Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Και ΄μενα τραγουδαει κουνια - μπελα η μικρη! Το λεει ετσι: "Μούνια - λέλα - παπαγιέλα" :lol::lol: (Κουνια - μπελα - εσπασε η κουτελα). Εμας τις τελευταιες μερες εμαθε το "λαλακι" (=σκυλακι)! :mrgreen:

Οσο για το στολισμα, ειμαι υπο σκεψη! ;)

Κουραγιο Χριστινακι μου! Ευχομαι ολα να πανε καλα! Ειλικρινα το ευχομαι!

Αλεξια ευτυχως που εχω πρεσα! Τα διπλωνω ετσι οπως θελω να τα βαλω στα συρταρια, τα παταω δυο φορες και ετοιμα!!

Γλυκουλα μπραβο στον Ευθυμη που ειναι καλα!

Εγω εχω πανικοβληθει λιγο... Με το χτυπημα στο κεφαλι εννοω! Να την ξυπναω καθε 2 ωρες ή δεν εχει νοημα? Τι να κανω, ειλικρινα δεν ξερω!

Εν τω μεταξυ της εδωσε ο Βασιλης λιγο ντεπον γυρω στις 7 γιατι εδειχνε να ποναει απο τα δοντια της και μια αυτο (η ανακουφιση απο το ντεπον δηλαδη), μια το οτι το πηγε σερι απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδακι που την εβαλα για υπνο, εχει πεσει σε ληθαργο....

Εχω παει δυο φορες μεσα, ανοιγει τα ματια της, τεντωνεται και ξανακοιμαται...

Τωρα αυτο ειναι καλο?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαίη μου μη φοβάσαι. αφού ήταν ευδιάθετη όλη μέρα. ούτε ζαλάδες-εμετούς-υπνηλία είχε. τώρα φυσικό είναι να ξεραθεί στον ύπνο. καλό θα ήταν βέβαια να την ελέγχεις κάθε 2-3 ώρες. έτσι για να είσαι 100% σίγουρη. πάντως μην αγχώνεσαι. περαστικά

(αυτή η πρέσα πρέπει να είναι φοβερή, ε?)

αερικό με ενδιαφέρουν οι σημειώσεις σου. καλά τα λες ότι έπρεπε κάθε δημόσιος φορέας να κάνει σεμινάρια. στο δημοτικό (δημοσιο) του γιου μου (το νήπιο στεγάζεται μέσα στο δημοτικό) έχει έναν ψυχολόγο συγκεκριμένες ώρες τη βδομάδα για όποιον χρειάζεται συμβουλές. καλό και χρήσιμο το βρίσκω.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Αλεξια μου ευχαριστω πολυ για την καθησυχαστικη απαντηση! Οντως, ουτε υπνηλια ειχε, στις κουνιες επαιξε κανονικα, εμετο δεν εκανε καθολου! Σε ευχαριστω και παλι! Η πρεσα οντως φοβερη, μου εχει λυσει τα χερια!

Χριστινα ξεχασα στο προηγουμενο ποστ να σου πω πως θελω κι εγω τις σημειωσεις (δεν με πειραζει να πληρωσω κιολας αν τις βγαλεις φωτοτυπια, απλα να ξερεις πως τις θελω! Οκ? ;) )

gM4vp2.png

Εννοώ δημόσιος φορέας πριν το δημοτικό όπου θεωρητικά κάποιες δυσλειτουργίες πρέπει να έχουν αντιμετωπιστεί. Το χθεσινό θέμα ήταν διάφορες δυσλειτουργίες όπως η δυσγραφία και η δυσπραξία που μετά τα 4 πρέπει να αντιμετωπίζονται οπωσδήποτε και πριν το παιδί πάει στο δημοτικό ώστε να διορθώνονται και να εντάσσεται ομαλά στη σχολική κοινότητα. Εγώ πέρα από την δυσλεξία και την υπερκινητικότητα δεν ήξερα ότι υπάρχουν και τόσα άλλα που πρέπει να προσέξουμε! Λέμε τόσο συχνά ότι τα παιδιά δεν έρχονται με manual αλλά αν ένας φορέας αναλάμβανε να ενημερώνει ΕΓΚΑΙΡΩΣ τους νέους γονείς σκέφτεστε πόσο καλύτερος θα ήταν ο ρημαδοκόσμος μας;

