Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλε ποσες σελιδες γραψατε απ το πρωι?:-)

να καλοσωρισω κ εγω με τη σειρα μου τις καινουριες κοπελες στη παρεα mariadi k χουρχουρινι.mariadi χρονια πολλα γαι χθες και με το καλο να υποδεχτεις το μπεμπη σου!χουρχουρινι να χαιρεσαι κ εσυ το παιδακι σου!

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!στο παιδικο που ρωτησε ο αντωνης δεν το κανει λενε συνηθως κανει παλαμακια κ μετα χτυπαει κ το κεφαλι της αλλη φορα εκει που καθεται αρχιζει κ χτυπιεται.φαση θα ναι θ απερασει..μαρια θελω να το πω στο φιτσιαλο μονο κ μονο να δω την αντιδραση του:D

σοναι ευχομαι ολα να σου πανε οπως τα θες κ με το καλο να χαρισετε ενα αδερφακι στην κυριακη.

μαρια νδ πως πηγε η συνατηση στο παιδικο?

ααα κ τωρα που το θυμηθηκα χριστινα θελω κ εγω φωτοτυπιες απ τα σεμιναρια αν σου ειναι ευκολο ξεχασα να το γτραψω το πρωι.

ειρηνη σου εστειλα πμ.

για τη συναντηση οπου πειτε εγω ειμαι μεσα:D

σας αφηνω παω να δω κ εγω το νησι κ μετα νανι!καλο βραδυ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νχριστινα και χουρχουρ να βαλετε τικερακια.οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην ξεχνατε τα μηνογενεθλια.χιχι

H επιθυμία σας διαταγή κυρία μου :D Tώρα για να φέρω εγώ την κοπέλα... εχμμμ... δεν της το λες εσύ καλύτερα; Δεν το έχω με τις δημόσιες σχέσεις :lol:

Άσχετο αλλά θυμάστε που έκανα όνειρα το μεσημέρι; Ε όταν εγώ κάνω σχέδια η Κωνσταντίνα γελάει :shock:

1. Την έπιασε μια απίστευτη γκρίνια στο αυτοκίνητο σε σημείο να κοπανάει το κεφάλι της πίσω στο κάθισμα.

2. Έβγαλε παπούτσια, κάλτσες και αν μπορούσε θα έβγαζε και το παγωμένο δέρμα της

Σημείωση: η διαδρομή που κάνουμε είναι μέσω Κατεχάκης!!!!

3. Είχε κοιμηθεί 12.30-14.30 οπότε τον ξέχασα τον μεσημεριανό ύπνο.

4. Την πήγα κούνιες και επειδή τσαντίστηκε που δεν μπορούσε να κάνει κούνια την τσάντα μου (:shock:) ξάπλωσε κάτω και έκλαιγε και αφού είδε πως δεν συγκινήθηκε ούτε η τσάντα ούτε εγώ κοπάνησε το κεφάλι της πίσω στα χαλίκια!

5. Γυρίσαμε σπίτι να φάει και την άκουσε όλο το τετράγωνο :mad: από την γκρίνια.

6. Πήγαμε βόλτα μπας και ηρεμήσει με το μετρό στην Δάφνη... όσο είχε κόσμο καλά ήταν τον χαιρετούσε και χαιρόταν... είπαμε να γυρίσουμε με τα πόδια και τη μισή διαδρομή την έκανε περπατώντας και τραβώντας με!

Είμαι κομμάτια λέμε!!!!

Το μόνο καλό είναι πως κοίταξα τις βιτρίνες για μπότες καθημερινές που θέλω :lol:

Πίνω το ουζάκι μου και πάω να ξεραθώ :D

Καληνύχτα Χριστίνα. Καλή ξεκούραση.

Που είναι η βραδινή βάρδια. Δεν έχει πιάσει δουλειά ακόμα;

Γιώτα δυστυχώς ούτε και εγώ ξέρω κάποια κοπέλα.

