Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

μολις τωρα βρηκα λιγο χρονο να μπω να δω τα νεα σας..ηταν μερα καθαριοτητας σημερα απ το πρωι ειμαι στο ποδι ξυπνησε κ η ελισαβετ νωρις νωρις 8 παρα!ευτυχως ειχε καλο καιρο κ την πηγε βολτα ο αντωνης κ μαγειρεψα με την ησυχια μου.πριν λιγο την ταισα κ την εβαλα για υπνο.

ναταλια κριμα ρε γμτ:-(...ευχομαι ο τασος να βρει συντομα κατι αλλο.

μαρια νδ πολυ εφευρετικος ο νικολας σου εχει λυσεις για ολα:D:wink:

φαιη ειμαι σιγουρη οτι το παρτι σας θα εχει μεγαλη επιτυχια!!!καλα λεει η μαρια υπερπαραγωγη θα ναι!

παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι τα ποδια μου δε με κρατανε.φιλια πολλα σε ολες κ καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσα...να μαι κι εγω....

Ο Τασος με τον μπαμπα του πηγανε σε ενα παρτυ γενεθλιων.Εγω επρεπε να κατσω σπιτι με τα διδυμα,αφου η μαμα μου δουλευει 20 00-24 00 λογω εκλογων και δεν μπορουσε να τα κρατησει.Τα διδυμακια μου τωρα κοιμουνται,οποτε το βραδυ θα εχουμε ξενυχτι!!!!

Αυριο εννοειται πως θα παω παλι να ψηφισω με τον γιο μου τον μεγαλο!!!!!χαχαχαχα...

Ειδατε φωτογραφια στο φεις?Τον εντυσα για το παρτυ και του λεω κατσε να σε βγαλω μια φωτογραφια και ποζαρε....το ψωνιο...βεβαια δεν κοιταζει την μηχανη αλλα το παιζει αδιαφορος!!!!

Σονια καλο ταξιδι να εχετε και καλα να περασετε!!!!!Σας περιμενουμε τη Δευτερα!!!!

Εγω ανυπομονω να ερθει ο Φεβρουαριος να παμε στο παρτυ "υπερπαραγωγη" της τσουγδως!!!!!Αν ακι πρωτα θα βρεθουμε στα δικα μας γενεθλια γιατι προηγουμαστε.Βεβαια εμεις θα τα κανουμε σπιτι λογικα και δε θα εχει καμια σχεση με υπερπαραγωγη!!!!!

Ελπιζω αυριο να εχει καλο καιρο να παω τον Τασουλη μου καμια βολτα!!!!

Σας φιλω!!!!Λογικα θα ξαναμπω το πρωι.

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας!!!πως ειστε?εμεις μια χαρουλα....ξεσαλωνουμε οπως παντα...

ναταλια μου ελπιζω να βρει κατι συντομα...τι να πω αυτη η κριση μας εχει διαλυσει...

φαιη μου περαστικα σου και οντως ετοιμαζεις παρτυ υπερπαραγωγη και μ εβαλες σε σκεψεις για τα πρωτα γενεθλια του ευθυμιου!!!!βεβαια δεν θα τα κανω σε παιδοτοπο αλλα εχω διλημμα ποτε να τα κανω, γεννηθηκε 27-12 και εχει γιορτη 20-1 οποτε σκεφτομαι ποτε να τα κανω ωστε να βολεψω τους παντες...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα σας κοριτσοπουλα!!

γιωτουλα ο τασουλης ειναι ενα σωστο αντρακι!!ειναι κουκλι!!!

γλυκουλα και μενα με εβαλε σε σκεψεις η φαιη με τα πρωτα γενεθλια και μπηκα σε ενα site οπου φτιαχνεις το πλανο και σου βγαζει διαφορες εναλλακτικες ιδεες.πολυ καλο. στολισες τελικα?τι εννοεις να βολεψεις τους αλλους?στα γενεθλια κανουν συνηθως το παρτυ για να σβησουν τα κερακια!!

