Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εχω ακουσει και κατι αλλα εξωφρενικα κιλακια.

ελπιζω να φτασει μεχρι τρια κιλακια οχι παραπανω.για χαρην ευκολιας.

ηταν και με το κεφαλακι προς τα κατω αλλα ακομα νομιζω οτι εχει πολλα περιθωρια να ξαναγυρισει.βλεπω την κοιλια μου και τους σεισμους που κανει.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΜΙΑ 23 ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ....ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΕΛΙΚΑ???????

ΓΙΩΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΣΟΥΛΙ ΣΟΥ. ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΧ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΑΓΑΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ....

l9Iop2.png

Οταν ηταν 3 μηνων κ τον πηρα τηλεφωνο επειδη εκανε πυρετο πρωτη φορα μου ειπε να τον παρακολουθησω κ αν δεν υποχωρησει να τον παω νοσοκομειο να του κανουν καλλιεργεια ουρων.Εμενα δεν με ικανοποιει αυτη η απαντηση γιατι αν δεν ακροαστεις το παιδι πως μου λες κυριε οτι εχει ουρολοιμωξη????Ή θα τρεχω στα νοσοκμεια να ταλιπωρησω το παιδι μου??????

Τεσπα πιστευω οτι ειναι κατι παροδικο,αλλωστε αν δεν περασει ενα 24ωρο δεν μπορω να κρινω.

Ειρηνουλα αυτο δεν ειναι σπορακι αυτο ειναι καρπουζακι!!!!!!!

Αντε βρε με το καλο!!!!!!!

νομιζω την ουρολοιμωξη δε μπορεις να την καταλαβεις ουτως η αλλως με το να ακροαστεις το παιδι..τεσπα εχεις κ εσυ τα δικια σου.μακαρι να ειναι ολα περαστικα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΜΙΑ 23 ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ....ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΕΛΙΚΑ???????

ΓΙΩΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΣΟΥΛΙ ΣΟΥ. ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΧ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΑΓΑΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ....

τι να πεις ναταλια...απαραδεκτοι ειναι.τουλαχιστον πηρε αποζημιωση?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

εσεις τι κανετε ?η μικρουλα σου?

καλα ειμαστε ειχαμε ενα δυσκολο βραδυ με γκρινια κ κλαματα αλλα καλα...τωρα σαπισε στον υπνο...να κανω κ εγω καμια δουλεια.

ολοκληρος αντρασ καλα λεει η γιωτα!θα παρει κ αλλο βαρος μια χαρα ειναι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

νομιζω την ουρολοιμωξη δε μπορεις να την καταλαβεις ουτως η αλλως με το να ακροαστεις το παιδι..τεσπα εχεις κ εσυ τα δικια σου.μακαρι να ειναι ολα περαστικα.

Ναι βρε απλα εννοω οτι ολοι οι παιδιατροι το πρωτο που λενε ειναι κανε καλλιεργεια για ουρολοιμωξη....και η ταλαιπωρια του να παρεις ουρα απο βρεφος ειναι μεγαλυτερη απ το να ακροαστει το παιδι.Αυτο εννοω.....:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε απλα εννοω οτι ολοι οι παιδιατροι το πρωτο που λενε ειναι κανε καλλιεργεια για ουρολοιμωξη....και η ταλαιπωρια του να παρεις ουρα απο βρεφος ειναι μεγαλυτερη απ το να ακροαστει το παιδι.Αυτο εννοω.....:P:p:p:p

ναι το ξερω...:Pεχουμε κανει 2 φορες γιατι δεν επαιρνε βαρος.ευτυχως δεν ειχε κ δε ταλαιπωρηθηκε πολυ η μικρη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μακαρι να μην ξανακανετε!!!!!!!!

Πριν λιγο ξυπνησε παντως και εχει 36....εφαγε ολη τη φρουτοκρεμα του κ τωρα παιζουμε....θα δειξει πως θα εξελιχθει......

Αφου επεσε με το ντεπον δεν ανησυχω...θα του περασει!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μακαρι να μην ξανακανετε!!!!!!!!

Πριν λιγο ξυπνησε παντως και εχει 36....εφαγε ολη τη φρουτοκρεμα του κ τωρα παιζουμε....θα δειξει πως θα εξελιχθει......

Αφου επεσε με το ντεπον δεν ανησυχω...θα του περασει!!!!!!!

να σαι καλα!

ετσι μπραβο...θα περασει που θα παει?ολα καλα ευχομαι!

παω να κανω κανα μπανιο κ να βγω για ψωνια.φιλακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Να 'μαι παλι!! Τι μερα ειναι αυτη ρε παιδια? Με αυτον τον καιρο γυρναμε ολοι σπιτι σκουντουφλωντας.. Μεχρι και το Μαρακι τριβει συνεχεια τα ματακια της και θελει να κοιμαται! Το πρωι πηγαμε στο δωματιο της να παιξουμε και χωρις να το καταλαβουμε, βρεθηκαμε διπλα απο το καλοριφερ, να κοιμομαστε αγκαλια πανω στο χαλι. Ευτυχως που ηρθε ο Βασιλης κατα τις 12:30 και μας ξυπνησε για να φαει φρουτοκρεμα, αλλιως ακομα θα κοιμομασταν!! Τωρα περιμενω να γινει ο τραχανας της να την ταϊσω και να την ξαναπεσει για υπνο γιατι τα εχει κοκκινισει τα ματια της απο το τριψιμο!!

Γιωτακι εσυ κανε αυτο που θεωρεις καλυτερο! Αφου το παιδι καλυτερευει με το Ντεπον, περιμενε. Ειδατε ομως ρε κοριτσια? Παντα Σαββατοκυριακα τυχαινουν τα απροοπτα!

Ναταλια τι να πω.. Δεν υπαρχουν λογια για τους εργοδοτες του αντρα σου! Ελπιζω κι ευχομαι ολα να πανε καλα απο εδω και μπρος!

Ειρηνη... 2 κιλακια φτασαμε ε?? Μπραβο!!!! Χασμουριοταν σημερα?

Παω να σβησω τον τραχανα, να ταϊσω, να αλλαξω και επανερχομαι!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!

Ας ελπίσουμε ότι θα εξελιχθεί η ημέρα μας χωρίς πυρετό,αν και πιστεύω οτι θα κάνει δεκατάκια.....Απο τις 21 00 παντως είχε 37,9 και του έδωσα λίγο πονσταν.

Απο εκείνη την ώρα μέχρι τώρα δεν έχει καθόλου!!!!!!Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκε την νύχτα!!!!Στολίσαμε κ το δέντρο μας και ο Τασούλης δεν το πειράζει καθόλου.Είναι πολύ καλό παιδάκι!!!!Κι εγώ καλή χαζομαμά!!!!!

Καλη Κυριακή να έχετε!!!!!Πολλά φιλάκια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...