Χουρχουρίνι δεν σκέφτηκες να τον κυνηγήσεις τον πρωην εργοδότη σου; δεν έχει δικαίωμα να απολύσει έγκυο.

Σοφία θα σου πω εγώ αντίδραση Φιτσιάλου "άστη να το χτυπάει" :lol:

Πάω να κοιμηθώ και εγώ.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εγώ έχω ακόμη ΙΚΑ από όταν εργαζόμουν γιατί ο καλός μου ο εργοδότης μόλις του ανακοίνωσα πως είμαι έγκυος με απέλυσεεε!!!!!

Ναιιιιιιι!!!!! Λόγω κρίσης λέει!!!

Και έχει και δύο κόρες.... που σε ασπιρίνες να τα φάει και σε καραμέλες για το βήχα, από τις παχυντικές, να πάρει και κιλά ο άχρηστος....

χαχα ωραιες οι ευχες!!μαζι σου!!

μαρακι αφου τα βλεπω τα κοριτσια μια απο εδω μια απο κει λεω ας τα πουμε καπου ολες μαζεμενες.

το απογευμα διαβαζα μια μανουλα που εγραφε στις μανουλες τις δαφνης και τις εψαχνε,ημουν ετοιμη να αρχισω να τις μαζευω σε μας αλλα μετα λεω ασε γιατι θα με περασουν και για βλαμμενο.με το χουρχουρινι βρεθηκαμε σε ενα θεμα του παρεντς και μιλησαμε.μην νομιζετε οτι εχω παρει σβαρνα τα θεματα και τα ποστς.χαχα

"ζαβη μανουλα απο ηλιουπολη ζηταει παρεα με μανουλες απο γυρω περιοχες"!!να το ανοιξω το θεματακι?

4ywWp2.png

Να 'μαι κι εγω!

Χριστινα κι η Μαρια κανει κατι τετοια ξεσπασματα που και που... Της φταινε ολα, δεν θελει τιποτα, δεν ηρεμει με τιποτα.. :roll: Τις προαλλες ειχαμε παει σε εναν παιδοτοπο καθως ειμαστε σε αναζητηση για το παρτυ γενεθλιων μας (τα ειχαμε πει και στο αλλο parents) και εκανε λες και την ειχα παει για κινεζικα βασανιστηρια... Το αποτελεσμα? Πληρωσα 10 ευρω, κατσαμε μιση ωρα -οση ωρα μου πηρε δηλαδη να συννενοηθω με την κοπελα και να πιω 3 τζουρες καφε- και φυγαμε με τη Μαρια να κοπανιεται ακομα χειροτερα... Εκεινη την ημερα δεν υπαρχει περιπτωση να την ξεχασω ποτε! Προσπαθω να μην δινω σημασια οταν κανει ετσι, αλλα η αληθεια ειναι πως μου τη βαραει στο δοξα πατρι! :mad:

Γιωτα μακαρι να μην ειχα μετακομισει και θα στα κραταγα εγω τα διδυμακια! Μα την Παναγια ξερεις ποσες φορες το εχω σκεφτει? Η αληθεια ειναι πως ουτε εγω ξερω καποια κοπελα αλλα θα σε εχω στο νου μου!

Σοφια συμφωνω με τη Μαρια ως προς την αντιδραση του Φιτσιαλου!

Ειδα κι εγω νησι, εκλαψα (ως συνηθως) και λεω να παω να κανω μπανακι!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

αχ ρε κοριτσακι αυτες οι δευτερες εχουν καταντησει σκετο δραμα.εγω δεν το προλαβα αλλα δεν ειχα και πολυ διαθεση σημερα για κλαμα.

ρε συ φαιη μηπως ξερεις.........

μου ειχαν δωσει ενα διαφημηστικο φυλλαδιο για ενα καταστημα με φτηνα χαλια στην βαρυς κορωπιου,μηπως ξερεις το ονομα?μηπως το εχεις δει?πεταξα το φυλλαδιο και δεν θυμαμαι ουτε πως το ελεγαν ουτε την διευθυνση.

