Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

εμεις ειχαμε πολυ χαλια μερα σημερα!!!!ο μικρος επεσε στα χωματα με το κεφαλι και χτυπησε και χρειαστηκε να κανει 3 ραμματα....το τι σοκ περασα ειναι απεριγραπτο!!!!

μεχρι να παμε στο νοσοκομειο και να δουμε οτι ολα ειναι καλα εχασα πολλα χρονια απο την ζωη μου....

Ωχ! Περαστικά του Ελένη μου και κουράγιο σε σένα. Έχει αρχίσει και ζωηρεύει ε; Για να μην αισθάνεσαι άσχημα, θα σου πω, πως όσο και να τον προσέχεις ατυχήματα θα έχει. Αρκεί να μην είναι σοβαρά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκουλα περαστικα στο μικρο Ευθυμη! Δεν τα προλαβαινουμε πια... Εχω βαρεθει να τρεχω και να φωναζω συνεχεια "μη - προσεχε - μη - προσεχε"... :( Ευχομαι να ειναι και το τελευταιο σας ατυχημα αυτο!

Χριστινα να τα πουμε οπου θελεις, εκτος του πυργου που εχεις μπανισει ομως! :lol: (Ειμαι λιγακι κλ@νι@ρα η αληθεια ειναι! :mrgreen:)

Ναταλια μπραβο στον Τασο! Χαρηκα πολυ που μαθαμε νεα σου!

Σας ευχαριστω και για τις ευχες για τον αυχενα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

α ειναι πολυ κοντα στην ηλικια τα κοριτσια μας!ιουλιο του 2009 γεννησες?ναι κ εγω εχω δει διαφορα με τον παιδικο σε πολλους τομεις την εχει βοηθησει πολυ.

Ναι στις 23 :D Στο Ιασώ... 27 μέρες νωρίτερα από την ΠΗΤ. Ο παιδικός που την έχουμε πάει της κάνει πολύ καλό! Και επιτέλους το παιδί άρχισε να γίνεται τρυφερό να το δείχνει και στην μανούλα :lol:

εμεις ειχαμε πολυ χαλια μερα σημερα!!!!ο μικρος επεσε στα χωματα με το κεφαλι και χτυπησε και χρειαστηκε να κανει 3 ραμματα....το τι σοκ περασα ειναι απεριγραπτο!!!!

μεχρι να παμε στο νοσοκομειο και να δουμε οτι ολα ειναι καλα εχασα πολλα χρονια απο την ζωη μου....

Περαστικά να είναι! Τρέμω την ημέρα που θα πάθει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πόσο ψύχραιμη θα μπορώ να είμαι για να οδηγήσω αν θα είμαι μόνη μου :(

Έχεις πάρε - δώσε και με Λαγονήσι; Εμείς έχουμε εξοχικό κοντά στο Σπυρονίκο, αν σου λέει κάτι :roll::)

Εντάξει δεν είμαστε και τακτικοί θαμώνες πια αλλά πάμε συχνά στα ξαδέρφια :D Όχι λεπτομέρειες για την περιοχή δεν ξέρω εκτός από τον πύργο που λιγουρεύομαι χρόνια τώρα :lol:

Χριστινα να τα πουμε οπου θελεις, εκτος του πυργου που εχεις μπανισει ομως! :lol: (Ειμαι λιγακι κλ@νι@ρα η αληθεια ειναι! :mrgreen:)

Χμμμ κάτι είχα μυριστεί από το θρεντ για το σπίτι ;)

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!

εχει ζωηρεψει παααααααααααρα πολυ!!!!δεν τον προλαβαινω πια!δηλ.οταν μεγαλωσει τι θα κανει?????

Μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις γιατί οι απαντήσεις μπορεί να μην σου αρέσουν καθόλου :lol: Να σκέφτεσαι θετικά του στυλ: ε θα ξεδώσει τώρα και μεγαλώνοντας θα ηρεμεί :lol: λέω εγώ τώρα που έχω την μαϊμού του ταρζάν στο σπίτι μου :roll:

κορίτσια καλώς σας βρήκα όλες σας. μακάρι να έρθουμε στην επόμενη συνάντηση, θα χαρώ να σας γνωρίσω κι από κοντά.

