Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Έχω να μπω να σας διαβάσω από εχθές και γεμίσατε πόσες σελίδες!!!!! Να καλοσωρίσω και εγώ τα καινούργια κορίτσια χουρχουρινι και mariadi. Ελπίζω να σας γνωρίσουμε στην συνάντηση. Νομίζω πως θα πρέπει να κλείσουμε prive τον παιδότοπο!!!!! Τι ωραία, μαζευτήκαμε πολλές μανούλες στο καφέ μας. Πάω να ετοιμαστώ για την συνάντηση στο σταθμό, να δω τι θα μου πούνε για το βλαστάρι μου!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου φαίνεται ότι η Ειρήνη κάνει αγώνα αύξησης των Μελών του group :lol:

Ειρήνη νομίζω πως και η madrid05 κάπου εδώ γύρω βόσκει ;)

Καλώς ήρθες χουρχουρίνι :D

καλως το χουρχουρινι .......με το καλο να μας εγκατασταθεις και εσυ!!νχριστινα και χουρχουρ να βαλετε τικερακια.οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην ξεχνατε τα μηνογενεθλια.χιχι

ναι ναι οπου πηγαινουμε θα πηγαινουμε πριβε!!!κουνιες ιδιωτικες παρκα παντου.

λεω να αρχισω να κοβω και εισητηρια.παω να φερω κοσμο.........

χαχα

χριστινακι τι καθεσαι φερτην την κοπελα.

ρε μαρακινδ τι να σου πουν?οτι εχει κανει σχεση με κανενα κοριτσακι ή οτι καπνιζει κρυφα στις τουαλετες?αντε το πολυ πολυ να σου πουν και σενα οτι κανει κοπανες παντα τις δυο τελευταιες ωρες.

4ywWp2.png

Αλεξια ξυπνησες ευκολα σημερα?

καλησπέρα!

όχι φαίη μου, άργησα. ούτε κατάλαβα πότε ξύπνησαν, ετοιμάστηκαν, έφυγαν τα παιδιά. να'ναι καλά ο αντρούλης μου! με το μωράκι αγκαλιά, πήγε 9.15 να ξυπνήσω. εντάξει 9 δεν το λες αργά, αλλά για μένα είναι!

αλήθεια τσούγδω τί σημαίνει?

καλωσήρθατε μαρίαδι (χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα) και χουρχουρίνι! κι εγώ φρέσκια στην παρέα.

πήγαμε και τα εξωσχολικά μας, διάβασε κι ο Παναγιώτης (γράψαμε 7 λέξεις από το Β) και τώρα θα πάω γυναικολόγο. ο χριστιανός με έχει φοβηθεί το μάτι του. όποτε πάω είμαι έγκυος! αφού που τον πήρα τηλ το πρώτο που μου είπε "τί έγινε αλεξία, πάλι έγκυος?" :lol::lol::lol:

για παρασκευή που λέτε για συνάντηση, λίγο δύσκολο. θα προσπαθήσουμε πάντως. έχουμε 5-6 δημιουργικό εργαστήρι (ο παναγ και η κλέα) και μετά εγώ 8.30-10 μπαλέτο:oops: (ναι είπα να ξαναρχίσω στα γεράματα χαχαχα)

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

μπραβο αλεξια!!παρα το τρεξιμο προλαβαινεις να κανεις και τα προσωπικα σου θελω!!αντε να παρω και εγω κανενα παραδειγμα γιατι οπως εχω ξαναπει την γυναικεια μου πλευρα την εγκατελειψα στο νοσοκομειο απο τοτε που γεννησα

.οσο για τον γυναικολογο θα χαιρεται καθε που του τηλεφωνεις.ευχομαι να ειναι ολα καλα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ με είχα παρατήσει αλλά ο άντρας μου με σπρώχνει (φαντάσου πόσο χάλια είχα γίνει!) μην ξεχνάς ότι τα πρωινά έχω και τη γυναίκα για τις δουλειές και μου έχουν λυθεί τα χέρια. φεύγωωωωωωωω

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Να ρωτησω κατι.

