Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαίη μετέφερα το αίτημά σου στον καλλιτέχνη και το αποτέλεσμα είναι ένας δεινόσαυρος :lol::lol: (τώρα σου αρέσει, δεν σου αρέσει αυτό σου έφτιαξε :mrgreen: )

:D

καλησπερα μαρακι εμας ζωγραφια δεν θα μας φτιαξετε?εγω θελω σπιτακικια και ανθρωπακια αν φιλοτιμηθει ο ζωγραφος

χριστινα και μας οι παπουδες στον βυρωνα ειναι.τις κουνιες που λες στην κυπρου δεν μου ερχοται στο μυαλο που ακριβως ειναι.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που ειναι τα μαρακια μας να τους ευχηθω?

μαρια dems σου ευχομαι να τα εκατοστησεις και να σε χαιρεται η ομορφη οικογενεια σου!!

μαριανδ να τα εκατοστησεις και να σε χαιρονται και εσενα τα ομορφα αντρακια σου!

μαρακι μικιω να σε χαιρονται η μανουλιτσα σου φιη και ο μπακουλης σου βασιλης.

να ειστε ολες πολυχρονες!!!!

4ywWp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Σήμερα η Ιφιγένεια έφαγε την πρώτη της τούμπα. Την άφησα για λίγο χωρίς να τη δέσω και κύλησε από το ρηλάξ και έπεσε στο πάτωμα. Δεν έπαθε τίποτα, μόνο τρόμαξε. Περισσότερο όμως τρόμαξε ο Ευριπίδης και ρώταγε "μαμά έκανε πληγή;"

που ειναι τα μαρακια μας να τους ευχηθω?

μαρια dems σου ευχομαι να τα εκατοστησεις και να σε χαιρεται η ομορφη οικογενεια σου!!

...

Thanks! :D και εσύ να χαίρεσαι το γάντζο σου και το Δημήτρη σου!

Φιλάκια σε όλες. Τα λέμε και αργότερα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα μανουλες!

μαρια-dems χρονια σου πολλα!παντα υγιης κ ευτυχισμενη να σαι και να σε χαιρομαστε!

εχω την εντυπωση οτι η μαριανδ και το μαρακι της φαιης γιορταζαν 15αυγουστο αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη θα ευχηθω-οι ευχες ποτε δε πανε χαμενες:-)-χρονια σας πολλα καλα κ ευτυχισμενα!

χριστινα πολυ θετικο που ο παιδικος ειναι κοντα στη δουλεια σου.και τα σεμιναρια που διοργανωνει ειναι πολυ ενδιαφεροντα.

μαρακι αργυρουπολη δε βρηκα κατι γυρισαμε μετα στη πλατεια κ πηρα τελικα μποτες οχι ακριβως οπως τις ηθελα αλλα στο περιπου.πηγαμε μετα κ στις κουνιες μιας και ειχε καλη μερα να παιξει κ η ελισαβετ μιας κ κοιμηθηκε μεσα στ αμαξι κ εχασε την καροτσαδα κ τη βολτα στα μαγαζια μαζι με τη μαμα.περαστικα και στη ιφιγενειουλα που εφαγε την πρωτη της τουμπα.

καλη κυριακη και πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Επιστρεψαμε κι εμεις!!!!

Μαρια Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα!!!Να σε χαίρεται η όμορφη οικογένεια σου,κι εμεις που σε αγαπαμε!!!!

Φαιη γιορταζει ητσουγδω μας σημερα?????Να την χαιρεσαι,στα εγραψα και στο φατσοβιβλιο,η φωτο προφιλ που εχεις ειναι απλα τελεια!!!!!

Ελενη μου πολλα περαστικα στον Ευθυμιο κι αγυριστα να ειναι.....ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα που εκανε ραμματα......

Αλεξια ελπιζω η Κλεα να ειναι καλυτερα,χωρις πυρετο!!!!

Ναταλια μου μην ανησυχεις για τον Τασο,τωρα θα εχει κατι να απασχολειται,θα βγαζει και το "χαρτζιλικι" του και σιγα-σιγα οπως εχει αποδειξει θα βρει κατι σταθερο.Δειχνει οτι του αρεσει η δουλεια,οποτε συντομα θα βρεθει κατι μονιμοτερο κ πιο επικερδες!!!!Σας ευχομαι τα καλυτερα,φιλησε μου τα διδυμακια σου!!!!

Οι υπολοιπες απ οσα διαβασα ειστε καλα...

