-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, Eternity είπε:
Εγω την 11η ημέρα είχα 6,9. Επειδή η μορφολογία του ήταν πολύ καλή όπως μου είπε, ήθελε να προχωρήσουμε χωρίς prp. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα και του το είχα πει εξ αρχής γιατί σε 3 προσπάθειες το ενδομήτριο ποτέ δεν έφτασε πάνω από 7. Αν παίρνεις πολλές ημέρες cyclacur μετά ακυρώνεται ο κύκλος γιατί από ένα σημείο και μετά ούτε παχαίνει και χαλάει και η ποιότητα του. 13η ημέρα έκανα prp και 18η εμβρυομεταφορα. Εσύ που βλέπεις πχ τη 12η ημέρα ενδομήτριο πάνω από 7 και καλό σε ποιότητα νομίζω είσαι σούπερ! Καλή επιτυχία!!!
Κορίτσι μου πραγματικά ήλπιζα να κάνεις και εσύ την ανατροπή... χαίρομαι πολύ που δεν το αφήνεις να σε ρίξει και αντίθετα ξέρεις ότι όποιος παλεύει μόνο νικητής μπορεί να βγει!!!
Σ ευχαριστω κοριτσι μου! Καταλαβα τι λες.. και εννοειται οτι πας με την καλυτερη δυναμικη. Την Τριτη που πηγα για υπερηχο, το ενδομητριο του προηγ μηνα δεν ειχε πεσει και ηταν 8.5. Πριν 2-3 χρονια ειχα καλα ενδομητρια (τα παρακολουθουσα καθε μηνα με υπερηχο γιατι καναμε προσπαθειες μονοι μας πριν την εξωσωματικη-επαιρνα serpafar). Τωρα ομως δεν ξερω αν κανω καλα ενδομητρια πλεον. Εχω κλεισει και τα 41, εχουν περασει κ 2-3 χρονια.. και φοβαμαι μηπως εχει μειωθει..! Το μονο δειγμα που εχω.. ειναι αυτο το 8.5 που βρηκαν στον υπερηχο της Τριτης.
πρίν από 44 λεπτά , kate82 είπε:Κορίτσια μου καλησπέρα μόλις μίλησα με τον γιατρό, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε και αυτός να πει με σιγουριά τι δεν πήγε καλά, λογικά το εμβρυακι δεν μπόρεσε να κρατηθεί γιατί με βάση των εξετάσεων υστεροσκοπηση και χίλια αλλά δύο που κάνουμε όλα ήταν φυσιολογικά, Ιανουάριο θα πάω να με δει για να δούμε πως θα προχωρήσουμε, δεν θέλει σ αυτόν τον κύκλο για να καθαρίσει ο οργανισμός από τα φάρμακα. Τώρα περιμένω τηλ και από τον εμβρυολογο να μ ενημερώσει. Ο Θεός μαζί μας !!!!
Ναι κι εγω πιστευω οτι πρεπει να περασουν κ οι γιορτες.. να ηρεμησει ο οργανισμος σου.. κ να το ξαναδειτε ψυχραιμα και βημα βημα, με τη νεα χρονια. Ολα να πανε καλα ευχομαι κοριτσι μου..! Και το πιστευω. Ετσι οπως εχει προχωρησει η επιστημη.. θεωρω πως ειναι πολυ δυσκολο να μην τα καταφερει καποια γυναικα πλεον..
-
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
-
Θέματα
-
- 6.044 απαντήσεις
- 811.568 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.130.875 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.507 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 116.314 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.856 εμφανίσεις
-
-
-
- 6.044 απαντήσεις