Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αυξημενες πιθανοτητες προωρου τοκετου ειχα εγω λογω διδυμων.

Το μονο που εκανα ηταν ενεσεις κορτιζονης για να βοηθησουμε τους πνευμονες να αναπτυχθουν γρηγοροτερα....γεννησα στον 9ο παρ ολα αυτα.

Και τον Τασο τον γεννησα μια εβδομαδα πριν την ΠΗΤ,οποτε δεν νομιζω πως μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο.Αλλα μπορεις να μοιραζεσαι αν θες ολες σου τις ανυσηχιες μαζι μας...:D:D:D

κ εγω τις εκανα αυτες τις ενεσεις, στην 24η εβδ, οπου κ νοσηλευτηκα. Αχρειαστες να ειναι!! Σε ευχαριστω παντως!! Να χαιρεσαι κ τα 3 τα παιδακια σου!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλουμε μέσα ή έξω;

Όταν είναι καλός ο καιρός δίνουμε ραντεβού σε παιδικές χαρές. Τώρα όμως που νυχτώνει νωρίς και αν έχει πέσει και η θερμοκρασία...μάλλον για μέσα θα έλεγα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σε μαγαζί ή παιδότοπο;

Σκεφτόμουν μήπως για τον παιδότοπο στην Βουλιαγμένης (που δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του) μετά το πρώτο φανάρι της Αργυρούπολης στον πρώτο όροφο.

Τον έχετε δοκιμάσει;

Σε μαγαζί ή παιδότοπο;

Σκεφτόμουν μήπως για τον παιδότοπο στην Βουλιαγμένης (που δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του) μετά το πρώτο φανάρι της Αργυρούπολης στον πρώτο όροφο.

Τον έχετε δοκιμάσει;

Κατάλαβα που λες. Έγω δεν έχω πάει. Είναι καλός;

Τον προηγούμενο μήνα λέγαμε για το Carousel, αλλά τελικά μας φιλοξένησε η Ειρήνη (η οποία πρέπει να το μετάνοιωσε σίγουρα :rolleyes: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Τελικα εκεινο το εμπορικο στο μετρο του Αγ.Δημητριου ποτε ανοιγει?

Επειδη ειχαμε κ αυτο σαν εναλλακτικη.

Λέει ότι θα κάνει εγκαίνεια 30/11.

etCDp3.png hk8kp3.png

Δεν λέει... θα το κάνει :D Δουλεύουν πυρετωδώς και μοιάζει με κόσμημα σιγά σιγά :D Ο Λευτέρης μου δήλωσε ότι στις βόλτες μου απέναντι θα πηγαίνω χωρίς τσάντα και κυρίως χωρίς κάρτες :lol:

Όχι δεν έχω πάει στον παιδότοπο που λέω κι έλεγα μήπως τον δοκιμάζαμε όλες παρέα :D

Το κακό είναι στο εμπορικό θα έχει παιδότοπο αλλά θα είναι οι πρώτες μέρες λειτουργίας και δεν θα ήθελα να γίνουμε ο Κασσίδης πάνω στο κεφάλι του οποίου θα μάθουν οι κοπέλες εκεί :lol:

Και το Carousel δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν το ξέρετε εγώ μέσα είμαι :)

Κι εγω συμφωνω για τον παιδοτοπο. Θα προτιμουσα τον δοκιμασμενο :mrgreen: αλλα αν τελικα καταληξουμε στον αλλο, παλι κανενα προβλημα! Ετσι κι αλλιως, εγω πανω απο τη Μαρια θα ειμαι παλι καθως δεν εχει κλεισει τα 2 και πρεπει να ειμαι μαζι της οπου κι αν πηγαινει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

πωπω με έχει πιάσει νύστα από το κ0λ0βάρεμα... αύριο θα τρέχω και δεν θα φτάνω με την δουλειά που ΔΕΝ έκανα σήμερα :lol: Δεν γούσταρα όμως να δουλέψω :rolleyes:

Πάω να πάρω το βλαστάρι μου και εύχομαι να νυστάζει να κοιμηθούμε αγκαλίτσα... τρελαίνομαι να κοιμόμαστε αγκαλιά τα μεσημέρια λέμε :D

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, καλησπέρα κι από μένα. Είμαι νέα στην παρέα σας. Μένω εδώ και λίγο καιρό στην Αργυρούπολη η οποία είναι δίπλα από την Ηλιούπολη και το όνομα και των δύο μοιάζει αρκετά....το οποίο σκουλίκι... (κατά το γνωστό ανέκδοτο των παιδικών μου/μας χρόνων).

Καλως σας βρήκα λοιπόν, άντε να σας ζήσω και να με χαίρεστε!!! χα, χα, χα, χα!!!!!!!!!!!

Ή στραβός ειν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε!!!:rolleyes:

Καλως ηρθες κι εσυ χουρχουρινι! Αργυρουπολη μενει και η Ειρηνη!

Εγω εμενα παλια Αγιο Δημητριο και τωρα Λαγονησι, αλλα ερχομαι και στις συναντησεις μας και γραφω τακτικα σε αυτο το τοπικ!

Εχω μια κορη 21 μηνων, τη Μαρια (αλλα η Γιωτα μας κολλησε το παρατσουκλι "τσουγδω" :lol::lol:)

Εσυ εχεις παιδακια?

gM4vp2.png

Η Ειρήνη με προσκάλεσε κι εμένα!!! Λοιπόν έχω ένα αγοράκι μόλις 6 μηνών το καλό μου!!! Άλλο παιδάκι δεν έχω, τουλάχιστον όχι ακόμα...Σκέφτομαι για δεύτερο και μάλιστα σχετικά σύντομα, γιατί ήδη άργησα αρκετά!!! Τι να κάνεις όμως!!!

Άσχετο, μ' αρέσει πολύ η φράση που έχεις βάλει στην υπογραφή σου!!!

Βαθιά φιλοσοφημένο και πολύ σωστό!!!

Ευχαριστω πολυ!! :D

Να σου ζησει και το παιδακι σου! Κι ευχομαι αφου το θες να ερθει συντομα και το δευτερο!! Εγω παλι ειμαι σχετικα μικρη, πριν 1,5 μηνα εγινα 24. Τη Μαρια την εκανα στα 22 και κατι. Αλλα δεν σκεφτομαι ακομα για 2ο καθως η μικρη ειναι πολυ ζωηρη και γενικα δεν αισθανομαι ακομα ετοιμη!

Να πω και σε εσενα πως διοργανωνουμε συναντηση στις 03/12, δεν εχουμε αποφασισει ακομα το μερος! Θα χαρω κι εγω αλλα και οι υπολοιπες να σε δουμε απο κοντα αν μπορεις! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...