Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ήρθα... δεν περιμένετε φυσικά (!) να διαβάσω 171 σελίδες έτσι; Για ενημερώστε με τι κάνουμε εδώ; :lol:

edit: Αγενέστατη είμαι! Να συστηθώ καλέ!

Με λένε Χριστίνα, μένουμε κοντά στον Αγ. Κωνσταντίνο και η βρωμίτσα που βλέπετε στο avatar είναι η Κωνσταντίνα :D

Καλώς τηνε και ας άργησε :lol::lol::lol:

Εγώ είμαι η Μαρία και όπως βλέπεις από την υπογραφή και το αβατάρ έχω τον Ευριπίδη και την Ιφιγένεια.

Συνοψίζοντας 171 σελίδες...είμαστε καμμιά δεκαριά μαμάδες με παιδιά προσχολικής ηλικίας που εδώ και ένα χρόνο τα λέμε από δω αλλά και από κοντά.

Επόμενη συνάντηση έχουμε σε δύο εβδομάδες (3/12). Ελπίζω να σας δούμε :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως ηρθες Aeriko.

Με καλυψε η DEMS στο θεμα των συναντησεων.

Εγω εχω τον Τασουλη,τον Χρηστο κ τον Θανο οπως βλεπεις απ το τικερακι.

Ευκαιρια ηταν να δω το πρωτο μου ποστ σ αυτο το καφε κ ειναι 9/11/09......ενα χρονο πριν.....

Καλο μεσημερι σε ολες τις μανουλες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλως το αερικο!

Μεχρι πριν 8 μηνες περιπου εμενα κι εγω Αγιο Δημητριο. Τωρα μενω Λαγονησι αλλα ειμαι πιστη στις συναντησεις μας και στα ποστ μου εδω! :lol:

Εχω ενα μικρο σιφουνα για κορη, τη Μαρια και ειναι 21 μηνων σχεδον! Θα χαρω να σε δω απο κοντα στην επομενη συναντηση μας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φαιη μου πολυ χαρηκα για τα καλα σου αποτελεσματα.περαστικα για το πιασημο.σαν τον ρομποκοπ θα πηγαινεις με το κολαρο.χαχα

γιωτουλα ευτυχως που ειναι καλυτερα ο τασος!!ευχομαι να γινει τελειως καλα.

Καλημέεεερα!!!

Μαρία νδ τη Δευτέρα έχουμε συνάντηση γονέων στο παιδικό εε; Θα έρθεις; Πολύ άγχος έχω για το τι έχουν να μου πουν, απλά αυτή τη φορά θα είμαι πιο προετοιμασμένη για "αρνητικά" σχόλια, αφού ξέρω πόσο πεισματάρα είναι η κορούλα μου... τι να κάνω;;; Ελπίζω να βελτιωθεί η συμπεριφορά με το χρόνο.

μην στεναχωριεσαι το πολυ πολυ να σου πουν οτι η κορη σου κανει κοπανες και παει στις κουνιες για μιλκ σεικ.παιζει να σου κανουν αρνητικα σχολια για τοσο ηρεμο κοριτσακι?δηλαδη αν παει ο δικος μου......μηνυσεις μου μυριζονται.ολα καλα θα ειναι!!!

ειρηνη στον ιδιο χωρο ειμαι αλλα σε αλλο τμημα με αλλο αντικειμενο.σου χω στειλει πμ:wink:η ελισαβετ ειναι μια χαρα χθες εκανε το πρωτο της βημα κ ειμαι πολυ χαρουμενη!ειναι πολυ φοβιτσιαρα ρε γμτ αλλιως θα περπατουσε καιρο τωρα ετσι κ της αφησεις το χερακι καθεται κατω κ κλαιει.που θα παει αργα η γρηγορα θα τον ξεπερασει το φοβο της!

.

πολλα φιλια σε ολες!

εννοειται οτι θα τον ξεπερασει και γρηγορα θα αρχισει το κυνηγι.πολλα φιλια και σε σας!!

καλημέρα κορίτσια! μανούλα στον Υμηττό εδώ, θέλετε να κάνουμε παρέα? χιχιχι

δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω, αλλά θα ήθελα να γνωριστούμε σιγά σιγά.

καλως μας ηρθες αλεξ να χαιρεσαι τα πολλα σου παιδακια!!παντα χαρες και ζουζουνιες στο σπιτι σας!!

εγω εχω ενα μικρο στριμενο αγορακι που γαντζωνεται απο οπου περασει.ειναι ο γαντζος μου!!