4ywWp2.png

και εγω σημερα μαρακι δεν ηθελα να πεσω.

τι σου ειπαν στον παιδικο?αρχισε τις κοπανες ο νικολακης?

Η συνάντηση σήμερα ήτανε για τον Δημήτρη, του Νικόλα είναι την άλλη εβδμάδα. Μια χαρά τα πηγαίνει ο μικρούλης μου!!! Έχει προσαρμοστεί, συμμετέχει, είναι πολύ καλός (κουκουβά, κουκουβά!!! )

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα στις μανούλες και την μέλουσα!!!!!

Πριν λιγο εφυγε ο Τασος για τον παιδικο,ηπια καφεδακι και σε λιγο θα ταισω τα ζουζουνια μου.Τα οποια διδυμακια φαγανε στις 24 00 κ μιλουσανε μεχρι τις 02 00....δεν ξερω κι εγω ποσες φορες σηκωθηκα να τους βαλω πιπιλα να κοιμηθουνε....στις 4 00 ξυπνησε ο Τασος...απελπιστηκε να τα ακουει κ ηρθε στο κρεβατι μας.Το πρωι ειχε τον αξυπνητο...με το ζορι τον σηκωσαμε να παει σχολειο.

Σημερα το βραδυ θα αρχισω το χαμομηλι στον Θανο μπας κ κοψουμε το ρημαδιασμενο το βραδυνο.....μα απο που πηρε αυτο το παιδι?????

Θα τα πουμε αργοτερα!!!

Πολλα φιλια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια :D

Προσπαθω να μην δινω σημασια οταν κανει ετσι, αλλα η αληθεια ειναι πως μου τη βαραει στο δοξα πατρι! :mad:

Αυτό βρε Φαίη μου... Κι εγώ μέχρι τώρα κατάφερα και κρατούσα την ψυχραιμία μου και την απασχολούσα με κάτι άλλο. Αλλά χθες κάτι η κίνηση, κάτι η νύστα μου, κάτι που δεν σταμάταγε με τίποτα, κάτι που δεν μπορούσα να αντιδράσω με το τιμόνι στα χέρια, με έβγαλε σχεδόν από τα ρούχα μου. Αφού δεν ήθελα να την βλέπω. Της έριξα κάτι δολοφονικά βλέμματα που αν σκότωναν θα το είχα πληγώσει θανάσιμα το μωρό μου! Και μετά είχα και τύψεις! Κατάλαβες; Δεν φτάνει που σου κάνουν τα νεύρα τσατάλια με αυτή τη συμπεριφορά έχεις και τις τύψεις που εκνευρίζεσαι!

Γιώτα αν κατάλαβα καλά η Βικούλα σου κράταγε τα παιδιά; Και τώρα δεν μπορεί;

Καλημέρα κορίτσια. Να καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου το χουρχουρινι. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

Εμείς είχαμε μια δύσκολη νύχτα :(

Από χθες το απόγευμα ανέβασε πυρετό και όλο το βράδυ ψηνόταν (έφτασε μέχρι 39,5) .. και από ρίγους άλλο τίποτα. Τι να σας λέω, κούραση, αυπνία, στεναχώρια. Μόλις ένας μήνας πέρασε από την προηγούμενη φορά που αρρώστησε και πάλι τα ίδια. Πονάει και το στόμα της λέει, έχει γεμίσει άφτρες στα χειλάκια από μέσα και μου σπαράζει την ψυχή όταν τη βλέπω έτσι. Και μυρίζει πολύ έντονα η ανάσα της. Έχει και κόκκινο λαιμό... όλα τα έχει το μωράκι μου :( :( :(

Και τώρα το πρωί πάλι με 37,7 - αυτό το ντεπόν τίποτα δεν κάνει :( Ελπίζω απλά να μην ανεβάσει πολύ.

Έκατσε ο Δημήτρης σπίτι, αλλά που μυαλό και δύναμη για δουλεια. Μου έρχεται να τα παρατήσω όλα και να πάω στην κορούλα μου.