4ywWp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Πριν λιγο κοιμισα το Μαρακι, αργησαμε σημερα! Πηγαμε σε ενα συναδελφο του Βασιλη που μενει Νεα Ιωνια (στην αλλη ακρη, το ξερω) και μεχρι να παμε, να κατσουμε, να επιστρεψουμε, να κανουμε μπανιο (ειχαμε και λουσιμο σημερα), μας πηρε η νυχτα!

Καλα περασαμε, η Μαρια επαιζε ολη την ωρα με το σκυλι του συναδελφου! Τι επαιζε δηλαδη που το εσκασε το αμοιρο, καθως οσα ειχε βγαλει η γυναικα του συναδελφου για να τσιμπολογαει η Μαρια, κατεληγαν στο στομαχι του σκυλου δια χειρος της Μαριας! Αφου λιγο πριν φυγουμε, η κοιλια του ηταν ετοιμη να εκραγει!

Κατα τα αλλα μιλησα με το Φιτσιαλο, καθως η αγωγη με τις soldesanil τελειωσε, η δυσπνοια υποχωρησε αλλα το μπουκωμα χειροτερεψε.. Μου ειπε να την ξεκινησω zirtek και βλεπουμε!

Οσο για το παρτυ υπερπαραγωγη, σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια, αλλα για εμενα σκοπος ειναι να νιωσουν ετσι τα παιδακια σας. Τοτε θα θεωρειται επιτυχημενο το παρτυ! Ηθελα κι εγω πολυ να τα κανω στο σπιτι αλλα περαν του οτι πεφτει μακρια για τα περισσοτερα παιδακια που ξερουμε (απο εδω ζητημα να καλεσουμε 4 - 5), ο χωρος ειναι εξαιρετικα μικρος για παρτυ και δη παιδικο! Ετσι καταληξαμε στον παιδοτοπο! Αλλιως κι εγω θεωρω πως τα γενεθλια στο σπιτι ειναι πιο ζεστα, πιο φιλικα!

Μαριανδ το ξερω αυτο με τις προσκλησεις, απλα ηθελα να τις αναλαβω εγω! :mrgreen: Θεος ο Νικολας!! :lol:

Γιωτα ο Τασος ειναι κουκλος!

Γλυκουλα καλυτερα να τα κανεις καπου στη μεση για να μην κανεις και γιορτη και γενεθλια ξεχωριστα!

Ειρηνη θελω κι εγω αυτο το site!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

παω να σου φερω το site φαιη........

αγγλικα ξερεις?

Ναι Ειρηνακι, να τα διαβαζω ξερω, στα προφορικα τα χαλαω λιγακι αλλα ενταξει!:lol:

gM4vp2.png

Καλησπερα μανουλες!!! Που βρισκεστε?

Εμεις σημερα το ριξαμε στον υπνο! Εγω δηλαδη γιατι ο Βασιλης ξυπνησε στις 9 ενω η Μαρια ξυπνησε ενα τεταρτο αργοτερα απο τον πατερα της. Εγω σηκωθηκα στις 11!!! :oops::oops:

Το απογευμα εχω κλεισει ενα ραντεβου με τον υπευθυνο σε εναν απο τους υποψηφιους παιδοτοπους, αρχικα για να δω το χωρο και το προσωπικο και επειτα για να συζητησουμε για τις παροχες και το ποσο. Ευτυχως ο Βασιλης θα φυγει για δουλεια στις 7, οποτε θα τον εχω μαζι μου στον παιδοτοπο (το ραντεβου μας ειναι στις 5) να προσεχει τη Μαρια οσο εγω θα μιλαω με τον υπευθυνο!

Επειτα, μολις γυρισουμε, περιμενω το fystikaki να μας επισκεφτει για να μαθει το σπιτι μου, επειδη αυριο ειναι η 1η μερα που θα μου την αφησει! Οπως καταλαβαινετε, η Μαρια σημερα θα διαλυθει στο παιχνιδι!! :lol::lol:

Κατα τα αλλα καλα! Ηθελα να παω να ψηφισω σημερα μιας και την περασμενη Κυριακη η αλλαγη του Βασιλη ηταν σε επιφυλακη και δεν τα καταφερα αλλα ξυπνησα αργα και δεν προλαβαινω τωρα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!! :D

gM4vp2.png

Μεσημεριανη κι εγω!!!!!