Σας φιλω ολες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

ευχαριστώ για τις ευχές σας και εδώ και στο fb :D

Σοφία με γεια τις μπότες!

Γιώτα ελπίζω να πέρασες καλά. Το χρειαζόσουν :)

Ελένη μπράβο στο γενναίο παληκάρι σου :)

Ειρήνη μου αρέσει που έχεις και απαιτήσεις για τη ζωγραφιά :lol::lol::lol::lol: Για ρώτα τη Φαίη πόσο καιρό περίμενε να του έρθει η έμπνευση :lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

κατ'αρχήν DEMS,

Χρόόνια πολλά σε σένα, χρόόνια πολλά κι ευτυχισμένα! να χαίρεσαι τ'όνομά σου και την οικογένειά σου και να σε χαίρονται κι αυτοί βεβαίως βεβαίως.

η ιφιγένεια τούμπα? και άργησε μπορώ να πώ! εμένα ο τελευταίος (που το'χω πιο πρόσφατο) ημερών ήταν όταν τον τράβηξε η ελένη μου (σαν κούκλα) και το έριξε από τον καναπέ. κι εγώ δίπλα έτσι? :oops: ελπίζω έτσι ασήμαντες να είναι οι τούμπες της από δω και πέρα!

μαρία κι εγώ 1 χρόνο ήθελα σαν 1ο στόχο και κοντεύω να τον πετύχω. τελευταία όμως με τις αρρώστιες δεν ήθελε τίποτα να φάει και για 2 μέρες ούτε να θηλάσει, με συνέπεια να μου μειωθεί δραματικά. τώρα παίρνω βιταμίνες φυτικές της σόλγκαρ και κάτι άρχισε να γίνεται. σήμερα το πρωί του έδωσα για 1η φορά συμπλήρωμα. περιμένω να μου ξανακατέβει αρκετό γάλα και μετά θα τον θηλάσω για όσο θέλει. μακάρι και για 2 χρόνια, γιατί όχι? τώρα αν δεν γίνει κάτι με τις φυτικές βιταμ θα του δίνω συμπλήρωμα. δεν παίρνω άλλα σκευάσματα, κυρίως γιατί δε με αφήνει ο άντρας μου που είναι φαρμακοποιός.

οι υπόλοιπες μαρίες μάλλον δεν γιορτάζουν, ε? αν κάνω λάθος, μαρίαντ χρόνια σου πολλά και φαίη να χαίρεσαι την κόρη σου!

γιώτα και σοφία, η κλέα μου από χτες το απόγευμα είναι περδίκι, ευτυχώς! σοφία καλοφόρετες και οι καινούριες μπότες.

γλυκούλα κι εμένα το ευθύμιος μου αρέσει περισσότερο τελικά, το ευθύμης το είχα σκεφτεί αρχικά να σου πω την αλήθεια, λόγω πιο συντομίας. το θύμιος μας βγαίνει λόγω συνήθειας, έτσι φωνάζουν τον μπαμπάκα μου. καλά το μάκης δεν έπαιζε ποτέ.

κορίτσια δέντρο πότε λέτε να στολίσετε? εσύ φαίη στόλισες τελικά? μάλλον θα το "δρομολογήσω" κι εγώ αυτή την βδομάδα.

α! όσο για την μπαμπακίαση που αναφέρθηκε σοφία και χριστίνα, την έχω βιώσει στο μαγαλείο της, από την κλέα! ο μπαμπάς να της κάνει το γάλα, να την αλλάξει, να την ξεχέσει, να της φτιάξει τα μαλλιά κτλ κτλ. στενοχωριόμουν φυσικά, αλλά από την άλλη με βόλευε! χιχι! η κατάσταση έφτιαξε φέτος (η μέρα με τη νύχτα μιλάμε), που άρχισε μπαλέτο. γιατί ως πρώην μπαλαρίνα και δασκάλα μπαλέτου, την κέρδισα! χαχα

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

ελα ρε μαρακι .δεν χρειαζεται εμπνευση ο ευριπιδης το εχει......

λοιπον περιμενω......

ξεκινησατε τις τουμπες?εμεις αισιως εχουμε τρεις μεχρι τωρα.ευτυχως δεν χτυπησε ποτε δυνατα.αααα εχει φαει και μια πατεριτσια.κυλησε η πατεριτσα και τον βρηκε στο δοξα πατρι!!

4ywWp2.png

Καλησπερα κοριτσια και σας ευχαριστω ολες για τις ευχες αν και εμεις γιορταζουμε το Δεκαπενταυγουστο!

