Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γιωτα κ εγω ειμαι κατα του νοσοκομειου θα ταλαιπωρηθει λιγακι αλλα καλυτερα να ναι σπιτι ποιος ξερει τι μπορει να κολλησει στο νοσοκομειο εχεις κ τα διδυμα...περαστικα σας κ παλι!ο παιδιατρος τι σας λεει?πρεπει να βγαλετε τις αμυγδαλες?

φαιη οπως ειπε κ η μαρια μαλλον ουλιτιδα θα ναι μ ενα καθαρισμο θα σαι οκ.για κρεμα δεν εχω να σου προτεινω κατι εγω δε χρησιμοποιω-αν κ θα πρεπε-οποτε δεν ξερω.εχω ακουσει καλα λογια για τις κρεμες τισ vichy παντως.

μαρια νδ τι εχει ο δημητρακης κ θες να πας στο παιδων?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας ευτυχισμένες κάτοικοι του Stepford :tongue:

Φαίη από καλλυντικά δεν έχω ιδέα. Μόνο από το Body Shop αγοράζω (για οικολογικούς λόγους). Αντιρυτιδική κρέμα δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αφού τις περισσότερες φορές ξεχνάω και την υδατική (τι να λέμε τώρα :lol::lol::lol::lol: εμένα στο Stepford ούτε για επίσκεψη δεν θα με άφηναν να μπω :lol::lol::lol::lol: )

Γιώτα μικρός δεν είναι ο Τασούλης για να του βγάλουν τις αμυγδαλές μωρέ; Δεν ξέρεις πόσο τον σκέφτομαι τον καημενούλη αυτές τις ημέρες. Αυτό που περιγράφεις με τον υψηλό πυρετό και τα ρίγη το έζησα αρχές Σεπτέμβρη με την ουρολοίμωξη και είχα τρομάξει τότε.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ο ιατρος δεν ειπε τιποτα για να της βγαλουμε.Νομιζω πως για να τις βγαλεις πρεπει να εχεις αρρωστησει τουλαχιστον 6 φορες το χρονο κ να εχεις πυον.Οποτε δε θελω να το σκεφτομαι.Παιζει ρολο ομως κ η ηλικια.Δλδ αν δεν τις γαλουμε μπορει αργοτερα που θα μεγαλωσει να μην αρρωσταινει τοσο συχνα.Τωρα αρρωστησε παλι με διαφορα 40 ημερων.Αφου φοβαμαι να τον ζυγισω,νομιζω πως εχει χασει βαρος.Οχι πολυ αλλα 1 κιλο πρεπει να το εχει χασει....με τοσο ιδρωτα κ ελαχιστο φαγητο αναμενομενο ειναι.

Τουλαχιστον πινει νερο....ο φουκαρας ψηνεται τοσο που ζηταει συνεχεια....μου δινει το ποτηρακι του κ μου λεει "μαμα τ αλλο νενο"......δλδ κι αλλο νερο!!!!

Θα περασει που θα παει...απλα θα ταλαιπωρηθουμε ολοι μας....κι αυτος,κι εγω και τα διδυμα....τα οποια αυτες τις μερες τα εχω λιγο στο ελεος.....ουτε μπανιο δεν προλαβα να τα κανω δυο μερες τωρα.....

Αντε να ερθει κ ο Βασιλης να απεγκλωβιστω λιγακι...κι ας μην κανει τιποτα,αλλιως να ειμαι μονη μου σαν τον κουκο ολη μερα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

κατι προεκυψε πριν κ δε μπορεσα να ολοκληρωσω το μηνημα...δυστυχως εχω δυσαρεστα νεα...λενε οτι θα γινει "εξυγιανση" απο την τροικα στην δουλεια μας (μαλιστα βγηκε κ στον τυπο) υπαρχουν σεναρια για απολυσεις η μεταταξεις το κλιμα ηταν που ηταν ασχημο τωρα αφηστε τα...καλα με τη μεταθεση που ζητησα τωρα δε γινεται με τιποτε δε το συζητω καν το θεμα ειναι μη γινουν απολυσεις....ολα ειναι στον αερα η αβεβαιοτητα κ η ανασφαλεια στο φουλ αστα να πανε.κανεις δε ξερει τι προκειται να γινει κ αυτο ειναι το χειροτερο γιατι θα τραβηξει αρκετα μεχρι να παρθει καποια αποφαση...ειμαι σκ@τα ψυχολογικα εννοειται οτι σκεφτομαι τα χειροτερα κ δε ξερω απο που να κρατηθω...τεσπα μου ηρθε λιγο αποτομο κ δε το εχω χωνεψει ακομα...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μαρια νδ τι εχει ο δημητρακης κ θες να πας στο παιδων?

