Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ασε τις νοσοκομες που ξαφνικα φωναζαν "περασε το μισαωρο αφηστε κατω τα μωρα"ποσες φορες μου ηρθε να τις φτυσω .......

Γι' αυτό με προφύλαξε ο θεός! Θα έπαιζα ξύλο λέμε!

ρε συ χριστίνα, σίγουρα έχει τη νόσο?:cry::cry::cry: φαντάζομαι οι γονείς δεν έχουν ιστορικό βεβαρημένο. θα το πώ (κι ας δεν πρέπει), στην κοπέλα έτυχε? τόσες προσπάθειες έκανε να μείνει έγκυος. απίστευτο. σε κανέναν να μην τύχει βέβαια. αλλά εδώ μιλάμε για 10 εξωσωματικές! τί να πω? μακάρι να είναι λάθος διάγνωση και να γίνει καλά το μωρούλι. ο Θεός να τους δώσει δύναμη να αντεπεξέλθουν στα δύσκολα.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

ωχ χριστινακι.πολυ κριμα.ειναι δρμαμα για τους γονεις.μακαρι να εχουν κανει λαθος οι γιατροι.συνηθως κανουν μακαρι να εχουν κανει και στην περιπτωση τους.η παναγιτσα που ηταν και η χαρη της σημερα να βοηθησει το μωρουδακι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

α καλα απο ξενυχτι ειμαι πρωτη στο ξυπνημα τελευταια!!δεν με πολυ νοιαζει ομως.

ξυπναω ταιζω το μπεμπακι μου και μετα τον περνω αγκαλιτσα και ξανακοιμομαστε σαν τα μουσκαρους(μοσχαρια)

4ywWp2.png

:lol::lol::lol:

τί μου θύμησες τώρα! ωραίες εποχές! και όχι πολύ μακρινές. αλλά από σεπτεμβρη είπα "δεν πάει άλλο" και ξεκίνησα γυμν 9.30- 11.30 το πρωί, που είναι μόνο το μωρό σπίτι. αλλά φυσικά ξυπνάω 7 με 7.15 για να ντύσουμε τα παιδιά και να τα πάμε σχολείο. 3 διαφορετικά σχολεία! αν ετοιμαστούν νωρίς τα πάει όλα ο άντρας μου, αλλιώς αναλαμβάνω τον βρεφονηπιακό.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

έλα μου ντε! λες να εθίστηκα στον καφέ? :lol:

άντε καληνύχτα. έχεις δίκιο, ΠΡΕΠΕΙ να κοιμηθώ! πάντα ήθελα (από μικρή) ή να έχει περ/ρες ώρες η μέρα ή εγώ να μην χρειαζόμουν τον ύπνο ρε παιδί μου! και αυτή την απορία την εξέφρασε και ο γιος μου στα 5 του "μακάρι μαμά να μην χρειαζόμουν τον ύπνο"! από μένα πήρε το παιδί!

καλό βράδυ.φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

Ειρηνη μου θελω ενα κουπονακι babylino.Ποσα εχεις?Γιατι μαλλον θα θελει κ η Σοφια,νομιζω αυτες παιρνει.Εγω θελω μονο 1 αν σου περισσευει.....αλλα μπορεις να μου το στειλεις?Γιατι χλωμο να ερχομαι.....

Η νυχτα μας ηταν σχετικα ησυχη.Ολα τα παιδια κοιμηθηκανε στις 21 00 αλλα ο Θανος ξυπνησε στις 03 00...του εδωσα γαλα αλλα μετα δεν μπορουσε να κοιμηθει.Ετσι πηρα το ρηλαξ διπλα απ το κρεβατι μου κ τον κουνουσα αλλα τιποτα.Τελικα σηκωθηκε ο Βασιλης κ τον εβαλε στο σαλονι οπου κ κοιμηθηκε μεχρι το πρωι......Τωρα τα ταισα αλλα γκρινιαζουν,θα τους περασει ομως....

Θα μπω παλι αργοτερα που θα εχετε ξυπνησει και οι υπολοιπες.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αντε καλε ξυπνηστε.....μονη μου μιλαω?????

Τα βλασταρια μου κοιμηθηκανε,εβαλα κιμα να φτιαξω κ αργοτερα θα φτιαξω μακαρονια.Πρεπει να μαζεψω ενα πλυντηριο που απλωσα χτες αλλα δεν νομιζω να εχει στεγνωσει.Τωρα παω να φτιαξω λιγο καφε ακομη κ να κανω κ κανενα τσιγαρακι να παρω δυναμεις να ριξω ενα συμμαζεματακι μεχρι να ξυπνησουν τα ζουζουνια......

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

μπηκα παλι στα κλεφτα να σας διαβασω...ουτε δικο μου η/υ εχω ουτε γραφειο ουτε τηλεφωνο...πανε οι ανεσεις που ειχα στο προηγουμενο τμημα καλα να παθω:Dτεσπα θα συνηθισω.

χριστινα κουραγιο στη ξαδερφη σου πολυ λυπαμαι ευχομαι να εχουν κανει λαθος οι γιατροι κ να μην εχει το συνδρομο το μωρακι κ να το παρουν σπιτακι τους.

φαιη ολα καλα με το μαρακι?

γλυκουλα τι ωραια που στολισες αντε να παιρνουμε σειρα κ οι υπολοιπες....εγω μεσα δεκεμβρη λεω στις 16 εχει γενεθλια ο αντωνης οποτε καπου εκει θα στολισω.

ειρηνη αν περισσεψει ενα κουπονακι για οικονομικη συσκευασια θα το ηθελα.

εμεις ολοι καλα ειχαμε ενα ησυχο σκ ηρθε η πεθερα μου με το κουνιαδο μου χθες να μας δουν ωραια περασαμε το μεσημερακι αφησα την ελισαβετ στη μαμα μου εκανε τη βολτα της επαιξε με το παπου κ τη γιαγια μια χααρ περασε.ασχετο θελω τη γμωμη σας σε κατι...ειναι 2-3 μερες τωρα που στα καλα καθουμενα χτυπαει με τα χερια της το κεφαλι της...δε ξερω γιατι το κανει.μπορει να καθεται κ να παιζει κ ξαφνικα ν αρχισει να χτυπιεται...η οταν βαριεται η οταν την αλλαζω...ετσι στα καλα καθουμενα το κανει.σημαινει κατι αυτο?της κανανε τιποτε στο παιδικο ν ανησυχησω?σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...