Σημερα η μερα μας ηταν λιγο επεισοδιακη, καθως η Μαρια επεσε απο τον καναπε -συγκεκριμενα απο την πλατη του- και εσκασε κατω αρχικα με το μετωπο και μετα κανοντας κωλοτουμπα με το πισω μερος του κεφαλιου της και την πλατη.. Οποτε Μαρια, παρηγορησου, δεν ειναι μονη της η Ιφιγενεια!

Κατα τα αλλα καλα, το πρωι ο Βασιλης την πηρε και πηγανε βολτα και εγω βρηκα ευκαιρια να μαζεψω λιγακι (εχθες σιδερωσα 7 πλυντηρια και τωρα μου μενουν αλλα 4 -2 που περιμενω να στεγνωσουν, 1 που πλενεται τωρα που μιλαμε και αλλο 1 που ειναι να μπει-). Το απογευματακι καθως η Μαρια δεν κοιμοταν, πηγαμε στις κουνιες στην Αναβυσσο και τελικα την εβαλα για υπνο πριν απο λιγο! Ηταν πολυ γεματη η μερα μας και γι' αυτο δεν μπηκα απο το πρωι!

Τελικα δεν στολισα και ειμαι πολυ στεναχωρημενη γι' αυτο.. Την Πεμπτη θα αφησω τη Μαρια στη μανα μου (εχει αδεια αυτη την εβδομαδα και μου ζητησε να της την αφησω 2 μερες) και λεω να στολισω τοτε με την ησυχια μου και το Σαββατο που θα ερθει σπιτι, να τα βρει ολα ετοιμα η τσουγδω!

Μαρια χρονια πολλα και απο εδω! Να εισαι παντα ΕΣΥ! ;)

Μαριανδ και Γιωτα ευχαριστω πολυ για τη φωτογραφια!

Ειρηνη "πατεριτσια"?????? :lol::lol::lol:

Σοφια με γεια οι καινουριες μποτες!!

Αλεξια μου οχι, δεν στολισα! Ολο λεω - λεω αλλα τελικα το αφηνω για αλλη μερα! :mrgreen:

Αυτα απο εμας!

Φιλια σε ολες!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

...αααα εχει φαει και μια πατεριτσια.κυλησε η πατεριτσα και τον βρηκε στο δοξα πατρι!!

:shock::lol::lol::lol:

ευτυχώς δεν χτύπησε το μανάρι. (γι'αυτό γελάμε αλλιώς θα κλαίγαμε, μην παρεξηγήσεις)

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

...εχθες σιδερωσα 7 πλυντηρια και τωρα μου μενουν αλλα 4 -2 που περιμενω να στεγνωσουν, 1 που πλενεται τωρα που μιλαμε και αλλο 1 που ειναι να μπει-).

7?????? μπράβο ρε φαίη! εγώ τόσα δεν έκανα ούτε στα χειρότερά μου.

βασικά σιδέρωνα ό,τι χρειαζόταν και όποτε θέλαμε να το βάλουμε! στις αρχές αρχές του γάμου, μόνο, τα σιδέρωνα όλα ακόμα και τα βρακιά, μετά ηρέμησα. ούτε τα μωρουδιακά εκτός στο 1ο μωρό κι ας φώναζε η μάνα μου. ακαμάτρα και τεμπέλα παιδί μου.

τώρα που πήραμε γυναίκα για δουλειές (8 ώρες κάθε μέρα, εκτός κυριακής), γλίτωσα παντελώς από πλύσιμο-σιδέρωμα. για πόσο δεν ξέρω!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

γεια σας...να ευχηθω χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα...πολυχρονες...

εμεις ευτυχως ημαστε μια χαρα ο μικρος εχει ενθουσιαστει με το στολισμενο δεντρο και συνεχεια ειναι εκει και τρεχω και εγω απο πισω να μην μου χτυπησει πουθενα και ξανατρεχω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

:shock::lol::lol::lol:

ευτυχώς δεν χτύπησε το μανάρι. (γι'αυτό γελάμε αλλιώς θα κλαίγαμε, μην παρεξηγήσεις)

τι να παρεξηγησω εμεις ειμασταν τα ζαβα που την αφησαμε απο πανω του.μην ανησυχεις δεν παρεξηγω.φιλια

φαιη εμεις τα ειπαμε για τα πλυντηρια ας μην τα ξαναλεμε.ηρωας!!!

