Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?που ειστε ολες?

εγω στο τρεξιμο σημερα εχουμε αρκετη δουλεια μπηκα για λιγο να δω τα νεα σας αλλα απο χθες μονο η φαιη και η γιωτα γραψανε...

φαιη μου εμεις τα παμε και στο τηλ ελπιζω οτι ηταν μια φαση μια δυσκολη μερα για ολους σας που περασε κ δε θα ξανασυμβει.

γιωτουλα περαστικα στο τασουλη ευχομαι να γινει γρηγορα καλα!

ωχ με φωναζουν επιστρεφω στη δουλεια...φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...

Νιωθω κουραση, απογοητευση, λυπη και θυμο..... Δεν ξερω τι καταλαβαινετε απο τα γραφομενα μου, αλλα ειλικρινα δεν τα βαζω με κανεναν, ουτε προσπαθω να δικαιολογηθω! Δεν φταιει ουτε το παιδι, ουτε ο Βασιλης, ουτε η μανα μου, ουτε κανενας.. ΜΟΝΟ εγω... Νιωθω πως εχω αποτυχει στο ρολο μου!

...

Join the club! :cool:

Έχω υπάρξει και εγώ "αποτυχημένη" ;) σαν εσένα.

Καλημερα μανουλες!!!!

Ο Τασουλης ψηνοτανε ολη νυχτα,ιδρωνε ξειδρωνε αλλα ευτυχως δεν ξυπνησαν καθολου τα διδυμα.Τωρα το πρωι ειχε ριγος επειδη του ενεβαινε ο πυρετος,αν τον αφηνες κατω παραπατουσε,και τα χειλη του ειχαν γινει μπλε επιδη ειχε ριγος.Τελικα του εδωσα ντεπον πριν του βαλω θερμομετρο κ δεν προλαβε να ανεβει πολυ.Ξυπνησανε τα μωρα,τα αλλαξα,τα ταισα κ τωρα ο Τασος χαζευει τηλεοραση.

Περαστικά στον Τασούλη!

...Εμενα ο Βασιλης μου ειπε πως το σπιτι ειναι χαλια,μες στην μπιχλα συγκεκριμενα κ οταν του ειπα πως θελω βοηθεια για να τα εχω ολα τελεια μου ειπε οι αλλες πως προλαβαινουν κ τα κανουν ολα????...

Ποιες άλλες; :shock::shock::shock:

Όλες οι άλλες που ξέρω εγώ μια από τα ίδια είναι.

Κοριτσάκια μη μασάτε! ό,τι μπορούμε θα κάνουμε. Πρώτα τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα. Κι όποιου δεν του αρέσει, να πάει να μείνει στη διαφήμιση του βιτάμ :mad:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Λοιποοοον... :)

Μετα απο οσα διαβασα και απο οσα περναω τις τελευταιες μερες, σκεφτηκα να σας πω εκτενεστερα και τα δικα μου..

Δεν ξερω ποσες απο εσας βλεπετε "Κουκλες" καθε Τεταρτη.. Οσες εχετε δει, θα θυμαστε το ρολο της Σακκα, που τρεχει να τα προλαβει ολα, σπιτι, παιδια, υποχρεωσεις και στο τελος αυτο που της χρεωνει ο αντρας της ειναι αυτο! Το οτι δηλαδη τρεχει για οοοοολα αυτα! Αυτος ο ρολος ειμαι εγω..!

Εφτασα σε σημειο να βαζω αφυπνιση στις 4 το πρωι, για να ξεσκονισω, να βαλω το φαγητο, να μαζεψω το νεροχυτη, να ριξω ενα σιδερο και οταν τελειωναν αυτα -γυρω στις 7 το πρωι- να κανω ενα ντους στα πεταχτα γιατι ξυπνουσε η Μαρια και επρεπε να ασχοληθω μονο με εκεινη.. Ο Βασιλης αν θυμαστε καλα ειχε αναρρωτικη! Νταντευα εναν ενηλικο, ενα μωρο, ειχα στην εντελεια ενα σπιτι, ετρεχα να μαζεψω τον πατριο μου που τα εκανε ολα λιμπα καθε τρεις και λιγο και ασχολιομουν με τις προετοιμασιες της γαμο-βαπτισης...