Ξυπνησα στις 07 00 και μετα απο καμια ωρα πηγα με τον Τασο και ψηφισα.

Μετα πηρα και τα τρια τα πιτσιρικια κ επισκεφτηκα την μανα μου,οπου της αφησα τα διδυμα κ πηγαμε με τον Τασο στον Φλοισβο στις κουνιες....ξεσαλωσε εννοειται κι εγω απο πισω του να τον κυνηγαω.Τωρα γυρισα σπιτι γιατι ο Τασος κ τα διδυμα κοιμουνται στην μανα μου κ δεν υπηρχε χωρος για να ξαπλωσω κι εγω.

Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας κοριτσοπουλα!!

γιωτουλα ο τασουλης ειναι ενα σωστο αντρακι!!ειναι κουκλι!!!

γλυκουλα και μενα με εβαλε σε σκεψεις η φαιη με τα πρωτα γενεθλια και μπηκα σε ενα site οπου φτιαχνεις το πλανο και σου βγαζει διαφορες εναλλακτικες ιδεες.πολυ καλο. στολισες τελικα?τι εννοεις να βολεψεις τους αλλους?στα γενεθλια κανουν συνηθως το παρτυ για να σβησουν τα κερακια!!

οχι δεν στολισα τελικα γιατι ηρθαν επισκεψεις απροσμενες απο κρητη και εμειναν εδω το σκ οποτε δεν ελπιζω το επομενο γιατι τα εχω ολα ετοιμα!!!

οσο για τα γενεθλια ρηνιω μου εννοω να βολεψω τους συγγενεις δηλ.τον μπαμπα του να μην πεσει μεσα στην εξεταστικη μας και αλλα τετοια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?

εμεις ολοι καλα ευτυχως περασαν οι μυξουλες της ελισαβετ σημερα θα κατσει σπιτι μιας κ ο παιδικος υπολειτουργει να κοιμηθει κ λιγο παραπανω χθες απ τις 7 το πρωι ξυπνησε.το μεσημερι ηρθαν ο πεθερος μου με τον κουνιαδο μου κ βγηκαμε εξω για φαγητο ωραια περασαμε μας ειπε κ ο κουνιαδος μου οτι μεσα στο 2011 θα παντρευτουν με την κοπελα του πολυ χαρηκα ειναι πολυ γλυκια κοπελα(το χει τ ονομα χαχαχα) αντε με το καλο!κατα τ αλλα ολα καλα εγω εδω στο γραφειο (αυτη τη βδομαδα θα σχολαω μια ωρα αργοτερα ελπιζω να κυλησει οσο γινεται πιο χαλαρα).τ απογευμα εχουμε να παμε σουπερ καποια στιγμη θελω να παω κ jumbo να δω για χριστουγεννιατικα(τα περισσοτερα στολιδια που εχω ειναι ευθραυστα οποτε θελουν αντικατασταση).

φαιη πως σου φανηκε ο παιδοτοπος χθες?η μαρια πως περασε με τη φιλεναδα της?

ειρηνη πολυ ενδιαφερον το site που εβαλες να παιρνω κ εγω ιδεες αν κ τα δικα μας γενεθλια αργουν πολυ βεβαια.

ελπιζω να ειστε ολες καλα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Που ειστε ολες?????

Μονο η Σοφια μπηκε κ εγραψε το πρωι????Θα αρχισουν να μπαινουν απουσιες νομιζω!!!!

Εγω δεν εστειλα τον Τασο παιδικο γιατι εκανε δεκατα χτες και περασαμε ολη νυχτα με 38,4...του εδινα εναλλαξ ντεπον-πονσταν και επεφτε στο 38....ψηθηκε ολη νυχτα!!!

