Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Επιτελους καταφερα να σιδερωσω!!!!

Ηρθε η μαμα μου το μεσημερι απο δω οταν σχολασε κ πηρε τον Τασο σπιτι της για να κανω καμια δουλεια κ να αλλαξει κ ο ιδιος παραστασεις αφου του την εχει δωσει λιγο τοσες μερες κλεισμενος στο σπιτι.....Μολις τελειωσα το σιδερωμα σε δυο πλυντηρια.Τα διδυμακια ηταν ξυπνια τοση ωρα κ τωρα ο Χρηστος κοιμηθηκε ενω ο Θανος βλεπει τηλεοραση!!!!!Εχω δυο πλυντηρια να βαλω γιατι με τον πυρετο του Τασου τον αλλαζα 3-4 φορες την ημερα,αλλα μαλλον θα το αφησω για αυριο.Πονεσε η πλατη μου....θα πρεπει να φανε κ τα μικρα οποτε λεω να χαλαρωσω λιγο!!!!

Ας ελπισουμε οτι δε θα κανει παλι πυρετο ο Τασος......

Σας χαιρετω και παλι!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας κοριτσακια τι κανετε.

περαστικα στον τασουλη.πολυ κριμα να περναει τοσες μερες αυτην την ταλαιπωρια.εχει καθολου διαθεση για παιχνιδι και σκανταλιες η ειναι πεσμενος?

σοφια που θα μετατεθεις?ευτυχως που γινονται τα πραγματα οπως τα θελεις?τι κανει η ελισαβετ?

φαιη ευχομαι να εχουν παει ολα καλα.και να μην συνεχιστει αυτη η ταλαιπωρια.ωχ κοντοζυγωνει ο καιρος που πρεπει να παω και εγω για επανεξεταση.σκατα

σονια ευχαριστουμε για το ενδιαφερον μια χαρα ειναι το στριμενακι μου.ολη την ωρα θελει παιχνιδια και γαργαλιτα.τρελενεται στα γελια αν τον αφησω με τα παιχνιδια του ξενερωνει.

μαρια να την χαιρεστε την μικρουλα σας!!εμεις στις 16 γιναμε 10 μηνων.ο δικος μου δεν ειχε καθολου σαλια ουτε οταν εβγαζε δοντακια.δεν ειναι νωρις για δοντακια στους 5 μηνες?στις μανουλες ιανουαριου εχει 4 μωρουλια που ακομα δεν εχουν βγαλει και οι δυο απο αυτες θηλαζουν αποκλειστικα.παιζει ρολο ο θηλασμος?

4ywWp2.png

...

μαρια να την χαιρεστε την μικρουλα σας!!εμεις στις 16 γιναμε 10 μηνων.ο δικος μου δεν ειχε καθολου σαλια ουτε οταν εβγαζε δοντακια.δεν ειναι νωρις για δοντακια στους 5 μηνες?στις μανουλες ιανουαριου εχει 4 μωρουλια που ακομα δεν εχουν βγαλει και οι δυο απο αυτες θηλαζουν αποκλειστικα.παιζει ρολο ο θηλασμος?

Να χαίρεσαι και συ το γάντζο σου!

Για τα δόντια το κάθε παιδί έχει δικό του ρυθμό. Αν τραβήξεις το κάτω χείλος της Ιφιγένειας φαίνονται έτοιμα να σκάσουν. Πότε θα τα καταφέρουν ίδωμεν. Ο Ευριπίδης τα πρώτα δύο δόντια τα έβγαλε ακριβώς 6 μηνών. Για το θηλασμό δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Δεν νομίζω όμως...η κληρονομικότητα ίσως :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέεεερα!!!

Τι κάνετε; Ρίξτε μια ματιά σε αυτό http://www.eimaimama.tv/ Τετάρτη απόγευμα ξεκινά η εκπομπή.

Όσο για τα δόντια η Κυριακή έβγαλε τα δύο πρώτα 8 μηνών και γενικά δεν είχε καθόλου ενοχλήσεις ούτε σάλια καθόλη τη διάρκεια. Και εγώ τη θήλαζα μέχρι 9 μηνών αλλά δεν πιστεύω ότι σχετίζεται με αυτό. Συμφωνώ με τη Μαρία.

