Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές. Κι εγώ ελπίζω να μην είναι το σύνδρομο.

Λοιπόν βλέπω τελικά ότι έχουμε αρκετά κοινά :lol:

Πόσες καπνίζουμε; Πόσες βάζουμε babylino?

Σοφία αυτό με το χτύπημα αν δεν δώσεις σημασία θα το σταματήσει... το έκανε και σε εμένα και τελικά ήταν απλά μέρος μιας χορογραφίας του παιδικού που πιάνουν με τα χεράκια τους τα μάγουλα και πάνε το κεφαλάκι πέρα δώθε. Επειδή όμως είναι λίγο άγαρμπα στην αρχή το κάνουν σαν χτύπημα. Ελπίζω να είναι αυτό και για το δικό σου :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από μένα ... καλά, 2 μέρες έλειψα (από το φορουμ) και επρεπε να κάτσω μισή ώρα για να διαβάσω τα νέα σας... δεν σας προλαβαίνω. Δυστυχώς ΣΚ δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο να κάτσω στο PC, οπότε προσπαθώ να βρω λίγο χρόνο τις καθημερινές.

Να καλωσορίσω και τη Χριστίνα με την οποία μένουμε και κοντά. Λυπάμαι πολύ για το μωράκι της ξαδέρφης σου. Μακάρι να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα και σύντομα να κρατά το παιδί της αγκαλιά!

Αλήθεια, που είναι αυτές οι κούνιες στην Κύπρου; Εμείς πάμε στις κούνιες στην Πανταζή, αν και όχι τόσο συχνά. Συνήθως ΣΚ, αν δεν προκύψει καμία επίσκεψη σε παππούδες και θείες. Αυτό το ΣΚ π.χ. η μικρή μου πήγε να κοιμηθεί με τις θείες της (τις αδερφές του Δημήτρη) και μόνο μια στιγμή με πήρε τηλ. να μου πει ότι με θέλει. Κατά τα άλλα πέρασε πολύ καλά!!!

Ααα επίσης θέλω και εγώ φωτοτυπίες από το σεμινάριο. Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται το θέμα.

Να πω και τα χρόνια πολλά στις Μαρίες αν και με καθυστέρηση.

Ειρήνη θέλω και εγώ 1 κουπόνι για πάνες, αλλά θα τηρήσω τη σειρά προτεραιότητας αν δεν περισσεύουν

Σοφία τα παιδιά γενικά περνάνε από διάφορες φάσεις. Έχω διαβάσει πάντως ότι και άλλα παιδάκια το κάνουν αυτό. Σίγουρα είναι κάτι περαστικό! Προσπάθησε να την ηρεμήσεις την ώρα που το κάνει αυτό ή να της αποσπάσεις την προσοχή με κάτι άλλο.

Μαρία "Super Μαμά", πόσο χαίρομαι με την εφευρετικότητά σου. Η αλήθεια είναι ότι ξαναγινόμαστε παιδιά με τα παιδιά μας και όσο το χαίρονται αυτοί τόσο το χαιρόμαστε και εμείς!!!

Σας θαυμάζω και εσάς Αλεξία & Φαίη!!! Είστε οι ηρωίδες μου!

Φαίη και Ειρήνη, περαστικά να είναι οι τούμπες... Ξέρω είναι τρομακτικό και όσο και αν έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, μπορεί να γίνει το κακό. Σημασία έχει να είναι μικρά χτυπήματα χωρίς άλλες συνέπειες.

Εμένα χθες η Κυριακή μου ζήτησε ένα αδερφάκι!!! "Γιατι το θέλεις το αδερφάκι Κυριακή;".. "Για να παίξω μαζί του, να το ταϊζω, να του κάνω μπάνιο". Και μετά από αυτό είναι να μην μπω στον πειρασμό; Αλλά κάτσε να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα οικονομικά (αφού δεν ξέρω αν θα δουλεύω του χρόνου) και ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να της κάνω το χατίρι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τις κούνιες στην Κύπρου δείτε εδώ: http://www.ploigos.gr/?sessionid=f989855859ccc9de65d1d9add831730b (πατήστε το satelite για να το δείτε και δορυφορικά)

Είναι με χαλικάκι και έχει και μωρουδιακές, και παιδικές και εφήβων κούνιες. 2 τσουλήθρες, 1 γύρω γύρω όλοι το κλασικό και 1 κατασκευή για να σκαρφαλώνουν.

Σόφη εγώ είμαι κοντά στον παιδικό σταθμό στην Κύπρου. Αυτές τις κούνιες στην Πανταζή δεν της είχα πάρει μυρωδιά :D θα τις επισκεφτούμε. Ευχαριστώ.