Ενας απο τους λογους που μετακομισαμε ηταν η ιδεα της αλλαγης.. Ημασταν ενα βημα πριν το διαζυγιο (δεν το ηξερε κανεις, ουτε οι δικοι μας) και σκεφτηκαμε πως ή που θα αλλαξουν ΟΛΑ ή που δεν θα αλλαξει τιποτα.. Κι ετσι φυγαμε! Πουλησα σε ολους το "πιασαρικο παραμυθακι" οτι φευγω γιατι το σπιτι εχει μπει στη διαδικασια πωλησης (πραγμα που αληθευει αλλα δεν ειναι η αιτια που φυγαμε) και ηρθα στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα... Δεν ειδα να αλλαζουν πολλα απο τη δικη μου τη μερια.. Ειμαι το ιδιο freak με τις δουλειες του σπιτιου αλλα γιατι το γουσταρω ΕΓΩ, οχι γιατι μου το επιβαλλει καποιος..

Αλλα θυμαμαι πολυ εντονα την ημερα πριν φυγουμε για διακοπες (φετος το Σεπτεμβρη που κατεβηκαμε στα μερη μου).. Σκοτωθηκαμε παλι για μια εντελως ηλιθια αφορμη και θυμαμαι τον εαυτο μου στον καναπε να κλαιει και να τον παρακαλαει να μη φωναζει γιατι ειχα σκιστει ολη μερα να κανω γενικη, να πλυνω το αυτοκινητο που εν τελει εκεινος βαρεθηκε να το κανει, να τρεχω πισω απο το παιδι, να φτιαξω βαλιτσες, να μας ταϊσω και παρακαλουσα εν πασει περιπτωσει να μη φωναζει γιατι δεν ηθελα να ξυπνησω τη Μαρια.. Οσο ακουσε εσας που δεν το ζητησατε, αλλο τοσο ακουσε κι εμενα.. Κι εκει... ειδα μια "κοκκινη γραμμη".. Αυτο το οριο, που το συναντας και λες "μεγαλε, ή θα περασω αυτη τη γραμμη και θα ζησω ή θα μεινω πισω της και θα σε αφησω να με πεθανεις!". Σηκωθηκα απο τον καναπε, του εδωσα ενα μικρο σακιδιο με τα ρουχα του και τη στολη και του ειπα να φυγει. Οχι, δεν εφυγε, εκατσε εκεινος στον καναπε και παρακαλουσε εκεινος να ηρεμησω και να μην το κανω "αυτο"... Τελικα εφυγα εγω.. Πηγα μια βολτα με τα ποδια μες στην αγρια νυχτα και στην ερημια και καθησα και σκεφτηκα: "Αξιζει ολο αυτο? Εχω αφησει στην ακρη τα παντα, εχω γινει 800 κιλα αηδια, εχω γινει κομματια για να τους εχω τα παντα ετοιμα (και το παιδι αλλα και εκεινο) και τελικα τι εχω καταφερει? Να κοιταω πισω και να βλεπω πως στην ουσια εκτος απο λιγες στιγμες, ειμαι δυστυχισμενη?" Δεν ηθελα να γυρισω πισω.. Ηθελα να τον αφησω εκει, να ξυπνησει η Μαρια το πρωι και να φαει εκεινος το αγγουρι μιας ολοκληρης ημερας αβοηθητος με το παιδι και με το σπιτι. Αλλα απο την αλλη σκεφτομουν πως η μανα μου ειχε πληρωσει ηδη το δωματιο, οι συγγενεις μου κατω ειχαν να με δουν 4 χρονια και τελικα γυρισα.. Και φυγαμε για διακοπες..