με το καλο να εγκατασταθεις και να γινεις θαμωνας στο καφε μας!!!

http://ariadni144.wordpress.com/2010/11/19/%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CE%B9/

QUOTE]

σονια μου οσον αφορα το γαλα γενικα ειχα διαβασει πριν πολλα χρονια οτι μετα απο καποια ηλικια πρεπει να σταματαμε να πινουμε γαλα.οπως δηλαδη το καθε ζωακι που γεννιεται και σταματαει να πινει γαλα μετα απο καποιο διαστημα.δεν το χρειαζεται πια.σε μας μεγαλωνοντας μας προκαλει δυσπεψιες και φουσκωμα επειδη οργανισμος μας αρχιζει να καταστρεφει το ενζυμο που βοηθαει στην απορροφηση του γαλακτος.

το ειχα διαβασει στο περιοδικο τριτο ματι που το ειχε σαν αρθρο¨"η συνωμοσια του γαλακτος"

Ήρθα... δεν περιμένετε φυσικά (!) να διαβάσω 171 σελίδες έτσι; Για ενημερώστε με τι κάνουμε εδώ; :lol:

edit: Αγενέστατη είμαι! Να συστηθώ καλέ!

Με λένε Χριστίνα, μένουμε κοντά στον Αγ. Κωνσταντίνο και η βρωμίτσα που βλέπετε στο avatar είναι η Κωνσταντίνα :D

επιτελους μας επισκεφτηκες!!καλως μας βρηκες χριστινακι!!ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα.θα μενεις κοντα με την σονια.αντε να σε γνωρισουμε και εσενα !!φιλια στην κωνσταντινα σας!!

4ywWp2.png

Καλώς σας βρήκα και εννοείται ότι θα είμαι εκεί 3/12 αρκεί να μου πείτε ώρα και που :)

Όσες δεν έχετε το ίδιο νικ με δίπλα θα πρέπει να μου το πείτε γιατί την γυάλινη σφαίρα την έσπασε η Κωνσταντίνα την τελευταία φορά που παίζαμε :lol:

Φαίη έχω ένα προαίσθημα ότι εμείς θα βρεθούμε ΚΑΙ Λαγονήσι... κάτι μου λέει πως μένεις κοντά στα ξαδέρφια μου... όταν αξιωθούμε να πάμε θα σε ενημερώσω ;)

καλως ηρθες χριστινα στη παρεα μας!η κορη σου ειναι μια γλυκα!ποσο ειναι?

εγω ειμαι η σοφια η μαμα της ελισαβετ που ειναι 16 μηνων.θα χαρω πολυ να σε δω στις συναντησεις μας!για τις 3/12 δεν εχουμε κανονισει ακομα μερος κ ωρα συνηθως ομως συναντιομαστε απογευματακι κατα τις 5.30-6.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

H μικρή είναι 16 μηνών σε 3 μέρες :lol: Και τώρα είναι που κάνει κάτι ημερήσια άλματα σε συμπεριφορά και λέξεις και παιχνίδια και μας έχει πάρει τελείως τα μυαλά λέμε :D

Άσχετο αλλά μιας και εδώ ειμαι newbie τι είναι τα infractions?

καλησπερα σας,καλως ηρθατε alex4 και aeriko.εμενα με λενε Ναταλια και ειμαι η μαμα του Ηλια και της Κωνσταντινας που ειναι 21 μηνων.

Φαιη χαιρομαι πολυ που ολα πηγαν καλα.

Γιωτα καλα να περασετε το σαββατοκυριακο και χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο Τασουλης.

Σοφια μπραβο για τη δουλεια σου πολυ καλα νεα.και πολλα μπραβο στην Ελισαβετ που εκανε τα πρωτα της βηματα.

Μαρια ευχομαι να μην πονεσει πολυ η μικρουλα σου με τα δοντια.

Σονια ειναι πολυ καλο κοριτσι η Κυριακη δεν νομιζω να σου πουν κατι αρνητικο ολα θα πανε καλα.

Μαριανδ πως ειναι τα παλικαρια σου?ολοι καλα?

Ειρηνη καθολου στριμενο ο γιος σου ειναι πραγματικα γλυκιτατος και τελειος.

Γλυκουλα μπραβο που στολισες το σπιτι σου και εγω περιμενω πως και πως να το στολισω.αν και φετος με τα ζουζουνια δεν το βλεπω να κραταει ορθιος το δεντρο μας.περσι ηταν μικρουλια ακομα δεν το πειραξανε φετος....

τα νεα μας τα ξερετε τα ιδια απλα ο Τασος θα ξεκινησει μια δουλεια αλλα ειναι χωρις ικα και για 4 ωρες τη μερα ετσι απλα για να εχει κατι και να εχουμε καποιο εισοδημα γιατι αλλιως δεν βγαινει με τιποτα.και παραλληλα θα ψαξει κατι καλο και σταθερο.τα ζουζουνια μια χαρα ειναι.αυτα τα νεα.φιλια και σας ευχομαι ενα ομορφο σαββατοκυριακο.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

H μικρή είναι 16 μηνών σε 3 μέρες :lol: Και τώρα είναι που κάνει κάτι ημερήσια άλματα σε συμπεριφορά και λέξεις και παιχνίδια και μας έχει πάρει τελείως τα μυαλά λέμε :D

Άσχετο αλλά μιας και εδώ ειμαι newbie τι είναι τα infractions?