Δεν είναι κάτι σοβαρό απλά δεν λέει καλά το σ το λέει θ σαν να ψευδίζει. Το Δημήτρης δηλαδή το λέει Δημήτρηθ. Μου είχε πει ο παιδίατρος αν μέχρι τα 3 δεν φτιάξει να επισκευτώ λογοθεραπευτή. Με το παίδων δεν βγάζω άκρη, μου είπανε να ξαναπάρω από 1 Δεκέμβρη για να μου κλείσουνε ραντεβού από Γενάρη. Καλά κρασιά δηλαδή!!!! Αν ήτανε κάτι σοβαρό ήθελα να ήξερα θα έπρεπε να περιμένω τόσο πολύ?

Δυστυχώς Σοφία είναι πολύ χάλια τα πράγματα στο δημόσιο. Μια γνωστή μας ήτανε 30 χρόνια στο δημόσιο και βγαίνει τώρα σε σύνταξη και δυστυχώς δεν θα πάρει εφάπαξ. Χάλια!

Μόνο από το Body Shop αγοράζω (για οικολογικούς λόγους).

Μπράβο βρε Μαρία που έχεις και οικολογικές ανησυχίες!!! Και εμένα μου αρέσουνε τα καλλυντικά του Body Shop.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!!!τι κανετε?εγω εχθες ημουν κουρασμενη απο τις δουλειες του σπιτιου αφου στολισα επιτελους και μετα πηγα και για δουλεια και το βραδυ ημουν κομματια...

ο μικρος ειναι ολο και πιο ενεργος ανοιγει συρταρια ντουλαπια του μπανιου και της κουζινας και τα κανει ολα ανω κατω και τρεχω διαρκως απο πισω του για να τον προλαβαινω να μην χτυπησει αφου πηγαινει και σφαιρα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Να μαι παλι εδω.....

Ο Τασος το μεσημερι οταν ξυπνησε ειχε 39,4...ευτυχως ομως επεσε και ολο το απογευμα ειχε δεκατα...τωρα παλι κοιμηθηκε....Τον Θανο τον εκανα μπανιο,τον ταισα κ κοιμηθηκε,μονο ο Χρηστος ειναι ξυπνιος και παλευουμε να τον κοιμησουμε.Αυτο το παιδι εχει ενα ελαττωμα,δε θελει την πιπιλα κ οταν νυσταζει απλα κανει σαν υστερικο....ετσι εκανε κ ο Τασος κ τον καναμε βολτα με το καροτσι μες στο σπιτι....αλλα δυστυχως τωρα δε γινεται....

Παω να τον σηκωσω λιγο αγκαλια γιατι μου ερχεται να τον πνιξω......

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλησπερα κοριτσακια.

γιωτα περαστικα στον τασουλη.ευχομαι να ηρεμισουν και τα μικρουλια σου και να βρεις και εσυ λιγη ησυχια.οσο για τα παιχνιδια..........απλα αστα εκει που ειναι χαχα

μαριανδ δεν πιστευω να ειναι κατι αξιολογο αυτο με το σ.μαλλον της ηλικιας θα ειναι.και εγω δεν μπορουσα να πω το ρ και ελεγα τλενο αντι για τρενο.μερικες φορες ακομα και τωρα οταν μαζευονται πολλα πολλα συμφωνα κολλαει το συστηματακι αλλα δεν τρελενομαι πια.παλιοτερα ψιλοντρεπομουν αλλα ειναι πολυς ο κοσμος που δεν το προφερει σωστα.

4ywWp2.png

Καλημερα!!!!

Παλι πυρετο καναμε.Χτες στις 21 30 του εβαλα θερμομετρο κ ειχε 39,5 του εδωσα πονσταν κ επεσε.Και το πρωι στις 06 00 ειχε 38,4...ειλικρινα δεν ξερω πως θα συνεχισει....ελπιζω απο σημερα να αρχιζει να πεφτει.Απο την Κυριακη το βραδυ ξεκινησε.

Θα μπω μετα γιατι γκρινιαζει

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα!

γιωτα ελπιζω να πεσει ο πυρετος και να συνελθει ο τασουλης...ισως θελει περισσοτερο χρονο για να δρασει η αντιβιωση τι να πω...περαστικα κ παλι!