Μαρία νδ τη Δευτέρα έχουμε συνάντηση γονέων στο παιδικό εε; Θα έρθεις; Πολύ άγχος έχω για το τι έχουν να μου πουν, απλά αυτή τη φορά θα είμαι πιο προετοιμασμένη για "αρνητικά" σχόλια, αφού ξέρω πόσο πεισματάρα είναι η κορούλα μου... τι να κάνω;;; Ελπίζω να βελτιωθεί η συμπεριφορά με το χρόνο.

Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?μπηκα λιγο στα κλεφτα να σας διαβασω πριν μαζευτουν οι υπολοιποι.

γιωτα πως ειναι ο τασουλης σημερα?ελπιζω να του εχει πεσει ο πυρετος.

σονια δε πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα πει κατι αρνητικο για την κυριακη ειναι χρυσο κοριτσι!ευχομαι ν ακουσεις μονο καλα πραγματα στη συναντηση τη δευτερα.

ειρηνη στον ιδιο χωρο ειμαι αλλα σε αλλο τμημα με αλλο αντικειμενο.σου χω στειλει πμ:wink:η ελισαβετ ειναι μια χαρα χθες εκανε το πρωτο της βημα κ ειμαι πολυ χαρουμενη!ειναι πολυ φοβιτσιαρα ρε γμτ αλλιως θα περπατουσε καιρο τωρα ετσι κ της αφησεις το χερακι καθεται κατω κ κλαιει.που θα παει αργα η γρηγορα θα τον ξεπερασει το φοβο της!

για τα δοντια που λετε η ελισαβετ εβγαλε το πρωτο 8 μηνων ειχε παρα πολλα σαλια απο τους 2 μηνες κ μετα δε προλαβαινα ν αλλαζω σαλιαρες κ ρουχα.:-)

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα κορίτσια! μανούλα στον Υμηττό εδώ, θέλετε να κάνουμε παρέα? χιχιχι

δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω, αλλά θα ήθελα να γνωριστούμε σιγά σιγά.

περαστικά στα αρρωστούλια μικράκια. περάσαμε κι εμείς άσχημα την τελευταία βδομάδα που αρρωστήσαν όλα μαζί -εμετούς,διάρροιες,πυρετό- αλλά τώρα αναρρώσαμε. (ε, κάτι μυξούλες δεν μας πτοούν!)

να σας συστήσω τα μανάρια μου?

Παναγιώτης 5ετών(+4μ)

Κλέα 4ετών(-1μ)

Ελένη 2ετών(+3μ)

Ευθύμιος 1 ετών(-1μ)

Σοφία ωραία ιδέα αυτή η εκπομπή που λες. μακάρι να τη βάλουν βράδυ, γιατί από Γεν επιστρέφω δουλειά και μόνο τότε θα έχω χρόνο.

τα 3 τώρα είναι σχολείο, το μπεμπούλι κοιμάται (θα το προσέχει η γυναίκα), ευκαιρία να πάω γυμν.

φιλιάάάά!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλως ηρθες στο καφε μας alex4!να σου ζησουν τα παιδακια σου βλεπω ειναι κ κοντα σε ηλικιες χαρα στο κουραγιο σου μπραβο σου να τα χαιρεσαι και τα 4!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Kαλως ηρθες alex4 θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε!!! Να χαίρεσαι και τα 4 παιδάκια σου, πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο!!!! Αλήθεια, πως τα καταφέρνεις; Εγώ με ένα και τρελαίνομαι ώρες-ώρες για να τα προλάβω όλα.

Σοφία σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ελπίζω να ακούσω τα ίδια και από τις δασκάλες της!! Μπράβο και στην ελισάβετ που αρχίζει να αποκτά ανεξαρτησία και αυτοπεποίηθηση, κάθε αρχή και δύσκολη!!!

Κορίτσια δείτε και αυτό http://ariadni144.wordpress.com/2010/11/19/%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CE%B9/

έχω προβληματιστεί πολύ γιατί όλο και κάτι ακούω για τα γάλατα. Έχω διαβάσει και αντίστοιχη συζήτηση στο άλλο parents. Εγώ της δίνω το Nounou Kid (αλλά δεν μου αρεσει καθόλου η μυρωδιά του). Σκέφτομαι να της ξεκινήσω κανένα φρέσκο από τα δικά μας, αλλά τι;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα!!!!

alex4 καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!Να χαιρεσαι και τα 4 παιδακια σου!Αληθεια πως τα βγαζεις περα?Εγω δυσκολευομαι αρκετα με τα τρια,ελπιζω να ειναι παροδικο!!!!!