με μια μελέτη των 2 τελευταίων σελίδων νομίζω αποκωδικοποίησα σωστά τα νικ σας! εγώ είμαι η Αλεξία (σιγά μη το βρίσκατε!:lol:).

Σοφία μου σε ευχαριστώ πολύ. να χαίρεσαι την Ελισάβετ σου!

Σόνια συνήθισα πλέον να είμαι μόνιμα τρελαμένη!!! πλάκα κάνω. μια συνήθεια είναι! στα 2 είχα ζουρλαθεί στην αρχή, μετά ηρέμησα! να χαίρεσαι την Κυριακή σου.

Γιώτα τί 3 (και με δίδυμα), τί 4? νομίζω ότι είμαστε στην ίδια "μοίρα". η αλήθεια είναι ότι με 2 ή 3 αδερφάκια ωριμάζουν γρηγορότερα. δηλ πλέον ο Παν (5χρονος) δεν με κουράζει σωματικά, ντύνεται μόνος του, μπάνιο μόνος του, ή μπορεί να προσέξει για λίγο το μωρό (δηλ να πάω μία τουαλέτα) κτλ. βέβαια στο φαγητό έχουμε ένα θέμα, μόνος του τρώει 2 μπουκιές και τέλος, μετά πρέπει να τον ταϊσει κάποιος! καλά ψυχολογική κούραση δεν το συζητώ! τώρα περνάμε και την κρίση των 5 ετών, που θέλει συνέχεια να χτυπάει! άσε θα γράφω με τις ώρες... Να χαίρεσαι τον Τασούλη και τα διδυμάκια Χρήστο και Θάνο. περαστικά κι όλας στον Τασούλη. εμείς τί είναι αυτό τώρα? πάνω που είπα αναρρώσαμε, η Κλέα το απόγευμα ανέβασε πυρετό! ουφ!

Μαρία να χαίρεσαι τον Ευριπίδη και την Ιφιγένεια!

Μαρίαντ πλάκα κάνεις. έχεις συναντήσει το όνομα Κλέα? εγώ μόνο τη μάνα μου. α, και ο Κουτσογιαννόπουλος είχε προτείνει στον αέρα αυτό το όνομα για το 3ο της Μενεγάκη (που δεν της άρεσε καθόλου). εμάς πάντως η Κλέα βαπτίστηκε έτσι. κλέος = δόξα στα αρχαία. επίσης η μάνα μου είναι κύπρια (αν κι εκεί δεν το έχω συναντήσει). εμένα πάντως μου αρέσει τρελά. να χαίρεσαι τον Νικόλα και τον Δημήτρη. μα καλά, να μην έχουν ακριβώς 1 χρόνο διαφορά? έπεσες έξω 1 βδομάδα (ούτε)! τσ τσ τσ

Φαίη λαγονήσι ε? ωραία θα είστε εκεί, ιδίως για το Μαράκι. πριν 7 χρόνια μου έλεγε ο Νίκος (σύζ) πού θέλεις να ανοίξω φαρμακείο? θες Τρίκαλα? (είναι ο μπαμπάς μου από Βασιλική Καλαμπάκας) θες Βασιλική? θες Κρήτη? (ο πεθερός μου)...ΌΌΌΌΌΌΌΌΌΌχι Αθήήήήήνα έλεγα εγώ. εμότικον που με μουτζώνει. τώρα με τα παιδιά άλλαξα γνώμη, αλλά είναι αργά. να χαίρεσαι την κόρη σου. α, και περαστικά στον αυχένα.

Ειρήνη αχ! το μωρουλίνι μου μου θύμησες! πώς πιάνεται έτσι από πάνω μου, πού βρίσκει αυτή τη δύναμη! μου'χει μια αδυναμία. θηλάζει κι όλας, οπότε κοιμόμαστε αγκαλίτσα. ο γάτζος σου και το αρκουδάκι μου! χιχι

να τον χαίρεσαι!

Ναταλία να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου, Ηλία και Κωνσταντίνα.