α ειναι πολυ κοντα στην ηλικια τα κοριτσια μας!ιουλιο του 2009 γεννησες?ναι κ εγω εχω δει διαφορα με τον παιδικο σε πολλους τομεις την εχει βοηθησει πολυ.

ta infractions νομιζω ειναι προειδοποησεις απο τους αντμιν κατι σα καρτες (αν κανω λαθος διορθωστε με κοριτσια)εγω πχ. ειχα φαει γιατι εγραφα grreklish.

ναταλια χαιρομαι που βρηκε δουλεια ο τασος εστω κ ετσι θα ναι μια βοηθεια.ευχομαι να βρει κατι καλυτερο συντομα!

παω κ εγω να ξαπλωσω κ να δω τβ ειμαι πολυ κουρασμενη πηγα να δω για μποτες στη δαφνη ολη τη βουλιαγμενης περπατησα 2 φορες τιποτε δε βρηκα...

καληνυχτα κοριτσακια κ καλο σκ να εχουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα κορίτσια! μανούλα στον Υμηττό εδώ, θέλετε να κάνουμε παρέα? χιχιχι

δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω, αλλά θα ήθελα να γνωριστούμε σιγά σιγά.

περαστικά στα αρρωστούλια μικράκια. περάσαμε κι εμείς άσχημα την τελευταία βδομάδα που αρρωστήσαν όλα μαζί -εμετούς,διάρροιες,πυρετό- αλλά τώρα αναρρώσαμε. (ε, κάτι μυξούλες δεν μας πτοούν!)

να σας συστήσω τα μανάρια μου?

Παναγιώτης 5ετών(+4μ)

Κλέα 4ετών(-1μ)

Ελένη 2ετών(+3μ)

Ευθύμιος 1 ετών(-1μ)

Σοφία ωραία ιδέα αυτή η εκπομπή που λες. μακάρι να τη βάλουν βράδυ, γιατί από Γεν επιστρέφω δουλειά και μόνο τότε θα έχω χρόνο.

τα 3 τώρα είναι σχολείο, το μπεμπούλι κοιμάται (θα το προσέχει η γυναίκα), ευκαιρία να πάω γυμν.

φιλιάάάά!

καλοσωρησες!!!!

οπως βλεπεις εχουμε το ιδιο ονομα με τον μικρο σου!!!!και εμενα ευθυμιος ειναι...

ποτε γεννηθηκε?εμεις 27-12

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εμεις ειχαμε πολυ χαλια μερα σημερα!!!!ο μικρος επεσε στα χωματα με το κεφαλι και χτυπησε και χρειαστηκε να κανει 3 ραμματα....το τι σοκ περασα ειναι απεριγραπτο!!!!

μεχρι να παμε στο νοσοκομειο και να δουμε οτι ολα ειναι καλα εχασα πολλα χρονια απο την ζωη μου....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ευχαριστώ για τις ευχές για τα δόντια της Ιφιγένειας :D

Φαίη περαστικά και για τον αυχένα.

Ναταλία χαίρομαι που είδα νέα σου. Εύχομαι το καλύτερο για τον Τάσο.

Άσε ρε Ειρήνη που έχεις παράπονο από το γάντζο σου.

Σοφία καλή ξεκούραση. Πως τις θες τις μπότες;

Καλώς σας βρήκα και εννοείται ότι θα είμαι εκεί 3/12 αρκεί να μου πείτε ώρα και που :)

Όπως είπε και η Σοφία (elisabeth) συναντιόμαστε απόγευμα 5:30 με 6:00 κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα, ο τόπος παίζει. Αν έχεις καμμιά καλή ιδέα για 3/12 ... :D

Όσες δεν έχετε το ίδιο νικ με δίπλα θα πρέπει να μου το πείτε γιατί την γυάλινη σφαίρα την έσπασε η Κωνσταντίνα την τελευταία φορά που παίζαμε :lol:

Νομίζω ότι όλες έχουμε τα ίδια νικ και δίπλα.

Φαίη έχω ένα προαίσθημα ότι εμείς θα βρεθούμε ΚΑΙ Λαγονήσι... κάτι μου λέει πως μένεις κοντά στα ξαδέρφια μου... όταν αξιωθούμε να πάμε θα σε ενημερώσω ;)

Έχεις πάρε - δώσε και με Λαγονήσι; Εμείς έχουμε εξοχικό κοντά στο Σπυρονίκο, αν σου λέει κάτι :roll::)

Τα infractions είναι οι ποινές που παίρνεις όταν παραβιάζεις τους κανόνες του forum. Εγώ έχω μια κίτρινη κάρτα λόγω μεγάλης υπογραφής.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...