Και παλι γυρισαμε πισω... Και αν το καλοσκεφτω, και παλι δεν εχω δει διαφορες! Ειμαι με εναν ανθρωπο που αδιαμφισβητητα με αγαπαει αλλα δεν προτιθεται να κανει καποια πραγματα.. Οταν με απατησε (το ειχα γραψει στα πεταχτα στο αλλο parents) και τον ρωτησα γιατι, απαντησε επειδη ηθελε μια αλλαγη.. Και σκεφτομαι απο την αλλη.. Αντε και να αλλαξουμε! Θα γινουμε καλυτερα ή θα αποτελειωθουμε? Θελω να αλλαξει πραγματικα ο αντρας μου? Κι αν ναι, γιατι? Αφου ειναι ο ιδιος ανθρωπος που ερωτευτηκα και αγαπησα πριν απο 5 χρονια! Μηπως ειμαι εγω αυτη που πρεπει να αλλαξει? Εξ' ου και ο λογος που με θεωρω αποτυχημενη!

Δεν θελω να σας ζαλιζω αλλο, ετσι κι αλλιως εχω πολλα θεματα να λυσω, πολλα που με πονανε και δεν ξερω προς τα που να πρωτοκοιταξω! Οχι, δεν υπαρχουν οικογενειες σαν του βιταμ.. Σιγουρα ομως μας αξιζει να εχουμε λιγη ηρεμια και λιγη κατανοηση!

Με οποιο "κοστος" συνεπαγεται αυτο (αντε γιατι μπαφιασα πια)!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εμενα ο Βασιλης μου ειπε πως το σπιτι ειναι χαλια,μες στην μπιχλα συγκεκριμενα κ οταν του ειπα πως θελω βοηθεια για να τα εχω ολα τελεια μου ειπε οι αλλες πως προλαβαινουν κ τα κανουν ολα????

Συγνώμη ποιες άλλες???? Δεν νομίζω να τα προλαβαίνουνε ΟΛΑ. Δεν είμαστε οι σούπερ γυναίκες!!! ( αν και πολύ θα το ήθελα θα μου έλυνε πολλά προβλήματα της καθημερινότητας) Και όπως είπε και η Μαρία πρώτα τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα.

Mήπως οι άντρες μας έχουνε στο μυαλό τους σαν ιδανική γυναίκα κάτι τέτοιο? Ας πάρουνε ρομπότ καλύτερα

http://www.youtube.com/watch?v=DaXa8dXWv9U

Φαίη μου κοριτσάκι μου υπομονή. Μην τρελαίνεσαι. Όλες μας πάνω κάτω στη ίδια κατάσταση είμαστε. You are not alone!!!

Γιώτα περαστικούλια σας

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια

Maria nd έχεις δίκιο :lol::lol::lol: αν δεν τους αρέσει να πάνε στο Stepford χαχαχα

Φαίη μου γλυκό μου κοριτσάκι, σου έχουν πέσει πολλά και μαζεμένα. Είσαι πολύ καλό παιδί και ύστερα από όλα αυτά που έχεις περάσει στη ζωή σου δικαιούσαι ένα λιμάνι, τουλάχιστον.Σου αξίζει πολλή ηρεμία και κατανόηση και ακόμα περισσότερη αγάπη.

Οι καβγάδες, πάντως να ξέρεις και αντίθετα από ό,τι το έχεις εισπράξει, είναι σημάδι υγιειούς σχέσης. Όλες οι ζωντανές σχέσεις έχουν εντάσεις. Τα πέντε χρόνια που είσαι με το Βασίλη, μπορεί να σου φαίνονται πολλά, γιατί είσαι μικρή (άκου το πουρό ξέρει :tongue: ), αλλά στην ουσία είστε στην αρχή ακόμα. Η σχέση σας είναι σε εξέλιξη. Χαλάρωσε. Δεν κάνεις κάτι λάθος. Και με τη Μαρία μια χαρά τα πας. Είσαι η καλύτερη μαμά που μπορούσε να έχει το παιδί σου. "Σε αγαπώ πολύ" δεν σου είπε πριν λίγο καιρό; Όλα τα άλλα προβλήματα (οικονομικά κλπ) θα λυθούν σιγά - σιγά και ένα - ένα (είπε ο αισιόδοξος Τοξότης :-P ).