αχχ αυτο το δεντρο με κολλησες γλυκουλα μου και ηθελα και εγω να το στολισω απο μερες αλλα εμεινα με την θεληση.καθε μερα λεω θα παω να το φερω απο το υπογειο και καθε βραδυ λεω αχ δεν το εφερα αι σημερα

4ywWp2.png

Καλησπέρα :)

Καταρχήν Χρόνια Καλά σε όλες τις εορτάζουσες :D Να είστε πάντα υγιείς :D

Εμένα από χθες το απόγευμα δεν με πάει πολύ καλά σε ψυχολογικό επίπεδο. H ξαδέρφη μου αντιμετωπίζει πρόβλημα με το μωρό και με πήραν χθες για να ψάξω για το σύνδρομο Noonan και να τους δώσω ό,τι πληροφορίες βρω (έχω κάνει σχετικό θέμα και δίπλα). Η μικρή μας είναι 30 ημερών και από τη μέρα που γεννήθηκε είναι καλωδιωμένη λόγω προβλήματος στην καρδιά (ξέραμε ότι μπορεί να είχε στένωση πριν γεννηθεί και την παρακολουθούσαν αλλά τελικά μας βγήκαν άλλα). Η γενετίστρια πρότεινε να κάνουν εξέταση για το συνδρομο παρότι ο καρυότυπος που είχαν κάνει πριν και μετά την γέννηση βγαίνει ΟΚ. Το πρόβλημα είναι πως το συγκεκριμένο σύνδρομο δεν έχει θεραπεία. Έχει κάποια χαρακτηριστικά προβλήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις ένα - ένα οπότε το ερώτημα είναι "τι μας νοιάζει κι αν είναι σύνδρομο"; Τα παιδιά είναι από επαρχία και ένα μήνα τώρα δεν έχουν φύγει από την Αθήνα με ό,τι αυτό συνεπάγεται οικονομικά οπότε τα 500? για την εξέταση φαντάζει πολυτέλεια από τη στιγμή που δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία. Με έχει ρίξει αφάνταστα αυτή η ιστορία γιατί η ξαδέρφη μου (που είναι σαν αδερφή μου) ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ για να μείνει έγκυος στην μικρή (10 εξωσωματικές). Anyway.

Τα δικά μας νέα: Το σεμινάριο ήταν πολύ ενδιαφέρον. Αν θέλετε όταν συναντήθουμε μπορώ να βγάλω φωτοτυπίες τις σημειώσεις των σεμιναρίων και να σας τις φέρω αρκεί να μου πείτε πόσες θέλετε :) Κανονικά τέτοια σεμινάριο έπρεπε να διοργανώνει κάποιος δημόσιος φορέας για όλους τους γονείς αλλά μιλάμε για Ελλάδα οπότε... φευ...

Η μικρή μας έμεινε στους παπούδες χθες αλλά της λείψαμε σήμερα και όταν μας είδε επιτέλους μας έδειξε ότι χαίρεται που μας βλέπει :) Γενικά το παιδί μας έχει αρχίσει και εκδηλώνει τα συναισθήματά του και γίνεται τρυφερό και πολύ μου αρέσει γιατί κι εγώ και ο πατέρας της είμαστε του ζουζουνίσματος :D Πριν λίγο την έβαλα για ύπνο και εύχομαι έτσι για αλλαγή να μην την πιάσουν ανασφάλειες τη νύχτα όπως κάθε φορά που επιστρέφουμε σπίτι από διανυκτέρευση στους παπούδες.

Φαίη εγώ θα σου πρότεινα να στολίσεις μαζί με τη μικρή. Τουλάχιστον τα βασικά και τις λεπτομέρειες όταν κοιμάται ;) Νομίζω ότι θα το διασκεδάσει κι εκείνη. Τουλάχιστον εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω μόλις πάρουμε δέντρο. Θα πάρουμε ένα μικρό φέτος (πέρυσι μας χάλασε αυτό που είχαμε) και για τα επόμενα δύο χρόνια για να το βάλουμε ψηλά και να αποφύγουμε τα "ατυχήματα". Εμάς μας βλέπω να στολίζουμε αρχές Δεκεμβρίου για να μπαίνει στο κλίμα μιας και στις 18 θα έχει το σχολείο την εκδήλωση των Χριστουγέννων.

Α ξέχασα! Σε διάστημα 24 ωρών η μικρή έμαθε να τραγουδάει το κούνια μπέλα και έχει πολύ πλάκα έτσι όπως το λέει :lol: και έμαθε και το... κουμπί :roll:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...