Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

mariadi καλως ορισες στην ομορφη μας παρεα και με το καλο να ερθει κ το μωρακι σου!!!!

Τελικα δε θελω κουπονια babylino γιατι μου εστειλε μια κοπελα και θα παω σημερα σουπερ-μαρκετ οποτε μοιραστειτε τα οι υπολοιπες!!!!!

Πηγα πηρα τον Τασο απο τον παιδικο κ επεσε ξερος για υπνο,τωρα θα βαλω τα μακαρονια και θα περιμενω τον Βασιλη για να φαμε.

Καλο μεσημερι!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mariad εχεις προφιλ στο facebook?

σου στελνω πμ

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλησπερα και απο εμας!

Ευτυχως το βραδυ μας κυλησε αρκετα ησυχα, η Μαρια ανοιγε τα ματακια της και αλλαζε πλευρο οποτε πηγαινα μεσα και τελικα σηκωθηκαμε οικογενειακως στις 9. Μαγειρεψα μακαρονια με κιμα, κρεμα γαλακτος και μανιταρια και εφτιαξα για τη Μαρια λιγο τραχανα (επειδη ειναι αρκετα βαρυ το δικο μας φαγητο). Ο Βασιλης εφυγε πριν λιγο για δουλεια, σχολαει στις 8 σημερα. Οποτε μειναμε μονες μας με την τσουγδω!

Γιωτα κι εμεις μακαρονια με κιμα σημερα! Εχει την τιμητικη του το ζυμαρικο με τον κιμα σημερα!!!

Σοφια εγω θα σου ελεγα να παρατηρησεις ποτε το κανει αυτο με τα χερακια της.. Το κανει απο ανοια? Το κανει οποτε θελει να κανει κατι αλλο και εσυ ας πουμε κανεις κατι διαφορετικο απο αυτο που θελει? Το κανει οταν δεν περναει το δικο της? Δεν νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο παντως!

Χριστινα κι εγω καπνιζω, κι εγω χρησιμοποιω babylino! Τελικα εχουμε αρκετα κοινα οι μαμαδες απο Ηλιουπολη!!!

Σονια σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια για οσα εχω καταφερει σημερα! Αυτες που ειναι αξιες θαυμασμου ομως, θα συμφωνησω μαζι σου πως ειναι η Αλεξια και η Γιωτα!! Οχι πως οι υπολοιπες πανε πισω αλλα με τοσα παιδια...!!!

Ειρηνη κι εγω χρησιμοποιω babylino αλλα δεν πειραζει αν δεν σου περισσευουν κουπονια! Την επομενη φορα εγω!

Αλεξια ξυπνησες ευκολα σημερα?

Mariadi καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σας!! Ελπιζω να σε δουμε κι εσενα στην επομενη συναντηση μας που ειναι στις 03/12!!

Παω να ταϊσω την τσουγδω!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Mariadi καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σας!! Ελπιζω να σε δουμε κι εσενα στην επομενη συναντηση μας που ειναι στις 03/12!!

Παω να ταϊσω την τσουγδω!!

ααααα, για πειτε περισσοτερες πληροφοριες.... ελπιζω να τα καταφερω γιατι λογω μιας επιπλοκης της εγκυμοσυνης η μετακινηση ειναι λιγο δυσκολη...

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Βρε mariadi τώρα πάτησα το utube σου... και στεναχωρήθηκα... έχεις χάσει μωράκι;

οχι δεν εχω χασει, αλλα δυσκολευθηκα παρα πολυ για να εχω το μωρακι μου κ περασα απο πολλες δυσκολιες.... μακαρι καμια μανουλα να μην χασει το μωρακι της......

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Α είμαστε στο ίδιο κλαμπ :D Εύχομαι ό,τι πρόβλημα και να έχεις να μην εμποδίσει να ολοκληρωθούν οι 100 μέρες :D

Α είμαστε στο ίδιο κλαμπ :D Εύχομαι ό,τι πρόβλημα και να έχεις να μην εμποδίσει να ολοκληρωθούν οι 100 μέρες :D

ομορφη ευχη... σε ευχαριστω!!! μικρο μηκος τραχηλου εχω κ μου ειπαν για αυξημενες πιθανοτητες προωρου τοκετου...

καμια με παρομοια εμπειρια;;

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

mariadi καλως όρισες και χρόνια σου πολλά για χθες :D

Για τη συνάντηση ξέρουμε ότι θα γίνει 3/12 απόγευμα (συναντιόμαστε περίπου 5:30 - 6:00) το "που" δεν το έχουμε βρει ακόμα. Καμμιά ιδέα :idea: κανείς :?:

Φαίη και Γιώτα μακαρόνια με κιμά έχουμε και μεις σήμερα, αλλά τα δικά μας είναι περίσευμα από χθες :lol:

Χριστίνα είστε αρκετές οι καπνίζουσες.

Αλεξία πας και γυμναστήριο;:eek: με εντυπωσιάζεις!

Ειρήνη βρήκες παρέα για τα ξενύχτια σου ε;

Σοφία και εγώ νομίζω ότι αυτό με το κεφάλι δεν είναι κάτι σοβαρό. Μη το πεις στο Φιτσιάλο :lol::lol:

Σόνια μας έχει πρήξει ο Ευριπίδης με τους super ήρωες. Από εκεί μου ήρθε η έμπνευση.

maria nd θα έρθετε κολυμβητήριο σήμερα; εμείς λέμε να πάμε οικογενειακώς.

Η Ιφιγένεια κοιμήθηκε σερί από τις 9:30 το βράδυ μέχρι τις 5:30 τα ξημερώματα. Σηκώθηκα την άλλαξα και θήλασε για περίπου 5 λεπτά και μετά μου χαμογέλαγε. Της λέω "είναι νωρίς ακόμα και εγώ νυστάζω, αν δεν πεινάς άλλο θα σε αφήσω στο κρεβάτι σου και θα πάω να κοιμηθώ". Συνέχισε να χαμογελάει. Την άφησα και ευτυχώς ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8:00.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

στο Αλεξανδρας θα γεννησω

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Της λέω "είναι νωρίς ακόμα και εγώ νυστάζω, αν δεν πεινάς άλλο θα σε αφήσω στο κρεβάτι σου και θα πάω να κοιμηθώ". Συνέχισε να χαμογελάει. Την άφησα και ευτυχώς ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8:00.

Ακολουθει τα χναρια του αδερφου της.....Εξελισσεται σε παιδι-μορφη!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ομορφη ευχη... σε ευχαριστω!!! μικρο μηκος τραχηλου εχω κ μου ειπαν για αυξημενες πιθανοτητες προωρου τοκετου...

καμια με παρομοια εμπειρια;;

Αυξημενες πιθανοτητες προωρου τοκετου ειχα εγω λογω διδυμων.

Το μονο που εκανα ηταν ενεσεις κορτιζονης για να βοηθησουμε τους πνευμονες να αναπτυχθουν γρηγοροτερα....γεννησα στον 9ο παρ ολα αυτα.

Και τον Τασο τον γεννησα μια εβδομαδα πριν την ΠΗΤ,οποτε δεν νομιζω πως μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο.Αλλα μπορεις να μοιραζεσαι αν θες ολες σου τις ανυσηχιες μαζι μας...:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...