Σου στέλνω μια αγκαλιά και είμαι στη διάθεσή σου, όποτε θες να τα πούμε και από το τηλέφωνο.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Φαιη ακριβως οπως τα γραφει η Μαρια νδ.

Ολες μας ειμαστε στην ιδια κατασταση πανω-κατω......

Δεν ειμαστε ολοι τελειοι,οποτε παντα θα υπαρχουν προστριβες.....

Μαρια νδ κι εγω ετσι παω στο σουπερ-μαρκετ,με μαλλι κομμωτηριου,φουστανια,βαμμενη,με νυχακι σουπερ,βραχιολακια κλπ κλπ......

Και ετσι ειναι κ ολες οσες συναντω,οπως στο βιντεο!!!!χαχαχαχαχα.....

Απλα καποιες φορες φτανεις στα ορια σου.....εγω δλδ....και παντα σκεφτομαι τα ακρα,δεν ψαχνω να βρω μεση λυση.

Γκρινιαζουν τα μωρα μου......σας χαιρετω!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

κομμωτηριου,φουστανια,βαμμενη,με νυχακι σουπερ,βραχιολακια κλπ κλπ......

Και ετσι ειναι κ ολες οσες συναντω,οπως στο βιντεο!!!!χαχαχαχαχα.....

Εγώ έτσι κάνω και φασίνα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μολις τελειωσα το συμμαζεμα (γιατι ειμαι και πολυ σουπερ γυναικα, μην το ξεχναμε αυτο :lol::lol::lol::lol::lol:) και λεω να πεσω για υπνο! Ο Βασιλης σχολαει στις 6 το πρωι και δουλευει και αυριο νυχτα, οποτε καλυτερα να ειμαι ξεκουραστη!

Μαριανδ εγω ετσι ειμαι και στον υπνο μου μη σου πω!! :lol::lol::lol: Το μονο που με δυσκολευει ειναι πως τωρα θα κανω μια ωρα να βγαλω ολα αυτα τα πλουμιδια απο πανω μου! :lol::lol: Να 'σαι καλα, με εκανες και γελασα!

Μαρια αισιοδοξε τοξοτη, στειλε λιγη αισιοδοξια και προς Λαγονησι μερια γιατι δεν με κοβω να αντεχω για πολυ ακομα!! :lol: Η σχεση μπορει να ειναι υγιης, τα νευρα μου δεν ειναι υγιη -πλεον-!! :lol: Μη με παιρνεις στα σοβαρα, προσπαθω να το διακομωδησω, ξερεις πως παντα οι συμβουλες σου πιανουν τοπο! (Η απαισιοδοξη ζυγος! :lol::lol:)

Γιωτακι εσυ με 3 δεν εισαι πια γυναικα! Εισαι σουπερ ηρωας!!! Στο τελος θα σου στησουμε αγαλμα!! :lol: Περα απο την πλακα, χαρα στο κουραγιο σου! Κι αμα θες βοηθεια με το σπιτι (που γνωμη μου ειναι να τα γραψεις ολα στα παλια σου τα παπουτσια, οι δουλειες παντα μπορουν να περιμενουν -στα λεω για να τα ακουω κι εγω-), ερχομαι εγω να σου κρατησω τα διδυμακια και να κανεις ο,τι θες με την ησυχια σου!! :D

Αντε, σας αφηνω γιατι βροντανε τα βραχιολια μου τοση ωρα που γραφω και φοβαμαι πως θα ξυπνησει η Μαρια!!! :lol::lol: Ραντεβου αυριο ολες στο carrefour Αλιμου (μιας και ειναι το αγαπημενο μου)! Μη δω καμμια ατημελητη... Σας εφαγα!! :lol::lol::lol:

Φιλακια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

καλημερα μανουλες!