Σημερα το πρωι ηρθε η πεθερα μου αφου την ειχα ενημερωσει απο χτες το βραδυ.Πηγα τον Τασο στον παιδιατρο κ μου ειπε οτι οι μυξες που εχει κ ο βηχας ειναι καθαρα κρυωμα ενω ο πυρετος ειναι ΠΑΛΙ λογω αμυγδαλων.Ετσι μου εγραψε αντιβιωση προσεφ και ο Θεος βοηθος.Το μεσημερι ηρθε απ το σπιτι να δει τα διδυμα γιατι νομιζα πως κολλησανε απ τον Τασο,αφου εδω και δυο μερες με δικη μου πρωτοβουλια τους εδινα αερολιν γιατι δυσφορουσανε επειδη ειχανε πολλες μυξες και δεν της εβγαζαν οταν τους εριχνα φυσιολογικο ορρο.Τελικα δεν κολλησανε απ τον Τασο απλα να τους ριχνω συχνοτερα φυσιολογικο ορρο,να τους βαζω αερολιν 3 φορες την ημερα και πηγα κ πηρα κ ενα μυξορουφηχτηρι για να τα αποσυμφορησω.....

Χτες το βραδυ ο Θανος μου αφου ξυπνησε στις 04 00 του εβαλα φυσιολογικο επειδη ακουγοτανε μπουκωμενος κ μετα τον ταισα.Οταν τον ειχα αγκαλια για να ρευτει μου εκανε μια μικροκρισουλα δυσφοριας γι αυτο καλεσα τον παιδιατρο.

Ο Τασος συνεχιζει κ κανει πυρετο,δεν πεφτει κατω απο 38 δυστυχως,θελει ολο αγκαλια να τον εχω κτλ κτλ....την συνεχεια την φανταζεστε.......

Απο αυριο δε θα εχω βοηθεια κ θα ειμαι εντελως μονη μου με τα τρια οποτε ισως κ να μην δωσω το παρον....

Αυτα τα λιγοστα νεα......

Δε σας φιλω να μη σας κολλησω!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα κοριτσια..

Κι εγω εδω, δεν ειμαι και στα καλυτερα μου...

Η Μαρια δεν εκλεισε ματι ολη μερα εχθες και ξαναξεκινησαμε τα "καλα" της αυπνιας... Ουτε οταν ηταν βρεφακι δεν κοιμοταν τοσο λιγο.. Ειλικρινα τα εχω παιξει.. Δοκιμασα και τις τεχνικες του Φιτσιαλου, @@ , τιποτα δεν επιασε... Το μονο που πετυχα ηταν να την κανω να μην μπορει να ανασανει καθως πλανταξε στο κλαμα και μπουκωσε χειροτερα.. Εχω εξαντληθει, εχω απελπιστει, εχω κουραστει αφανταστα και η ψυχολογια μου ειναι στα ταρταρα... Εχθες οπως σας ειπα πηγαμε στον παιδοτοπο να συνενοηθουμε... Δεν μπορειτε να φανταστειτε την απογοητευση μου! Οχι σε σχεση με τον παιδοτοπο (αυτος ηταν απο ολες τις αποψεις αψογος), αλλα σε σχεση με τη Μαρια που δεν σταματησε λεπτο να γκρινιαζει.. Λες και την πηγα να της κανουν βασανιστηρια! Δεν ηξερε τι ηθελε, γκρινιαζε, φωναζε, ηθελε να μπαινει κι ο Βασιλης μαζι της μεσα κι οταν εμπαινε ηθελε να βγει, μετα εκλαιγε γιατι βγηκε... αφηστε τα, δεν θελω ουτε να τα θυμαμαι, ενας πανικος... Μια απογοητευση, αφου στο μισαωρο την πηραμε και φυγαμε... Κουραστηκα πολυ, ειλικρινα! Ο Βασιλης εφυγε για δουλεια, εγω εμεινα πισω, ηρθε και το fystikaki οπως σας ειπα αλλα και παλι η δικια μου ηταν μεσα στη γκρινια! Το βραδυ περιμενα κι εγω να κοιμηθει αλλα μπαααα.... Κοιμηθηκε απο τις 7 το πρωι, μεχρι τις 9..