Εχετε καμια κοπελα γνωστη σας να μπορει να ερχεται καθημερινα εκτος ΣΚ απο τις 12 00 μεχρι τις 13 00 να κραταει τα διδυμα?Για ν μπορω να παιρνω τον Τασο απο το σχολειο?

Επειδη η κοπελα που ειχα προεκυψε ενα οικογενειακο θεμα κ δεν νομιζω πως θα μπορει.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ευχαριστώ όλα τα κοριτσάκκια για το καλωσόρισμα!!!

Να είστε καλά και να είναι καλά και τα παιδάκια μας!!!

Παρασκευή συνάντηση ακούω....χμμμμμ! ψιλοχλωμό για εμάς... κάνουμε εμβόλιο και δεν θα είμαστε και στην καλύτερη φόρμα μας...

Κάτι σε γκρίνια, κάτι σε πυρετούλι, ένα κάτι τεσπα θα το έχουμε!!!

Είμαστε και παραπονιάρικα αντράκια εμείς....τι να σας λέω!!!!

Ή στραβός ειν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Οργάνωση άψογη βλέπω!!! Και προγραμμα...πες μου ότι παίρνετε και απουσίες....χα, χα, χα!!!

Ειρηνάκι μου όχι, δεν πάμε στο ΙΚΑ. Ο μπαμπάς μας είναι στον ΟΑΕΕ οπότε πάμε στο ιατρείο της παιδιάτρου.

Ο φτωχός συγγενής με ΙΚΑ είμαι εγώ!!!

Οι άντρες του σπιτιού είναι σε αναβαθμισμένη περίθαλψη..... λέμε τώρα!!!:)

Καλησπέρα στην παρέα!

χουρχουρίνι καλώς όρισες και εσύ και να χαίρεσαι το γιο σου. :D

Ειρήνη βάλθηκες να μαζέψεις όλες τις μαμάδες από Ηλιούπολη και περίχωρα; μας βλέπω τις επόμενες συναντήσεις να τις κάνουμε σε στάδιο :lol:

Ωραία είναι πάντως που έχουμε και καινούργιο αίμα και κάθε φορά που μπαίνω έχει νέες δημοσιεύσεις το θέμα.

...

Όχι δεν έχω πάει στον παιδότοπο που λέω κι έλεγα μήπως τον δοκιμάζαμε όλες παρέα :D

Έχει πάει η maria nd και μου είπε ότι είναι καλός. Οπότε γιατί όχι;

Το κακό είναι στο εμπορικό θα έχει παιδότοπο αλλά θα είναι οι πρώτες μέρες λειτουργίας και δεν θα ήθελα να γίνουμε ο Κασσίδης πάνω στο κεφάλι του οποίου θα μάθουν οι κοπέλες εκεί :lol:

Συμφωνώ. Επίσης επειδή θα είναι πρώτες μέρες ίσως να έχει πολύ κόσμο.

Και το Carousel δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν το ξέρετε εγώ μέσα είμαι :)

To Carousel είναι δοκιμασμένο, αλλά ας μας πει καλύτερα η maria nd που έχει πάει και στον άλλο. Ποιος είναι ο καλύτερος για όλες τις ηλικίες των παιδιών μας.

Πριν λίγο έβαλα τα παιδιά μου για ύπνο. Πάω να φάω κάτι και να δω το Νησί. Τα λέμε afterwards. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

εσενα δεν σε καλυπτει η ασφαλεια του συζηγου επειδη εργαζεσαι?

Εγώ έχω ακόμη ΙΚΑ από όταν εργαζόμουν γιατί ο καλός μου ο εργοδότης μόλις του ανακοίνωσα πως είμαι έγκυος με απέλυσεεε!!!!!

Ναιιιιιιι!!!!! Λόγω κρίσης λέει!!!

Και έχει και δύο κόρες.... που σε ασπιρίνες να τα φάει και σε καραμέλες για το βήχα, από τις παχυντικές, να πάρει και κιλά ο άχρηστος....

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Εϊστε όλες πολύ γλυκιές. Θα σας αφήσω γιατί σε λίγο αρχίζει το νησί. Θα τα πούμε αύριο...

Φιλάκια πολλά και καλό σας βράδυ!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...