Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Ας ελπίσουμε ότι θα εξελιχθεί η ημέρα μας χωρίς πυρετό,αν και πιστεύω οτι θα κάνει δεκατάκια.....Απο τις 21 00 παντως είχε 37,9 και του έδωσα λίγο πονσταν.

Απο εκείνη την ώρα μέχρι τώρα δεν έχει καθόλου!!!!!!Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκε την νύχτα!!!!Στολίσαμε κ το δέντρο μας και ο Τασούλης δεν το πειράζει καθόλου.Είναι πολύ καλό παιδάκι!!!!Κι εγώ καλή χαζομαμά!!!!!

Καλη Κυριακή να έχετε!!!!!Πολλά φιλάκια!!!!!

και του χρονου με υγεια!!χαιρομαι που ειστε καλυτερα!!

εγω παλι δε κοιμηθηκα χτες.πρεπει να χω γαστρεντεριτιδα....γμτ ολο σκ μου τυχαινουν!!!:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και του χρονου με υγεια!!χαιρομαι που ειστε καλυτερα!!

εγω παλι δε κοιμηθηκα χτες.πρεπει να χω γαστρεντεριτιδα....γμτ ολο σκ μου τυχαινουν!!!:(

Μόνο περαστικά???....να φύγει και να μην ξανάρθει....

Πρόσεχε την μικρή μην την κολλήσεις.

Αγύριστα να είναι Σοφία μου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

σας ευχαριστω κοριτσια!

ναι γιωτα περαστικα κ αγυριστα να ναι!

κ εγω φοβαμαι μη κολλησει η μικρη δεν εχει πολλες μερες που χει συνελθει δε θελω να κολλησει τπτ παλι...θα δουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?γιωτα ο τασουλης πως ειναι?

κλεισαμε σημερα ημερομηνια για τη βαφτιση μας θα την κανουμε 28 φλεβαρη.οσες απο σας θελετε να ερθετε θα ηταν τιμη μας!να μου πειτε μονο τις διευθυνσεις σας να σας στειλω τα προσκλητηρια οταν τυπωθουν η απο κοντα καλυτερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Δυο μέρες δεν μπήκα και γεμίσατε δυο σελίδες, δεν σας προλαβαίνω.

Περαστικά στον Τασούλη. Ο δικός μας παιδιάτρος μου είχε πει ότι στη φάση που βγάζουν δόντια επειδή βάζουν τα πάντα στο στόμα είναι συνηθισμένες οι ιωσούλες, αλλά περνάνε γρήγορα.

Σοφία μου περαστικά και σε σένα.

Ναταλία όντως οι εργοδότες του άντρα σου είναι απαράδεχτοι. Εύχομαι να βρει γρήγορα άλλη δουλειά και καλύτερη.

Ειρήνη μια χαρά είναι ο γιος σου, αλλά μη βάζεις όριο τα τρια κιλά, για να μην αγχώνεσαι αν τα περάσει;)

Φαίη λυπάμαι για τις εξελίξεις

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μια χαρα ειναι ο Τασουλης....Καθολου πυρετο και σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.

Μαλλον οι ευχες σας στο φεις εισακουστηκαν!!!!!Ευχαριστω παρα πολυ!!!!!

Σοφια μου δε νομιζω οτι χρειαζεται να χρεωθεις προσκλητηρια για μας.Να μας ενημερωσεις απο κοντα ωρα και εκκλησια και εγω θα προσπαθησω να ερθω με τον Τασουλη να τιμησουμε την ομορφη σου κορη!!!!!Αν και δεν υποσχομαστε ακομη γιατι θα εχω ξεκινησει δουλεια κ δεν ξερω μηπως δουλευω!!!!!

Πολλα πολλα φιλια!!!!

Εσυ εισαι καλυτερα????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Δυο μέρες δεν μπήκα και γεμίσατε δυο σελίδες, δεν σας προλαβαίνω.

Δυο μερες εξαφανιστηκες και μου φανηκε σαν δυο μηνες.....

Μην το ξανακανεις σε παρακαλω......Και να δωσεις ενα μεγαλο φιλι τον Ευριπιδακο σου απο μενα!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σοφια μου δε νομιζω οτι χρειαζεται να χρεωθεις προσκλητηρια για μας.Να μας ενημερωσεις απο κοντα ωρα και εκκλησια ...

