζω τη μικρή βρεγμένη έξω στο κρύο χειμωνιάτικα για να πάμε στα αποδυτήρια με έκανε και έτρεμα σύγκορμη! Θα μου πεις ναι αλλά στο ιδιωτικό δίνεις ένα σκασμό λεφτά! Ναι αλλά μέσα στο χώρο κινείσαι με φανελάκι και δεν κρυώνεις και έχεις και το ιδιωτικό σου ντουζ και χώρο αλλάγματος. Κάνεις το μπανάκι σου μαζί με το μωρό, μετά κατεβαίνεις κάτω το ταΐζεις γιατί έχει και μικρή κουζινίτσα με ψυγείο και όλες τις ανέσεις, και άμα έχει τρελά κέφια το μωρό και χρόνο εσύ παίζετε και στον παιδότοπο. Γενικά εμείς το baby swimming το ξεκινήσαμε αφενός γιατί της μικρής της αρέσει τρελλά το νερό αλλά και για να εκτονώνει ενέργεια τις δύο ημέρες της εβδομάδας μαζί με εμάς αλλά όχι επάνω μας!!! Γι' αυτό επιλέξαμε καθημερινές. Τα ΣΚ λίγο οι κούνιες, λίγο τα ψώνια εκτονώνεται ;)

Ο καλός μου αποφάσισε να ξεκινήσουμε να βλέπουμε νέα σειρά οπότε σας αφηνω και πάω να απολαύσω τις περιπέτειες του Dexter :D

γενικα ο κοσμος εχει ξεφυγει.ευτυχως που πια δεν υπαρχουν δημιοι....

εχω παει να απαντησω απειρες φορες σε διαφορα τετοια μηνυματα και τα εχω ακυρωσει γιατι ξερω οτι υπαρχουν προβληματικα ατομα.οποτε καθομαι ησυχη και κανω χαζι το χαθε ζαβο που καθεται και βριζει τον κοσμο.

4ywWp2.png

γεια σας!!!χθες ημουν πολυ κουρασμενη και δεν καταφερα να εμφανιστω...

σημερα δεν πηγα για δουλεια και ο μικρος με ξεθεωσε!!!!μια στο δεντρο μια στην κουζινα μια στο πλυντηριο δεν καθοταν με τιποτα ησυχος!!!!

για babyswimming ηθελα και εγω να τον παω στην ηλιουπολη αλλα η μανα μου γκρινιαζει οποτε το αφησα και εγω...αλλα θα μ αρεσε να το αρχισει γιατι τρελλαινεται για το νερο....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...