Άρα έχουμε 2 φωτοαντίγραφα μέχρι τώρα ;) Δεν θα χρειαστεί να πληρώσω... θα σας τις βγάλω στο πολυμηχάνημα στο σπίτι ;)

Να ρωτήσω κάτι άσχετο: Στη συνάντηση επιτρέπονται και μπαμπάδες ή είναι αποκλειστικά για μανούλες;

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι άσχετο: Στη συνάντηση επιτρέπονται και μπαμπάδες ή είναι αποκλειστικά για μανούλες;

Και βεβαια επιτρεπονται μπαμπαδες!

Εμας εχει τυχει αρκετες φορες που εχει ερθει μαζι μας!:D

gM4vp2.png

Και κατι ασχετο: Ρε 'συ Χριστινα, η Κωνσταντινα ειναι πολυ φατσα στη φωτο! Ειναι να το βαλεις κατω να το σκασεις στα φιλια!!!!!

gM4vp2.png

χριστινακι πολυ λυπαμαι για ολο αυτο που περνανε και οι γονεις και το μωρουδακι.πολυ κριμα να συμβαινουν τετοια θεματα υγειας.πολυ κριμα

φαιη μου τιποτα δεν θα εχει η μικρη σας.αλλα να σου πω την αληθεια και εγω θα το ξυπναγα καθε τοσο απο τον φοβο μου μην τυχον ....... ειμαι και εγω ολιγον "λεκανη" κοινως χεστρα

χριστινα εννοειται οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα να φερεις οποιον θελεις.

συμφωνω με το σχολιο της φαιης για την φωτογραφια της μικρης σου χριστινακι αλλα θα γινω και λιγο πιο συγκεκριμενη σαν να κατσαδιαζει καποιον μου φαινεται με το χερακι :-D

4ywWp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Δεν θυμάμαι πως ξεκίνησε η κουβέντα σήμερα με τον Ευριπίδη και κάποια στιγμή του λέω "όλα μπορώ να τα κάνω γιατί είμαι super μαμά". "Δεν είσαι" μου λέει. "Είμαι" επιμένω "ορίστε, έχω και κάπα" και δένω μια κόκκινη ρόμπα από τα μανίκια στο λαιμό μου, ανεβαίνω στο διπλό κρεβάτι, κάνω ένα κύκλο και πηδάω στο πάτωμα φωνάζοντας "είμαι super μαμά!!!" Όλη αυτή την ώρα ο Ευριπίδης γελάει. Μόλις βγάζω την κάπα(=ρόμπα) την παίρνει και με μιμείται φωνάζοντας "είμαι super γιος, είμαι super γιος" (καλά, σούργελο μαμά και σούργελο γιος είμαστε, αλλά λέμε τώρα :lol: )

...

Μαρια χρονια πολλα και απο εδω! Να εισαι παντα ΕΣΥ! ;)

... :D

Είμαι εγώ εδώ και 40 χρόνια, τώρα θα αλλάξω; :mrgreen:

7?????? μπράβο ρε φαίη! εγώ τόσα δεν έκανα ούτε στα χειρότερά μου.

βασικά σιδέρωνα ό,τι χρειαζόταν και όποτε θέλαμε να το βάλουμε! στις αρχές αρχές του γάμου, μόνο, τα σιδέρωνα όλα ακόμα και τα βρακιά, μετά ηρέμησα. ούτε τα μωρουδιακά εκτός στο 1ο μωρό κι ας φώναζε η μάνα μου. ακαμάτρα και τεμπέλα παιδί μου...