εγω ειμαι πολυ χαρουμενη...(πως αλλαζει η διαθεση μου απ τη μια μερα στην αλλη ε?χαχαχα)δε θα μπορουσε να ξεκινησει καλυτερα η μερα μου..μου ηρθε χαρτι οτι εγκριθηκε η μεταθεση μου!!!!:-Dδε το περιμενα μετα απο οσα ακουγονταν τοσο καιρο!απο αυριο πρεπει να μαι στο νεο μου ποστο.περιμενω τωρα να ρθει η προισταμενη κεραμιδα θα της ερθει ειμαι σιγουρη χαχχαχα!παω να μαθω λεπτομερειες.τα λεμε αργοτερα!

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Να'μαι και εγώ και δεν ξέρω από που να αρχίσω διαβάζοντας τα νέα σας αυτές τις ημέρες που δεν είχα προλάβει να μπω στο φόρουμ.

Πρώτον, περαστικά στον Τασούλη Γιώτα μου .. αυτό με τους ρίγους το έχουμε ζήσει και εμείς. Οπότε ανέβαζε πυρετό η Κυριακή, πάγωναν χέρια, πόδια, μύτη (γενικά οι άρκες) και έτρεμε. Την κρατούσα αγκαλιά εκείνες τις στιγμές και έκλαιγα όλη την ώρα μέχρι να της πέσει ο πυρετός... Την καλύπτα με χοντρή κουβέρτα, ενώ έξω είχε 40 βαθμούς και εκείνη πάλι κρύωνε. Και μόνο που το σκέφτομαι τρέμω. Κουράγιο κοπέλα μου και εύχομαι να γίνει πολύ σύντομα καλά.

Ναταλάκι, λυπάμαι για την απόλυση του άντρα σου :( Είναι πραγματικά πολύ δύσκολα τα πράγματα και στον ιδιωτικό τομέα (όχι μόνο στο δημόσιο). Υπάρχει φόβος παντού και που θα πάει αυτή η κατάσταση δεν ξέρω. Ελπίζω λόγω της εμπειρίας του να βρει σύντομα κάτι άλλο.

Τουλάχιστον έχουμε τα ευχάριστα της Σοφίας σε αυτό τον τομέα, συγχαρητήρια και καλή αρχή στην καινούρια θέση.

Ελένη αρχίζω να σκέφτομαι και εγώ από τώρα το στόλισμα..να μπούμε από νωρίς στο πνεύμα των χριστουγέννων. Η Κυριακή έχει γεννηθεί τα χριστούγεννα και περιμένει πως και πως να έρθουν για να σβήσει τα κεράκια :)

Φαίη μου διάβασα και τους προβληματισμούς σου. Συγκινήθηκα με αυτά που έγραφες, έχεις περάσει πολλά και το μόνο που μπορώ να πω είναι μπράβο σου που έχεις καταφέρει ότι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και δεν είναι καθόλου λίγα για την ηλικία σου... Όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια δεν είσαι μόνη, γιατί όλες περνάμε δύσκολες στιγμές. Με χαμόγελο όμως και θετική διάθεση όλα θα τα ξεπεράσουμε :) :) :)

Μαρία νδ όπως σου είχα πει και εμένα η Κυριακή δεν λέει το δ (το λέει β) και θ (το λέει φ), καθώς επίσης και το ξ και ψ. Το σκέφτομαι και εγώ να την πάω σε γιατρό, αν και η παιδίατρος μου έχει πει ότι είναι νωρίς ακόμα, ίσως μέχρι τα 4 να περιμένουμε. Πάντως ο Δημήτρης μου έχει πει ότι ούτε αυτός δεν μπορούσε να πει το θ (χάλασα έλεγε αντί για θάλασα) μέχρι την πρώτη δημοτικού....

Dems γέλασα πολύ με τον "Μαργαρίτο", πραγματικά ώρες-ώρες τα παιδιά μας εκπλήσσουν με τις απαντήσεις τους. Η Ιφιγένεια πως είναι;

Ειρηνή εσένα ο μπεμπούλης σου τι κάνει;

Και εγώ με τα παχνίδια έχω πάψει πια να ασχολούμαι. Στο δωμάτιο της Κυριακής γίνεται ένας πανικός και μόνο μια φορά την εβδομάδα τα μαζεύω, αφού ούτως ή άλλως μετά από λίγο θα τα σκορπίσει παντού. Ευτυχώς τώρα συμμετέχει και εκείνη λίγο στη όλη διαδικασία, αν και με διάφορα κολπάκια μέχρι να πειστεί...