φαιη με καλυψανε τα κοριτσια ετσι ακριβως ειναι καταλαβαινω οταν σε παιρνει απο κατω κ οταν η πιεση αυξανει σκεφτεσαι ακραιες λυσεις οσο μπορεις ηρεμησε εννοειται οτι εισαι η καλυτερη μαμα που θα μπορουσε να εχει το μαρακι κοιτα οσο μπορεις να εισαι ηρεμη δεξου οση βοηθεια απ οπου μπορεις κ φροντισε λιγο τον εαυτο σου κανε πραγματα ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ασε μια δυο ωρες την μαρια στο βασιλη-να δει κ αυτος τη γλυκα-κ βγες μια βολτα ενα καφε κατι...ξερω ποσο δυσκολο ειναι απ τη στιγμη που ουσιαστικα εισαι μονη σου αλλα ολο κ καποια ευκαιρια θα βρεις...εννοειται οτι χρειαστεις ειμαι παντα στη διαθεση σου(οχι μονο για σενα για ολες ισχυει αυτο;)) κ εγω οταν φορτιζομαι συναισθηματικα αντιδρω ακραια ολοι εχουμε τα ορια μας...καλα για τους καβγαδες στο ζευγαρι εχει απολυτο δικιο η μαρια ειναι σημαδι υγιους σχεσης(εγω εχω φτασει σε σημειο ν ανησυχω οτι τα πραγματα δε πανε καλα αν περασει μια βδομαδα κ δεν εχω τσακωθει για καμια μ@λακια με τον αντωνη -καλα εγω ειμαι παντα της υπερβολης :lol:)

οσο για τις δουλειες στο σπιτι δε θα σχολιασω...σε οποιον δε του αρεσει δοξα το θεο χερακια του εδωσε ο θεος ας τα κανει μονος του..ε μα πια!!

παω για το σεμιναριο!φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!

Δυστυχως ειχαμε ασχημη νυχτα....

Ο Τασος στις 19 00 ειχε 38,1 κ του εδωσα ντεπον.....στις 23 00 ειχε 38,8 κ του εδωσα πονσταν....στις 05 00 ειχε ριγος κ ετρεμε ολοκληρος κ ηθελε μονο αγκαλια.Τον πηρα αγκαλια αλλα αρχισα να κλαιω που τον εβλεπα τοσο αδυναμο κ να τρεμει ολοκληρος.Ξυπνησα τον Βασιλη κ ξαπλωσε μαζι του γιατι δεν ειχα αλλη δυναμη να τον βλεπω ετσι χαλια.Πριν λιγο του εδωσα παλι πονσταν γιατι παλι ανεβασε πυρετο....ειμαι να σκασω....σκεφτομαι μηπως παμε νοσοκομειο να παρει ενδοφλεβια αντιβιωση κ αντιπυρετικα μηπως συνελθει γρηγοροτερα....τι να πω δεν ξερω.....

Σας αφηνω τωρα γιατι εχει αρχισει να πεφτει ο πυρετος κ να κανει ζημιες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

οσο για τις δουλειες στο σπιτι δε θα σχολιασω...σε οποιον δε του αρεσει δοξα το θεο χερακια του εδωσε ο θεος ας τα κανει μονος του..ε μα πια!!

Καλημέρα, καλημέρα, πως είναι σήμερα τα κέφια?

Συμφωνώ απόλυτα με την Σοφία, μην τα περιμένουνε όλα στο χέρι. Και θα το ξαναπώ, όταν έχεις παιδιά οι δουλειές του σπιτιού δεν τελειώνουνε ΠΟΤΕ!!! Μιλάω και εγώ τώρα που αν είναι τσαλακωμένο το κάλυμα του καναπέ με πιάνει υστερία!!!