Σημερα την αφησα στη μανα μου απο τις 3 το μεσημερι (φυσικα δεν κοιμηθηκε καθολου ουτε σημερα), και πηγα για ενα καφε με το Βασιλη.. Δεν αντεχα αλλο να ακουω τη φωνη της! Γυρισαμε πισω κατα τις 6, την πηραμε, ηρθαμε Λαγονησι και αφου την εκανα μπανιο, την εβαλα πριν λιγο για υπνο.. Ελπιζω να κοιμηθει (του που*τη δηλαδη, εχει να κοιμηθει απο προχθες -περα απο αυτο το δυωρο που εριξε απο τις 7 το πρωι εως τις 9 το πρωι-).. Ο Βασιλης ειναι στη δουλεια, θα σχολασει στις 2. Η Νενη δεν μου εφερε σημερα το fystikaki γιατι ο αντρας της δουλευε πρωι και εκατσε εκεινος μαζι της!

Νιωθω κουραση, απογοητευση, λυπη και θυμο..... Δεν ξερω τι καταλαβαινετε απο τα γραφομενα μου, αλλα ειλικρινα δεν τα βαζω με κανεναν, ουτε προσπαθω να δικαιολογηθω! Δεν φταιει ουτε το παιδι, ουτε ο Βασιλης, ουτε η μανα μου, ουτε κανενας.. ΜΟΝΟ εγω... Νιωθω πως εχω αποτυχει στο ρολο μου!

Συγγνωμη για τη συναισθηματικη φορτιση! Απλα ειμαι ενα ματσο χαλια και δεν μου βγαινει κατι αλλο!

Γιωτουλα περαστικα στα αντρακια σου! Κουραγιο κοριτσι μου, ξερω πως εισαι σε χειροτερη θεση απο εμενα.. Απλα εγω νιωθω καπως και εξ'ου και το λογυδριο.. Αν μπορω να σε βοηθησω με οποιοδηποτε τροπο, να μου πεις!

Ελπιζω να ειστε ολες καλυτερα απο εμενα (ψυχολογικα κυριως)!

Φιλια!

gM4vp2.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Ο Τασουλης ψηνοτανε ολη νυχτα,ιδρωνε ξειδρωνε αλλα ευτυχως δεν ξυπνησαν καθολου τα διδυμα.Τωρα το πρωι ειχε ριγος επειδη του ενεβαινε ο πυρετος,αν τον αφηνες κατω παραπατουσε,και τα χειλη του ειχαν γινει μπλε επιδη ειχε ριγος.Τελικα του εδωσα ντεπον πριν του βαλω θερμομετρο κ δεν προλαβε να ανεβει πολυ.Ξυπνησανε τα μωρα,τα αλλαξα,τα ταισα κ τωρα ο Τασος χαζευει τηλεοραση.

Φαιη μου καταλαβαινω πως νιωθεις.Που εγραψες οτι νιωθεις πως εχεις αποτυχει.Εμενα ο Βασιλης μου ειπε πως το σπιτι ειναι χαλια,μες στην μπιχλα συγκεκριμενα κ οταν του ειπα πως θελω βοηθεια για να τα εχω ολα τελεια μου ειπε οι αλλες πως προλαβαινουν κ τα κανουν ολα????Οποτε κι εγω ετσι νιωθω!!!!Ελα να ενωσουμε τις αποτυχιες μας.....Τεσπα,γενικα κ μενα η διαθεση μου ειναι χαλια,ειλικρινα δεν προλαβαινω να ασχοληθω με το σπιτι,παρα μονο με τα παιδια κ το καθημερινο φαγητο κ μαζεμα του νεροχυτη........κ παλι τιποτα δεν ειναι αρκετο.Μαλλον δεν πρεπει να κοιμαμαι καθολου για να κανω δουλειες τις ωρες που κοιμουνται τα παιδια.......τι να πω.....

Αντε να μη σας ζαλιζω πρωι-πρωι......δε σας φιλω να μη σας κολλησω,απλα σας στελνω την καλημερα μου!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...