Λοιπόν αρκετά σας κούρασα, μακάρι να προλάβαινα να μπω πιο συχνά να μην γράφω τόσα πολλά, αλλά και εδώ στο γραφείο έχω δουλίτσα αρκετή. Φιλιά σε όλες και ελπίζω να έχετε μια όμορφη μέρα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα και απο εμενα!

Κοιμηθηκαμε σχετικα καλα, η Μαρια ξυπνησε 2 φορες κλαιγοντας αλλα μολις της εδωσα την πιπιλα ξανακοιμηθηκε..

Ο Βασιλης σχολασε στις 6 το πρωι και τωρα κοιμαται, εγω πινω καφεδακι και η Μαρια γκρεμιζει το δωματιο της! :lol:

Σε καμμια ωρα περιπου θα της δωσω τη φρουτοκρεμα και θα κατηφορισουμε προς Αγιο Δημητριο, γιατι εχω το γυναικολογο στις 3 και θα την αφησω στη μανα μου!

Κατα τα αλλα καλα, εχω πολυ αγχος για το γιατρο! Φοβαμαι την εξεταση, φοβαμαι τη διαγνωση, φοβαμαι τα παντα..

Ας ελπισουμε πως θα ειναι και η τελευταια φορα αυτη!

Γιωτα ψηθηκε ο Τασουλινος ρε γμτ... Στεναχωριεμαι πολυ.. :( Ο γιατρος ποσες μερες σας ειπε πως θα εχει πυρετο?

Σοφια συγχαρητηρια! Ευχομαι ολα να γινουν γρηγορα και πολυ πολυ συντομα! :D

Οι υπολοιπες παλι κοιμαστε?? :tongue:

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Επανηλθα!!!

Ο Τασος μολις κοιμηθηκε.ευτυχως δεν εχει πυρετο κι ελπιζω να συνεχισει ετσι.

Τα διδυμακια τα ταισα αλλα ο Χρηστος κανει ταβανοσκοπηση κ μιλαει μονος του.

Ο Βασιλης εχει πολυ δουλεια κ δε θα ερθει το μεσημερι.Θα ερθει το βραδυ μετα το μαγαζι.

Σοφια ειδες που δεν πρεπει να απογοητευεσαι????Ολα θα γινουν οπως θες.Οσο για τις απολυσεις του δημοσιου,πρωτα θα απολυθουν οι συμβασιουχοι δλδ απλα δεν θα ανανεωθουν οι συμβασεις τους.

Φαιη ο ιατρος δε μας ειπε ποσες μερες θα εχει πυρετο αλλα πρεπει να παρει ολο το μπουκαλακι αντιβιωσης για να επανελθει.Οταν θα τελειωσει θα τον ξαναπαω να δουμε αν οντως υποχωρησε το πυον.

Καλη επιτυχια το μεσημερι στον ιατρο!!!!!Αν δεν ηταν αρρωστος ο Τασος θα σας ελεγα να ερθετε με τη τσουγδω!!!!!Ελπιζω αυτη τη φορα να μην πονεσεις καθολου!!!!!

Εφτιαξα κοτοσουπα στον Τασο γιατι εκανε κ διαρροια αλλα ειναι απο την αντιβιωση.

Παω να ξαπλωσω κι εγω λιγο,ευκαιρια ειναι αφου θα ειμαι κ ολη μερα μονη μου κ θα αποτρελλαθω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

σας ευχαριστω για τις ευχες!πηγα ειδα το χωρο αυριο θα μαθω ακριβως σε ποιο τμημα θα ειμαι ελπιζω να ναι καλα τα πραγματα εκει θα χουμε βεβαια πολυ περισσοτερη δουλεια αλλα δε με νοιαζει δε παιζει κ ιντερνετ απ οτι ειδα θα τα λεμε ομως το απογευμα.

φαιη ελπιζω να μην εχεις δυσαρεστες εκπληξεις στο γιατρο κ να ναι ολα καλα!περιμενουμε νεα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας κορίτσια!

Φαίη περιμένουμε καλά νέα :-D

Γιώτα ελπίζω να συνέλθει γρήγορα ο Τασούλης.

Σόνια πάνω που είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι τι έγινες. Η Ιφιγένεια σήμερα είναι ακριβώς 5 μηνών. Αυτές τις ημέρες έχει πολύ γκρίνια. Ελπίζω να αρχίσουν σύντομα να φυτρώνουν τα δόντια που την ταλαιπωρούν γιατί μας έχει γεμίσει σάλια.

Σοφία πολύ χάρηκα για τη μετάθεσή σου! :-D

Ελένη αρχίσατε το κυνηγητό ε; καλό κουράγιο!

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...