Γιώτα ακριβώς αυτά που περιγράφεις τα πέρναγα και εγώ πέρσι με τον Νικόλα συνέχεια που ήτανε η πρώτη του φορά στον παιδικό. Βάλτου και καμιά κομπρεσούλα να πέσει ο πυρετός και το μπάνιο βοηθάει (αλλά εσύ τα ξέρεις καλύτερα λόγω ειδικότητας ). Δεν νομιζω να είναι απαραίτητο να τρέχεις στο νοσοκομείο, πιστεύω θα ταλαιπωρηθεί (γνώμη μου έτσι, μπορεί να μην είναι και σωστή). Θα συνέλθει μην στεναχωριέσαι.

Εμείς φέτος δεν αρρωστήσαμε καθόλου μέχρις στιγμής. Αποκτήσανε αντισώματα!!!

Εντωμεταξύ προσπαθώ από εχθές να κλείσω ραντεβού στο παίδων για τον Δημήτρη και δεν μπορώ. Με έχουνε πόση ώρα στην αναμονή και όταν το σηκώνουνε μου δίνουνε άλλο τηλέφωνο να πάρω, μετά μου ξαναδίνουνε άλλο, ξαναπαίρνω, πόση ώρα στην αναμονή, φαύλος κύκλος, τα νεύρα μου, δημόσια υγεία σκ@τα. Άκρη δεν έχω βγάλει μέχρις στιγμης.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα και απο εμας!

Εμεις μπορω να πω κοιμηθηκαμε καλα, ειχαμε ηρεμο βραδυ! Το Μαρακι σηκωθηκε στις 7μιση αλλα την εβγαλα απο μεσα στις 8μιση! Την ταϊσα το γαλα της και καθεται και παιζει (σαν να ηρεμησε μου φαινεται αλλα δεν παιρνω και ορκο γιατι καθε φορα που το λεω, μου ερχεται καινουρια ανταρα! :mrgreen:).

Εγω πινω λιγακι γαλλικο, ο Βασιλης κοιμαται μεσα αφου γυρισε στις 6μιση το πρωι και σε λιγο λεω να σηκωθω να βαλω καμμια φακη να γινεται.. Ευτυχως δεν εχω πλυσιμο του νεροχυτη, τα εκανα εχθες αυτα και ειμαι free τωρα!

Ηθελα να σας ρωτησω δυο ασχετα πραγματα.. Πρωτον: Το πρωι που επλυνα δοντια (τα πλενω καθε πρωι), ματωσαν πααααααααρα πολυ τα ουλα μου.. Ενταξει, καθε μερα βγαζω λιγακι αιματακι, αλλα τοοοοοοσο πολυ πια δεν ειχα βγαλει! Το εχει παθει καμμια σας? Και δευτερον: Αφου επλυνα δοντια, βαζω την ενυδατικη μου και ετσι οπως παω να την απλωσω, ανακαλυπτω την πρωτη μου ρυτιδα! :(:(:( Εχει καμμια να μου προτεινει καμμια καλη κρεμουλα γιατι καθως φαινεται η ενυδατικη επαψε να με καλυπτει (αυτα συμβαινουν οταν τρεχεις προς τα 25 φαινεται.. :roll:)

Κατα τα αλλα μια χαρουλα!