Σοφία συμφωνώ με τη Γιώτα. Πες μας εκκλησία, ημέρα και ώρα και θα έρθουμε.

Δυο μερες εξαφανιστηκες και μου φανηκε σαν δυο μηνες.....

Μην το ξανακανεις σε παρακαλω......Και να δωσεις ενα μεγαλο φιλι τον Ευριπιδακο σου απο μενα!!!!!!!

:oops::oops: Συγνώμη δεν θα επαναλειφθεί. Για το φιλάκι thanks θα το δώσω. Δώσε και εσύ ένα στον Τασούλη από μας.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

κοριτσακια θα γινει κυριακη 28 φλεβαρη 11 το πρωι στην αγ.μαυρα.οποια θελει περισσοτερες πληροφοριες ας μου στειλει π.μ.

κ δε με πειραζει για τα προσκλητηρια χαρα μου να σας δωσω!

ασχετο...θα βρεθουμε καθολου πριν τις γιορτες?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

κοριτσακια θα γινει κυριακη 28 φλεβαρη 11 το πρωι στην αγ.μαυρα.οποια θελει περισσοτερες πληροφοριες ας μου στειλει π.μ.

κ δε με πειραζει για τα προσκλητηρια χαρα μου να σας δωσω!

ασχετο...θα βρεθουμε καθολου πριν τις γιορτες?

Η Αγ.Μαυρα ειναι εκει που παντρευτηκε η Χαρα????Ετσι νομιζω.....

Εγω λεω να βρεθουμε πριν τις γιορτες.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Η Αγ.Μαυρα ειναι εκει που παντρευτηκε η Χαρα????Ετσι νομιζω.....

Εγω λεω να βρεθουμε πριν τις γιορτες.

ναι εκει ειναι...εκει παντρευτηκαμε κ εμεις;)

για ποτε λες?εγω θα λεγ αγυρω στις 15.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!

Ευτυχώς είμαστε πολύ καλά!!!!!!Ο Τασούλης κοιμήθηκε όλη νύχτα χωρίς γκρίνιες και κυρίως χωρίς πυρετό!!!!!

Η ακατανόμαστη ακόμη να φανεί αλλα θα περιμένω μέχρι τις 10 του μήνα να σιγουρευτώ....Μετράω 3 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν έχω κ σταθερό κύκλο...άρα περιμένουμε!!!!

Βέβαια σήμερα με πονάει η μέση μου κ μάλλον θα κάνει την εμφάνιση της σιγά-σιγά....οπότε δεν χαίρομαι ακόμη....

Χτες ήρθαν οι γονείς μου απο δω και φάγμε όλοι μαζί οπότε σήμερα το μενού έχει το φαγητο της τεμπέλας.....μακαρόνια με σάλτσα.....

Αυτά τα νέα μας,ελπίζω να μη σας ζάλισα......

Πολλα πολλα φιλάκια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!

Ευτυχώς είμαστε πολύ καλά!!!!!!Ο Τασούλης κοιμήθηκε όλη νύχτα χωρίς γκρίνιες και κυρίως χωρίς πυρετό!!!!!

Η ακατανόμαστη ακόμη να φανεί αλλα θα περιμένω μέχρι τις 10 του μήνα να σιγουρευτώ....Μετράω 3 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν έχω κ σταθερό κύκλο...άρα περιμένουμε!!!!

Βέβαια σήμερα με πονάει η μέση μου κ μάλλον θα κάνει την εμφάνιση της σιγά-σιγά....οπότε δεν χαίρομαι ακόμη....

Χτες ήρθαν οι γονείς μου απο δω και φάγμε όλοι μαζί οπότε σήμερα το μενού έχει το φαγητο της τεμπέλας.....μακαρόνια με σάλτσα.....

Αυτά τα νέα μας,ελπίζω να μη σας ζάλισα......

Πολλα πολλα φιλάκια!!!!!!

καλημερα γιωτα!καλημερα κοριτσια!

χαιρομαι που ειναι καλα ο τασουλης σου ετσι μπραβο!κ η δικια μου μια χαρα κοιμηθηκε περιμενω να την φερει η μανα μου κ να παω στο γιατρο.

ευχομαι να δεις γρηγορα θετικο τεστ γιωτουλα!!ποτε θα κανεις?

πολλα φιλακια κ απο μενα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...