Φαιη πως εισαι????Ανυσηχω που δεν μπηκες να γραψεις κ που δεν απαντησες στο μηνυμα,ευχομαι μονο να μην ειχες ορεξη!!!Σε φιλω γλυκα!!!!

Σονια εγω στον Τασο δινω ΝΟΥΝΟΥ κιντ αλλα το φρεσκο,οχι το εβαπορε.Αν θες αλλο φρεσκο ειναι το advance αλλα εμενα δεν μου αρεσει καθολου.Μυριζει σαν γλυκο βανιλια κ δεν θυμιζει φρεσκο γαλα.

Ο Τασος ειναι παρα πολυ καλυτερα....φτου φτου σκορδα!!!!Απο χτες στις 06 00 το πρωι δεν εκανε ουτε πυρετο,αλλα ουτε και δεκατα.Εχει φτιαξει κ η ορεξη του,οποτε μονο αντιβιωση συνεχιζουμε.Ο ιατρος ειπε να πιει ολο το μπουκαλι κ ακομη δεν εχει πιιει ουτε το μισο,αλλα θα συνεχισουμε για να υποχωρησει το πυον.

Αυριο θα παμε με τον Βασιλη στο Αιγιο γιατι εχουμε τα χαλια μας εκει κ πρεπει να στρωσουμε,ηδη καθυστερησαμε 2 Κυριακες λογω εκλογων.Λεγαμε να παρουμε κ τον Τασο μαζι αλλα τελικα θα τον αφησουμε αφου ηταν αρρωστος.Για να αναρρωσει πληρως ετσι ωστε να παει παιδικο απο τη Δευτερα!!!!!

Το μενου σημερα εχει φακες για εμας κ για τον Τασο κοτοσουπα.

Σας φιλω ολες!!!!Θα τα πουμε αργοτερα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καημέρα κορίτσια!

Σόνια αν αγχώνεσαι από τώρα, τι θα κάνεις όταν η Κυριακή θα δίνει πανελλήνιες; Θα καταπίνεις τα αγχολυτικά μαζί με το κουτί; :lol::lol: Μια Χαρά παιδάκι είναι το κοριτσάκι σου. Χαλάρωσε :D

Για το γάλα δεν ξέρω...ο Ευριπίδης μέχρι 3 ετών έπινε σκόνη και μετά φρέσκο. Αρχικά Όλυμπος και τώρα ό,τι να 'ναι.

Σοφία μην έχεις απαιτήσεις. Ένα βήμα κάθε φορά καλά είναι ;)

Γιώτα μπράβο στον Τασούλη!

Alex4 καλώς όρισες και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Φαίη μη μας αφήνεις στην αγωνία.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα και από εμένα

alex4 καλώς ήρθες στην παρέα μας. Να σου ζήσουνε τα παιδάκια σου. Νομίζω πως πρέπει να είχαμε μιλήσει στο parents για το στεγνωτήριο, αν θυμάμαι καλά. Εντωμεταξύ Κλέα λέγανε μια συμμαθήτρια μου από το δημοτικό από το Χαρίκλεια, τι μου θύμησες!!!

Σόνια ναι θα τα πούμε την Δευτέρα στο σταθμό, γιατί έχεις αγωνία καλέ, μια χαρά είναι το παιδάκι σου. Εγώ δεν εχω καθόλου, τι αναίσθητη που είμαι!!! Τώρα όσο για το γάλα, τα δικά μου πίνουνε ότι να΄ναι. Από φρέσκο όλυμπος, δελτα, φάγε μέχρι εβαπορέ. Αν ξεμείνω καμιά φορά από φρέσκο πίνουνε εβαπορέ, νουνου kid. Γάλα να είναι και ότι να΄ναι!!!! Το άρθρο πάντως μου φαίνεται υπερβολικό. Άντε κατά καιρούς όλο και κάτι βγάζουνε.

Σοφία συγχαρητήρια και για τη δουλειά!

Φαίη περιμένουμε τα νέα σου, που είσαι?

Γιώτα μπράβο στον Τασούλη που είναι καλύτερα.

Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε βάφτιση οπότε πάει όλη η μέρα. Και ήθελα να πάω για ψώνια το πρωί, δεν θα προλάβουμε να κάνουμε τίποτα!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας κοριτσακια!

Ειμαι ακομα και τωρα Αγιο Δημητριο, στη μαμα μου! Ειπαμε εχθες να μεινουμε εδω γιατι η Μαρια δεν ξεκολλαγε απο τη γιαγια της!

