Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; στην ίδια κατάσταση είμαστε! Έκανα και εγώ υπέρηχο την Τρίτη, είδαμε ένα σάκο και την άλλη Παρασκευή καρδούλα .Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο συμπτώματα , να ανησυχήσω;😞

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα σας,καλως ηρθατε mariadi και χουρχουρινι!!!

μαριανδ μπραβο στο δημητρακι σου.

σοφια με γεια το καινουργιο ποδηλατο της ελισαβετ.

σονια περαστικα στη κυριακη ελπιζω να περασει γρηγορα.

οσο για τη συναντηση για το παοδοτοπο αυτο στη βουλιαγμενη αν λεγετε το "be happy" εχουμε παει και ειναι πολυ ωραιο μας αρεσει παρα πολυ επειδη εχει και παιχνιδακια εκει και οχι μονο φουσκοτα οποτε τα ζουζουνια μου παιζουν πιο καλα εκει.

αυτο ειναι το site τους....(δεν κανω διαφιμιση απλα να το δειτε και εσεις αν θελετε.)

http://www.be-happy.gr/index.html

φιλια σε ολες και σας ευχομαι μια ομορφη μερα.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά σε όλες :D Εγώ είμαι με βήχα μια εβδομάδα και είναι η τρίτη φορά φέτος! Όσο δεν έχω αρρωστήσει 40 χρόνια θα τα πάθω τώρα μαζεμένα με το παιδί! Μου 'χει σπάσει τα νεύρα ο βήχας (πυρετό ευτυχώς δεν κάνω, μία φορά έκανα και είχα σκωληκοειδίτη :lol: )

Ναι τον Be Happy εννοούσα :D

Πολυ ωραιος ο παιδοτοπος!!!!

Τελειος θα ελεγα γιατι ειναι αυτο που εγραψε κ η Ναταλια.Οτι μπορουν κ τα μικροτερα παιδια να παιξουν!!!!!Εγω ειμαι μεσα!!!!

Φαιη ευκαιρια να παρεις κι αλλη προσφορα για το παρτυ υπερ-παραγωγη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!

και εγώ μέσα για Be Happy :D

περαστικά στις αρρωστούλες μαμάδες και κόρες.

Σας αφήνω και πάω να ανεβάσω τραγουδάκι στο πάρτυ της Χριστίνας.

Have a nice day! ;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γιώτα; Για στείλε μου ένα pm με λεπτομέρειες για το τι ακριβώς χρειάζεσαι από την κοπέλα που ψάχνεις.

Καλέ δεν είναι δικό μου το πάρτυ :D Είναι για όλες μας :D Όποια έχει όρεξη για ξεσάλωμα πάει :D

Διαφημίσεις

Γιώτα; Για στείλε μου ένα pm με λεπτομέρειες για το τι ακριβώς χρειάζεσαι από την κοπέλα που ψάχνεις.

Καλέ δεν είναι δικό μου το πάρτυ :D Είναι για όλες μας :D Όποια έχει όρεξη για ξεσάλωμα πάει :D

για ποιο παρτυ λετε?

l9Iop2.png

Ευχαριστώ κορίτσια για τα λόγια σας. Είναι παρηγοριά για μένα :)

Μίλησα και με την παιδίατρο. Όπως το φανταζόμουν.. κυκλοφορεί τέτοια ίωση και δυστυχώς θα κάνει τον κύκλο της χωρίς κάποια αντιβίωση (όπως και πέρυσι). Ούτε για το στόμα υπάρχει κάτι που να βοηθά. Το Daktarin gel είναι για μύκητες στο στόμα και όχι ιωγενής στοματίτιδα. Μόνο χαμομηλάκι και ντεπόν 1 ώρα πριν το φαγητό για να τη ηρεμήσει και να μπορέσει να φάει - αν φάει :(

Μακάρι να είμαστε καλά μέχρι τη συνάντηση (πολύ ωραίος ο παιδότοπος Be happy), γιατί η Κυριακή ολο με ρωτάει "Μαμά πότε θα ξαναπάμε σε πάρτι;"

Ωραία ιδέα αυτή με τα τραγούδια. Μόλις βρω χρόνο θα τα ακούσω (εδώ δεν έχω ηχεία) και θα ανεβάσω και εγώ δικές μου προτιμήσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ναι be happy λέγεται ο παιδότοπος, είχαμε πάει πριν από 2 χρόνια σε πάρτυ και επειδή τα βλαστάρια μου δεν μπαίνανε στα φουσκωτά τότε, όχι πως τώρα πολυμπαίνουνε αλλά λέμε τώρα, είχανε παιχνίδια για μικρότερα παιδιά και απασχοληθήκανε εκεί.

Σόνια να την πας στον παιδίατρο να της κάνει strep τεστ μήπως έχει στρεπτόκοκο. Για να μην πέφτει ο πυρετός από το ντεπόν και για να μυρίζει το στοματάκι μήπως έχει στρεπτόκοκο η μικρή. Περαστικούλια σας.

Ναταλία με το γάλα τι γίνεται, έχουμε καμιά εξέλιξη?

Aeriko περαστικά και σε σένα. Και εγώ πέρσι αρρώστησα όσο δεν είχα αρρωστήσει ποτέ στην ζωή μου!!!!! Επειδή ήτανε η πρώτη χρονια του μεγάλου στον παιδικό είμασταν οικογενειακός όλοι άρρωστοι ο ένας μετά τον άλλο!!!

Σοφία περαστικά και σε σένα και μεγιά το ποδηλατάκι σας!!

Ειρήνη μεγιά ή με γεια????? :tongue:

Σας αφήνω γιατί με φωνάζουνε τα πιάτα στον νεροχύτη!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Σόνια μαζί γράφαμε, αφού σου είπε ο παιδίατρος πως είναι ίωση κλασικά θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει. Πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό!!!! Εχθές τελικά έφυγες?

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

:shock:Τώρα που είπατε γάλα θυμήθηκα ότι έχουμε κολυμβητήριο σήμερα και δεν πήρα μαζί μου γάλα της μικρής για να φάει στις 4.00 να την κρατήσει μέχρι τις 7.00 που βγαίνουμε από την πισίνα :shock:

Τι γάλα μπορώ να της αγοράσω από S/M να της δώσω; (έχει πιει μόνο σκόνη!)

Βασικά ήμουν αρκετή ώρα έξω και μιλούσα με τον κο. Ηλία, αλλά μετά με πήρε ο Δημήτρης και μου είπε οτι η μικρή είχε ανεβάσει πυρετό ενώ κοιμόταν και έφυγα.. πάντως χάρηκα που τα είπαμε, ελπίζω να τα πούμε και στη συνάντηση του φόρουμ. Εσύ φαντάζομαι τα άκουσες αυτά που είπαν για τη μικρή μου τσαούσα εε;; Εντάξει μου είπαν και πολύ καλά λόγια ως προς το πόσο της αρεσει να ασχολείται με το βιβλίο της και άλλα παιχνίδια, ότι την έχουν γενικά για βοηθό όταν τα άλλα παιδάκια δεν μπορούν να φτιάξουν κάτι και πολύ χάρηκα. Αχχ αυτό το πείσμα, αλλά πιστεύω ότι θα διορθωθεί. Είναι η άποψή μου ή μήπως είναι λίγο της "γερμανικής σχολής" σε αυτόν τον σταθμό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...