Γιωτακι τι ταλαιπωρια περνατε ρε γαμωτο.. Δωσε ενα φιλι στον Τασουλη κι ας μας κολλησει, δεν πειραζει! :-P

Φιλακια σε ολες!:D

gM4vp2.png

Φαίη το αίμα στα ούλα νομίζω είναι δείγμα ουλίτιδας. Θυμάμαι εμένα μου είχε δώσει ο οδοντίατρος ειδική οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα. Μπορείς να συμβουλευτείς τον φαρμακοπειό σου ή οδοντίατρο καλύτερα. Τώρα όσο αναφορά τις ρυτίδες εγώ χρησιμοποιώ κρέμες μόνο από το φαρμακείο δηλαδή vichy, avene, la roche posay. Αλλά νομίζω είσαι πολύ μικρή για ρυτίδες, ωστόσο η πρόληψη δεν κάνει κακό.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαλλον αυριο θα παω στο φαρμακειο και για οδοντοκρεμα ή δεν ξερω κι εγω τι θα μου προτεινει αλλα και για κρεμουλα! Θα πηγαινα και σημερα αλλα ο Βασιλης κοιμαται για να με πεταξει με το αυτοκινητο και δεν το κοβω να σηκωνεται πριν τις 2.. Το απογευμα ειναι κλειστα, οποτε αυριο θα παω!

Αυριο ειναι να με δει και ο γυναικολογος για να δει που βρισκομαι μετα το laser! Εχω ραντεβου στις 3 το μεσημερι... Μιλαμε τρεμω... Θυμαμαι ακομα αυτον το σιχαμερο κολποδιαστολεα και μονο στη σκεψη πως και παλι θα πρεπει να με εξετασει με αυτον τον τροπο, εχω φρικαρει! Ας ελπισουμε πως θα με βρει οκ αν και πολυ φοβαμαι για το αντιθετο.. Εχω δει αρκετες φορες λιγακι αιμα στο χαρτι παρολο που καυτηριασαμε τον τραχηλο.. Τελος παντων, ας μην προτρεχουμε, θα τα δουμε ολα αυριο!

Οι υπολοιπες που ειστε? Ξυπνηστε υπναρουδες!!!! :lol:

gM4vp2.png

Μολις κοιμηθηκε ο Τασος αφου εκανε ενα σπιτι μπαχαλο......

ειλικρινα με εχει κουρασει παρα πολυ αυτο το μαζεμα των παιχνιδιων,και να τα κανει ολα ανω-κατω.Ο Χρηστος απο το πρωι στις 07 30 κοιμηθηκε πριν μιση ωρα....πολυ γκρινια αυτο το παιδι.....δεν αντεχω αλλο να ακουω γκρινιες κ κλαματα απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Τωρα ειναι ξυπνιος ο Θανος....παντα καποιος ειναι ξυπνιος κ δεν με αφηνουν ουτε ενα τσιγαρο να κανω....δεν το συζητω να ξαπλωσω,λες κ με μυριζουν οτι ξαπλωνω κ γκρινιαζουν αμεσως......

Μαρια μου του βαζω κομπρεσουλες κ εχεις δικιο για το νοσοκομειο.Ετσι κ αλλιως δεν μου ειναι ευκολο να παω να μεινω 2-3 μερες κ να εχω τα μωρα στο ελεος.....γιατι οποιος κ να τα κρατησει δεν ειναι το ιδιο......Απλα σκεφτομαι οτι εχω μια φιλη που δουλευει στο ΠΑΙΔΩΝ κ σκεφτομουν αν ξανακανει πυρετο απο αμυγδαλες να τον παω να του βαλουν εναν φλεβοκαθετηρα κ να του βαζω εγω την ενδοφλεβια αντιβιωση στο σπιτι.Αλλα δεν επιτρεπεται να εχεις στο σπιτι φλεβοκαθετηρα.....τεσπα.....σκεφτομαι διαφορα και ισως την επομενη φορα να τα εφαρμοσω.Εκτος αν χρειαστει να τις βγαλουμε κ ησυχασουμε......

Ευτυχως μαγειρεψα για τον Τασο μοσχαρακι κοκκινιστο με κριθαρακι,και για τον Βασιλη εχω στιφαδο που εστειλε η πεθερα μου.Απλα θα του το ζεστανω οταν ερθει.

Σας χαιρετω...ευχαριστω για τις ευχες σας και τα φιλακια.....

Καλο μεσημερι!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...