Ελένη, και Ευθύμιοι και συνομήλικοι! να τους χαιρόμαστε! 15/12 εμείς. σας περνάμε! χιχι αλήθεια πώς τον φωνάζεις? εμείς μια Ευθύμη, μια Ευθύμιο, μια Θύμιο (πιο σπάνια). αχ, το μαναρουλίνι που χτύπησε. τα ράμματα που? στο μέτωπο? εμείς μέχρι στιγμής μόνο ο μεγάλος έκανε ράμματα 16μηνών, στο άνω χείλος. μακάρι να μη χρειαστούμε κι εσείς και όλα τα παιδάκια, νοσοκομείο ποτέ ξανά. περαστικά του μωλέ.

Χριστίνα να χαίρεσαι την Κων/να. καλώς ήρθαμε και καλώς να εγκατασταθούμε!

φιλιάάάά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη εμείς τη βγάζουμε υμηττό, συχνότερα στην Αγ.Φωτεινή. επίσης, πάμε στο ποδηλατοδρόμιο της Ηλιούπολης.

στην κεντρική πλατεία που λες, δεν έχουμε πάει ποτέ! αλλά αν μαζεύεστε εκεί, να έρθουμε κάποια φορά.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλημέρα :) Σήμερα το μπουμπούκι μου μας έκανε δώρο 2 ολόκληρες ώρες παραπάνω ύπνο :D

Εμείς την πάμε εδώ κοντά σε κάτι κούνιες που έχουμε στην Κύπρου λόγω έλλειψης χρόνου. Και Κυριακές κυρίως πάμε στις κούνιες της Νέας Ελβετίας κάτω από το Θέατρο Βράχων... Αλλά αν πηγαίνετε πλατεία να έρθουμε να σας πετύχουμε :D

Πωπω Άλεξ... 4 ε; Ευτυχισμενη γυναίκα λέμε!

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?καλα χθες ελιωσα στον υπνο απο τις 10 παρα κοιμηθηκα μεχρι τις 8 και το πρωι...καλα ηταν.εκανα κ ενα καθαρισμα πρωι πρωι στο σπιτι κ καθομαι κ χαζευω λιγακι.τα χει παιξει κ ο η/υ δε μπορω να μπω κανονικα στα windows δε ξερω τι εκανε παλι ο αντωνης αν δε μπω για καποιες μερες γ αυτο θα ναι.

.

Σοφία καλή ξεκούραση. Πως τις θες τις μπότες;

χμ να φανταστεις ουτε να τις περιγραψω δε μπορω...εχω κατι πολυ συγκεκριμενο στο νου μου θελω να ναι στρογγυλες σχετικα μπροστα κ μετριο τακουνι πιο χοντρο ψηλα κ να λεπταινει κατω(ειχα βρει προπερσι ακριβως οπως τις ηθελα αλλα πλεον δε κλεινει το φερμουαρ κ ψαχνω να παρω αλλες) θα παω κ σημερα μαι βολτα προς αργυρουπολη μερια μηπως βρω κατι.

Ναι στις 23 :D Στο Ιασώ... 27 μέρες νωρίτερα από την ΠΗΤ. Ο παιδικός που την έχουμε πάει της κάνει πολύ καλό! Και επιτέλους το παιδί άρχισε να γίνεται τρυφερό να το δείχνει και στην μανούλα :lol:

εγω 18 μερες πριν τη πητ γεννησα 5-8 στο μητερα.σε ποιο παιδικο την πας?δημοσιο η ιδιωτικο?τυχερη εισαι εμενα μ εχει χεσμενη αγκαλιες κ χαδια μονο στο μπαμπα της κανει τρελη αδυναμια του χει:-D

ελενη περαστικα στον ευθυμη!οντως δε τα προλαβαινουμε πια με τιποτε ελπιζω να εχει οσο το δυνατον πιο ανωδυνα πεσιματα απο δω κ περα!

αλεξια θα χαρουμε πολυ να σε δουμε στη συναντηση κ εσενα και τα 4 βλασταρια σου!υπεροχο ονομα το κλεα πολυ μ αρεσει γενικα εχω μαι αδυναμια στα σπανια ονοματα.περαστικα σας κιολας ελπιζω να μη κρατησει πολυ ο πυρετος.

να εχετε ολες ενα ομορφο σκ!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

αλεξια τον φωναζουμε ευθυμιο και μονο!!!δεν ηθελα να τον φωναζω μακη γιατι δεν ξερεις απο που βγαινει το ονομα....τα ραμματα ειναι στο κεφαλι λιγο πιο πανω απο το δεξι αυτι του...ευτυχως δεν ηταν πολυ βαθυ χτυπημα και ετσι θα γινει γρηγορα καλα...