Αλεξία και εγώ τεμπέλα και ακαμάτρα, σιδερώνω σπάνια :D

και παιδιά και μπαμπάδες και το σκύλο σου άμα θες να τον βγάλεις βόλτα :lol:

Για την ξαδέρφη εύχομαι να βγάλουν άκρη και μακάρι, αν γίνεται, να έχουν πέσει έξω οι γιατροί και να μην είναι τόσο σοβαρό αυτό που έχει το παιδάκι.

Φωτοτυπία θέλω και εγώ :D

Σας αφήνω τώρα. Καληνύχτα!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Δεν θυμάμαι πως ξεκίνησε η κουβέντα σήμερα με τον Ευριπίδη και κάποια στιγμή του λέω "όλα μπορώ να τα κάνω γιατί είμαι super μαμά". "Δεν είσαι" μου λέει. "Είμαι" επιμένω "ορίστε, έχω και κάπα" και δένω μια κόκκινη ρόμπα από τα μανίκια στο λαιμό μου, ανεβαίνω στο διπλό κρεβάτι, κάνω ένα κύκλο και πηδάω στο πάτωμα φωνάζοντας "είμαι super μαμά!!!" Όλη αυτή την ώρα ο Ευριπίδης γελάει. Μόλις βγάζω την κάπα(=ρόμπα) την παίρνει και με μιμείται φωνάζοντας "είμαι super γιος, είμαι super γιος" (καλά, σούργελο μαμά και σούργελο γιος είμαστε, αλλά λέμε τώρα :lol: )

:lol::lol::lol: Τελικα εκτος απο ζωγραφιες πρεπει να αρχισω να ζηταω και βιντεο! :lol::lol::lol: Εχω χασει ηδη ενα με τη σουπερ μαμα να τραγουδαει "λεμονακι μυρωδατο" για να φαει ο σουπερ γιος, να χασω και το σημερινο με τη ρομπα - καπα, παει πολυ!!:lol::lol::lol: Δεν εχω παρα να σας ευχηθω κι εις ανωτερα!!:P:p

Ειρηνη κι εγω λεκανη ειμαι, οποτε θα την ξυπναω καθε 2ωρο και βλεπουμε!:cool:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

σουπερ μαμα μαρια σου παω κοντρα!!εννοειται οτι και εγω ειμαι η σουπερ μαμα αλλα ακομα ο γιοκας μου δεν το ξερει του το κραταω για εκπληξη χαχα.οσο για το σουργελο δεν το δεχομαι.μαλλον εισαι μια ορεξατη μανουλιτσα.

4ywWp2.png

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το παιδάκι μου (είπε η κουκουβάγια :lol: ) Στην πραγματικότητα σήκωνε το χέρι της για να βγάλει το κοκκαλάκι που της είχα στα μαλλιά αλλά μου άρεσε αυτό το "ρητορικό" που έχει η στάση και την έβαλα... Είναι μεγάλη φάτσα η μικρή και σε αντίθεση με μαμά και μπαμπά έχει τρελλή φωτογένεια. Δεν χορταίνω να την φωτογραφίζω.

Προσπαθώ να με φανταστώ να κάνω την σούπερ μαμά και γελάω μόνη μου :lol: Εμείς σήμερα κάναμε αλογάκι τη "θεία" Τζο (η βαφτιστήρα μου) και της βάλαμε και γκέμια (μια ζώνη) και το καταδιασκεδάσαμε :D