καλημερα! θελετε μια μελλουσα μανουλα απο περιχωρα ηλιουπολης στην παρεα σας;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω!! Αερικο στο ευχομαι να ξαναερθεις στην θεση μου!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Αερικο θα σου στειλω σε λιγο προσωπικο μηνυμα για το θεμα που ρωτησες στο παρεντς. Που σε βολευει να στο στειλω, εδω ή στο αλλο;

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλώς ήρθες mariadi με το καλό και το μωράκι σου!!!

quote: Σας θαυμάζω και εσάς Αλεξία & Φαίη!!! Είστε οι ηρωίδες μου!

Ooops Αλεξία & Γιώτα ήθελα να πως πιο πάνω, όχι ότι και εσύ Φαίη δεν έχεις καταφέρει ήδη πολλά. Σου το έχω ξαναπει άλλωστε :) :)

Χριστίνα, αν περάσεις από τις κούνιες μας ενημέρωσέ με να κατέβω και εγώ με την Κυριακή.

ΜαρίαΝΔ όλα καλά; Θα τα πόυμε σήμερα εμείς και ελπίζω να καταφέρω να έρθω νωρίς στη συνάντηση, γιατι πρέπει να φύγω και νωρίς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αερικο θα σου στειλω σε λιγο προσωπικο μηνυμα για το θεμα που ρωτησες στο παρεντς. Που σε βολευει να στο στειλω, εδω ή στο αλλο;

Εδώ γιατί το άλλο είναι λίγο γεμάτο :oops:

Εδώ γιατί το άλλο είναι λίγο γεμάτο :oops:

οκ, μια απο τα ιδια! θα σου στειλω σε λιγο!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας κοπελιες!!οποιες θελουν κουπονια να μου στειλεται διευθυνση να τα στειλω τσακα τσακα γιατι ληγουν στις 31

μαριαδι καλως ηρθες στην παρεα μας.με το καλο να δεχτητε το μωρακι σας!!καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης.και με εναν πονο.100 μερουλες σου εμειναν.τελεια!!!

4ywWp2.png

Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα!!

Ναι, 100 μερες εμειναν κ το καλο που του θελω του μπομπιρα να μεινει εκει μεχρι τελους, αντε να γινουν 90 οι μερες....

ERIANTON Αργυρουπολιτισσα;;

n3I0p3.pngi5JOp3.png

εκει θα μεινει ο μπεμπακος που ειναι και καλα.χειμωνιατικο το μωρουδακι σας.μπραβο.και εμενα ειναι χειμωνιατικο το μικιο μου.τον λατρευω τον χειμωνα και να σου πω την αληθεια το ειχα στο προγραμμα. δυστυχως.ημουν ανατικη ηλιουπολητισσα.μεχρι που βρηκαμε σπιτι στον καρεα και απο κει αργυρουπολη.που μενεις εσυ?με λενε ειρηνη.εσενα μαλλον μαρια σε λενε ετσι?γιορταζες χτες?

τι γινεται με τις μαριες?θα ερθει και αλλη μια κοπελα ,μαρια, που μιλαμε στο παρεντς.

αν φωναξεις στον δρομο μαρια θα γυρισει ο μισος πληθησμος

4ywWp2.png

εκει θα μεινει ο μπεμπακος που ειναι και καλα.χειμωνιατικο το μωρουδακι σας.μπραβο.και εμενα ειναι χειμωνιατικο το μικιο μου.τον λατρευω τον χειμωνα και να σου πω την αληθεια το ειχα στο προγραμμα. δυστυχως.ημουν ανατικη ηλιουπολητισσα.μεχρι που βρηκαμε σπιτι στον καρεα και απο κει αργυρουπολη.που μενεις εσυ?με λενε ειρηνη.εσενα μαλλον μαρια σε λενε ετσι?γιορταζες χτες?

τι γινεται με τις μαριες?θα ερθει και αλλη μια κοπελα ,μαρια, που μιλαμε στο παρεντς.

αν φωναξεις στον δρομο μαρια θα γυρισει ο μισος πληθησμος

Ναι, ναι αλλη μια Μαρια! Γιορταζα χθες, σωστα!

Εγω προς το παρον δεν μενω αργυρουπολη, αλλα θα γινει σε λιγο καιρο παλι. Γεννηθηκα κ μεγαλωσα αργυρουπολη, εκει πηγα σχολειο, εκει μενουν οι δικοι μου κ εκει ειναι κ η επαγγελματικη μου εδρα, οποτε την αργυρουπολη την ξερω πολυυυυυυυ καλα!!!!

να σου ζησει ο μικρουλης σου!

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...