Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; στην ίδια κατάσταση είμαστε! Έκανα και εγώ υπέρηχο την Τρίτη, είδαμε ένα σάκο και την άλλη Παρασκευή καρδούλα .Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο συμπτώματα , να ανησυχήσω;😞

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Aeriko εμείς στην ηλικία της Κων/νας μόνο σκόνη της δίναμε ... κανένα άλλο γάλα. μήπως να πάρεις κανένα γιαουρτάκι καλύτερα και της δίνεις το γάλα το βράδυ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock:Τώρα που είπατε γάλα θυμήθηκα ότι έχουμε κολυμβητήριο σήμερα και δεν πήρα μαζί μου γάλα της μικρής για να φάει στις 4.00 να την κρατήσει μέχρι τις 7.00 που βγαίνουμε από την πισίνα :shock:

Τι γάλα μπορώ να της αγοράσω από S/M να της δώσω; (έχει πιει μόνο σκόνη!)

Κάποιο από τα παιδικά που είναι και σε υγρή μορφή ίσως; δεν θυμάμαι μάρκες :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σόνια είναι οι διάφορες ειδοποιήσεις που έχεις φάει (κάρτες) από τους administrators.

Μάλλον θα τους πάρω τηλέφωνο να της δώσουν λίγο γιαουρτάκι και θα φάμε και κανά μπισκότο.

Aeriko μέχρι πόσες κάρτες μπορεί να φάει κάποια και για ποιο λόγο.. για να ξέρω να μην υποπέσω στο ίδιο λάθος

Μια χαρά θα είναι με το γιαουρτάκι και το μπισκοτάκι και μετά θα το πιει το γάλα όλο χαρά :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αχχ αυτό το πείσμα, αλλά πιστεύω ότι θα διορθωθεί. Είναι η άποψή μου ή μήπως είναι λίγο της "γερμανικής σχολής" σε αυτόν τον σταθμό;

Πείσμα έχουνε όλα τα παιδάκια. Τον Νικόλα τον πιάνει τέτοιο πείσμα ώρες ώρες που πέφτει κάτω στα πατώματα και χτυπιέται. Τον αφήνω λοιπόν να χτυπηθεί με την ησυχία του και του λέω όταν ηρεμήσει να έρθει να μου μιλήσει. Ναι τα άκουσα αυτά που σου είπανε, είναι τελειομανης η Κυριακή, μπράβο της. Μπράβο και σε σένα που είπες πως είσαι αυστηρή και της βάζεις όρια. Τι εννοείς "γερμανικής σχολής"?

Αeriko σε ποιο κολυμβητήριο πηγαίνετε? Φαντάζομαι θα μπαίνεις και εσύ μέσα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Aeriko μέχρι πόσες κάρτες μπορεί να φάει κάποια και για ποιο λόγο.. για να ξέρω να μην υποπέσω στο ίδιο λάθος

Μια χαρά θα είναι με το γιαουρτάκι και το μπισκοτάκι και μετά θα το πιει το γάλα όλο χαρά :)

Νομίζω πως δεν παίζει ρόλο το πόσες αλλά το αν έχουν points. Εγώ ας πούμε μέχρι τώρα έχω φάει χωρίς points. Θυμάμαι (απ' όταν το είχα διαβάσει) ότι στην επανάληψη του ίδιου λάθους θα έχει κλιμάκωση...

Κάτσε να βρω που τα είχα διαβάσει.

Τι εννοείς "γερμανικής σχολής"?

Εννοώ αρκετά αυστηροί. Βέβαια αυτό ίσως είναι καλό για την Κυριακή, για να "στρώσει". Για αυτό μάλλον πολλές φορές μου λέει οτι της αρέσει περισσότερο στον προηγούμενο παιδικό, γιατί εκεί ήταν πιο χαλαροί μάλλον

[sIGPIC][/sIGPIC]

σου το στελνω σε πμ το όνομα του σταθμού ... οσο για τις καρτες, βασικα δεν φαινεται να εχω φαει καμια τετοια, απλα διπλα στην αναφορά έχω και ένα σύμβολο σαν δεντράκι ????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Με πήρανε από τον σταθμό, σήκωσε 38.5 ο Νικόλας. Όχι τίποτα άλλο είχα αρχίσει να ανυσηχώ, τόσους μήνες απύρετοι, είναι δυνατόν? Άντε να δω τι έπαθε το μαναράκι μου.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Με πήρανε από τον σταθμό, σήκωσε 38.5 ο Νικόλας. Όχι τίποτα άλλο είχα αρχίσει να ανυσηχώ, τόσους μήνες απύρετοι, είναι δυνατόν? Άντε να δω τι έπαθε το μαναράκι μου.

Όχι ρε γμτ ... και χθες το έλεγες ότι δεν εχουν αρρωστήσει καθόλου, τι τα μελετάς και εσυ;;; πιθανότατα να έχει πέσει επιδημία στοματίτιδας... μακάρι να γίνει γρήγορα καλά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι ρε γμτ ... και χθες το έλεγες ότι δεν εχουν αρρωστήσει καθόλου, τι τα μελετάς και εσυ;;; πιθανότατα να έχει πέσει επιδημία στοματίτιδας... μακάρι να γίνει γρήγορα καλά!

Μα μου έκανε εντύπωση να μην έχουνε κολλήσει ούτε μια ίωση έτσι για δείγμα!!! Ας ελπίσουμε να γίνουνε γρήγορα καλά τα βλασταράκια μας

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Περαστικά σας μαράκι.

Τις κάρτες τις βλέπεις στην πρώτη οθόνη του Πίνακα Ελέγχου κάτω από τα θρεντ που παρακολουθείς και έχουν κινηθεί ;) Α και το δεντράκι είναι ζυγαριά και το βλέπεις μόνο εσύ :lol:

Μα μου έκανε εντύπωση να μην έχουνε κολλήσει ούτε μια ίωση έτσι για δείγμα!!! Ας ελπίσουμε να γίνουνε γρήγορα καλά τα βλασταράκια μας

Σίγουρα κάτι έχουν κολλήσει, απλά δεν σου έχουν ανεβάσει πυρετό ή δεν είχαν άλλες επιπλοκες (ωτ. και τέτοια). Και το απλό συνάχι ίωση είναι, αλλά επειδή έχουν αποκτήσει αντισώματα το ξεπερνούν πιο εύκολα. Μακάρι έτσι να είναι και με αυτή την ίωση. Γρήγορη ανάρρωση για τα παιδάκια μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...