Ευχαριστώ για τις ευχές. Κάθε πρωί εύχομαι να είναι η μέρα που θα λυθεί το πρόβλημα με την καρδούλα της μικρής και θα την πάρουν επιτέλους να πάνε σπίτι τους. Δεν μπορώ να διανοηθώ να έχω γεννήσει και να μην μπορώ να πιάνω το παιδί μου αγκαλιά όποτε θέλω και να πρέπει να το ταΐζω και να το αγκαλιάζω με χρονοδιάγραμμα και με όλα αυτά τα καλώδια ανάμεσά μας. Σκεφτείτε ότι έπρεπε εμείς να τονίσουμε στους γιατρούς ότι η καλύτερη νοσοκόμα είναι η αγκαλιά της μαμάς για να της πουν "ναι έτσι είναι" και να την αφήσουν να την πάρει να την βάλει στο στήθος και να την κρατήσει αγκαλιά. Το πως αντέχει η ξαδέρφη μου και παραμένει ψύχραιμη πραγματικά με κάνει και απορώ με τα αποθέματα δύναμης που διαθέτει. Και τι να της απαντήσεις σε αυτό το μαμημένο "γιατί σε μένα";

3 Φωτοτυπίες μέχρι εδώ (κρατάω λογαριασμό)

Και τι να της απαντήσεις σε αυτό το μαμημένο "γιατί σε μένα";

Αχ μωρε Χριστινα...

Κι εγω που περναω διαφορα λουκια κατα καιρους, προσπαθουσα να δωσω κουραγιο στον εαυτο μου και οποτε αναρωτιομουν "γιατι σε εμενα"?, απαντουσα αυτοματα "γιατι ΟΧΙ σε εμενα"?.. Παρηγορια στον αρρωστο δηλαδη..

Οταν νοσηλευτηκε το παιδι μου ομως 2 μηνων βρεφακι με μηνιγγιτιδα, καμμια απαντηση, κανενας Θεος δεν με ανακουφιζε.. Απλα δεν ζουσα, ημουν μια σκια αναμεσα σε ανθρωπους και φοβομουν τοσο πολυ... :cry:

Κουραγιο στην ξαδερφη σου... Ποσα να αντεξει ενας ανθρωπος? Τι να πεις σε αυτην και σε χιλιαδες αλλες γυναικες που βλεπουν τα παιδια τους ετσι?

Κατι τετοια με κανουν και σκεφτομαι αν αξιζει που φωναζω ή μαλωνω τη μικρη... Βρισκομαι στην ευτυχη θεση να εχω το παιδι μου υγιες και παρολαυτα, του φωναζω και το μαλωνω... Γιατι? Ενω αλλες μαμαδες αν ειχαν τη δικια μου τυχη ουτε που θα υψωναν τον τονο της φωνης τους.......

gM4vp2.png

αχ μακάρι αερικό να περάσουν αυτές οι δύσκολες ώρες-μέρες και σύντομα να βγει το μωράκι νικήτρια και υγιέστατο πια να πάει στο σπιτάκι του. τί γολγοθάς κι αυτός. αλήθεια τί είναι αυτή η νόσος?

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Δεν μπορώ να διανοηθώ να έχω γεννήσει και να μην μπορώ να πιάνω το παιδί μου αγκαλιά όποτε θέλω και να πρέπει να το ταΐζω και να το αγκαλιάζω με χρονοδιάγραμμα και με όλα αυτά τα καλώδια ανάμεσά μας.

ειναι οτι χειροτερο εμενα μου το κρατησαν συνιλικα 11 μερες στο νοσοκομειο και ημουν εκει καθε 3 ωρες απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ για να το θηλαζω (περισσοτερο για να το βλεπω και΄λιγοτερο για να το θηλασω) και ευτυχως χωρις κανεναν ιδιαιτερο λογο απλα επειδη δεν ετρωγε καλα στην αρχη και του επεσε το ζαχαρο και εκει ξεκινησαν να μου το ξεζουμιζουν.και ασε τις νοσοκομες που ξαφνικα φωναζαν "περασε το μισαωρο αφηστε κατω τα μωρα"ποσες φορες μου ηρθε να τις φτυσω .......

τα σκεφτομαι τι περναγε το μικρο μου και ποσες φορες πηγαμε και ηρθαμε με αδειο το πορτ μπεμπε.ηταν απο τις χειροτερες μερες τις ζωης μου

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...