Λέτε να πάω παιδίατρο να μου φύγουν οι ανησυχίες; Αλλά ίωση θα μου πει ότι είναι και στοματίτιδα, την έχει ξαναπεράσει πέρυσι και είμαι προτεοιμασμένη για πολλές μέρες με πυρετό (μια εβδομάδα κράτησε πέρυσι).

Με βλέπω να πάω να δώσω για ιατρική, μήπως γλυτώσουμε τα λεφτά από τους παιδίατρους.

Φιλιά από μακριά σε όλες μην σας κολλήσω, γιατί σίγουρα θα έχω κολλήσει και εγώ κάτι

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα κι από μένα! περαστικά στην Κυριακούλα και γρήγορα.

χτες ξεράθηκα -στον ύπνο- μετά τον γυναικολόγο. οι ωοθήκες μου οκ, μου έδωσε και το υπερηχογράφημα. λέω θα κάνω μια πλακίτσα στον αντρούλη μου. πάω σπίτι -ευτυχώς τα παιδιά είχαν κοιμηθει-, στενοχωρημένη και κλαμένη και του δίχνω το υπερ/μα, λέγοντάς του ότι είμαι πάλι έγκυος!!! για ένα δευτερο το αρπάζει σοβαρός και μετά μου λέει "άντε ρε, φύγε από δω", μου δίνει και μία σπρωξιά. χαχαχαχα δεν τσίμπησε! εμ, αφού τα φοράμε 2-2 τα προφυλακτικά.

θα τα πούμε μετά, φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Σονια μου περαστικα στην Κυριακουλα....να γινει γρηγορα καλα.....

Κι εμεις αυτο παθαμε με τις αμυγδαλες,υψηλος πυρετος και ειχε αρρωστησει παλι πριν 40 μερες......Περαστικα κι αγυριστα να ειναι!!!!!Οσο για το ντεπον οντως δεν κανει τιποτα,απλα βοηθαει στο να μην ανεβει,αλλα δε ριχνει τον πυρετο.Τουλαχιστον στον Τασο ετσι λειτουργει.Αλλα δε γινεται να μην το δωσεις.Καλο θα ηταν να δινεις εναλλαξ ντεπον-πονσταν.Προφανως ομως το ξερεις,θα στο εχει πει ο παιδιατρος.Αν περασει 3 μερες με πυρετο μηπως να την πας να σας δωσει καποια αντιβιωση????

Εγω ξεσκονισα,σκουπισα κ σφουγγαρισα την κρεβατοκαμαρα κ εστρωσα τους διαδρομους.Βρηκα ευκαιρια αφου ηταν ξυπνια τα μωρα.Τωρα περιμενω να ερθει μια γειτονισσα να κατσει λιγο να παω να πεταξω σκουπιδια κ να παω κ στο φουρνο.Παω να μαζεψω και τα ρουχα απο τα σκοινια κ να δω ποτε θα τα σιδερωσω!!!!!

Ουφ.....ειναι ακομη 9 00 κ νιωθω λες και εκανα δουλειες ολη νυχτα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι καντε?

μαρια νδ μπραβο στο δημητρακη σου ειναι αστερι!ευχομαι να ακουσεις και για τον νικολα τα καλυτερα!

σονια μου περαστικα στη κυριακη ελπιζω να γινει γρηγορα καλα.την πηγες στο παιδιατρο?να την πας να δεις τι θα σου πει ισως υπαρχει κατι να της δωσεις ν ανακουφιστει.

εμενα ποναει ο λαιμος μου δε μπορω να καταπιω καμια ιωση θα αρπαξα κ εγω ελπιζω μονο να μη κολλησει η ελισαβετ.σηκωθηκα με δυσκολια το πρωι δεν ανοιγαν τα ματια μου ειμασταν ολη μερα στο δρομο χθες πηγαμε να παρουμε ενα ποδηλατακι για την ελισαβετ κ μετα στα πεθερικα μου πολυ κουραση.ελπιζω να μην εχουμε πολλη δουλεια σημερα!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...