σημερα βεβαια το εχει ηδη ξεχασει και παιζει κανονικα παλι στα χωματα!!!

αααα καλημερα δεν ειπα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Η μέρα σήμερα ξεκίνησε με φασίνα καθότι αύριο γιορτή :D Επίσης ξεκίνησε με ένταση (τι λέγαμε για καυγάδες και υγιείς σχέσεις; αυτό :mrgreen: )

Σας αφήνω. Ελπίζω να τα πούμε και αργότερα. Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα και απο εμενα!

Κι εμενα η μερα μου δεν ξεκινησε και τοσο καλα, αλλα ελπιζω να στρωσει στην πορεια..

Πριν λιγο κοιμηθηκε η Μαρια (αγνωστο το για ποσο ομως)! Οποτε λεω να στησω σιγα - σιγα το δεντρο μας και μεχρι να ξυπνησει να το βρει ετοιμο!

Αλλα απο την αλλη δεν εχω και πολλη ορεξη, μου την εσπασε και ενας καυγας που εριξα το πρωι με συγγενικο προσωπο και σκεφτομαι πως ισως καλυτερα να αφησω τα στολιδια και τις γιρλαντες για αλλη μερα που θα ειμαι πιο "up" !

Κατα τα αλλα... καλα! :rolleyes:

Σας φιλω ολες και τα ζουζουνια σας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μωρέ και η δική μου στον μπαμπά της έχει αδυναμία αλλά τώρα τελευταία όταν θέλει ασφάλεια τρέχει σε μένα και πολύ μου αρέσει :D

Την είχα πάει για ένα μήνα στο Σεραφίνο και δεν έμεινα ικανοποιημένη. Στο μεταξύ ξεκίνησα δουλειά οπότε έψαξα για παιδικό κοντά στη δουλειά μου και η θεά τύχη μου πρόσφερε παιδικό δίπλα στη δουλειά. Πήγα τον είδα ως πιο έμπειρη πια :lol: και σε δύο μέρες την άλλαξα. Και έκανα πολύ καλά :) Καταρχήν είμαι δίπλα ό,τι κι αν συμβεί. Κατά δεύτερον το ότι την πάω και την φέρνω μας έκανε καλό και στις δύο και επιπλέον δεν χρειάζεται να αλλάζει και τρίτο περιβάλλον όπως γινόταν τον πρώτο μήνα που έπρεπε να πηγαίνει στους παππούδες στο Βύρωνα. Γυρνάμε σπίτι κοιμόμαστε (όχι όλες τις μέρες) και ξυπνάμε φρέσκιες να γκρεμίσουμε το σπίτι :D

Σήμερα την αφήσαμε στη γιαγιά γιατί το απόγευμα έχουμε το μηνιαίο σεμινάριο γονέων που διοργανώνει ο σταθμός. Μέσα στην τιμή. Μία φορά το μήνα μας μιλάνε για διάφορα θέματα που έχουμε ζητήσει. Μιλήσαμε ήδη για τις ιώσεις και τον προηγούμενο μήνα για τις σχέσεις και πως επηρεάζονται τα παιδιά. Σήμερα έχουμε για Διάσπαση προσοχής και Υπερκινητικότητα. :D

Φιλιά πολλά θα σας δω αύριο.

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαίη μετέφερα το αίτημά σου στον καλλιτέχνη και το αποτέλεσμα είναι ένας δεινόσαυρος :lol::lol: (τώρα σου αρέσει, δεν σου αρέσει αυτό σου έφτιαξε :mrgreen: )

Χριστίνα πολύ ενδιαφέρον θέμα! πως πήγε το σεμινάριο γονέων;

Σοφία τι έγινε τελικά με τις μπότες, πήγες τελικά Αργυρούπολη;

Αλεξία περαστικά στην Κλέα. Και εγώ θηλάζω την Ιφιγένεια και θέλω, αν τα καταφέρω, να το φτάσω μέχρι χρόνο. Εσύ για πόσο βλέπεις να το συνεχίζεις;

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο. Τα λέμε αύριο. Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...