Ολα καλα με το γυναικολογο, αυτο που μου ειπε ακριβως οταν με εξετασε ηταν "εισαι τελεια". Πονεσα λιγακι αλλα τιποτα τραγικο!! Οποτε ξεμπερδεψα με αυτο.. Τωρα σε 8 μηνες πρεπει να κανω ενα παπ απλα για να φυλαμε τα ρουχα μας!

Κατα τα αλλα σχετικα καλα, η Μαρια εχει λιγη γκρινια, ο Βασιλης εχει ρεπο, εγω επαθα ψυξη και ειμαι με κολαρο (εχω ριξει απιστευτο γελιο με τη γκαντεμια μου, με αφηνει το ενα και με πιανει το αλλο!!!! :lol::lol::lol::lol:). Τι φυστικακι δεν θα το κρατησω ουτε σημερα γιατι παλι θα το κρατησει ο μπαμπας του, οποτε ειμαι free ολη μερα!

Γιωτα τα ειπαμε και στο τηλ. Το κινητο το εχω για μοστρα, σπανια μπορεις να με βρεις σε αυτο! Ευχαριστω για την προσκληση παντως και ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερουμε να σας δουμε λιγο! Μπραβο και στον Τασουλη που αναρρωσε!

Σοφια μπραβο στην Ελισσαβετ για το πρωτο της βημα! Θα περιμενουμε νεα σου απο το νεο σου ποστο!!

Σονια μην αγχωνεσαι για την Κυριακη, ολα καλα θα πανε! Ετσι κι αλλιως ειναι μια χαρα παιδακι!!

Ειρηνη ποτε εχεις ραντεβου εσυ στο γυναικολογο σου? Ολα θα πανε καλα, μη φοβασαι!

Μαρια αντε να σκασουν τα παλιοδοντακια να ηρεμησει η Ιφιγενειουλα! Εμας το πρωτο μας δοντι, βγηκε στους 7 μηνες ακριβως αλλα η προετοιμασια ειχε αρχισει στους 3 μηνες!

Γλυκουλα εμεις λεμε να στολισουμε αυριο!! (Βασικα εγω λεω και προσπαθω να ψησω και το Βασιλη!!)

alex4 καλωσορισες και ευχομαι να σε δουμε απο κοντα σε μια απο τις επομενες συναντησεις μας! (Πως αντεχεις με 4 παιδια?????)

Ναταλια εσυ πως εισαι? Τα ζουζουνια? Ο Τασος βρηκε τιποτα καινουριο?

Μαριανδ εσυ που βρισκεσαι? Θα πατε κολυμβητηριο σημερα?

(Ελπιζω να μην ξεχασα καμμια σας!)

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιη χαιρομαι που πηγαν ολα καλα στο γιατρο!

γιωτα πολυ ευχαριστα τα νεα σου ευτυχως ο τασουλης ειναι καλυτερα τωρα θα ξεκουραστει κ το σκ μια χαρα.

τα δικα μου νεα...χμ...δε ξερω πως να το παρω ακομα...πολλα νεα αντικειμενα ενδιαφεροντα δε λεω πολυ τρεξιμο απ οτι μου ειπανε(γαιτι σημερα δεν ειχαν κ πολλη δουλεια να το δω τι ακριβως εννοουνε) ερχονται κ σκ για δουλεια(καλα αυτο δε παιζει με τιποτε να το κανω ελπιζω δηλαδη να μη χρειαστει) ανυπομονω απο δευτερα να δω τι ακριβως κανουνε πως ειναι μια τυπικη μερα τους κ απ την αλλη σκεφτομαι μηπως με τα χερακια μου εβγαλα τα ματακια μου που φαγωθηκα ν αλλαξω τμημα.δε ξερω αναμεικτα τα συναισθηματα θα δειξει στο μελλον.

αυτα..παω να φυγω σιγα σιγα.φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ήρθα... δεν περιμένετε φυσικά (!) να διαβάσω 171 σελίδες έτσι; Για ενημερώστε με τι κάνουμε εδώ; :lol:

edit: Αγενέστατη είμαι! Να συστηθώ καλέ!

Με λένε Χριστίνα, μένουμε κοντά στον Αγ. Κωνσταντίνο και η βρωμίτσα που βλέπετε στο avatar είναι η Κωνσταντίνα :D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...